SOKAZ forum
8. liga proljeće 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
8. liga proljeće 2017.
Dobili smo po lampi, 7:3 za Sindikat 
8. liga proljeće 2017.
Ikota, di je izvjestaj ???

8. liga proljeće 2017.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
8. liga proljeće 2017.
Konačno je i nama (Bukovcu) malo sunce zagrijalo

8. liga proljeće 2017.
Svaka čast
I to ste stisnuli čvrgu 2. ekipi lige. Bravo
Vidio sam da ste žilava ekipa, mi smo se dosta mučili s vama. Da te Hrvoje nije pobjedio bili bi sretni i s bodom.
Sada samo tako nastavite.
I to ste stisnuli čvrgu 2. ekipi lige. Bravo
Vidio sam da ste žilava ekipa, mi smo se dosta mučili s vama. Da te Hrvoje nije pobjedio bili bi sretni i s bodom.
Sada samo tako nastavite.
8. liga proljeće 2017.
Tri boda su tri boda,
odlična tekma, dvorana popunjena navijačima, feferone ljute,kobase odlične kao i hladan gemišt.
Dugo Selo potvrdilo se je kao uvijek odličan domaćin.
Bravo dečki.
Pozdrav svima,
Jopelin
Da li itko namjerava ići na veteransko prvenstvo
u Sv.Martin na Muri.
Pogledajte malo propozicije i poziv,uvjete na stranicama "pingić".
odlična tekma, dvorana popunjena navijačima, feferone ljute,kobase odlične kao i hladan gemišt.
Dugo Selo potvrdilo se je kao uvijek odličan domaćin.
Bravo dečki.
Pozdrav svima,
Jopelin
Da li itko namjerava ići na veteransko prvenstvo
u Sv.Martin na Muri.
Pogledajte malo propozicije i poziv,uvjete na stranicama "pingić".
8. liga proljeće 2017.
Dugoselci su u svojevrsnoj krizi, treba to iskoristiti jer već iduće kolo mogu prešaltat u višu brzinu.
Čestitke HRTovcima, tri boda koja smo izvukli protiv vas rastu iz kola u kolo
Večeras igramo protiv Pizzerije.
Očekuje se dobra tekma

Čestitke HRTovcima, tri boda koja smo izvukli protiv vas rastu iz kola u kolo
Večeras igramo protiv Pizzerije.
Očekuje se dobra tekma
8. liga proljeće 2017.
J.T. Padobranci vs Pizzeria Špiro 4 : 6
Setovi: 16 : 21,,,, Poeni: 341 : 337
Barem smo u poenima bili bolji

Setovi: 16 : 21,,,, Poeni: 341 : 337
Barem smo u poenima bili bolji
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
8. liga proljeće 2017.
Kad Štef i Ivek vode dedu da igra s njima pa tu nabijete razliku

8. liga proljeće 2017.
Dobit nešto što prije pa neka drugi razmišljaju!
8. liga proljeće 2017.
Trebali bi angažirati igrača s antispinom. Evo, već sutra smo opet na teškim iskušenjima protiv antispinera iz Amaciza.

8. liga proljeće 2017.
Prijatelju moj nisi jedini.55 je napisao/la:![]()
![]()
... Ikota, razočarali ste me k'o čoveka
![]()
![]()
... Očekivao sam da ćete bolje stajati s bodovima, ali nije ni loše, jako ste blizu zone koja napreduje u jače lige.
![]()
Dobit nešto što prije pa neka drugi razmišljaju!
8. liga proljeće 2017.
Jučer odigrali s Amacizom II 7. kolo
Ovim putem bi se zahvalio dečkima što su nam izašli u susret i odigrali tjedan ranije, pošto se mi idući tjedan nebi mogli skupiti

Ovim putem bi se zahvalio dečkima što su nam izašli u susret i odigrali tjedan ranije, pošto se mi idući tjedan nebi mogli skupiti
8. liga proljeće 2017.
Bravo, padobranci, konačno ste "otvorili padobran" u pravo vrijeme i maznuli odlična (i vrlo potrebna) 3 boda!

8. liga proljeće 2017.
Jbg, bilo je i vrijeme....
Hvala
Hvala
8. liga proljeće 2017.
3 boda su 3 boda 
8. liga proljeće 2017.
Ti si Ikota lažov i falsifikator jer ja nemrem vjerovati da u jednoznamenkastim ljigama postoje takvi ljudiikota~sova je napisao/la:Jučer odigrali s Amacizom II 7. kolo
Ovim putem bi se zahvalio dečkima što su nam izašli u susret i odigrali tjedan ranije, pošto se mi idući tjedan nebi mogli skupiti![]()
The Only Way Is Up...rutinski
8. liga proljeće 2017.
Ikota je simpatičan lik. Tko mu ne bi izašao u susret?