NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Dostava Biltena na kućnu adresu

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
MUNJA2

PostPostano: pon sij 09, 2017 1:26 pm    Naslov : Dostava Biltena na kućnu adresu Citirajte i odgovorite

Mislim da je bliži trenutak kada bi trebalo prestati dostavljati Bilten na kućne adrese. Sve se vidi na Sokaz stranici a ova koverta dostavljena u poštanski sandućić redovno završava u otpadu za papir. Šteta papira, truda i poštanskih troškova.
Trebalo bi barem uvesti da se jave one ekipe koje ne žele više primati Bilten na kućnu adresu, nešto kao što se neki računi za "režije" više ne dostavljaju onima koji to neće. Ja sam u Prijavnici za proljeće napisao da više ne želim dobivati Bilten, skinuti ću ga sa interneta ako budem trebao.

Slična je situacija i sa Zapisnicima utakmica. Mi smo uredno funkcionirali i bez slanja Zapisnika Voditelju lige poštom pa i elektronskom.

Ukoliko nije još sazrjelo opće mnijenje za takvu "reformu" možda se može nešto djelomično pomaknuti naprijed, barem malo.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
55

PostPostano: pon sij 09, 2017 1:50 pm    Naslov : Dostava Biltena na kućnu adresu Citirajte i odgovorite

Pohvaljujem inicijativu u vezi s biltenom... Stvarno nema nikakve potrebe kod mnogih ekipa, šteta potrošenih novaca... Kome slati tiskani bilten - kome ne slati... To bi mogli saznati voditelji liga iz protekle sezone pa javiti gospodinu Leskovcu. Thumbs up
Rezultate bi svakako trebalo slati, ali mislim da ovo s elektronskim načinom traži skoro nikakav trud i funkcionira odlično! Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dinko Š.

PostPostano: pon sij 09, 2017 2:35 pm    Naslov : Dostava Biltena na kućnu adresu Citirajte i odgovorite

Prvo, ne znam koliko dugo je Bilten dostupan na Internetu i kako ga se lako kasnije pronađe. Drugo, skidanje Biltena i njegovo printanje također troši papir. Stoga ću moliti da se meni pošalje, pa što košta da košta. Plaćam sve troškove. Imam novaca tj. penziju.
[Vrh]
TypeR

PostPostano: pon sij 09, 2017 2:49 pm    Naslov : Dostava Biltena na kućnu adresu Citirajte i odgovorite

Bilteni su tu, uvijek dostupni. I to od 1975.g na ovamo Confused

Protiv slanja biltena

Bravo Munja Thumbs up
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: pon sij 09, 2017 3:28 pm    Naslov : Dostava Biltena na kućnu adresu Citirajte i odgovorite

Dinko Š. (napisa):
Prvo, ne znam koliko dugo je Bilten dostupan na Internetu i kako ga se lako kasnije pronađe. Drugo, skidanje Biltena i njegovo printanje također troši papir. Stoga ću moliti da se meni pošalje, pa što košta da košta. Plaćam sve troškove. Imam novaca tj. penziju.

Ne trebaš printati, samo ga preuzmi u kompjutor ili ga koristi "on line" tj. sa stranice Sokaz-a. Nađeš Bilten pod "VIJESTI" i klikneš na podebljani naziv "BILTEN" i onda na "OTVORI", dalje čitaš kao da ga držiš u ruci samo skrolaš sa kotačićem na mišu.
Ovako treba lagano i precizno pojasniti nekima koji su još nesigurni.
Samo hrabro, nije to ništa.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pon sij 09, 2017 3:30 pm    Naslov : Dostava Biltena na kućnu adresu Citirajte i odgovorite

Je bome je. Svi Bilteni su dostupni pod nazivom "Publikacije". Ali, mi fosili iz Gutenbergove ere, ipak više volimo prelistavati nego - kliktati.
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: pon sij 09, 2017 3:32 pm    Naslov : Dostava Biltena na kućnu adresu Citirajte i odgovorite

Ah, .... računao sam da ima još takvih pa sam zato predložio da se oni koji ne žele izjasne da ne žele dobivati tu tiskovinu.
[Vrh]
domac101

PostPostano: sri sij 11, 2017 9:56 pm    Naslov : Dostava Biltena na kućnu adresu Citirajte i odgovorite

Pola nas mladih ionako pogleda bilten na stranici i to je to.

Dobar prijedlog. Thumbs up
vjeverko

PostPostano: čet sij 12, 2017 12:51 pm    Naslov : Dostava Biltena na kućnu adresu Citirajte i odgovorite

Papir je papir.
Pa kako ću sa mišem i ekranom na ĆENIFU ??

Da mi miš upadne unutra !!

Eeeek! Eeeek! Eeeek! Eeeek! Eeeek!
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: čet sij 12, 2017 1:57 pm    Naslov : Dostava Biltena na kućnu adresu Citirajte i odgovorite

Naravno da ti papir treba za - ćenifu!
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.