|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Guga
|
Postano: čet vel 23, 2017 10:02 am Naslov
: 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. |
|
|
Najnovija vijest iz 5. ljige za odlikaše.
Moram reći da sam jako neugodno iznenađen, da ne kažem šokiran
Eto, još nije niti počelo, a već se događaju neke stvari za koje nisam vjerovao da se mogu dogoditi s obzirom da poznajem veliku većinu igrača u 5. ljigi i o svima sam imao pozitivno mišljenje.
U 1. kolu (idući tjedan) bi mi trebali biti domaćini Južnoj Trešnjevki Luftbrenzerima.
Znači, trebali smo ugostiti 1. favorita ljige koji su se jako pojačali s Brodarcem i baš sam se veselio toj tekmi jer je konačno kraj ove duge, zimske pauze i odmah igramo derbi tekmu !
I što sada ?
Pitanje je dali će se ta tekma uopće odigrati jer od 4 igrača naše ekipe
idući tjedan nema njih 3
Ja nisam problem.Tu sam, ali sam ipak nemrem igrati jelda ?
Dakle, Draganica mi je javio da je ponudio igračima Luftbrenzera da :
1. odgodimo tekmu za tjedan dana
2. da odigramo tekmu ovaj tjedan (tjedan ranije)
samo da odigramo tu tekmu, jer nam se - igra.
I.....protivnici ne žele niti jednu opciju
Ponavljam, ne mogu u ovo trenutno vjerovati
jer mi je pogotovo drag Dabi i baš bi volio da i on kaže o čemu se tu radi.
Ne znam zašto se ovo dešava i pogotovo zašto već u 1. kolu, ali bi volio da se tekma ipak odigra.
Nažalost, izgleda da će ipak okus te tekme biti malo gorčiji nego što sam pretpostavljao (čak i ako se odigra), ali očito je da sam još ZELEN kaj se tiče Sokaza iako ga igram eto 5. godinu zaredom.
Mogu reći samo jedno, a to je da meni nikada, ali apsolutno nikada (kao niti mojim suigračima)
nije niti palo na pamet ne odgoditi tekmu ako to traži suparnik jer nam je osnovna nit-vodilja da igramo pingić što je moguće češće, a ne da dobijamo tekme bez borbe.
Uostalom, meni ništa ne predstavljaju pobjede bez borbe jer mi to ne dokazuje da sam bolji od nekog, a ako sam stvarno bolji, onda ću ga pobijediti za stolom ili ću izgubiti ako to nisam u stanju.
Ali to je samo moje osobno stajalište.
Šta će se dogoditi bumo vidli jer ćemo tražiti intervenciju voditelja ljige,
ali ponavljam, jedan dio gušta igranja je nažalost nepovratno nestao. _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; čet vel 23, 2017 10:09 am; ukupno mijenjano 4 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: čet vel 23, 2017 10:06 am Naslov
|
|
Čuj ovo nikad jača liga naravno 5.daj malo virni do 2 da padneš u nesvjest.Baraba se ionak vidi u 5 a i to mu je malo na knap al dobro pripreme su počele.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: čet vel 23, 2017 10:42 am Naslov
|
|
cccc.....
Danas ne možemo igrati jer ne paše ni jednom od nas četvorice,zbog posla,sutra ne možemo igrati jer imamo skupštinu kluba!
Idući tjedan nikome ne paše odigrati 2. kola u istom tjednu,zbog posla!
Ja sam došao dečke "pojačati" da nas bude četvero i da rotiramo jer su se cijelu prošlu sezonu mučili skupiti sva trojica da odigraju tekme,pa su 2-3 kola igrali samo dvojica zbog čega su tek u zadnjem kolu spasili opstanak iz lige.
E sad,dati vama odgodu znajući da ćemo se mi teško skupiti u punom sastavu za dvije tekme idući tjedan,pa da moramo ići dvojica na vas troje bilo bi glupo.
Tako da,ne treba se odmah vrijeđati, i ići džonom!
A koji su vaši objektivni razlozi da od četiri igrača ne možete skupiti dva,u tjednu kad ste domaćini i birate dane koje nudite?! _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet vel 23, 2017 11:27 am Naslov
|
|
Nisam ja na nikoga išao đonom i samo ponavljam da sam razočaran s vašom reakcijom.
Kažem, ja sam tu, ali njih troje su cijeli tjedan na putu.Vjeruj mi da u ovih 5 godina niti jedna, jedina tekma nije odgođena zbog mene jer sam igrao i s temperaturom 39, a u jednoj drugoj prilici 3 dana poslije operacije sinusa (pa sam normalno opet završio u bolnici na 2 dana).
Jebi ga, moji suigrači imaju takve poslove + česta službena putovanja i u svakoj sezoni se dogodi da moramo barem 2-3 tekme odgoditi.
Ono što je najvažnije...sve ekipe koje su od nas tražile odgodu u ovih 5 (pet) godina
SU JE I DOBILE
a jedina ekipa koja nije htjela pristati na nikakav dogovor kada smo mi tražili odgodu je :
WD 68
Znači, velika većina ljudi je ok i izašli su nam u susret,
a Vi ste znači u rangu ekipe WD 68 i to je ok, vaš izbor
Zatim, ovo je 1. (prvo), ponavljam 1. kolo i ova tekma ne odlučuju prolazak prema naprijed ili ispadanje iz ljige, a pošto je 1. kolo i ne možete (ne želite) igrati niti ovaj tjedan, niti za dva tjedna, onda možemo odigrati i za tri tjedna zar ne ?
Vi ste po imenima i bodovima najjača ekipa u ovoj ljigi pa bi shodno tome mogli izaći u susret ostalima pogotovo kada Vam dajemo apsolutno mogućnost više izbora (prije, kasnije, još kasnije...),
valjda nije stvar u kalkulacijama i to već u 1. kolu ?
Nije predzadnje kolo pa da se ne smiju odgađati tekme i ono najvažnije,
nema nikakve šanse da bi vi nama dali odgodu i da mi onda igramo tekmu protiv vas u nekompletnom sastavu ne zvao se ja Guga
NEMA ŠANSE
Vi ste u tom slučaju nama izaši u susret i Vi birate kada će se ta tekma odigrati,
odnosno kada Vama odgovara !
Čisto da ti maknem taj smiješni argument iz ruku...
Ako ima dobre volje i želje, rješenje su UVIJEK lako nađe. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet vel 23, 2017 12:01 pm Naslov
|
|
dođi do mene pa ću ti sve potanko objasniti , i meni je ovo prva ( kolko se sjećam ) tekma koju nismo mogli odgodit u 11 godina  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: čet vel 23, 2017 12:13 pm Naslov
|
|
Znači,kad ja kažem da ne možemo idući tjedan,onda ti je argument smješan,a kad su tebi tri suigrača na putu,onda je to realno i objektivno.
Kaj da ti ja sad više kažem...
U ostalom, Wolf je kapetan,rješavajte sa njim.
Samo nas prestani prozivati za nekakav nefair-play,jel mi time dižeš živce sasvim nepotrebno.
Da se mene pita dao bi ti ta 3 boda,samo da ne cviliš prije nego kaj je sezona uopće počela.  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet vel 23, 2017 12:24 pm Naslov
|
|
Jel ti čitaš uopće moje postove ili odmah počneš pisati novi odgovor i to u dosta nepristojnom tonu ???
Rekao sam da je smiješan argument da bi Vi trebali igrati nekompletni u slučaju da nam date odgodu.
TO je smiješan argument, jer ponavljam u tom slučaju Vi birate termin nove tekme da igrate u punom sastavu i kad Vama paše (koji god hoćete tjedan), a mislim da sam to dosta jasno napisao.
Ove fore, evo ti 3 boda da ne cviliš to pričaj nekom drugom.
Ja ne tražim odgodu zbog sebe (niti sam je tražio), a Vama bi je dao.
Već mi se polako uopće niti ne igra s tobom nakon ovakvih reakcija.
Da, životni san mi je uzeti 3 boda u tekmi Sokaza u 5. ljigi...moš si mislit,
nemam apsolutno nikakvih drugih problema ili želja u životu kao i ti i svi ostali zaposleni
obiteljski ljudi (pretpostavljam).
Baš sam htio ove sekunde nazvati Wolfa da vidim u čemu je stvar, ali sam onda pročitao ovaj post... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet vel 23, 2017 1:01 pm Naslov
|
|
Bolje je da ga ne zoveš, čovjek je na poslu...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet vel 23, 2017 1:30 pm Naslov
|
|
Guga, nema ljutnje...
Odgodu ti netko može dati i ne mora. Pitaš i ako ti ne daju pamtiš to za budućnost. Ima situacija kada te odgoda dovede u nepovoljniji položaj (dvije utakmice u tjednu, nedostatak termina, umor..itd..itd) i u tom slučaju ti se ne isplati...
Dakle nema potrebe za prosipanjem žuči. Pitao si, protivniku ne odgovara, složite se za tu tekmu kako možete i idemo dalje... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet vel 23, 2017 1:57 pm Naslov
|
|
Pa nisam ljut, rekel sam da sam - razočaran...
Sve što si rekao je istina, ali nisam na taj način zamišljao Sokaz i
nadam se da ćemo naći nekakvo riješenje da se tekma ipak odigra.
Pokušavam riješiti ovu zavrzlamu i ponudio sam sve moguće izbore :
dvorane, termina (može i za tri tjedna ako treba pošto je tek 1. kolo) kada se uspiju naći u najjačem sastavu, doći ćemo mi kod njih u goste bez obzira kaj smo domaćini ako treba...
Naravno, ne možemo mi nikoga prisiliti da nam da odgodu, ali pošto poznajem dečke vjerovao sam da ćemo nekakvo riješenje naći i još uvijek vjerujem.
Ako na kraju sve propadne, Bože moj, napravili smo sve što smo mogli.
Što se tiče naših budućih protivnika...ne brinite, mi od našeg principa nećemo odustati jer ako nekom treba odgoda, lako ćemo se dogovoriti.
U zadnje 3 sezone niti jednom nisam odigrao sve tekme i to mi je stvarno žao.
Ni ova sezona izgleda nije dobro krenula po tom pitanju
 _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; čet vel 23, 2017 3:26 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: čet vel 23, 2017 2:07 pm Naslov
|
|
Steta zbog ovoga,
predlozio bi da se dogovorite sa voditeljem lige da tekmu odgodite i odigrate je u zadnjem tjednu sezone i da bodove odnese momcad kojoj ce vise trebati.  _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet vel 23, 2017 2:09 pm Naslov
|
|
Vidiš, toga se uopće nisam sjetil, odlična ideja.
Drena za voditelja
Moj završni prijedlog je bio da pokušaju ako ikako mogu pronaći dan kada oni mogu nastupiti u najjačem sastavu i da mi dođemo kod njih i sve to u idućih recimo 3 tjedna.
Ako to nikako neće uspjeti, onda neka si upišu pobjedu 10-0 to je njihovo pravo,
od mene toliko o ovoj temi... _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; čet vel 23, 2017 2:15 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: čet vel 23, 2017 2:15 pm Naslov
|
|
Tako je najbolje i najposetenije za sve,mi smo npr vec dogovorili da tekmu 11.kola protiv Hrge igramo u petak zadnjeg kola,tada ce nam svima biti lakse a i situacija na tabli ce biti jasnija a i manje stresa za sve _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet vel 23, 2017 2:16 pm Naslov
|
|
Pa normalno, tak to rade Sokaz ''iskusnjare''  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: čet vel 23, 2017 2:44 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): | | Pa normalno, tak to rade Sokaz ''iskusnjare'' |
Kaj je, je....
Sve po propisu a ak neide drugačije onda pošteno.
Nema se tu tko na koga ljutiti.
A ti Guga još si mali..... anučit ćeš.
Čudi me samo kaj do sad to nisi naučil a družiš sa sa mnom koji sam "premazan sa svim mastima" |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: čet vel 23, 2017 2:56 pm Naslov
|
|
Gle Guga,daj se zbroji,sam si napisao da ste nudili tjedan prije(ovaj tjedan ili preciznije četvrtak ili petak)i tjedan poslje(tjedan redovnog 2. kola)!
I lijepo ti je rečeno da ne možemo,što bi pametnom bilo dosta,bez vređanja i prozivanja tu po forumu jer to nije onak kak si Ti zamislil.
Odgode u trećem,četvrtom ili trinaestom kolu nitko nije ni spominjao,a i treba ih blagosloviti referent lige.
Kao ni da mi nudimo termin na koji vi svakako pristajete!
Kapetani su se čuli,kaj se dogovore-dogovore!
A tebe bi molio da nas poštediš daljnjeg prozivanja i vrijeđanja!
Kao da ja Vama kažem da niste fair-play kaj ste troje na putu kad trebate igrati kolo s nama!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: čet vel 23, 2017 3:03 pm Naslov
|
|
Sreća je da je ekipa u kojoj sam prijavljen (vjerojatno se baš i nebum naigral) zbrisala iz ove lige jer vidim da bu tu napeto.
Žuč već teče potocima a sezona još nije ni počela. Kaj bu u svibnju ne smijem ni pomisliti.
Nadam se će se bura stišati do početka slijedeće sezone kad se vraćamo u vaše društvo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet vel 23, 2017 3:04 pm Naslov
|
|
Odgode utakmica su vrlo osjetljiva tematika... Načelno, od traženja odgode utakmice ne treba previše očekivati. Ako bi neka ekipa pristala na odgodu, a nije potpuno sigurna da će tu odgođenu utakmicu moći u dogledno doba i odigrati, to nije fair play prema suparniku nego čisti idiotizam prema svojoj ekipi.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: čet vel 23, 2017 3:11 pm Naslov
|
|
| zekoslav (napisa): | Steta zbog ovoga,
predlozio bi da se dogovorite sa voditeljem lige da tekmu odgodite i odigrate je u zadnjem tjednu sezone i da bodove odnese momcad kojoj ce vise trebati.  |
Čak ni to nam ne paše jer smo zadnje kolo u završnim pripremama organizacije Tumarinog memorijala!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: čet vel 23, 2017 3:15 pm Naslov
|
|
| 55 (napisa): | Odgode utakmica su vrlo osjetljiva tematika... Načelno, od traženja odgode utakmice ne treba previše očekivati. Ako bi neka ekipa pristala na odgodu, a nije potpuno sigurna da će tu odgođenu utakmicu moći u dogledno doba i odigrati, to nije fair play prema suparniku nego čisti idiotizam prema svojoj ekipi.  |
Eto Pero,baš sam to rekao Wolfu,jel je on pošto-poto htio dati odgodu.  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|