NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
drazenKZ

PostPostano: sri sij 25, 2017 8:07 pm    Naslov : 8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu Citirajte i odgovorite

8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca
1.Organizator:STK Križevci TOP-12 pod pokroviteljstvom grada Križevaca
Glavni sponzor:HSTS
2.Mjesto i vrijeme:Turnir će se održati 12.03.2017.g u sportskoj dvorani Oš Ljudevita Modeca Potočka ulica 26 s početkom u 8:30 h.
3.Kategorije:Seniori:do 40 godina do 8:30 h (prijava)
Veterani:40-49 godina do 8:30 h (prijava)
Veterani:50-59 godina do 10 h (prijava) početak 10:30 h
Stariji veterani:60+ do 10 h (prijava) početka 10:30 h
Žene do 10 h (prijava) početka 10:30 h
Utješna grupa (dvije kategorije)
4.Propozicije
Pravo nastupa imaju svi uredno prijavljeni igrači(registrirani i neregistrirani).U pojedinačnom djelu natjecanja natjecatelji će biti razvrstani po skupinama gdje se sastaju svaki sa svakim a prva dva iz skupine nastavljaju natjecanje klasičnim K.O sustavom.
Organizator će odrediti nositelje prema sljedećim kriterijima:
Rang lista HSTS-a,Osobna procjena Vrhovnog suca,Rang lista Sokaz-a
Svi susreti igraju se na 3 dobivena seta.Turnir će se igrati prema odredbama pravilnika o sustavu natjecanju i pravilnika o organizaciji natjecanja HSTS-a.Nositelje će odrediti Vrhovni sudac.
Igrači nastupaju na vlastitu odgovornost pa se stoga preporuča da naprave liječnički pregled prije nastupa na turniru.Kategorije u kojima se prijavi manje od 4 natjecatelja neće se održati.
5.Prijava
Prijave se primaju na broj mobitela 0915245632 Kranjec Dražen,ili pola sata prije početka turnira.Prijavnina iznosi 100 kn.U prijavninu je uključen doručak švedski stol,ručak dvije vrste jela i piće po želji.
6.Nagrade
Organizator će nagraditi 4 najbolje plasirana igrača svake kategorije sportskim trofejima buteljom vina,majicom i svakog prvog u pojedinačnoj kategoriji poklonom sponzora HSTS.
Nagrada za najboljeg igrača
Nagrada za najvjernije igrače turnira 6 nagrada

Svi ste pozvani na križevački spektakl. Također ove godine biti će još više nagrada te će biti ponovo održana tombola kao i lani sa još više nagrada te jednom vrijednom nagradom iznenađenja.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dinko Š.

PostPostano: čet sij 26, 2017 11:11 am    Naslov : 8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu Citirajte i odgovorite

Mislio sam vam doći, ali s obzirom na to da nemate kategoriju "prastari veterani 70+", e onda ne ćete imati zadovoljstvo vidjeti moju simpatičnu fosiliziranu njušku.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
drazenKZ

PostPostano: čet sij 26, 2017 11:49 am    Naslov : 8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu Citirajte i odgovorite

Možete se prijaviti u kategoriju 60+ i odigrati vrlo dobre i jake mečeve te osvojiti vrijedne nagrade te možda vam se i posreći da dobijete nagradu i na tomboli.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: čet sij 26, 2017 12:22 pm    Naslov : 8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu Citirajte i odgovorite

Na žalost, ja nisam za "vrlo dobre i jake mečeve". Meni bi više odgovarali vrlo loši i jako slabi mečevi, u kojima bih možda kojom srećom i nekog starkelju dobio. Ovi mladci od 60+ su mi prejaki, a kosti su mi porozne.
Zato uskoro i idem (s bocom kisika) na turnir u Čateške toplice, gdje postoji ta moja dobna kategorija 70+.
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet sij 26, 2017 1:58 pm    Naslov : 8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu Citirajte i odgovorite

Dinko u Čatežu bu bilo 4 natjecatelja 70+ i nagrada vam ne gine Cheer

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Saša

PostPostano: čet sij 26, 2017 3:22 pm    Naslov : 8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu Citirajte i odgovorite

Pusti to mora pobijediti barem jednu tekmu.
Dinko Š.

PostPostano: pet sij 27, 2017 12:56 pm    Naslov : 8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu Citirajte i odgovorite

Saša je, kao i uvijek, površan. Da je pročitao uvjete turnira vidio bi da se nagrađuju prva četvorica. Ako nas bude pet, ja odustajem.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto vel 07, 2017 10:23 am    Naslov : 8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu Citirajte i odgovorite

Još uvijek imate vremena uvesti kategoriju 70+.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto vel 07, 2017 12:09 pm    Naslov : 8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu Citirajte i odgovorite

Mislim da ću, na žalost, morati propustiti i turnir u Zaprešiću. Oni, naime, traže da nas bude berem šest preko 70 godina, a u protivnom nas bacaju među mlade lavove u kategoriju 60+.
Ne shvaćaju da nije lako skupiti toliko fosila preko 70 godina koji igraju pingić i žele se natjecati. Stoga bih im predložio da u toj staračkoj kategoriji ne postavljaju minimum natjecatelja, pa ću im onda možda i doći.
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: uto vel 07, 2017 1:39 pm    Naslov : 8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu Citirajte i odgovorite

Točno, baš bez veze. Ja se spremam nastupiti na Veteranskom prvenstvu svijeta u kategoriji iznad 90.-te - tamo ne postavljaju uvjet broja natjecatelja. Kako si ?Zaprešić dozvoljava stavljati uvjet broja natjecatelja ? - a što će ako ih nema barem četiri. Najstarijoj grupi ja bih dao igrati bez kotizacije. Uvijek mogu proglasiti najstarijeg natjecatelja, ... sve to doprinosi atmosferi. Smile
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pet vel 10, 2017 12:01 pm    Naslov : 8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu Citirajte i odgovorite

Munja je sve, kao i uvijek, dobro rekao. Eto, idem sutra na turnir u Četeške toplice poprilično demoraliziran. Nema više dileme hoću li se vratiti sa štitom u ruci, nakon što poubijam sve živo, ili će me pak donijeti na štitu mrtvog. Jer, na put iz Zagreba kreću i najmanje dvojica mahera iz moje staračke kategorije, tako da se osjećam opet kao "Dead Man Walking".
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet vel 10, 2017 12:24 pm    Naslov : 8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu Citirajte i odgovorite

Thumbs up
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pet vel 10, 2017 2:19 pm    Naslov : 8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu Citirajte i odgovorite

Još bih dodao ekskluzivu da sam jučer na treningu s Domcem (2:2) saznao da se, konačno, odriču imena "stolnopenisači".
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: pet vel 10, 2017 4:26 pm    Naslov : 8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu Citirajte i odgovorite

Kaj postaju "stolnovaginalci" ? Evil Beljenje
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: pet vel 10, 2017 8:58 pm    Naslov : 8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu Citirajte i odgovorite

Do jajca mi ovo 2:2 In love
domac101

PostPostano: pet vel 10, 2017 11:30 pm    Naslov : 8.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu Citirajte i odgovorite

Ovim Sokazovcima nikaj ne paše. Ak smo stolnopenisači onda se tuže, kukaju, šalju neke polupritužbe da nas natjeraju na promjenu, a onda kad stvarno maknemo ime i stavimo nešto novo opet ne valja. ROFL

Bitno da se ima kaj pisat.

Very Happy

Ovih 2:2 je prava šala na moj račun, al zna bit i gorih Zubo
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.