NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Za kaj služe voditelji
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mixer

PostPostano: pet sij 20, 2017 2:17 pm    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

Za koji k... služe voditelji kad ne upisuju rez u kostur.
Kaj moramo istraživati ko kad i s kim igra..iduci tj se igra 2 kola ili se varam a još nema reze i s kim bi se sad trebalo dogovarati.nek se uhvate kompa i prate i upisuju u kostur koja je ekipa otišla dalje da se ima neki pregled
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
wolf

PostPostano: pet sij 20, 2017 6:29 pm    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

Pitanje ti je na mjestu Thumbs up Stvarno se nezna čemu služe voditelji Pojma nemam ...ali zato svi znamo čemu ti služiš Rolling Eyes Ruga se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mixer

PostPostano: pet sij 20, 2017 6:34 pm    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

Naravno uvijek se svi mutavi prave kad se pita nešto što zahtijeva ozbiljan odg .
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet sij 20, 2017 6:37 pm    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

Da je bilo pročitat prvu stranicu u biltenu, šta se javlja voditeljima a di završe zapisnici i tako to, a miksi? In love
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mixer

PostPostano: pet sij 20, 2017 7:25 pm    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

Kakve to veze ima jel problem upisati u kostur ekipu koja je prošla dalje.
Još nismo dobili ni poziv niti znam kog da zovem.a igra se pon i uto jebeno organizirano.
[Vrh]
max pax

PostPostano: pet sij 20, 2017 7:29 pm    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

Zovi sve ekipe iz svoje skupine, ak nis drugo razveselit ces ljude sa svojim pozivom
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet sij 20, 2017 7:56 pm    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

mixer (napisa):
Naravno uvijek se svi mutavi prave kad se pita nešto što zahtijeva ozbiljan odg .

Možda dečki upravo igraju i bore se za tu čast,,,, odigrati protiv Brade Very Happy

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
55

PostPostano: pet sij 20, 2017 7:59 pm    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

Mixeru, što si mi u grču? ROFL Evil Zubo
[Vrh]
mixer

PostPostano: pet sij 20, 2017 8:09 pm    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

A vidim kak su luftbrenzeri lagano prošli dalje isto kak bu Palička sa Berom In love Laughing
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet sij 20, 2017 9:48 pm    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
wolf

PostPostano: sub sij 21, 2017 9:29 am    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

mixer (napisa):
jebeno organizirano.

Pa nije to kao "Razbi staklo - kupi staklo" organizacija ali funkcionira nekak ... Jumping
[Vrh]
Stane

PostPostano: sub sij 21, 2017 9:44 am    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

Pa bolje je organiziran sokaz nego 90% firmi u hr Very Happy
busbus

PostPostano: sub sij 21, 2017 10:26 am    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL
[Vrh]
sux

PostPostano: sub sij 21, 2017 10:37 am    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

mixer (napisa):
Kakve to veze ima jel problem upisati u kostur ekipu koja je prošla dalje.
Još nismo dobili ni poziv niti znam kog da zovem.a igra se pon i uto jebeno organizirano.

zovi psihijatra,legni ,odmori i nemaš brige
Beljenje
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Brod

PostPostano: sub sij 21, 2017 11:52 am    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

Kaj se radi kad nemreš dobiti nikog od protivnika kako bi mu ponudio termine? Kao što ja nemogu dobiti Gabreke!

Mislim da mi je ovo zadnji ZK koji igram ako ne dođe do drastičnih promjena!
Rolling Eyes Sad
mixer

PostPostano: sub sij 21, 2017 12:31 pm    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

Sad me lik nazove i ponudi PETAK
Ja se zajebavam i pitam a drugi termin.kaže da nema.Pitam a jel zna da se ovaj tj igra 2 kola da prvi put čuje.kaj ćemo onda pitam jer imaju samo petak da bu vidio u pon ujutro.pa mu kažem da nazove Bolfana oni su slobodni u PETAK In love Laughing .
I kaj sad .ovakav način organizacije je čisto SRANJE i molim dežurne dušebrižnike da nebudu duhoviti ak se nema kaj pametno reći.
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: sub sij 21, 2017 1:29 pm    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

Mislim da je svima jasno kakva je lakrdija nastala (pogotovo) ove godine od ZK-a
Mene je protivnik iz prvog kola zvao ovu srijedu da oni ipak ne mogu odigrati utakmicu s nama....samo jedna od bizarnih situacija sto se tiče zimskog kupa,a ima ih previše
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
a_marko

PostPostano: sub sij 21, 2017 1:32 pm    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

Dino, bude te herc strefil... Pomalo! Thumbs up
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub sij 21, 2017 2:15 pm    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

Kusta, bar ti si normalan. To šta ti je protivnik pao s Marsa ili ga je poljubio princ pa se probudio nakon mjesec dana sna nije problem organizacije Kupa.

Isto kao ni problem nejavljanja Brodovih ni neinformiranost mikserovih protivnika. Zaboga, pa varijacije na temu (dva kola u tjednu) smo imali već godinama, svi su već mogli čut za tako nešto. Samo treba čitat bilten, jel. Znoj

Naravno da dva kola u jednom tjednu nisu pretjerano dobra ideja, ali uz ovoliko ekipa su nužna ako ne želimo ulaziti s finalom u prvo kolo prvenstva.

Već sam rekao da ću napraviti sve što mogu da iduće godine imamo (a) prijave za Kup umjesto odjava i (b) svako kolo u svom tjednu, al daj malo stanite na loptu. Rolling Eyes
Očekujem da se s manje prijavljenih i manje ekipa u Kupu (i drukčijom organizacijom finalne grupe) može dobiti taj jedan tjedan, da se ovako ne gužvamo.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub sij 21, 2017 2:30 pm    Naslov : Za kaj služe voditelji Citirajte i odgovorite

A miksi si je ionako sam stvorio probleme. Da su odigrali prvenstvo kako znaju bili bi u prve dvije ekipe druge lige, i sad bi lijepo čekali iz glavnog ždrijeba i odmarali dok se mi skromniji potaracamo. In love
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.