NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Vikend turniri Precko zima 2017
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: pon vel 06, 2017 10:25 am    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

@Vjeverko napisa

Sve se odigralo upravo onako kako se i moralo dogoditi.
Naime ćim sam vidio da GUGA u torbi ima ogromnu vrečicu čipsa iz LIDLA znao sam da do sraza sa BAKYLOM neće doći.
Prije samog turnira sam Bakmazu dobacio da slobodno ostavi tenisice u torbi jer je GUGA već za stolom i kako je bolje da ode u LIDL jer će tamo biti bar od neke koristi.
Hladnokrvno mi je odgovorio da ga to ne brine jer je sve sredio da do meča sa GUGOM ne dođe, barem ne prije finala.
Tada mi nije bilo jasno što je htio reći ali kad sam vidio kako Guga "RUTINSKI" gubi od Kunovića taman kolo prije nego što mu na nož (mač EXCALIBUR) nailazi Bakmaz i zatim nonšalantno otvara VELIKU vrečicu čipsa iz LIDLA sve mi je bio jasno.
Stara je poslovica da svatko na svijetu svoju cijenu ima.
Žao mi je što sam svijetu otvorio oči ali potpuno je razvidno da je ovaj turnir bio namještaljka.
Najviše mi je žao STIPA (SULEJMANA VELIČANSTVENOG) jer je on ispao žrtva afere zvane "ČIPS IZ LIDLA".
Šta bi se dogodilo da GUGA ne voli čips samo nebo zna.

Baky mi je oduvijek bio jako simpatičan i ovoga puta smo vrlo lako našli zajednički ČIPS JEZIK ,
pa je dogovoreno da na svim Prečko turnirima imam besplatan čips pod uvjetom da se nikada ne sretnemo prije finala.
Pošto (normalno) nikada i neću doći do finala, znači da se nikada nećemo sresti u Prečkom Beljenje

Inače, moj zadnji meč protiv Majcena za prolaz skupine je Baky
pažljivo promatrao s povišene pozicije (1. red balkona, bolje se vidi s visine) i proučavao
kako igram i šta serviram.
Čuo sam ga kako je prokomentirao : ahhhaaaaaa, znači tako,
to je ustvari side serva Very Happy
Znači, ništa nije prepuštao slučaju i bio je spreman da me natambura,
''sreća'' da sam popušio od Tvrtka Kunovića Laughing

Kunović mi nikak ne paše i stvarno moram reći da ali baš NIKADA nisam u Prečkom imao dobar žrijeb.
I ovoga puta sam mogao dobiti barem 5 igrača u prvom kolu ispadanja protiv kojih bi imao 50%-50% šanse za prolaz, a Kunovića nisam nikada dobio Mad

I naravno, pošto je bilo puno grupa i igrača, uzalud mi prolaz grupe jer se bez obzira na to nisam plasirao za završni turnir, a stvarno se trebalo izboriti za prolaz grupe jer je bila teška
(kao uostalom sve grupe) i po renkingu sam bio tek 3. igrač u toj grupi jer su ispred bili :
Terze 3. ljiga (dugogodišnji ''stanovnik'' 1. ljige)
Majcen 3. ljiga (školovani, mladi igrač)
pa se po tome nije niti očekivalo da ću proći grupu.

Ove godine je mene zahvatio ''Mixer sindrom''
odnosno moja ljiga (6. čulo) je najviše najebala Crying Mad
Prošlu subotu je bio turnir od 7. ljige nadalje, a ovu od 3. ljige nadalje
pa je teoretski na turniru moglo zaigrati SAMO 120 IGRAČA koji su po rankingu jači od mene
(3., 4. i 5. ljiga) + padobranci-lukavci koji igraju u za njih egzotičnim ljigama tipa 7., 9, 15. i slično.
Tu mislim na Baky-a, Kunovića i dečke koji igraju u ljigama gdje mogu igrati s perajama na nogama
&
bocama s kisikom za ronjenje na leđima i naravno biti među prva 2-3 igrača.
Stvarno ''idealni uvjeti za prolaz grupe i osiguravanje završnog turnira'' Beljenje

Zadnja promjena: Guga; pon vel 06, 2017 10:09 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vjeverko

PostPostano: pon vel 06, 2017 10:43 am    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Guga !!

Evo ti rješenje za lakši plasman na finalni turnir.

http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?p=77718#77718

Samo požuri da ne zakasniš.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: pon vel 06, 2017 11:28 am    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Ne, šansa mi je na idućem ciklusu turnira u Prečkom.

Pošto ste Huzi-Parni Valjak i ti sada u 3. ljigi Eeeek! Klanja se
biti ćete nositelji grupa turnira od 3. ljige prema dnu.

Jebeš takve nositelje, sigurno budu preostala 3 igrača u toj grupi odmah otvorili
šampanjac Yesss! Tulum

Ako bog da možda i ja budem u toj grupi Very Happy

Zadnja promjena: Guga; pon vel 06, 2017 10:11 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vjeverko

PostPostano: pon vel 06, 2017 11:46 am    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Za tebe su kao i za mene šanse završile.
Ljudi su ti našli slabu točku i sad si gotov.

DA budeš samnom u grupi zaboravi.
Prvo ne sudjelujem na tim turnirima, drugo imat ću vjerojatno takav skor u 3. ljigi da će me se teško naći na rang listi a prema noj se postavljaju nositelji.

U HUZY-jevo ime neću govoriti jer je on još mlad i perspektivan pa ima mjesta za napredak.

p.s.

Ako ima onih koji nisu skužili guginu slabu točku samo pitajte.
Rado ću vam reči.
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: pon vel 06, 2017 12:15 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Pošto ste Huzi-Parnji Valjak i ti sada u 3. ljigi Eeeek! Klanja se

Mi smo se nekak došlepali do 3. ljige a hoćeš li ti to uspjeti Confused

Iako ti želim sreću, ja se na to ne bih kladio.

Zadnja promjena: vjeverko; pon vel 06, 2017 12:24 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon vel 06, 2017 12:22 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Bumo vidli... Smoking
Koja mi je to slaba točka, ja ju ne znam ?
vjeverko

PostPostano: pon vel 06, 2017 12:26 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Ajme Guga !!!!

Kaj se prviš grbav?

ČIPS IZ LIDLA

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
doktor

PostPostano: pon vel 06, 2017 1:48 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

DALTON1 (napisa):

P.s. Guga imao je Počuća i 5:1 u 4.setu Very Happy

Za sve je kriv izbornik/trener, lose me je vodio kroz mec, al sad je dobio otkaz i trazim novog Wink

Šalu nastranu, obično sam ja taj koji preokreće mečeve i spašava meč lopte, nedavno u Zimskom kupu protiv Miličića, dobio ga nakon što mi je imao meč loptu, u sezoni protiv Beka, dobio ga nakon što sam spasio njegove 3-4 meč lopte, protiv Pavića ljetos na Pagu, imao mi je 2 meč lopte, Stiplošeku sam okrenuo 8:3 u petom setu ove sezone, sve odreda dobrim igračima.

Ne želim se hvaliti, ali eto moram dati repliku Gugi i Kustecu, kad su već izvukli tu informaciju kao nešto značajno, a drugima za primjer da se ne nadaju u budućnosti tako nečem Beljenje

S druge strane, čestike Kustecu, dečko ima jaku glavu i prilagođava igru, što se i vidi s obzirom na dosadašnje rezultate, i uz dobru ekipu će jako brzo doći do vrha SOKAZa.
Čestitam i ostaloj trojici s medaljama, Bakiju , Stipu i Pribičeviću, turnir je bio baš velik, lijep i jak Thumbs up

Žao mi je jedino što nisam ukrižao rekete s pobjednikom turnira...nekako sam priželjkivao naš prvi službeni meč ... ali eto bit će neki drugi put
Juhuu
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: pon vel 13, 2017 12:24 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Koliko je stavrno jaka GUGINA 6. liga imali smo prilike vidjeti i na ovotjednom turniru za igrače od 1. lige nadalje.

Naime sada su se prvi puta smjeli pojaviti igrači 1. i 2. lige a jedini koji su se uz njih uspjeli plasirati u završni turnir su dvojica gladijatora iz upravo te nikad jače 6. lige.

Nije loše za primjetiti da je Guga završio neporažen od te dvojice u prethodnom ligaškom natjecanju..
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon vel 13, 2017 1:14 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Laughing Thumbs up

Samo si zaboravio napisati da su ta dvojica samo igrom slučaja igrala u 6. ljigi,
a ustvari su trebali igrati u 1. ili u najgorem slučaju u 2. ljigi.
Pale

PostPostano: pon vel 13, 2017 1:20 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Kao i ti Guga,
Nisi ni ti igrač za šestu ligu. Smile

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vjeverko

PostPostano: pon vel 13, 2017 1:32 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Laughing Thumbs up

Samo si zaboravio napisati da su ta dvojica samo igrom slučaja igrala u 6. ljigi,
a ustvari su trebali igrati u 1. ili u najgorem slučaju u 2. ljigi.

Ajde nećemo u detalje.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon vel 13, 2017 2:56 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

ikota~sova (napisa):
Kao i ti Guga,
Nisi ni ti igrač za šestu ligu. Smile

Ha čuj, kak se uzme......
prema mom scoru ove sezone u 6. ljigi 14-19 više sam za 7. ili 8. Laughing

S druge strane, imam poziv za 2. ljigu (Vjeverica bi si počupal i ono malo kose kaj ima),
ali to bi ipak bilo previše u ovom trenutku.
Šta će se događati idućih sezona, to bumo vidli Beljenje

U svakom slučaju u 4. mjesecu, nakon pauze od 3 godine počinjem opet igrati ljigu velikog tenisa Thumbs up
(na reketima za veliki tenis se već lagano ulovila paučina...vrijeme je)
wolf

PostPostano: uto vel 21, 2017 5:02 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Ovdje ću se referirati na tekst na naslovnici , ok?

Citat:

ODIGRAN ZIMSKI CIKLUS TURNIRA U PREČKOM

Žarko Valentić možda i jest osvojio ovogodišnje zimske turnire u Prečkom, ali priča ciklusa je ulazak Staneta u finale pobjedom nad Kašom, što će mu uskoro donijeti i Top 10 plasman u SOKAZ-u!
Sljedeći put kada vam zatreba priča o motivaciji za vašu djecu, unučad ili bilo kog drugog, sjetite se Staninog puta od početnika do (gotovo) profesionalca unutar samo nekoliko godina.

Od ostalih ugodnih iznenađenja treba izdvojiti ulazak Tvrtka Kunovića u polufinale završnog turnira kao i sve veći trag koji rekreativci iz Jaske ostavljaju u SOKAZ-u, te naravno sjajnu igru uz osvojena dva turnira našeg gospara Ive Miličića koji se sada već standardno pojavi, poštopa i porazbija većinu toga što mu se nađe na putu, i onda nestane natrag u svoj grad.

Lijepi tekst Thumbs up ali , mada je već normalno da Žir osvaja sve i svašta , lijepo bi bilo napomenuti da je osvojio turnir bez izgubljenog seta Eeeek! Klanja se Klanja se Klanja se vrlo dominantno rekao bih , a ja bih ovdje spomenuo još i Filipa Kosovca koji je Kaši imao meč loptu u osmini finala Klanja se Klanja se Klanja se ...Marac je sigurno zdušno navijal za njega ROFL Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: uto vel 21, 2017 5:19 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Evo jesam (dobra opservacija! Thumbs up ), iako je tjedan ranije izgubio sva tri seta od Tomice Glada. Hihihi

A ovo za Filipa neću stavljat, nek je idući put iskoristi. Smile
Plus, ispalo bi da trolam Kašu spominjući samo di ga je ko (skoro) pobijedio Trk
ipak je on naš broj jedan i nekakav respekt mora postojati! In love Klanja se
[Vrh]
Stane

PostPostano: uto vel 21, 2017 5:47 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Kava In love Pingic
wolf

PostPostano: uto vel 21, 2017 6:27 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Evo jesam (dobra opservacija! Thumbs up ), iako je tjedan ranije izgubio sva tri seta od Tomice Glada. Hihihi

A ovo za Filipa neću stavljat, nek je idući put iskoristi. Smile
Plus, ispalo bi da trolam Kašu spominjući samo di ga je ko (skoro) pobijedio Trk
ipak je on naš broj jedan i nekakav respekt mora postojati! In love Klanja se

To je ipak bilo prošli tjedan Rolling Eyes Zubo a ovo za Filipa je samo bio moj osvrt , nisam ni mislio da je za naslovnicu ... trebao si to skužit iz teksta ali ... čitaš ovlaš Hihihi
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto vel 21, 2017 6:57 pm    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Kad moram jako puno toga pročitati, ako me bereš Znoj
Pogotovo u ove dane.
[Vrh]
mixer

PostPostano: sri vel 22, 2017 12:19 am    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Jos jedan od turnira di su se drugoligasi odazvali u ogromnom broju.Iduci organizirajte tak da i registrirani imaju pravo igrati ko i na vodovodu.pa ko zna mozda na finalu bude vise od 25 ljudi.zbilja znate usrati motku.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri vel 22, 2017 12:29 am    Naslov : Vikend turniri Precko zima 2017 Citirajte i odgovorite

Ovako na prste sam prebrojao 11* drugoligaša od 46 sudionika na predzadnjem kvalifikacijskom turniru, dakle skoro četvrtina.

Za usporedbu, tih zastrašujućih prvoligaša preko kojih se jednostavno nemoguće normalnom čovjeku naigrati s užitkom i kvalificirati Znoj je bilo također 11**, odnosno manje od jednoga po grupi.

Drugim riječima, igrao je svatko iz druge tko je htio i kog nije sramota eventualno izgubit partiju od prvoligaša, odnosno svatko tko ne mora bit "prvi na selu" što bi se reklo.

Šta više da radim s tobom, hoćeš obrisat vrijeđanje bez pokrića na kraju svog posta, ili se vidimo u ožujku? Pojma nemam

*Žlimen, Somek, Kosovac B., Carek, Pavlović, Brodarac G., Vešligaj, Jelenski, Milković, Udovičić, Škreblin

**Kašić, Valentić, Glad, Thamm, Kavur, Hodžić, Tadić, Tomašić, Lošić, Buršić, Marinković
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.