NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 28, 29, 30  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
55

PostPostano: pet ožu 31, 2017 8:01 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Slijedeće kolo gostujemo kod GSTK Zagreb amatera... Pola ekipe im već poznajem od prije, Zovka sam vidio na turniru... Najvjerojatnije idemo po novu porciju batina u gostima, ali vidjet ćemo Wow ; njihove ambicije su definitivno veće nego naše, u ovoj sezoni, te će igrati pod pritiskom da nas "moraju" pobijediti Prvak , dok ćemo mi vrlo opušteno probati nešto tamo počokljat Retaj Ruga se Banana dancing ... Mislim da ćemo ipak dobiti po lampi... Cekicem po glavi Sibom po guzi Maaamaaaa Bit ce dobro , samo je važno da ne "skinemo gaće" prije nego što počne meč Brukica , ali nismo baš niti skloni tome No no , tako da neka oni "vežu gaće" prije meča, ješčuo!? Laughing Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: pet ožu 31, 2017 10:24 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Daltoni - New Uriho 5 : 5

Nažalost, prosuli smo još 2 boda i bojim se da će nam se to na kraju obiti o glavu.

1. kolo bez borbe poraz (stara & tužna priča da se ne vraćam na to),
2. kolo 5-5 protiv Gabreka (imali smo sve u svojim rukama, Cipranin van forme,
a ja propustio 3 meč lopte za 6-4 za nas)
5. kolo 5-5 protiv Daltona
Nebu to tak išlo Evil Crying

Jučer smo opet imali čak 3 (tri) puta priliku završiti utakmicu i 3 puta smo to upropastili.
Prvo sam ja imao 2-0 protiv Kusteca i......nestao iz dvorane.
Onda je kod 4-2 za nas Cipranin nonšalantno ušao u meč protiv Milića
(koji je već upisao 2 poraza i bio vidno uzdrman) i izgubio 1-3
Za kraj smo ''stavili šlag na tortu'' s katastrofalnom igrom u parovima Mad

Za Daltone Klanja se Klanja se Klanja se

Odlična ekipa, pristojni mladi ljudi koji se nikad ne predaju.
Visili su ''ko lusteri'' cijelo vrijeme, ali su se borili za svaki poen, set i na kraju zasluženo izvukli bod.

Kaj se 5. ljige za odlikaše tiče, moram reći da su sve tekme do sada bile baš - odlične Thumbs up Klanja se
Apsolutno nisam sreo nikoga tko bi dao jedan, jedini poen a kamoli set ili pobjedu,
a da za to ne moraš itekako ''oznojiti gaće'' Laughing
To je uostalom i poanta, svi jaki i neizvjesni mečevi.
Mi smo sada po prvi puta u ovako jakoj ljigi (Cipranin i ja) pa je normalno da prospemo tu i tamo koji set, meč i to se u ovakvom okruženju rutinera skupo plaća jer kad nanjuše krv... nema ti spasa ROFL

Zadnja promjena: Guga; pet ožu 31, 2017 11:43 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
DALTON1

PostPostano: pet ožu 31, 2017 10:40 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Da,stvarno odlična tekma Thumbs up
Jedino Vam stavljam zamjerku da niste ostali na pivi,ali ajde bit će prilika valjda Thumbs up
Jaka ste momčad,Draganica vrlo vjerojatno neće izgubiti meč u ovoj ligi jer je stvarno klasa iznad,još je najveći problem u njegovoj igri to što čovjek jednostavno ne može lopticu promašit i ne daje gratis poene Klanja se
Adrijan također odličan,međutim kada ga se jako stisne pogubi se i vrlo vjerojatno gubi meč i obrnuto
Ti si jako nezgodan,odlican bekend,međutim vrijeme je da forhend počneš trenirati jer ti je to daleko najveća mana u igri(dosta cudno s obzirom da je skoro uvijek suprotna situacija kod igrača)
Ali,moje mišljenje je da smo ipak mi (iako smo gubili veći dio tekme) ovdje izgubili više nego vi,jer ko je mogao očekivati da će Adrijan preokrenuti Marka,a bome i da ćeš ti pobjediti Milića odmah nakon toga,zato mislim da ste Vas dvojica spasili tekmu i izvukli remi,ali dobro svako ima svoj pogled na tekmu Juhuu
P.S. nisi toliko utekao iz dvorane,koliko sam ja počeo igrat za razliku od prva 2 seta di sam se glupavo branio.
I još na to,Krivski je s Draganom bio u poen cijeli meč,moglo je i na našu stranu još lakše otići nego na vašu,a to je činjenica Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: pet ožu 31, 2017 11:07 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Je, moglo je završiti svakako, i na vašu i na našu stranu.

Normalno da svako ima svoj pogled na tekmu, ali je činjenica da smo mi bili u stalnom vodstvu i imali 3 prilike završiti tekmu, a ne vi.

Ti si odigrao odlično Thumbs up
a nešto lošiji dan Krivskog smo morali iskoristiti, pogotovo kad je Adrijan
trebao ''samo'' dobiti uzdrmanog Milića za ukupnu pobjedu.
Tak da smo ''bili u Rimu, a Papu vidli nismo'' No no
Ja sam izgubio od Krivskog -10, -4, -10
ali zaboravljaš da sam fulao nekoliko servi i 4-5 zicera, a mogao sam dobiti i 1. i 3. set,
tak da je to bila samo naizgled glatka pobjeda...

Parove smo krivo postavili, ali tu je glavni u odlučivanju Draganica i ne mogu mu ništa zamjeriti jer čovjek daje 100% svojih mogućnosti, radi trice i bez njega nas nebi bilo nigdje Very Happy
Samo da znaš, vi ste izgubili od Gabreka parove također kod rezultata 4-5 za njih, a iste te Gabreke smo Draganica & ja dobili samo 3 dana ranije kod njih u Samoboru na 5, 5, 3 Eeeek!

Tako da......na kraju smo i mi i vi popušili 2 boda.To je ustvari najgore za vas i za nas,
a najbolje za 4-5 ekipa u našoj ljigi kojima ovaj rezultat najviše odgovara.
Nisam znao da Draganica & Cipranin nisu ostali na pivi, ali su nas dostojno zamjenile naše navijačke horde (Vjeverica, Vuja-Gruja...)
Ja nisam ostao malo zbog razočaranja rezultatom, a više zbog dobro poznatih razloga & repova iz 1. kola tak da nije to niti slučajno upereno protiv vas i biti će mi drago da sjednemo na cugu već sutra,
na Vodovodu Thumbs up

Zadnja promjena: Guga; pet ožu 31, 2017 2:58 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
DALTON1

PostPostano: pet ožu 31, 2017 2:25 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Da,Amateri Gabrek i Zrinski slave nas remi jer smo si dodatno zakomplicirali situaciju(vi ste u malo težoj)
Mi ako uspješno preživimo iduca 3 kola možda se za 3.liga neće činiti toliko nedostižnom vise Beljenje
Za cugu svakako,vidimo se sutra Thumbs up
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet ožu 31, 2017 2:49 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

A mi možemo početi planirati kako NE ISPASTI i ostati u 5. ljigi za odlikaše...
Guga

PostPostano: pet ožu 31, 2017 4:02 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Malo sam gledao raspored i skužio jednu nevjerojatnu stvar.
Daltoni u prvih 8 kola 7 (sedam) puta igraju kod kuće Eeeek! ???????????
Koki

PostPostano: pet ožu 31, 2017 4:11 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Njušim novi "slučaj"... Beljenje
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
DALTON1

PostPostano: pet ožu 31, 2017 4:36 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Pa kad gostujemo kod textilaca i luftbremzera,inače ovo je prva sezona u sokazu di imamo više domaćinstava nego gostovanja i prvi put da ne moramo u Zapresic,Stupnik itd.
Rekao bih da smo zaslužili ovo Smile
[Vrh]
drda

PostPostano: pet ožu 31, 2017 8:20 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
A mi možemo početi planirati kako NE ISPASTI i ostati u 5. ljigi za odlikaše...

Tko mi Guga, mislis na Rakice Beljenje Beljenje
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: pet ožu 31, 2017 10:49 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
Njušim novi "slučaj"... Beljenje

A ja njušima da bi slijedeće sezone mogla postojati ekipa URIHO JUŽNA TREŠNJEVKA.
Pa da sve utakmice igraju doma.
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: pet ožu 31, 2017 10:52 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Guga jesi skužill da Kusta hvali Rakiće a o tvojoj "MAESTRALNOJ" igri ni riječi.
Da sam na tvom mjestu ja ni sa njim nebi pivu popil.
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: pet ožu 31, 2017 10:55 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

E peta ligo !!!!!!

Imate sreće što je Guga život podredio tenisu jer vas inaće nebi bilo nigdje.
Ali zato se već po kuloarima šuška da je Željko Krajan već poslao skaute na gugine teniske mečeve.
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: sub tra 01, 2017 6:34 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Kakav je Guga igrač dovoljno govori činjenica da je na rang listi odmah ispod Dragutina Šurbeka.
[Vrh]
agent_zero

PostPostano: sub tra 01, 2017 6:50 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

A i 8 mjesta je ispred parnog valjka Huzyja. To mu je veći doseg u karijeri Very Happy
Koki

PostPostano: sub tra 01, 2017 7:58 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Malo sam gledao raspored i skužio jednu nevjerojatnu stvar.
Daltoni u prvih 8 kola 7 (sedam) puta igraju kod kuće Eeeek! ???????????

Njavažnije je da se vidite na pivi... Wink
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: ned tra 02, 2017 6:43 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Inače, zaboravio sam prije napisati a htio sam... U 8. singl meču 5. kola, između Intercapitala i Stenjevca, Odigran je "najteži" meč naše ovosezonske lige. ROFL ROFL ROFL
Naime, gospodin Mario Šabić i ja opteretili smo siroti parket oko stola broj 1 u Vjesniku s 258 kilograma... Eeeek! Horor Trk ... A štaš govorit, biži na mršavljenje, ješčuo!? Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: sri tra 05, 2017 12:05 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Ne mogu vjerovati kaj se tu dešava....

GUGA s jedne strane krv piša za svaki bod i približavanje vrhu tablice, dok će LUFTBRENZERI izgleda bez borbe ostati u ligi.

Svaka čast LUFTBRENZERI. To se zove uspješno bavljenje politikom.

Ajde GUGA uči malo.... imaš od koga.
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri tra 05, 2017 12:38 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Thumbs up
Dinko Š.

PostPostano: sri tra 05, 2017 1:08 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Luftbrenzeri se stvarno mogu - luftirati.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 28, 29, 30  Sljedeće
Stranica 13 / 30.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.