NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Vikend turniri Precko zima 2017
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
55

PostPostano: sub sij 28, 2017 8:06 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Bravo, momci, dobar turnir! Wink Vidio sam u Vjesniku kako Ivo Miličić počokljava Škrebicu Eeeek! , strašno Ivo igra Cheer , sve što je prije igrao igra još bolje s time da je bitno popravio servis i napad, bravo Ivo! Thumbs up In love
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
cigla9

PostPostano: sub sij 28, 2017 10:41 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

ne znam samo sto se ne stave rezultati na net ??
[Vrh]
Guga

PostPostano: sub sij 28, 2017 10:55 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Slabo je to...
trnac

PostPostano: sub sij 28, 2017 11:33 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Guga, znači tebe se u Prečkom može očekivati tek 11.2., sve ostalo je slabo.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: ned sij 29, 2017 12:06 am    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Ne buju mi dali igrati taj turnir Laughing

Za završni turnir imam praktički samo jednu jedinu šansu, a to je idućeg vikenda.
Pošto je to turnir od 3. ljige na dalje, očekujem "krasne" grupe u kojima će biti
"milina" za igrati i pobjeđivati Very Happy

Odigram još ovaj tjedan kup protiv nekakve slabašne ekipe iz Jazbine i u subotu turnir u Prečkom
sumnjive kvalitete, a onda gume idu dole i Excalibur kod Brade na sitni dekorativni zahvat.
Nakon toga dolaze nove gume i priprema za 5. ljigu za odlikaše.

Vjerojatno buju priljepljene :
Xiom Omega 5 (za 5. ljigu Laughing ) Europa 2.0 - BH

&
Tenergy FX05 ubojstvo trikom (za 5 ljigu Beljenje ) 1.9 -FH

Zadnja promjena: Guga; ned sij 29, 2017 2:41 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: ned sij 29, 2017 12:50 am    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Ma hajde, uvijek si dobro igrao vikend turnire. Znao si proći grupu i tjedan nakon "svojeg" turnira što pokazuje da se možeš kvalificirati za završni.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon sij 30, 2017 4:17 am    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

http://www.sokaz.hr/rez_trn.php?oblik=html&trn=vtz&tip=m&god=2016 Thumbs up Zzz
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Vracko

PostPostano: pon sij 30, 2017 6:40 am    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Bravo Ib Thumbs up
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon sij 30, 2017 12:37 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Čuo sam da je bilo sasvim ugodno toplo u Prečkom. Eeeek!

Mogao bi doći iduću subotu, samo da budem s Gugom u grupi Zubo
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon sij 30, 2017 1:34 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Samo dođi, mogao bi žicati Komeričkog da te stavi kod mene u grupu.
Možda imaš nekog utjecaja, sada kada imaš i funkciju... Beljenje
trnac

PostPostano: pon sij 30, 2017 1:44 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Kod njega nema špagice, sve je po pe-esu, renking je zakon Thumbs up
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pon sij 30, 2017 1:51 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Trnac je diskretan. Ali, siguran sam da će biti, ono što i želi, u Guginoj grupi. Funkcija sama radi.
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon sij 30, 2017 2:05 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

2015. smo bili u grupi na tri turnira, tako da je mala šansa da opet ne završim s njim Zubo

Baš me zanima koliko je Gugolino napredovao kada (rutinski) skida skalpove po sitnim ligama. Klanja se
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pon sij 30, 2017 2:44 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Mislim da je Gugolino dovoljno pametan da ti pusti meč. Funkcija je funkcija.
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon sij 30, 2017 2:50 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Guga da pusti meč? Eeeek!

Laughing Laughing Laughing

Prije bi dao bubreg Zubo
[Vrh]
Guga

PostPostano: sub vel 04, 2017 5:56 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Kao što sam i najavio, bio je jaki turnir danas u Prečkom.
16 grupa po 4 igrača, znači - 64 igrača Thumbs up
Normalno da se sve skupa oduljilo, pa nisam ostao do samog kraja jer se finale igralo oko 16 sati.
Koliko sam gledao druge mečeve, imalo se kaj za gledati.
Ja sam imao nezgodnu grupu (rijetko koja grupa je bila - ZGODNA Beljenje )
ali ipak sam mogao proći i bolje kaj se tiče protivnika.
Terze je bil nositelj i napeglal me je 3-1 iako sam iščupao 1. set, ali sam zato skroz potonul u 4. setu pa mi je lupil rutinski - kvrgu Zubo
Možda to nekoga deprimira, ali poraz je poraz 9-11 ili 0-11 i mene to pogađa jednako.
Dobio sam 4. igrača u grupi, a onda i Majcena (3. ljiga) za prolaz dalje - RUTINSKI Juhuu Cheer

U fazi ispadanja me Kunović Tvrtko dobio 3-2 za picinu dlaku i moglo je biti svega samo
da sam pogodil ta 3 BH zicera u 5. setu.
Nema veze, dobro sam odigral, samo mi je žao što bi igral protiv Baky-a u idućem kolu
da sam prošao Kunovića.
Excalibur je bil dobar i zaradio je još nešto bodova za rang listu.

Bilo je dosta finih mečeva i laganih iznenađenja.
Igrali su i moji frendovi Đivić, Palička, Šumadinac, Trnski, Huzi-Parni Valjak, Pavić...šteta da se na kraju nije pojavio Draganica Crying

Vjeverica je zajebaval iz prvog reda gledališta i objašnjaval tehniku i strategiju pingića svakome tko je htio slušati to trabunjanje.

Đivić je u 1. kolu doigravanja izbacio Abramovića 3-2 nakon što je u 5. setu od vodstva 5-2 došao na 5-8 i onda ipak pobijedio Klanja se

Palička je rutinski prošao grupu, spegal usput u njoj nositelja Tomičića,
onda se u doigravanju u 1. setu "poigrao" s Ipšom i onda je.......nestao s terena Eeeek!
i to bez obzira kaj je imal iste Stiga hlačice ko ja Beljenje
Poslije mi je pojel cijelu vrećicu čipsa iz torbe (veliku vrećicu) jer je kaže, jako ogladnio,
a zna mrcina da ja uvijek u torbi imam nekaj za jesti...

Vidlo se da je Trnskom glava u oblacima i da samo razmišlja kak da moderira (sad kad je postal moderator) pa je potonul u grupi ko sidro.

Šumadinac (Jakić), moj bivši suigrač je bio van svih udaraca jer očito igra rijetko zadnjih par mjeseci pa je također zapeo u grupi.

Huzy Parni Valjak je u odlučujućem meču za prolaz grupe čvrsto UFATIO ogromnog Parađika sa svojim malim, ženstvenim šapicama "za jaja" i imal je 2-0 u setovima + čini mi se 8-4 i
činilo se da mu je "pronašao G točku" i........uspio je to prokockati Confused

Pavić je prošao grupu ali je poslije naletio na raspoloženog Baky-a.

Lijepi mečevi :
Baky-Pavić 3-0
Stipetić Sulejman (u krasnim tenisicama) - Terze 3-2
Baky - Kunović Tvrtko 3-1
Kustec - Počuća 3-2 (Čuća-Počuća je imao 10-7 u 5. setu Confused Eeeek! )

polufinale :
Baky - Kustec 3-0
Stipetić - Pribičević 3-1

finale :
Baky - Stipetić Sulejman ???

U svakom slučaju, isplatilo se danas doći u Prečko...kao igrač ili kao gledatelj, svejedno.

Zadnja promjena: Guga; sub vel 04, 2017 7:54 pm; ukupno mijenjano 4 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Stip

PostPostano: sub vel 04, 2017 6:10 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Baky - Stip 3:0, mislim da sve skupa u tri seta nisam skupio 11 poena.

Bakmazu svaka čast, igra super, puuuuuno, puno bolje nego prija par godina kad sam ga nekako dobio. U finalu sam disao na škrge, nije osam mečeva, a od toga pet u dva sata za starog čovjeka. Ali i da sam bio friški, teško da bih ovakvom Bakmazu uzeo makar jedan set.

Obzirom da na zimskim turnirima nikad nisam došao dalje od četvrtfinala ovo je super. Možda je malo pomogla južina, a malo Softa koji je zgrijao dvoranu - thx Softa.
[Vrh]
trnac

PostPostano: sub vel 04, 2017 6:50 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Kava

Težak turnir. Svima koji su prošli skupinu Klanja se

Pohvalno je da sam se nakon dugo vremena oznojio na zimskom vikend turniru Thumbs up
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: ned vel 05, 2017 11:53 am    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Sjajan turnir,u fazi na ispadanje je svako svakoga mogao pobjediti i nije bilo favorita sto se i vidjelo na više primjera Thumbs up
Bakmaz je bio svijet za sebe,u ovakvom izdanju niko nije imao šanse protiv njega,ipak se radi o debelo pozitivnom prvoligašu Klanja se

P.s. Guga imao je Počuća i 5:1 u 4.setu Very Happy
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: pon vel 06, 2017 9:16 am    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):

U fazi ispadanja me Kunović Tvrtko dobio 3-2 za picinu dlaku i moglo je biti svega samo
da sam pogodil ta 3 BH zicera u 5. setu.
Nema veze, dobro sam odigral, samo mi je žao što bi igral protiv Baky-a u idućem kolu
da sam prošao Kunovića.

Palička mi je pojel cijelu vrećicu čipsa iz torbe (veliku vrećicu) jer je kaže, jako ogladnio,
a zna mrcina da ja uvijek u torbi imam nekaj za jesti...

Sve se odigralo upravo onako kako se i moralo dogoditi.

Naime ćim sam vidio da GUGA u torbi ima ogromnu vrečicu čipsa iz LIDLA znao sam da do sraza sa BAKYLOM neće doći.

Prije samog turnira sam Bakmazu dobacio da slobodno ostavi tenisice u torbi jer je GUGA već za stolom i kako je bolje da ode u LIDL jer će tamo biti bar od neke koristi.
Hladnokrvno mi je odgovorio da ga to ne brine jer je sve sredio da do meča sa GUGOM ne dođe, barem ne prije finala.
Tada mi nije bilo jasno što je htio reći ali kad sam vidio kako Guga "RUTINSKI" gubi od Kunovića taman kolo prije nego što mu na nož (mač EXCALIBUR) nailazi Bakmaz i zatim nonšalantno otvara VELIKU vrečicu čipsa iz LIDLA sve mi je bio jasno.

Stara je poslovica da svatko na svijetu svoju cijenu ima.

Žao mi je što sam svijetu otvorio oči ali potpuno je razvidno da je ovaj turnir bio namještaljka.

Najviše mi je žao STIPA (SULEJMANA VELIČANSTVENOG) jer je on ispao žrtva afere zvane "ČIPS IZ LIDLA".

Šta bi se dogodilo da GUGA ne voli čips samo nebo zna.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.