SOKAZ forum
8. liga proljeće 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
8. liga proljeće 2017.
Geek opasno prijeti, ali ima i zašto.
U kupu su igrali protiv ekipe 2. lige iz Jazbine, bilo je zanimljivo...
http://sokaz.hr/zapisnik.php?oblik=html ... 2017-02-01
Već 2. kolo igramo protiv njih pa ćemo na vlastitoj koži imati priliku osjetiti koliko su prijetnje realne.
U kupu su igrali protiv ekipe 2. lige iz Jazbine, bilo je zanimljivo...
http://sokaz.hr/zapisnik.php?oblik=html ... 2017-02-01
Već 2. kolo igramo protiv njih pa ćemo na vlastitoj koži imati priliku osjetiti koliko su prijetnje realne.
8. liga proljeće 2017.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
8. liga proljeće 2017.
Da se priključimo i mi : HRT HET TRICK
a možete nas zvati i PONAVLJAČI
- već dvije sezone utvrđujemo gradivo i nikako da pređemo u viši razred.
Pozdrav svim dragim prijateljima i ljutim protivnicima.
Nakon dvije suhoparne sezone što se tiče aktivnosti na forumu 8. lige pa ovo je prava ludnica kako je počelo. Vjerujem biti će vrlo interesantno kako za stolom tako i na forumu.
S obzirom da smo dočekali i 2017.godinu u ovom sastavu pojavio se je jedan vrlo zgodan moment možemo reći i jubilej pa bi ovim putem objavio slijedeće :
U sezoni davne 1976/1977 u tadašnjem USRIZ- pojavila se ekipa pod nazivom "PRAVNI FAKULTET" u sastavu Damir Budanko,Miroslav Vukelić i Josip Pelin.
Dakle vjerovali ili ne slavimo 40.godina zajedničkog druženja kroz naš pingić.
Hvala DAMBI i FUKIJU (ako niste znali to su im nadimci) na prijateljstvu.
Eto toliko s moje strane...čisto da se zna.
A sada čekamo petak,dan za metak i ekipu Amaciz.
a možete nas zvati i PONAVLJAČI
- već dvije sezone utvrđujemo gradivo i nikako da pređemo u viši razred.
Pozdrav svim dragim prijateljima i ljutim protivnicima.
Nakon dvije suhoparne sezone što se tiče aktivnosti na forumu 8. lige pa ovo je prava ludnica kako je počelo. Vjerujem biti će vrlo interesantno kako za stolom tako i na forumu.
S obzirom da smo dočekali i 2017.godinu u ovom sastavu pojavio se je jedan vrlo zgodan moment možemo reći i jubilej pa bi ovim putem objavio slijedeće :
U sezoni davne 1976/1977 u tadašnjem USRIZ- pojavila se ekipa pod nazivom "PRAVNI FAKULTET" u sastavu Damir Budanko,Miroslav Vukelić i Josip Pelin.
Dakle vjerovali ili ne slavimo 40.godina zajedničkog druženja kroz naš pingić.
Hvala DAMBI i FUKIJU (ako niste znali to su im nadimci) na prijateljstvu.
Eto toliko s moje strane...čisto da se zna.
A sada čekamo petak,dan za metak i ekipu Amaciz.
8. liga proljeće 2017.
Svaka čast momci, 40 godina zajedno... Respect
8. liga proljeće 2017.
Čestitke HRT HET TRICKu, puno je to godina....a malo me baca u depru što ih ja sve znam još od prije no što su počeli igrati SOKAZ
Trebali bismo jednom odigrati turnir nikad prežaljene mjesne zajednice u Martićevoj. Na to bi se valjda i Kirbi odazvao, Vaćo je tu negdje, ja sam si u zadatak uzeo reaktivirati Makovića - našlo bi se tu igrača.
8. liga proljeće 2017.
To je pila naopako. Slabi smo. Taman nas je stavio tamo di i trebamo biti. Ulazimo u sezonu dijametralno suprotno od ekipe u kojoj su Vunderlovci i Bosanci(iz Travnika)!trnac je napisao/la:I ja bi prognozu, ali šta kada poznam samo par ekipa
Cestodom i Siledžije stoje nerealno loše jer pojačanja Vracko i Veki nisu adekvatno vrednovana.
8. liga proljeće 2017.
Takve bureke možeš prodavati nekom drugom.
Sada s Vekijem vam je mjesto u gornjem dijelu tablice.
Sada s Vekijem vam je mjesto u gornjem dijelu tablice.
8. liga proljeće 2017.
Ja sam kao i Trnski siguran da ekipa Siledzije mogu biti visoko. Gostimir je jako dobro pojacanje, Slisko je isto odlican igrac koji moze u ovoj ligi dobit pa sigurno 80% meceva, a Davor je uvijek bio dobar igrac. Po meni u ovoj ligi svako svakog moze tuci, jedino ekipi Gewo,Puterfly i Padobranci su mi nekak malo jaci nego mi ostali. No liga ce biti super svako ima ovdje sanse.
8. liga proljeće 2017.
Dugačka je sezona, sastavi će varirati kod većine ekipa tako da snaga "na papiru" neće odgovarati snazi za stolom.
Nema veze, bitno je pobjediti
Nakon par kola će se vidjeti kako dišu ekipe.
Nema veze, bitno je pobjediti
Nakon par kola će se vidjeti kako dišu ekipe.
8. liga proljeće 2017.
2.kolo
JT Padobranci vs Gewo ponedjeljak 6.3. 2017g u 19i30 dvorana Tumarina jazbina u Tozu
JT Padobranci vs Gewo ponedjeljak 6.3. 2017g u 19i30 dvorana Tumarina jazbina u Tozu
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
8. liga proljeće 2017.
Veki je jako dobar(odličan)Vracko je napisao/la:Ja sam kao i Trnski siguran da ekipa Siledzije mogu biti visoko. Gostimir je jako dobro pojacanje, Slisko je isto odlican igrac koji moze u ovoj ligi dobit pa sigurno 80% meceva, a Davor je uvijek bio dobar igrac. Po meni u ovoj ligi svako svakog moze tuci, jedino ekipi Gewo,Puterfly i Padobranci su mi nekak malo jaci nego mi ostali. No liga ce biti super svako ima ovdje sanse.
Sliško je isto odličan,
a ja sam (kao) dobar... i to još kažeš bio dobar...
EEEJ...
8. liga proljeće 2017.
Padobranci su najjači u našoj ligi. Palička i ekipa su utrenitrani i željni su pobjeda i dokazivanja. Pa nisu valjda pišali krv i znoj u Tumari bezveze godinu dve.
A i nabrijani su na neke ekipe u ligi, osjećam to...
A i nabrijani su na neke ekipe u ligi, osjećam to...
8. liga proljeće 2017.
Baš ti hvala, sada si cijelu ligu nabrijao na nas.
I sav teret si svalio na slabašna pleća našeg Kapetana. Neka, izdržat će on to.
8. liga proljeće 2017.
ikota~sova je napisao/la:2.kolo
Kaj ima još neka osim te u Tozu?!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
8. liga proljeće 2017.
Gdje je bila Mjesna zajednica u Martićevoj ?. Ja sam stanovao u Smičiklasovoj (sadašnji Iblerov trg) sve do srednje škole.Stip je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Čestitke HRT HET TRICKu, puno je to godina....a malo me baca u depru što ih ja sve znam još od prije no što su počeli igrati SOKAZ. Katastrofa.
Trebali bismo jednom odigrati turnir nikad prežaljene mjesne zajednice u Martićevoj. Na to bi se valjda i Kirbi odazvao, Vaćo je tu negdje, ja sam si u zadatak uzeo reaktivirati Makovića - našlo bi se tu igrača.
8. liga proljeće 2017.
Navodno ima, ekipa RONIN tamo igra.Brod je napisao/la:ikota~sova je napisao/la:2.kolo
http://www.turniri.pingic.com/index.php ... 3&lang=hrv
8. liga proljeće 2017.
@Topspin
Južna strana ulice, između Smičiklasove i Tomašićeve, negdje po sredini, ne sjećam se kućnog broja. Ne znam kad se tamo počelo igrati, mislim da sam ja prvi put bio negdje 1973. Nakon nekoliko godina stol je prešao u Kraševu (Bauerovu)
Južna strana ulice, između Smičiklasove i Tomašićeve, negdje po sredini, ne sjećam se kućnog broja. Ne znam kad se tamo počelo igrati, mislim da sam ja prvi put bio negdje 1973. Nakon nekoliko godina stol je prešao u Kraševu (Bauerovu)
8. liga proljeće 2017.
Pregaziše nas sindikatlije ko plitak potok...

8. liga proljeće 2017.
Brod je napisao/la:ikota~sova je napisao/la:2.kolo
Nema