SOKAZ forum
15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Nove bodove tražimo u gostima kod Agronomskog.
Srijeda 19h.
Srijeda 19h.
Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
Budite blagi
Pozdrav Bori i ekipi

Ako nekim slučajem prate, pozdrav Alenu, Danielu i Zlatku, negdje u bijelom svijetu
Pozdrav Bori i ekipi
Ako nekim slučajem prate, pozdrav Alenu, Danielu i Zlatku, negdje u bijelom svijetu
Budite blagi....To nam stalno govore 
Butterfly Innerforce ALC
Vidio sam kako trenkate pa vas moram malo prikočiti
Nismo mi niš posebno
Butterfly Innerforce ALC
Mislim da su nešto lošiji rezultati jedne ekipe ekipe kazna, zato što je adcocatus diaboli proglasio silenzio forum.
Dinko javi se svi znamo da to želiš i da patiš bez foruma. Istina mi drugi smo kao na godišnjem ali tvoje nejavljanje na forum unosi nemir u tebe, a samim time i u tvoju ekipu.
Dinko javi se svi znamo da to želiš i da patiš bez foruma. Istina mi drugi smo kao na godišnjem ali tvoje nejavljanje na forum unosi nemir u tebe, a samim time i u tvoju ekipu.
Let the force be with you
- bduralija
- Kontakt:
napokon na forumu i 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017.... iza nas je 1. kolo i FOLKA SPIN I., bilo je to laganih 2:8 jer bez treninga + seoba u novi stan 01.03., a oni nisu htjeli odgodu...
pitali nas s kim igrate u 2. kolu, a mi kažemo TREŠNJEVKA ZAGREB, oni nama pa ti su bolji od nas i još su se pojačali... O.K. bilo je to opet 2 u 8...
nakon tekme pitaju s kim igrate u sljedećem kolu, a mi kažemo SESVETSKA SOPNICA, a oni nama kako su ih ti pobjedili u prethodnom kolu...
stvarno 15. liga NIKAD JAČA u povijesti SOKAZa...
sinoć dolazimo na meč bez očekivanja P i B su na 0:6, a dolaze kandidati za 1. mjesto... srećom kažu Ivicu boli rame tako da neće igrat, umjesto njega Saša koji ima vatreno krštenje u SOKAZu, to je bila njegova prva tekma... kada se sve zbroji, oni su na kraju bili sretni jer su uhvatili bod, a mi presretni jer nismo više na 0 bodova... njihovom Danielu prvo mjesto u 15. ligi može izmaći samo ako ne odigra sve mečeve...
pozdrav svim znanim i neznanim pratiteljima ovog foruma

pitali nas s kim igrate u 2. kolu, a mi kažemo TREŠNJEVKA ZAGREB, oni nama pa ti su bolji od nas i još su se pojačali... O.K. bilo je to opet 2 u 8...
nakon tekme pitaju s kim igrate u sljedećem kolu, a mi kažemo SESVETSKA SOPNICA, a oni nama kako su ih ti pobjedili u prethodnom kolu...
stvarno 15. liga NIKAD JAČA u povijesti SOKAZa...
sinoć dolazimo na meč bez očekivanja P i B su na 0:6, a dolaze kandidati za 1. mjesto... srećom kažu Ivicu boli rame tako da neće igrat, umjesto njega Saša koji ima vatreno krštenje u SOKAZu, to je bila njegova prva tekma... kada se sve zbroji, oni su na kraju bili sretni jer su uhvatili bod, a mi presretni jer nismo više na 0 bodova... njihovom Danielu prvo mjesto u 15. ligi može izmaći samo ako ne odigra sve mečeve...
pozdrav svim znanim i neznanim pratiteljima ovog foruma
Dragi Saša,
Trebalo bi ti biti jasno je da se više ne smijem javljati na Forumu kad cijenjeni profesor (moje bivše gimnazije) i novi administrator Foruma tvrdi:
"Dragi Dinko, Vi ste jedina osoba koje je doista prepun forum."
Želiš li da me se i službeno - banira?
Trebalo bi ti biti jasno je da se više ne smijem javljati na Forumu kad cijenjeni profesor (moje bivše gimnazije) i novi administrator Foruma tvrdi:
"Dragi Dinko, Vi ste jedina osoba koje je doista prepun forum."
Želiš li da me se i službeno - banira?
da si velik ... velik si 
Dinko stvarno si zečina, kad ti nešto nažvrljaš kažaeš da se šališ, ali tuđe žvrljotine shvaćaš ozbiljno i bježiš.55 je napisao/la:![]()
![]()
... Zar se gospodin Dinko uplašio površne opaske svog susjeda i velikog štovatelja?
Qu'est-ce que il t arrive mon l'avocat du diable?
S administratorima se nije za igrati i pogađati, jel se šalio, jel mislio ozbiljno. Vlast je vlast koju mi pravnici poštujemo. Već mi je cijela tema o B.S. izbrisana, a IB me upozorio da prestanem lektorirati.
Mrijeti ti ćeš kada počneš sam
U ideale svoje sumnjati!
U ideale svoje sumnjati!
Bolje živ kao kukavica, nego mrtav kao heroj.
He is back... 
Da, počeo je i grunfa iz Alan forda citirati
Što je više kleveta i laži, Dinko nam je miliji i draži !
Više volim da me se boje, nego da me vole.
Kad me nebu nek me j..., sad se ne dam.