NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Plastične trening loptice
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
trnac

PostPostano: pet vel 10, 2017 3:15 pm    Naslov : Plastične trening loptice Citirajte i odgovorite

Ajmo crta, ovo je ozbiljna tema!

Hihihi
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: pet vel 10, 2017 3:46 pm    Naslov : Plastične trening loptice Citirajte i odgovorite

Ne znam, više mi ništa nije jasno i samo mogu reći da je osjećaj kod udarca te loptice
na reketu malo drukčiji nego kod starih celuloidnih loptica pa se nadam da su ipak
POLUPLASTIČNE ROFL jer ćemo ih svakako zadržati za treninge dok ih ne potrošimo.
Uostalom, skoro sve "plastične" loptice imaju manji ili veći postotak celuloze i tek možda ove najnovije serije nemaju takve primjese (a i to treba uzeti s rezervom).
A baš me interesira tko to od nas ima loptice iz najnovijih serija u torbi...

Zadnja promjena: Guga; pet vel 10, 2017 8:41 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: pet vel 10, 2017 4:23 pm    Naslov : Plastične trening loptice Citirajte i odgovorite

Nije veliki problem ( za trening ) da li su plastične ili nisu Pojma nemam ali ako nisu plastične onda si ih hebeno preplatio Rolling Eyes Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: pet vel 10, 2017 5:49 pm    Naslov : Plastične trening loptice Citirajte i odgovorite

Vjeko, imaš li kakvih iskustava sa XIOM Pro Training lopticama?

Cijena je korektna pa da ih njih stavim u izbor.
[Vrh]
trnac

PostPostano: sub vel 11, 2017 12:55 pm    Naslov : Plastične trening loptice Citirajte i odgovorite

Ispravak netočnog navoda!

Ovi u Green Paddle-u su mi dali krivu informaciju, JOOLA Practice-P su ŠAVNE loptice.

Kupio sam danas paket pa sam pogledao. Wink

Zašto ipak JOOLA?
Korektno sam dobio dvije trening loptice na probu. Na stolu sam usporedio odskok Joole i DHS i nisam vidio razliku.
Obje sam zavrtio, vrte se isto kao i DHSice.
Naravno, nisam se sjetio pogledati imaju li šav ili ne Bonk! To sam napravio doma.
I cijena je korektna.

Trening će pokazati njihovo pravo lice Zubo
[Vrh]
trnac

PostPostano: uto vel 21, 2017 10:45 am    Naslov : Plastične trening loptice Citirajte i odgovorite

Dojmovi:

Za multiball - JOOLA
Ako tražite lopticu za multiball, Joola Practice-P su solidan izbor.
Neki dan sam s Joola Practice-P napunio robota i rade bez problema.

Za sparing partije - DHS
Dečki radije uzmu DHS umjesto Joole. Kažu da DHS ima bolju putanju. I bolje zvuče od Joole.
[Vrh]
mistreaver

PostPostano: uto vel 21, 2017 10:59 am    Naslov : Plastične trening loptice Citirajte i odgovorite

trnac (napisa):
Vjeko, imaš li kakvih iskustava sa XIOM Pro Training lopticama?

Cijena je korektna pa da ih njih stavim u izbor.

Imam, kao i sve training loptice, to je druga liga u odnosu na ove s tri zvjezdice.
Dobro za multiball, očaj za ikakve vježbe ili mečeve.

Ne znam kak bih to opisao, ali sve te trening loptice uopće ne osjećam na reketu kad ih udaram.
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
geek

PostPostano: čet ožu 09, 2017 7:21 am    Naslov : Plastične trening loptice Citirajte i odgovorite

Još malo o lopticama ...

http://rama.hr/?p=7300
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mario

PostPostano: čet ožu 09, 2017 8:55 am    Naslov : Plastične trening loptice Citirajte i odgovorite

Pročitao sam tekst u linku i potpuno se slažem. Stolni tenis sam doživljavao kao nadmudrivanje, nadigravanje i slično. Sa današnjim lopticama i njihovim različitostima igranje mi postaje sve više gnjavaža. Kako da igram kad ne znam da li će loptica primiti išta ili ništa rotacije, kako će odskočiti i slično.
Znam da nije idealno rješenje, ali odlučio sam prestati igrati Sokaz nakon ove sezone. Jednostavno, ne da mi se samo zbog dugogodišnje navike (40 godina u mom slučaju) i dalje gubiti vrijeme na nešto što mi više ne predstavlja gušt.
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet ožu 09, 2017 9:27 am    Naslov : Plastične trening loptice Citirajte i odgovorite

I u tih zadnjih 40 godina se nisu događale nikakve promjene koje bi te ponukale da se još i prije ostaviš pingača Confused
[Vrh]
mario

PostPostano: čet ožu 09, 2017 9:47 am    Naslov : Plastične trening loptice Citirajte i odgovorite

Da, dešavale su se, ali sada su prešle neku moju granicu. Moguće je da je to rezultat i mojih godina kada svakim danom postajem sve škrtiji prema svom slobodnom vremenu. Ne da mi se gubiti pola dana odlazeći u Zaprešiće, Jablanovce, Stupnike, Duga sela, Pešćenice itd. da bi sudjelovao u nečemu što me ne veseli, jer se sam sebi gadim za stolom budući se ne mogu sastati sa bog te pitaj kakvom i kojom lopticom.
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet ožu 09, 2017 10:12 am    Naslov : Plastične trening loptice Citirajte i odgovorite

Pa je li moguće da je nova plastična optica veća promjena od recimo uvođenja Frictionless guma Confused
[Vrh]
h3n

PostPostano: čet ožu 09, 2017 10:35 am    Naslov : Plastične trening loptice Citirajte i odgovorite

super vijest da je dhs snizio cijene, nadam se da ce istisnut g40 smece koje proizvodi bty
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet ožu 09, 2017 11:11 am    Naslov : Plastične trening loptice Citirajte i odgovorite

Probao sam XIOM trening loptice, šavne. Dečki su rekli da su "plastičnije" od DHS trening loptica koje im se jako sviđaju za sparing tekme.

Nisu imali pritužbi, korektna trening loptica (koliko trening loptica uopće može biti). Thumbs up

Cijena je također OK. Još ako prođu na testu trajnosti, mogle bi biti odmah iza DHS-ica Thumbs up
[Vrh]
trnac

PostPostano: uto stu 21, 2017 11:10 am    Naslov : Plastične trening loptice Citirajte i odgovorite

Skidam prašinu s ove teme. Danas sam nabavio drugu kutiju STIGA 40+ trening loptica. Prva kutija se pokazala jako dobrom. Pucanje je zadovoljavajuće. Jedino su neke loptice "ojajastile".

Za multiball trening Thumbs up
[Vrh]
Saša

PostPostano: uto stu 21, 2017 11:52 am    Naslov : Plastične trening loptice Citirajte i odgovorite

Već su u robiju?
trnac

PostPostano: uto stu 21, 2017 12:18 pm    Naslov : Plastične trening loptice Citirajte i odgovorite

Ne. Plastične loptice su izgleda pretvrde za robija (popucali zupčanici) tako da sam opet stavio celuloidne.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.