| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
agent_zero
Pridružen/a: 28. 11. 2010. (13:06:04) Postovi: 236 Lokacija: Bliski sjever
|
Postano: ned tra 02, 2017 7:20 pm Naslov
: Povišenje mrežice |
|
|
Ne znam da li je itko upućen u potencijalnu promjenu visine mrežice ili nije, ali nepouzdani izvor T.M. veli da ona uskoro stiže
Kada, za koliko cm gore, otkud sad to? Koliko sam uspio vidjeti ITTF se ništa ne oglašava, ali to ne mora značiti ništa i uskoro već možemo preimenovat sport u table badminton  _________________ Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: pon tra 03, 2017 5:39 am Naslov
|
|
Najjadnije je kaj idioti iz ittfa izmisljaju toplu vodu i jebu nas sport bez k stalno, u nadi da ce povecati gledanost,samim time i sponzore,idiotizmima tipa 40 mm loptice,setovi do 11,pa nedaj boze jos i sad ovo.Sjebali ste vec dovoljno a gledanost se nije povecala ni miligram,pače smanjila se.Ko da ce bilo kome stolni tenis biti zanimljiv ko ne kuzi svu problematiku istog!!??Nikad nece.Stolni tenis gledaju 99 posto stolnotenisaci(sadasnji i bivsi).Stolni tenis nije nogomet gdje i baba moja skuzit pravila je mogla za dvije minute,odnosno svrhu te igre.Sol na ranu je svima nama koji igramo stolni tenis vec desetljecima kaj cemo izgleda zavrsit u prilicno razlicitom sportu(vjestini,umjetnosti) od onog kakvog smo zavoljeli na pocetku,manje vise na prvi pogled...A sta ce nam uopce preostati od stolnog tenisa vidit cemo.. _________________ Nittaku Shake defence
Friendship 729 super fx 2.2
Tsp curl p1r 1.5 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pon tra 03, 2017 6:43 am Naslov
|
|
Ne kužim ovu ojađenost ! "Ojađenost je stanje ispunjeno patnjom, izazvano pogledom na iznenada otkrivenu vlastitu bijedu."
Mene (i mnoge druge) ne smetaju nikakve promjene, ionako stalno smišljamo nekakve novitete sami kako bismo zadržali razinu interesantnosti. Kada nam ponestane ideja idemo .... NA PIVU.
Što se tiče sjebavanja mislim da je vrhunac bio sa dozvoljavanjem raznih materijala od trave do antispina a nakon toga su ovo sve samo kozmetičke prepravke beznačajnog utjecaja. Nema toga tko može meni sjebati moju razbibrigu i rekreaciju.
Uvijek nam ostaje varijanta da ne prihvatimo nikakve promjene i da igramo po pravilima od prije 70 ili čak i više godina.
Problem nastaje samo u našoj glavi ako mislimo da nam bilo koja promjena SAMO ŠTETI i to SAMO NAMA a ne i našem protivniku sa kojim upravo igramo.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Vracko
Pridružen/a: 21. 10. 2011. (23:37:54) Postovi: 511 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: pon tra 03, 2017 6:53 am Naslov
|
|
| Ja se munja s vama nikako ne mogu složiti. Zašto, zato sto vrlo često prigovarate na anti spin gume, trave, softove.. Oni koji su uveli ove gume nisu oštetili nikog u pingiću, oni koji znaju igrati pingić isto tako znaju da su materijali uglavnom hendikepi. Isto tako zašto stalno govoriti protiv materijala, nisu svi igrači isti, zato je stolni tenis zanimljiv, ako je neko lovac ili cisti defanzivni igrač, zašto ne bi koristio materijale? Svako ima svoj stil igre, i svatko bira gumu kakva mu paše, a to što netko ne zna igrati protiv materijala, ili još bolje rečeno ne želi naučiti igrati na materijal, tu onda nije kriva sama guma, nego osoba koja se buni. Što se tiče loptica i ove novosti oko povišenja mrežica jesu stvarno glupost. Eto moje mišljenje. Pozdrav |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon tra 03, 2017 7:17 am Naslov
|
|
| MUNJA2 (napisa): | | Mene (i mnoge druge) ne smetaju nikakve promjene, ionako stalno smišljamo nekakve novitete sami kako bismo zadržali razinu interesantnosti. Kada nam ponestane ideja idemo .... NA PIVU. |
Pa valjda dopuštaš da netko ima nešto ozbiljniji pristup i shvaćanje stolnog tenisa od ovoga.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: pon tra 03, 2017 7:22 am Naslov
|
|
Ostavite se foruma jer je ovo počelo bit stvarno tužno za citat,sramotite sami sebe s ovakvim rečenicama gdje lupite i ostanete živi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
|
Postano: pon tra 03, 2017 7:47 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | | MUNJA2 (napisa): | | Mene (i mnoge druge) ne smetaju nikakve promjene, ionako stalno smišljamo nekakve novitete sami kako bismo zadržali razinu interesantnosti. Kada nam ponestane ideja idemo .... NA PIVU. |
Pa valjda dopuštaš da netko ima nešto ozbiljniji pristup i shvaćanje stolnog tenisa od ovoga.  |
Ne vidim ni natruha ideje u mom postu da bih nekome nešto pokušao nametati ili zabranjivati, niti to mogu niti želim i baš me briga tko sa čime i kako igra i što misli o pravilima pingića i koliko sebe ozbiljno shvaća u svemu tome. Svatko neka gušta na svoj način i svatko ima svoje mišljenje i neka ga izražava do mile volje, pismeno ili usmeno.
Ta sloboda pripada svima, i vama i nama.
Mene visina mrežice ne smeta, ne smeta me promjena loptice ali me smeta kada mi je protivnik sa materijalom jer ima prema meni u startu prednost koju ne mogu sustići. Što sam krivo rekao ? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
TypeR
Pridružen/a: 19. 11. 2014. (15:43:02) Postovi: 329 Lokacija: Sesvete
|
Postano: pon tra 03, 2017 7:52 am Naslov
|
|
| agent_zero (napisa): | Ne znam da li je itko upućen u potencijalnu promjenu visine mrežice ili nije, ali nepouzdani izvor T.M. veli da ona uskoro stiže
Kada, za koliko cm gore, otkud sad to? Koliko sam uspio vidjeti ITTF se ništa ne oglašava, ali to ne mora značiti ništa i uskoro već možemo preimenovat sport u table badminton  |
Prvoaprilska šala. Bez uzbuđivanja  _________________ Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: pon tra 03, 2017 7:59 am Naslov
|
|
O kakvoj prednosti materijala mi pričamo?!?!?! Što to materijal može napraviti,a da ne može obični beksajd i obrnuto?
P.s. namjerno stavljam facepalmove iz razloga jer nemate pojma sta pričate godinama već tu na forumu,a jako sam alergičan na Vaše trovanje ovdje o materijalima koji nemaju veze sa zdravim razumom i nevjerojatno je kada Vas se nešto pita uvijek imate istu šablonu:"svatko ima svoje mišljenje i svatko ima pravo na njega". |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
|
Postano: pon tra 03, 2017 8:06 am Naslov
|
|
| Kaj si ti travar i smeta te da ti netko kaže da nezasluženo pobjeđuješ a ustvari si trebao izgubiti ? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: pon tra 03, 2017 8:15 am Naslov
|
|
Odgovorio bih ali nisam razumio pitanje? Kako je moguće pobjediti a zapravo sam trebao izgubiti?
Naravno da se ne ljutim,karma odradi svoje pa kad stanem za stol s takvim kao sto ste vi(jedan iskompleksirani čovjek koji nema pojma sta priča i stvarno misli da je u pravu) ga poderem bez milosti i odlazim trijumfalno iz terena s osmijehom na licu
Ja još čekam na argument kako je trava prednost? Poznavajući vas,sigurno ga neću dobit jer da još jednom ponovimo,NEMATE POJMA ŠTO PRIČATE |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pon tra 03, 2017 8:21 am Naslov
|
|
No no ... tejkitizi ... pazi na zdravlje  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
agent_zero
|
Postano: pon tra 03, 2017 8:27 am Naslov
|
|
| TypeR (napisa): | | agent_zero (napisa): | Ne znam da li je itko upućen u potencijalnu promjenu visine mrežice ili nije, ali nepouzdani izvor T.M. veli da ona uskoro stiže
Kada, za koliko cm gore, otkud sad to? Koliko sam uspio vidjeti ITTF se ništa ne oglašava, ali to ne mora značiti ništa i uskoro već možemo preimenovat sport u table badminton  |
Prvoaprilska šala. Bez uzbuđivanja  |
Da znaš da mi je palo mi je na pamet nekoliko sati nakon što sam otvorio temu Skroz sam zaboravio na datum i da postoji šansa da je samo šala i da sam se upecao Ali izvori na koje sam nailazio su varirali od 2011. do 2016. i nisu bili ni blizu 4.mjeseca A i downloadao sam neki pdf dokumebt s istraživanjem koje mi se čini sasvim pristojno ozbiljnim  _________________ Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
TypeR
Pridružen/a: 19. 11. 2014. (15:43:02) Postovi: 329 Lokacija: Sesvete
|
Postano: pon tra 03, 2017 8:30 am Naslov
|
|
Pričalo se nedavno o tome i najavljivala ta promjena kao sljedeća, pa je to bila savršena podloga za plasiranje prvoaprilske šale.
A sad, jel bude ili ne...  _________________ Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon tra 03, 2017 8:45 am Naslov
|
|
| MUNJA2 (napisa): | Svatko neka gušta na svoj način i svatko ima svoje mišljenje i neka ga izražava do mile volje, pismeno ili usmeno.
Ta sloboda pripada svima, i vama i nama. |
Ovo navlačenje na mlin sloboda je već prozirno i izlizano do blještavila.
A kad smo kod tog, ti si Ozvino mišljenje, odnosno njegovu frustriranost mogućom promjenom, vrlo promptno definirao "ojađenošću izazvanom pogledom na iznenada otkrivenu vlastitu bijedu". To je daleko najjači i najbezobrazniji udar na nečiji pogled na stvari i slobodu izražavanja u ovom postu.
| MUNJA2 (napisa): | | Mene visina mrežice ne smeta, ne smeta me promjena loptice ali me smeta kada mi je protivnik sa materijalom jer ima prema meni u startu prednost koju ne mogu sustići. Što sam krivo rekao ? |
Ovo zadnje, naravno.
A i ono da promjena visine mrežice jednako smeta tebi i protivniku, što u našem sportu također nije istina. Čovjeku s više spina u udarcima će smetati manje nego nekome tko bezočno šamara.
Nazad uškolu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pon tra 03, 2017 8:57 am Naslov
|
|
Zasad je to sad samo poluinformacija. Dok god Geek ne pruži neki info to ne smatram relevantnim. _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Charlie
Pridružen/a: 26. 05. 2010. (17:38:19) Postovi: 228 Lokacija: đipies
|
Postano: pon tra 03, 2017 9:52 am Naslov
|
|
| agent_zero (napisa): | Ne znam da li je itko upućen u potencijalnu promjenu visine mrežice ili nije, ali nepouzdani izvor T.M. veli da ona uskoro stiže
allo agent,
zipa loma kaj pises,
nit sam ja taj TM, nit znam kaj o infu o mrezicama,
nit sam nepouzdan(hm?),
da neki javni demant,
jeote te patak,
ljudi me tlace 2 dana radi tvoje mezebitne 1.travanjske naivnosti,
jel ti i cura kaj podvalila?
ccccc |
|
| [Vrh]
|
|
 |
agent_zero
|
Postano: pon tra 03, 2017 10:37 am Naslov
|
|
A ti si jedini T.M. na svijetu?  _________________ Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pon tra 03, 2017 10:39 am Naslov
|
|
Zašto se sad Toni izvačiš kad si prošli tjedan sve uvjeravao u istinitost navedenog. Znači li to da odustaješ i od one opklade? _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Charlie
Pridružen/a: 26. 05. 2010. (17:38:19) Postovi: 228 Lokacija: đipies
|
Postano: pon tra 03, 2017 10:50 am Naslov
|
|