NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Stolnoteniski turnir nacionalnih manjina Zagreba

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dinko Š.

PostPostano: pon ožu 27, 2017 9:19 am    Naslov : Stolnoteniski turnir nacionalnih manjina Zagreba Citirajte i odgovorite

Jučer je održan, kod Šurbeka, taj tradicionalni turnir, ponovno u izvrsnoj organizaciji, te s bogatim nagradama i ručkom, za nas četrdesetak sudionika.
U odsutnosti ("izočnosti") prošlogodišnjeg pobjednika Marka Krivskog, prvi je bio Čeh Zdenek Pacola (5. liga), koji je u finalu pobjedio 13.godišnjeg Slovenca Rafaela Kotrlea, dok je treće mjesto, po običaju, osvojio Bosanac Hajro Safić, zvani Buco, pobjedivši u polufinalu prvakinju Daruvara Dunju Čakanić. Ja se, nakon pobjede nad Nijemcem Benderom, zadovoljih s petim mjestom.
Inspekciju regularnosti turnira obavio je Domac, tražeći si usput novog suigrača ili ekipu.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
domac101

PostPostano: pon ožu 27, 2017 10:09 am    Naslov : Stolnoteniski turnir nacionalnih manjina Zagreba Citirajte i odgovorite

ROFL

Dobar izvještaj Dinko! Thumbs up
Dobro organiziran turnir pod vodstvom Darka Podkrajšeka uz ugodnu atmosferu i poneki dobar meč.
Zdenek osvojio uvjerljivo,a treba pohvaliti i velikog borca Bucu Safića.

Što se tiče nove momčadi ili novog suigrača, Zdenek ne bi morao proći audiciju.. ROFL ROFL

Svaka čast i Dunji, nekoliko dobrih mečeva, pogotovo ona pobjeda protiv Dinka u četvrtfinalu. Zubo
Dinko Š.

PostPostano: pon ožu 27, 2017 11:34 am    Naslov : Stolnoteniski turnir nacionalnih manjina Zagreba Citirajte i odgovorite

Da, Dunja, vrhunska stolnotenisačica, me prebila, nakon što sam ja prebio Čemeriku, Korbela i Makedonca, zbog toga jer sam prekasno shvatio da je ljevakinja. Kad sam to shvatio i kad sam joj prestao slati lopticu na forhend, već samo na bekhend, dobih čak i set.
Tu sam informaciju onda proslijedio Buci, koji ju je potom rutinski smlavio s 3:0, ali mi se, nezahvalnik, nije zahvalio na toj informaciji.
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon ožu 27, 2017 11:44 am    Naslov : Stolnoteniski turnir nacionalnih manjina Zagreba Citirajte i odgovorite

Zubo

To se i meni prije znalo često događati, prođe partija i tek onda vidim da sam igrao protiv ljevaka.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Saša

PostPostano: pon ožu 27, 2017 11:56 am    Naslov : Stolnoteniski turnir nacionalnih manjina Zagreba Citirajte i odgovorite

A Dinko iz koje si ti manjine.
MUNJA2

PostPostano: pon ožu 27, 2017 12:06 pm    Naslov : Stolnoteniski turnir nacionalnih manjina Zagreba Citirajte i odgovorite

Evo, ... isto razmišljanje i pitanje Dinku ?
No, ima još nešto, .... čak i lošije po moju reputaciju, Dunja igra sa nama u Ekipi "ABC" već 9 mjeseci a ja nemam pojma da i ona spada u nacionalne manjine, bilo kako.
[Vrh]
domac101

PostPostano: pon ožu 27, 2017 12:12 pm    Naslov : Stolnoteniski turnir nacionalnih manjina Zagreba Citirajte i odgovorite

Otvorena je Pandorina kutija obzirom na činjenicu da neki igrači nisu pripadnici neke manjine. ROFL
Dinko Š.

PostPostano: pon ožu 27, 2017 12:15 pm    Naslov : Stolnoteniski turnir nacionalnih manjina Zagreba Citirajte i odgovorite

Ja sam bio hrvatska nacionalna manjina.
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: pon ožu 27, 2017 1:03 pm    Naslov : Stolnoteniski turnir nacionalnih manjina Zagreba Citirajte i odgovorite

Za ovaj odgovor Dinko evo Klanja se Thumbs up Juhuu
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto ožu 28, 2017 10:01 am    Naslov : Stolnoteniski turnir nacionalnih manjina Zagreba Citirajte i odgovorite

Skoro zaboravih zahvaliti se Stolnoteniskom savezu i Šurbekima što su uložili veliki trud i znatna financijska sredstva, a kako bi svatko tko bi se prihvatio suđenja nekog meča u njihovoj novoj dvorani imao nezaboravan doživljaj.
Naime, sucima su osigurali prastare, potrgane semafore - brojače, zalijepljene seletejpom, bez svih brojeva za poene i za setove, koji sasvim labavo stoje na jednoj rupici, te ih je prava noćna mora okretati. Ima i umetnutih brojeva drukčije veličine i boje.
Lukavi Podkrajšek je stoga prisilio par svojih sužnjeva da nam sude, a kako ne bi došlo do opće pobune, jer suditi s takvim semaforima koji su prošli dva svjetska rata izaziva kod čovjeka želju da nekog upuca.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.