NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28, 29, 30  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: čet vel 23, 2017 3:21 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

@brod napisa
Gle Guga,daj se zbroji,sam si napisao da ste nudili tjedan prije(ovaj tjedan ili preciznije četvrtak ili petak)i tjedan poslje(tjedan redovnog 2. kola)!
I lijepo ti je rečeno da ne možemo,što bi pametnom bilo dosta,bez vređanja i prozivanja tu po forumu jer to nije onak kak si Ti zamislil.
Odgode u trećem,četvrtom ili trinaestom kolu nitko nije ni spominjao,a i treba ih blagosloviti referent lige.
Kao ni da mi nudimo termin na koji vi svakako pristajete!
Kapetani su se čuli,kaj se dogovore-dogovore!
A tebe bi molio da nas poštediš daljnjeg prozivanja i vrijeđanja!
Kao da ja Vama kažem da niste fair-play kaj ste troje na putu kad trebate igrati kolo s nama!

Apsolutno nikoga nisam napao niti vrijeđao.
Ako je tebi uvreda kada kažem da netko nije fer, onda se ispričavam.
Wolfu Thumbs up nakon ovoga što si rekao da pošto-poto želi dati odgodu.

Kajbubu...

Rekao sam da više ne bi o ovoj temi, a svako nek si misli kaj hoće, pa bum tak i ja...

Brod

PostPostano: čet vel 23, 2017 3:32 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Misliti možeš stvarno što god hoćeš,samo velika je razlika između misliti i javno napisati na forumu!
Guga

PostPostano: čet vel 23, 2017 3:54 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Na forumu nisam napisao ništa uvredljivo.
Ponavljam, ako si se ti osjetio napadnut i uvrijedilo te, po drugi puta se ispričavam.
Šta još hočeš od mene ?
Stalno ponavljaš jedno te isto, mislio sam da smo gotovi s ovim.
Ok, ti si u pravu, ja nisam i nikada te više neću spomenuti na forumu Thumbs up
55

PostPostano: čet vel 23, 2017 4:52 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
55 (napisa):
Odgode utakmica su vrlo osjetljiva tematika... Načelno, od traženja odgode utakmice ne treba previše očekivati. Ako bi neka ekipa pristala na odgodu, a nije potpuno sigurna da će tu odgođenu utakmicu moći u dogledno doba i odigrati, to nije fair play prema suparniku nego čisti idiotizam prema svojoj ekipi. Klanja se

Eto Pero,baš sam to rekao Wolfu,jel je on pošto-poto htio dati odgodu. Thumbs up

Mi smo prošle sezone tako, bez razmišljanja, dali odgodu Gabrekima... Slijedeći tjedan smo mogli igrati samo ponedjeljak i utorak, a Gabreki su onda prihvatili odmah utorak. Tako smo Finu 1 doveli u poziciju da nas "mora" primiti u ponedjeljak (što njima nikako nije odgovaralo), a kako smo prijatelji pristali su. Thumbs up
Rezime: mi smo naguzili Finu 1 u ponedjeljak Evil , Gabreki su nam došli u utorak s jednim igračem jer preostala dvojica ne stignu na vrijeme zbog posla, te je onda Medved igrao tri tekme u nizu, zatim su se izmjenjivali Librić i Šarić. Kada smo im već dali odgodu bilo nam je idiotski ne dati im i takav raspored igranja... I dobili su nas 6:4, ne paše nam niti igrati dan za danom... Eeeek! Crying
E sada, je li to fer potez od nas prema Gabrekima, šupački prema Fini 1 ili idiotski i neodgovorno prema samome sebi? Brukica
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Brod

PostPostano: čet vel 23, 2017 5:13 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Da,prema jednima ispadneš fer,druge zahebeš a sam se osječaš ko idiot! Zubo
Respekt protivnicima,ali svaki kapetan mora prvenstveno voditi računa i o suigračima u ekipi! In love
Dinko Š.

PostPostano: čet vel 23, 2017 5:44 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Jadni Guga. A tako se veselio toj petoj ligi za odlikaše. Meni ga je, makar nisam sentimentalni tip, jednostavno - žao.
[Vrh]
Koki

PostPostano: čet vel 23, 2017 5:48 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

odgovor Brodu..

upravo tako...
To ne razumiju oni koji forsiraju tezu da je onaj tko ne da odgodu...nekakav...

kada te netko pita za odgodu prvo gledaš interes svoje momčadi. Ako odgoda ne dovodi u nepovoljnu situaciju vlastitu momčad i odgovara nam zašto ne. Druga je situacija ako te odgodu traži netko tko ti je u prošlosti izašao u susret. E onda je, ako si čoek.. Smile , moraš dat. Sve ako ti baš ne odgovara...

tako to ide momci. Ne tražite u odgodama priliku za etiketiranje nekoga....
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: čet vel 23, 2017 6:07 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Jebote, čitam ovo i nemrem bulivit...čisti profesionalizam,
a ja naivac mislio da je ovo rekreativna liga stolnog tenisa.
Sram nas bilo kak smo se uopće usudili tražiti odgodu i onda još zamisli bezobrazluka
očekivati da bi neko morao odigrati 2 (dvije) tekme u jednom tjednu....zastrašujuća pomisao Horor

Kaj ste se sad svi mene ulovili ?
I ti Petre ???

Kaj se mene tiče, možete vi i dalje pričati kaj hočete i uvjeravati i sebe i druge da ste u pravu,
ali i ja radim po cijele dane i razvozim popodne klince na razne aktivnosti i imam još puno razno-raznih obaveza vezano uz kuću i obitelj, pa se sve nekak stigne.
Od sada na dalje da se zna : nas neka nitko ne pita za odgodu jer bumo se uvredili.

NEEE-MA odgode i basta (normalno da se zajebavam)

I kaj ti Koki sad fantaziraš ???
Po tebi trebaš dati odgodu samo nekome tko ti je u prošlosti već izašao u susret i dao odgodu pa mu moraš vratiti uslugu Eeeek! ?
Bome na ovakav način odgoda nebu ni bilo, jer niko nikome nebu dugoval nikakvu uslugu.
Kaj se ovo više razglaba, sve se lošije osjećam jer puno toga izlazi na površinu.
Već sam 3 puta rekao : kaj bubu...
Ko da, da, ko neda, neda i jebe mi se.
Sve 5 ja odgodu nisam niti tražio i ovo je otišlo predaleko.

Zadnja promjena: Guga; čet vel 23, 2017 11:49 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
DALTON1

PostPostano: čet vel 23, 2017 6:26 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Pa 55,Koki i Brod nisu mogli bolje objasniti,tako i ja razmišljam kao i velika većina sokazovaca(valjda) Klanja se
Ti ili namjerno želiš ovo teatralnim ponašanjem dovesti na razinu da se svi slažu s tobom i podrže te ili ti je to jednostavno u krvi Zubo
P.s.bez ljutnje,ali čitanjem postova to tako stvarno ispada Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: čet vel 23, 2017 6:32 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Kaj sad buš mi i ti držal moralne prodike ?
Sad sam ja tu glavni negativac ?
I uopće ne tražim da me netko podrži, očito je određen kodeks ponašanja
u ljigama od 1. do recimo 6.-7. i toga ćemo se držati.
Već po 4 put ponavljam : završena stvar
DALTON1

PostPostano: čet vel 23, 2017 6:40 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Ma ne,stvarno ne planiram to radit Thumbs up
Nisi niti malo negativac,razumijem i tebe i tvoje nezadovoljstvo u cijeloj priči,ali smiri malo,vidiš da je situacija ispala lose jer nema alternativa i loše se odigralo po Vas

Zadnja promjena: DALTON1; čet vel 23, 2017 11:19 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
55

PostPostano: čet vel 23, 2017 6:44 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Nisam te se dohvatio, govorim ti o našem iskustvu iz prošle sezone. I mi smo uspjeli, do sada, svima izaći u susret glede odgode utakmice, ali ja više neću to raditi pod bilo koju cijenu. No no
Uvrijedio se jesi zbog njihovog odbijanja odgode, ali nemoj... Odgoda doista mnogima može ne odgovarati. Kao ni njima sada... Sportske ambicije razumijem u potpunosti i poštujem ih, ali bogme si ga malo prećero. A drag mi jesi, zato dosta o tome! ROFL ROFL
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet vel 23, 2017 7:09 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Guga ja sam uz tebe, nije mi se dalo čitat. Daj mi pojasni o čemu se radi
Confused

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Koki

PostPostano: čet vel 23, 2017 8:26 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):

I kaj ti Koki sad fantaziraš ???
Po tebi trebaš dati odgodu samo nekome tko ti je u prošlosti već izašao u susret i dao odgodu pa mu moraš vratiti uslugu Eeeek! ?
Bome na ovakav način odgoda nebu ni bilo, jer niko nikome nebu dugoval

Što je u mojem postu fantazija? Rekao sam da odgodu daješ ako ti odgovara ili ako si je dužan...
I još jednom ponavljam. Premda je Sokaz formalno rekreativna liga igra se za bodove i plasman. Dakle tko se želi istinski rekreirati ne igra po tim uvjetima. Priča o tome kako to nije ništa važno i da je to rekreacija je fakat već apšisala a obično je plasirana od onih koji "grizu ko pesi"

Ako ti treba odgoda pitaš a ako ti je protivnik neda na utakmicu dođeš kako možeš. Možeš zapamtiti ali za "razočaranje" ili ljutnju nema razloga..

jednostavno je..
vjeverko

PostPostano: pet vel 24, 2017 8:57 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
I još jednom ponavljam. Premda je Sokaz formalno rekreativna liga igra se za bodove i plasman. Dakle tko se želi istinski rekreirati ne igra po tim uvjetima.

Kako možeš biti tako grub prema plemenitim i neiskvarenim dušama i reči im tako crnu stvarnost.

Ubijaš ono lijepo što tinja u dušama neiskvarene dječice koja igraju u sokazu za čistu uživanciju.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pet vel 24, 2017 10:10 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Nepotrebno je držati razumne prodike zaigranom, entuzijastičkom i žovijalnom Gugi, pogotovo jer je Guga u ovom slučaju sasvim u pravu.
Inače, kad Guge nema onda je Forum pust, dosadan, mrtav i svi ga kume i mole da se vrati, a kad je pak tu, te kad je maksimalno aktivan, onda on "bezobrazno kvoca" i "stalno cvili i vrijeđa".
Guga sada trpi nepravdu, kao što ju je znao ponekad i meni nanijeti.
[Vrh]
Koki

PostPostano: pet vel 24, 2017 10:31 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Svi su u pravu i nitko nije u pravu...

Uzrok frustracija su nerealna očekivanja. Ako na pijedestal moralnih vrijednosti staviš "davanje odgode" jer ona, ako netko ne da odgodu, govori o nekome kao moralnoj nakazi i ako si zabrijao u glavi da je Sokaz skup individua kojoj je stalo do rekreacije, društva, te da će isti uvijek učiniti sve da se neka utakmica odigra onda u sudaru sa stvarnošču zaista možeš doživjeti frustraciju i razočarenje...

Mislim ..koga bi se vraga ljudi u Sokazu razlikovali od svih drugih ljudi koji žive u ovoj zemlji? Misli li netko da je ultimativna moralna vertikala uvijet da budeš igrač Sokaza?
kelemen

PostPostano: pet vel 24, 2017 12:15 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Bok svima prisutnima!
Kao ponavljači(iskusnjare) u 5-toj, želim da svi budemo zdravi i da na kraju druženja slavi IC, odnosno JA(razbit ću dva-tri mrtvaka kao i prošle sezone).

Naime, prošle sezone sam izgubio i od Bolfija

Very Happy

Neka ne bude svađa i razmirica Laughing
jer prije svega smo rekrativci ... Bla bla
Neka pobjedi fair play, čitaj IC, čitaj, Kapetan MIKI!
Pobjeda
mixer

PostPostano: pet vel 24, 2017 12:33 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Gle gle kak se ovaj Brodarac brzo nametnuo kao glasnogovornik luftbremzera bilo bu to grdo a još im nije ni rekao da oće igrati parove In love Laughing .kaj bu tek onda bilo
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet vel 24, 2017 12:59 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Ajoj, ako će igrat parove. Ajooj
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28, 29, 30  Sljedeće
Stranica 5 / 30.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.