SOKAZ forum
8. liga proljeće 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
8. liga proljeće 2017.
Da odgođena je i dogovorena za ponedjeljak 27.03.u 18h.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
8. liga proljeće 2017.
Vracko gdje se mogu vidjeti rezultati uživo 
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
8. liga proljeće 2017.
vise ne smijem nis pricat i tipkat po forumu, moram pocet igrat i pobjedjivat
, sretno dalje, vidimo se i cujemo za stolom 
8. liga proljeće 2017.
Jesi li barem saznao što nas je zanimalo? 
BTW, gdje je nestao ghostbuster? Nije igao zadnje dvije tekme, nadam se da nije ozljeda u pitanju.
BTW, gdje je nestao ghostbuster? Nije igao zadnje dvije tekme, nadam se da nije ozljeda u pitanju.
8. liga proljeće 2017.
Misliš u kolko love?ikota~sova je napisao/la:U kolko ste igrali?Baja je napisao/la:Jesmo! Šta te zanima?
Ma nismo igrali za lovu, samo za rezultat!
8. liga proljeće 2017.
Kak si skužio od prve 
Zakaj Matea nije igrala?
Zakaj Matea nije igrala?
8. liga proljeće 2017.
Kaj je ovo??
Vunderli njente??
Gewo će im stisnut penale za eskivažu
Dobiti će rabljene loptice 
Vunderli njente??
Gewo će im stisnut penale za eskivažu
8. liga proljeće 2017.
Siledžije su se, vidim, vratile starim, lošim navikama... Opet siluju okolo...

8. liga proljeće 2017.
Igrali doma sa dvojcom bez Matee
Nekaj je divljega u zraku.
Ili je Matea opt na tekmi u Engleskoj ili se radi o bolesti.
Tat Vundi nam nikad nebu rekel kaj je pisredi jer to u biti i nije nas problem.
U svakom slučaju čestitke Sileđijama
Nekaj je divljega u zraku.
Ili je Matea opt na tekmi u Engleskoj ili se radi o bolesti.
Tat Vundi nam nikad nebu rekel kaj je pisredi jer to u biti i nije nas problem.
U svakom slučaju čestitke Sileđijama
8. liga proljeće 2017.
Ako ovako nastave mali Siledžije bi mogli živjeti na Lovrincu ..
https://www.youtube.com/watch?v=uggrWRov0mg

https://www.youtube.com/watch?v=uggrWRov0mg
8. liga proljeće 2017.
Niš, samo pozdrav ekipama u 4. kolu 
8. liga proljeće 2017.
Sad ti je dosadno jer nema aktivnosti na forumu. Sad bi te čak i post od Dinka razveselio

Let the force be with you
8. liga proljeće 2017.
Dosadno mi je jer ovaj tjedan pauziramo
8. liga proljeće 2017.
Nije moguće da ste nekom dali odgodu, ili pak netko zločest - vama?
8. liga proljeće 2017.
Čudo u 8. ligi
Momci iz HRT-a su bili skroz korektni i pristali su odigrati tekmu tjedan ranije kako bi Zvone (Danko Bananko) mogao igrati.
Na žalost, ispalo je da taj dan oni ne bi bili kompletni pa smo sve prebacili na idući ponedjeljak
Momci iz HRT-a su bili skroz korektni i pristali su odigrati tekmu tjedan ranije kako bi Zvone (Danko Bananko) mogao igrati.
Na žalost, ispalo je da taj dan oni ne bi bili kompletni pa smo sve prebacili na idući ponedjeljak
8. liga proljeće 2017.
Da je neka ekipa "skroz korektna" je lijepo za čuti. Očito je da su obje ekipe "skroz korektne".
Ne znam samo kako će te "korektne ekipe" (na svoju štetu) uspjeti odigrati dva meča u jednom tjednu? Jer, navodno, to nekim odlikašima iz pete lige nikako ne bi uspjelo, ma koliko da se god trudili.
Ne znam samo kako će te "korektne ekipe" (na svoju štetu) uspjeti odigrati dva meča u jednom tjednu? Jer, navodno, to nekim odlikašima iz pete lige nikako ne bi uspjelo, ma koliko da se god trudili.
8. liga proljeće 2017.
Tak odgađati tekme, malo naprijed, malo natrag...sramota.
Ma to je skroz i potpuno - neizvedivo
Mi smo to već osjetili na svojoj koži, ne može se to...
Ma to je skroz i potpuno - neizvedivo
Mi smo to već osjetili na svojoj koži, ne može se to...
The Only Way Is Up...rutinski
8. liga proljeće 2017.
Guga, tebi ni ja ne bi dao odgodu
Svaka ekipa ima svoju situaciju. Neki se jedva skupe jednom tjednom, nekima nije problem odigrati bilo koja dva dana u tjednu jer im to dozvoljavaju obiteljske i poslovne (ne)obaveze.
Svaka ekipa ima svoju situaciju. Neki se jedva skupe jednom tjednom, nekima nije problem odigrati bilo koja dva dana u tjednu jer im to dozvoljavaju obiteljske i poslovne (ne)obaveze.