NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
divanisevic

PostPostano: pon sij 23, 2017 7:51 pm    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

Pozdrav, trazimo Ekipu od 14. - 18. lige koja bi ustupila svoju ekipu novim igracima. 5 novih i dobrih igraca zeli preuzeti ekipu koja je ostala bez igraca. Moze kontakt na 091/6555222, danijel
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dinko Š.

PostPostano: uto sij 24, 2017 11:14 am    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

A zbog čega, molim lijepo, ne bi počeli od zadnje lige? Da niste možda 80+ pa vam se stoga žuri?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
divanisevic

PostPostano: uto sij 24, 2017 11:18 am    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

Ne zuri nam se nigdje al sam cuo da dosta ekipa odustane pa ako slucajno bude koja ekipa da popunimo mjesto,naravno da cemo poceti od zadnje ako ne nademo ekipu koja je ostala bez igraca... Wink
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: uto sij 24, 2017 11:56 am    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

Dosta puta (uglavnom) je (20.) "zadnja" liga jača od 19. i 18. jer nastupaju jaki igrači koji su pauzirali prethodnu sezonu a prije toga su igrali visoke lige. Obično je pobjednik 20. lige i pobjednik 17. u narednoj polusezoni.

Osobno više volim naziv "ULAZNA" liga a ne "zadnja" jer se kroz nju ulazi u Sokaz. Ako su neki igrači prvoligaške kvalitete počeli iz zadnje lige ne vidim razloga da to ne počne i svatko drugi ali ... sve se može probati, po volji.
Ima još jedna "sitnica" koja me smeta kod ovakvog pokušaju a to je položaj 5. i 6. ekipe u 20., 19., 18. ....ligi. Svi oni očekuju da odustane koja ekipa iznad njihovih liga i da se plasiraju u višu ligu a OVAKO će im ta šansa biti uskraćena od strane onih koji se nisu ni potrudili u prošloj sezoni odigrati. Što ćeš, svakoga nešto smeta. Kao da smo zaboravili nešto steći radom i zalaganjem ! Evil Idemo preko reda ili idemo na mito (jer imamo novaca) ili na "vezu" (da ne kažem rodbinsku). Kao da svakodnevnicu prenosimo i u Sokaz.
Sada sam BAŠ zločest, je l` tako ? Mad

Ako ste tako dobri za 2 godine ćete igrati već jednocifrene lige pa uživajte.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto sij 24, 2017 12:41 pm    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

A koji iznos ste spremni dati za tu ekipu koju bi preuzeli? Naime, načuo sam da se preuzimanje druge ekipa - plaća.
[Vrh]
divanisevic

PostPostano: uto sij 24, 2017 2:07 pm    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

Munja potpuno ste u pravu i nisam razmisljao na taj nacin...krenut cemo od zadnje da se nitko ne ljuti tako da se ova tema moze zakljuciti...nebi htio stvarati neprijatelje i prije nego sto pocnemo igrati,pozz svima i vidimo se...
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: uto sij 24, 2017 2:10 pm    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

Ne brinite se,neprijatelja u sokazu će uvijek biti i bez argumentiranih razloga Zubo
Napravite onako kako Vi mislite da je najbolje i nemojte se bojati posljedica jer ih zapravo i nema(osim zlobnih komentara) Cheer
Preuzimanje ekipa nije novost tako da nećete biti ni prvi ni zadnji koji su to napravili Wink
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto sij 24, 2017 2:28 pm    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

Na ovom našem Forumu izričito je zabranjeno otvoreno prodavati i kupovati ekipe i IB jamči da će brisati sve takve postove.
Međutim, ja bih tu zabranu sada proširio, tako da je uvijek zabranjeno nuditi, ili pak tražiti, ekipu radi njezinog preuzimanja.
Jer, koliko sam obaviješten, uvijek se iza toga krije - novac. Jer, koji bi inače interes bio da se drugima ponudi svoja ekipa?
Ako se ekipa već raspala, zbog čega je problem u tome da ime te ekipe više nema u ligi u kojoj je igrala?
A o interesu onih koji traže ekipu radi preuzimanja, slažem se u cijelosti s razlaganjem cijenjenog Munje. I mislim da je novopridošli Ivanišević sada dobro napravio kad je odustao od preuzimanja tuđe ekipe, te im želim puno uspjeha.

Zadnja promjena: Dinko Š.; uto sij 24, 2017 2:43 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: uto sij 24, 2017 2:35 pm    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

Što ćeš, netko bi popravio loše a netko bi se samo ogrebao, drago mi je da se divanisevic priklanja ovoj strani koja želi da Sokaz bude bolji od našeg društva.
[Vrh]
divanisevic

PostPostano: uto sij 24, 2017 2:43 pm    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

Hvala dinko š i munja2,eto stvarno nisam nista lose mislio nego po nasem misljenju mislimo da smo u rangu 16.,17. lige pa smo mislili tu pocet i igrat,al nakon posta od gos munje sam shvatio je to nepravedno...pocet cemo od zadnje a vrijeme ce pokazati dali smo i koliko smo dobri...pozz svima Thumbs up

Zadnja promjena: divanisevic; uto sij 24, 2017 2:45 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
55

PostPostano: uto sij 24, 2017 2:46 pm    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

Divanisevic, iako se ne poznajemo, ipak Vam želim dati prijateljski savjet, baziran na osobnom iskustvu i iskustvu drugih. Cheer
Kao prvo, želim Vama i ostatku ekipe dobrodošlicu u SOKAZ Juhuu Beljenje Zubo ... Kao drugo, ne znam koje ste Vi, kao ekipa, igračke snage, ali doista se nemate gdje posebno žuriti (meni ni iz džepa ni u džep)... U 14. - 15. ligi igra se već dosta dobar i zahtjevan pingač... Ako niste dovoljno jaki za to - deprimirat će Vas. Maaamaaaa Bit ce dobro Bonk! , ali ako jeste jaki penjat ćete se raketnom brzinom kroz lige do nekog svog "mjesta pod SOKAZ-ovskim suncem"... ROFL ROFL
Primjer 1. Daltoni krenuli u SOKAZ u jesen 2013. iz 23.b lige, u proljeće 2017. igrat će 5. ligu... Eeeek! Klanja se Klanja se
Primjer 2. Intercapital, za kojega i ja igram, krenuo u proljeće 2010. u SOKAZ iz 22.a lige, za pet i pol godina se već " dotaljigao" do 5. lige Mirko Bis Fulir
I sve to bez "kupovine mjesta" i bez dovođenja školovanih, jakih igrača... Tako da, iako meni osobno ne smeta, slažem se s mišljenjem munja2, bolje je proći svojim kostima kroz cijeli taj put...
Sretni vam bilo, pratit ćemo Vaša ostvarenja! Thumbs up
[Vrh]
trnac

PostPostano: uto sij 24, 2017 2:46 pm    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

Momci, nemojte se dati navući na tanki led Zubo
Ako smatrate da ste za koju ligu više ne vidim razloga da potrošite sezonu ili čak dvije da dođete do željene lige.

Ako nađete ekipu, moj savjet je da je preuzmete.
[Vrh]
japanac

PostPostano: uto sij 24, 2017 2:54 pm    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

Opet Trnski pili naopako ROFL
[Vrh]
trnac

PostPostano: uto sij 24, 2017 3:06 pm    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

Zubo Laughing ROFL Thumbs up Beljenje Very Happy
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto sij 24, 2017 4:19 pm    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

Hvala cijenjenom profesoru Paradžiku (čijom zaslugom su Daltoni ono što jesu) da ima tako dobro mišljenje o mojoj 15. ligi u kojoj se, po njemu, "igra dosta dobar i zahtjevan pingač"!
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri sij 25, 2017 1:25 pm    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

trnac (napisa):
Momci, nemojte se dati navući na tanki led Zubo
Ako smatrate da ste za koju ligu više ne vidim razloga da potrošite sezonu ili čak dvije da dođete do željene lige.

Ako nađete ekipu, moj savjet je da je preuzmete.

Nisam primjetio da tako razmišljaš Eeeek!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: sri sij 25, 2017 1:32 pm    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

Dečki počinju pa žele preskočiti par liga, smatraju da su dovoljno dobri.

Naš slučaj je malo drugačiji, zar ne Wink Iz 9. u tamonekusitnuligu ... Strah

Zubo
[Vrh]
nenad

PostPostano: pet sij 27, 2017 11:53 am    Naslov : Ekipa izmedu 14. - 18. lige koja bi ustupila svoje mjesto Citirajte i odgovorite

Ja mislim da je najbolje pročitati INFO Pravila o natjecanjima
Poštivati sve ono što tamo piše i držati se toga. Klanja se

A sve ostalo što nije zabranjeno je dopušteno (promjene imena, fuzioniranje, preuzimanje ekipa (ili samo imena) prelasci igrača) da bi se time ušlo ili prešlo u neku drugu ligu. Cestitamo!

Zašto ne, sve dođe opet na svoje za sezonu ili dvije. Pa onda ili ostaneš ili se digneš ili padneš . Po onoj staroj " Kolo od sreće uokoli vrteći se ne pristaje: tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje"

Ipak nije ovo Bundesliga već udruga rekreativaca ( ali po meni ipak odlično organizirana i mislim da je vode odličnih ljudi da ne nabrajam imena). Mudri djed

Znači ovisi samo o međusobnom dogovoru. Razni savjeti i nečija nepisana pravila objesite (da se slikovito izrazim) mačku o rep. Thumbs up
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.