NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Vodovod 2017.
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
agent_zero

PostPostano: pon ožu 20, 2017 11:37 pm    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Hoće se turnir igrati s Butterfly lopticama ili nekim normalnima?
trnac

PostPostano: pon ožu 20, 2017 11:47 pm    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Sokaz turniri se igraju BTY lopticama, teško da će se odstupiti od te prakse.

Ali, nikad se ne zna...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
agent_zero

PostPostano: uto ožu 21, 2017 12:00 am    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Šteta Very Happy
max pax

PostPostano: uto ožu 21, 2017 8:21 am    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

sve dok nije xushao šit dobro je sve Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Brod

PostPostano: uto ožu 21, 2017 10:39 am    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Butterfly-ke se lakše navlaže... Very Happy
max pax

PostPostano: uto ožu 21, 2017 3:03 pm    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Jelda Laughing , xhu xhao fa me tolko raspizdi da vlagu ni ne osjetim
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet ožu 31, 2017 11:14 pm    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Majko mila sve vaš je više na forumu. Dobro jel ovdje itko spava noć prije turnira? Mad
Ajmo razlaz, moram resetirat reserver. Azdaja
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: pet ožu 31, 2017 11:19 pm    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Ja prije 2 teško Beljenje
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
domac101

PostPostano: pet ožu 31, 2017 11:25 pm    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Nema spavanja od uzbuđenja. ROFL
ib
Site Admin

PostPostano: pet ožu 31, 2017 11:28 pm    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Ko vas šiša, restartao se u 10 sekundi. Raspa nokte
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
domac101

PostPostano: sub tra 01, 2017 12:07 pm    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Opa, Vjeverko ostao bez repa, Excalibur preoštar ROFL
agent_zero

PostPostano: sub tra 01, 2017 4:11 pm    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Posekao ga je kao mladi bor Very Happy Ali neka, Vjeverko se čuva za ligu, to je bitnije Very Happy
domac101

PostPostano: sub tra 01, 2017 6:38 pm    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Pustio je meč, potvrđeno iz prve ruke.

Zubo
Guga

PostPostano: sub tra 01, 2017 7:32 pm    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Turnir je bio odličan i.................dugotrajan.
Sada sam tek došel doma i to na izmaku snaga Very Happy
Sjećate se one dance grupe iz devedesetih godina : Denis & Denis
i njihovog hita : "Program tvog komjutera"

https://m.youtube.com/watch?v=W_q1FlsMU7g

E imali smo mi danas na Vodovodu vodstvo "centralnog komiteta" u sastavu :
Damir & Damir (Komerički & Vidović)

koji su također svima nama odsvirali stvar :
"Zajebani program njihovog kompjutera"

tak da sam recimo ja sve svoje današnje mečeve (normalni turnir + utješni turnir) odigral na fenomenalnim stolovima br.7, 8 i 9 s briljantnim uvjetima za igru i naravno vrhunskim "ćelestone" Bljutterfly lopticama koje su bile stare barem 2-3 tjedna i žig se na njima samo "nazirao"
Znate onu izreku : jednom je nesreća, dva puta je slučajnost, ali tri puta zla namjera ? Very Happy

Sve u svemu, takve loptice s gnušanjem gaze nogama i bacaju u smeće na treninzima moje male u klubu, ali eto, mi igramo turnir - Vodovod.

Da se razmemo, zaboli mene harunga koja je marka loptica jer kak je meni tak je i protivniku, ali dajte da su barem nove, a ne da u zraku dok lete od reketa do reketa - "umiru od starosti"

Sendvić je bil izvrstan, nekak sam ga jedva utjeral u sebe, a sad ga pokušavam Poop istjerati,
ali se neda, mućko đubre ROFL
Recimo, naš kapetan Draganica je bezuspješno obilazio dvoranu i pitao sve poznate :
hoćeš još jedan sendvič ? Evo ti moj kupon ja ga neću jesti, ne usudim se.
Ne znam dali ga je uspio nekom "utopiti" na kraju...

Prošle godine su bile kobase i bile su dosta dobre, a zakaj nisu bile i ove godine nisam znao.
Odgovor na tu misteriju mi je dal ni više ni manje nego precednik Đuro Paher.
Veli meni Đuro mrtav-hladan :
čuj Guga sendviče su poželjele ženske natjecateljice (bilo ih je 5-6 prema 70-80 muških) jer su mi rekle da su im kobase prošle godine bile premale Eeeek! Confused
Pa valjda Đuro zna, ima on iskustva...

Dakle, paklena grupa u sastavu :
Sulejman Stipetić Veličanstveni (nalupal nas je svu trojicu)
Boris Jimmy Kosovac (dobil me je 3-1 za prolaz dalje)
Vjeverica Koritar
Guga

je odigrala svoje epske mečeve na (naravno) najgorem stolu br. 9
Nakon prvog odigranog meča sam šokiran vidio da je stol br. 1 prazan ???????
Pitam ja Damira br. 1 Komeričkog jel se možemo prebaciti na taj stol i on mi (mrzovoljno) kaže:
Dobro Guga daj me nemoj..., ajde prebacite se ak si već zapel ko sivonja, samo nam trošite farbu na glavnom stolu...
I onda me na to šokira reponja Vjeverica :
ne dolazi u obzir, ja protiv tebe igram na stolu br. 9 Eeeek!
Mislil sam protiv njega odigrati revijalno-rutinski, pa da odigramo samo 5. set za pobjedu, ali mi je opet pokazal da je premazan svim mastima i pošto mi je digel tlak samo me je natjeral da odigram - RUTINSKI

Guga -Vjeverica Koritar 11-3 11-5 11-6

i ono kaj je najgore za njega.Već duže vrijeme me izbjegava na svim službenim natjecanjima, bježi od mene iz ljige u ljigu "ko vrag od tamjana" ali ovaj rezultat ulazi u pisanu povijest Sokaza i samo zato se isplatilo danas, u subotu ustati u 7:30 Beljenje

Da nebi ispalo da sam zlopamtilo jer zločestoj djeci treba i oprostiti (tak ja njega doživljavam, ko dvometarsko dijete Very Happy ) ak je baš neophodno dobije malo po Sibom po guzi (3, 5, 6) i onda smo si opet dobri.
Zato smo u "kratkoj pauzi" od 11:30 do 15:00 odigrali u paru "edukacijsku belu"
protiv zastrašujućeg para :
Parni Valjak Huzjan (terror 3. ljige) & Draganica Rakić (terror 5. ljige)
pustili smo im prvu partiju, pa onda i 80% druge i da smo im još malo puštali još bi na kraju i izgubili Very Happy
Zato smo odlučili malo odigrati - RUTINSKI

Da ne bude zabune, to je samo jedan pad i 3 (tri) štihaće u nizu, a sve to sa samo 2 puta po 20 zvanja.Znači....čisto znanje Very Happy
Huzy se poslije "bacio" na zapisnik i pokušao je uništiti dokazni materijal jer je znao šta ga čeka, a Draganici su se tak zamaglile naočale da je sasvim normalno da je poslije izgubil u finalu svoje dobne grupe od Milkovića, jer ipak Milković nije moral prolaziti kroz - edukacijsku belu...

E da, Vodovod....bilo je i pobjednika :
Gredelj
Pongrac
Valentić
Milković
Kustec
neke sam i propustio, ali za to će se pobrinuti IB Thumbs up
Bilo je sve skupa jako dobro i u ugodnom društvu vrijeme brzo prođe...

Zadnja promjena: Guga; ned tra 02, 2017 10:37 am; ukupno mijenjano 8 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
domac101

PostPostano: sub tra 01, 2017 8:41 pm    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Iduće godine onda bude 3, 6, 5 Very Happy

Jedino što će si sad IB uzet malo vremena da smisli tekst i izabere jednu profilnu u mnoštvu slika koje je uslikao ROFL ROFL
agent_zero

PostPostano: sub tra 01, 2017 8:47 pm    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Kad je već bio službeni fotograf, hoće li biti objavljene sve slike?
vjeverko

PostPostano: sub tra 01, 2017 9:22 pm    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

S obzirom da je Guga sve točno rekao po pitanju pingiča, osvrnuo bih se samo na odigrane dvije partije bele. Vjerovali ili ne u svim odigranim dijeljenjima Guga ni i u jednom nije uspio prebrojat koliko je aduta izašlo.Za taj navod imam i 3 svjedoka koja me nije strah imenovati ako bude potrebno. Ali nije mu za zamjeriti jer je vjerojatno cijelo vrijeme bio u mislima vezanim uz maestralnu prezentaciju pingiča u grupnoj fazi turnira.
[Vrh]
Guga

PostPostano: sub tra 01, 2017 10:32 pm    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Thumbs up ROFL Beljenje

Šta bi tek bilo da brojim adute kad i ovak radim RUTINSKE ŠTIHAČE
Slick

PostPostano: pon tra 03, 2017 9:27 am    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Čestitke pobjednicima, a i svim ostalima koji su skupili hrabrosti doći na ovaj turnir Juhuu

Priča se ponavlja, bez obzira bilo da je riječ o Dedi ili Vodovodu. Turniri koji počinju rano ujutro i dvorana koja ima poroblem sa probijanjem dnevnog svjetla kroz krovne prozore. Nikako da se poklopi "Mordor day" na dan turnira, ko za inat svaki puta prekrasno sunčano vrijeme. Stvarno ne razumijem zašto to nije moguće riješiti. Prekriti prozore gustom mrežom, tkaninom, kartonom, vrećama za smeće i sl. Trošak nikakav, a utjecaj na zadovoljstvo igranja neprocjenjiv. Ovako, niti šilterica niti sunčane naočale ne mogu popraviti "mali propust" voditelja dvorane.

Moram se dotaknuti još jednog detalja. Ukoliko je organizator turnira Sokaz i ukoliko je propisano da se igra sa Butterfly lopticama (nećemo sada o tome kave su i kome pašu, a kome ne - to je svima jasno) zašto se dozvoljava da se neki od mečeva igraju lopticama drugih tipova/proizvođača? Poanta je da svi igraju s istom, pa tko se bolje snađe, bez obzira da li je ta loptica "govno" ili ne. Na nama je da procijenimo želimo li sudjelovati na takvom turniru i plaćati korizaciju te gubiti vrijeme i živce ili ne. Žalosno je da nakon prigovora službenom sucu turnira dobivam odgovor: "Pa kaj hoćeš, to je Sokaz." Rolling Eyes

Na temu loptica, pred kraj turnira vodila se žustra i glasna rasprava jednog od igrača sa predsjednikom Sokaza. "Čašćenje" sa nek mi se napuše *** se orilo dvoranom. Ne kažem da je to pravilan pristup rješavanja problema, no možda potakne neke da ipak razmisle o mogućim promjenama.
[Vrh]
Koki

PostPostano: pon tra 03, 2017 11:33 am    Naslov : Vodovod 2017. Citirajte i odgovorite

Jedni način da se dogode promjene je bojkotiranje turnira. Dok god ekipa dolazi bit će isto.
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.