| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Slavonac
Pridružen/a: 04. 09. 2006. (14:47:32) Postovi: 159 Lokacija: Slavonski Brod
|
Postano: čet lip 04, 2009 9:24 am Naslov
: MEMORIJALNI TURNIR 108. BRIGADE - SLAVONSKI BROD |
|
|
Dana 27. i 28. lipnja igra se 6. Memorijalni turnir 108. brigade HV u Slavonskom Brodu. Ovim putem pozivam Sokazovce da se prijave i sudjeluju na ovom u Slavoniji ( ali i u Zagorju, Zagrebu, Hercegovini ) vrlo poznatom i kvalitetnom turniru. Dio Sokazovaca se uvjerio da je to tako i vjerujem da imaju ljijepe uspomene na prethodne turnire.
Propozicije turnira u nastavku ;
PROPOZICIJE «MEMORIJALNOG TURNIRA OBLJETNICE OSNIVANJA 108. BRIGADE»
Prigodom obilježavanja 18. obljetnice osnivanja 108. brigade Hrvatske vojske Stolnoteniski klub BROD i ove godine organizira Memorijalni stolnoteniski turnir hrvatskih branitelja i prijatelja 108. brigade Hrvatske vojske.
Turnir je otvoren za nastup hrvatskih branitelja i ostalih prijateljski određenih građana, a turnir će se igrati u kategorijama ;
- “Prijatelji 108. brigade “,
- “Hrvatski branitelji do 49 godina” ,
- “Hrvatski branitelji iznad 49 godina”
- parovi u kategorijama prijatelja 108. i hrvatskih branitelja (do 49 i iznad 49 godina).
1. Organizator turnira je po 6. puta za redom “STK Brod” iz Slavonskog Broda, pod Pokroviteljstvom Organizacijskog odbora za proslavu obljetnice osnivanja 108. brigade.
2. Turnir će se odigrati ;
- u subotu 27. lipnja 2009.
- kategorija - “Prijatelji 108. brigade - pojedinačno”
- “Parovi-prijatelji 108. brigade”,
- u nedjelju 28. lipnja 2009.-
- kategorije - “Hrvatski branitelji do 49”
- “Hrvatski branitelji iznad 49”
- ”Parovi-hrvatski branitelji do 49 godina”
- „Parovi-hrvatski branitelji iznad 49 godina“
3. Turnir će se odigrati u velikoj dvorani Mjesnog doma Mali Pariz, Kvaternikova 7, u Slavonskom Brodu.
4. Početak natjecanja u subotu 27. lipnja i u nedjelju 28. lipnja je u 10.00 sati.
5. Disciplina hrvatskih branitelja za koju se ne prijavi najmanje 5 igrača ili parova neće se igrati, a prijavljeni igrači će biti uvršteni u mlađu starosnu kategoriju.
Prijavljeni igrači imaju pravo nastupa samo u jednoj od pojedinačnih kategorija i u natjecanju parova te iste kategorije ( prijatelja ili hrvatskih branitelja ).
6. Pravo nastupa u kategoriji «Prijatelji 108.» imaju svi hrvatski državljani stariji od 16 godina i punoljetni inozemni igrači prijateljski određeni prema 108. brigadi HV, dok u kategoriji hrvatskih branitelja pravo nastupa imaju samo hrvatski branitelji iz Domovinskog rata, izuzev onih koji nastupaju kao registrirani igrači klubova iz 1. i 2. Hrvatske lige .
7. Prijave za natjecanje u svim pojedinačnim kategorijama se podnose pismenim putem
- poštom na adresu :
STK Brod, n/r Krešimir Štetić, Naselje A. Hebrang 4/27, 35000 Slavonski Brod
- e-mailom na adrese = brod@stk-brod.hr
ili kresimir.stetic@slavonski-brod.hr
ili kresimir.stetic@sb.t-com.hr ,
- telefonom na broj
035-217-093, mobitel 091-883-7817
i to najkasnije do srijede 24. lipnja 2009. godine.
Na pismenoj prijavi za sudjelovanje mora biti naznačeno ;
- ime i prezime, datum rođenja, adresa, telefon, i kategorija na koju se prijava odnosi.
Za kategorije HRVATSKI BRANITELJI - PAROVI i za kategoriju PRIJATELJI 108.- PAROVI prijave će se podnositi neposredno na turniru za vrijeme odigravanja pojedinačnih natjecanja ( u subotu ili nedjelju ).
Svi hrvatski branitelji su dužni sa sobom ponijeti bilo kakav dokaz iz kojeg je vidljiv status hrvatskog branitelja ( npr. iskaznica hrvatskog branitelja ) i osobnu iskaznicu.
8. Prijavnina za sudjelovanje na ovom turniru iznosi 30,00 kn po natjecatelju, a plaća se organizatoru turnira neposredno na mjestu igranja, pola sata prije početka natjecanja.
9. Natjecanja se u svim pojedinačnim disciplinama odigrava u skupinama od 4 pojedinaca, a u grupama se igrači sastaju po načelu «svako sa svakim».
Dvojica prvoplasiranih iz svake skupine nastavljaju daljnje natjecanje K.O. sustavom ( na ispadanje). Svi mečevi se igraju na 3 dobivena seta.
Svi trećeplasirani i četvrtoplasirani iz grupa nastavljaju utješno natjecanje K.O. sustavom do pobjednika, a pobjednik osvaja utješnu sportsku nagradu.
10. Za tijek natjecanja nadležan je isključivo voditelj turnira ( Krešimir Štetić, stolnoteniski trener ) i turnirski odbor ( Krešimir Štetić, Robert Klobučar i Franjo Lemaić ).
Susreti za 3. mjesto u svim kategorijama se ne igraju nego se proglašava dva treća mjesta u svim kategorijama turnira i oba treća igrača dobivaju trofej.
11. Usmene informacije o turniru i pojašnjenje turnirskih propozicija može se dobiti kod Krešimir Štetić-a, na telefon 035 / 217-093, ili mobitel. 091/ 883-7817.
12. Ždrijeb za pojedinačna natjecanja će biti obavljen od strane Turnirskog odbora dana 24. lipnja 2008. godine, s početkom u 19,00 sati u prostorijama MO Mali Pariz.
Ždrijeb za natjecanja parova će se provesti prije samog početka natjecanja parova u svakoj kategoriji, i to tijekom dvodnevnog odigravanja turnira.
13. Organizator turnira zadržava pravo na imenovanje 4 nositelja i 4 podnositelja skupina po svim kategorijama uoči samog ždrijeba - temeljem prošlogodišnjeg plasmana igrača na ovom turniru ili na temelju odluke turnirskog odbora.
14. Organizator turnira će prigodnim športskim trofejima nagraditi po četiri najuspješnija pojedinca u svim pojedinačnim kategorijama, a u parovima medaljama će biti nagrađena četiri prvoplasirana para.
15. Organizator turnira zadržava pravo na izmjene i dopune ovih propozicija.
16. Svi sudionici na turniru nastupaju na vlastitu odgovornost, te im se preporučuje da prethodno prije dolaska na turnir i nastupa o svom trošku obave potrebne zdravstvene preglede. _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet lip 04, 2009 1:01 pm Naslov
: |
|
|
Čovječe,pa to je ko da sam kupil knjigu o turniru!!!
Nadam se da ćemo mi sokazovci iz Tumarine jazbine uspjet dogovorit nekakvo zajedničko druženje i odlazak do predivne nam Slavonije.
Priča se o ovom turniru kao jednom od najbolje organiziranih a mislim da ni ića i pića neće falit...a kamoli tek tamburice!
Stoga ljudi,krenimo skupa u što većem broju i pomognimo da turnir ispadne što bolji i kvalitetniji i da pokažemo kak se špana u zg-u i okolici!!!
Slavonac,svaka čast na detaljnim propozicijama!!!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet lip 04, 2009 3:12 pm Naslov
|
|
S obzirom da su to i moji krajevi a i dobrog dijela pripadnika Vučje jazbine .... IDEMO  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: čet lip 04, 2009 5:02 pm Naslov
|
|
A kam bu te vas dva...?!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slavonac
|
Postano: pet lip 05, 2009 6:34 am Naslov
|
|
Dečki, biti će nam drago da dođete na turnir.
Samo se prijavite u roku! Biti će dobro i interesantno da se ponovno odmjere snage SOKAZ-ovaca i SLAST-ovaca. Mogu samo reči da je liga SLAST najjača liga rekreativaca u Slavoniji. Pozdrav i vidimo se ... _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub lip 06, 2009 10:17 am Naslov
|
|
mislim da bum i ja potegao do Broda
ak dodju ova moja dva pajdaša molio bi organizatora da pripremi specijalnu skulpturu ili plaketu sa posvetom "Brod u Brodu" |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: sri lip 17, 2009 1:26 pm Naslov
|
|
Da ukratko rezimiramo , u Brod se ide i to ili Tumarinim kombijem ili autima (ja imam 7 mjesta ili 6 ak Eke ide s menom )
Do sad su se prijavili :
1) Zoka
2) Veš
3) Meštar
4) Brod jr
5) Brod sr
6) Eke
7) Rope - ide u svom aranžmanu , možda
8) Goc -odustao
9) Ja
Bilo bi dobro ko još hoće nek se prijavi na forum a ovih 9 molim da potvrde još jednom ( Zbog organizacije prijevoza)
Slavonac , kak dole stojimo s klopom ?? Ima nešto organizirano ili da se snađemo u vlastitoj režiji .
Odgovor molim ASAP  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/
Zadnja promjena: wolf; pon lip 22, 2009 7:21 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bojan
Pridružen/a: 04. 03. 2009. (13:55:51) Postovi: 191 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri lip 17, 2009 2:24 pm Naslov
|
|
| Pozdrav ekipa! Ja sam sam se vec bio usmeno prijavio kod Zoke, ali kad se vec ovdje trazi, da se i ovdje upisem. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slavonac
|
Postano: čet lip 18, 2009 6:51 am Naslov
|
|
Dečki, drago mi je da dolazite i da će vas biti dosta na turniru.
Ja nisam do sada dobio nikakvu vašu službenu prijavu, pa vas molim da mi što hitnije dostavite potrebne podatke - ime i prezime, godina rođenja, za koji dan se prijavljujete (27. ili 28.) i u kojoj kategoriji. Žrijeb je ranije pa najkasnije do utorka trebam vašu prijavu.
Što se tiče klope za sudionike turnira će biti osiguran pozamašan bogati sendvić, sokovi, mineralna, a u predvorju dvorane točionici sa hladnim pivom. Jedino pivo se plača i to po popularnoj cijeni.
Prijavu dostavite na kresimir.stetic@slavonski-brod.hr .
I na turniru se imamo priliku i osobno upoznati. _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slavonac
|
Postano: čet lip 18, 2009 6:59 am Naslov
|
|
Zaboravio sam spomenuti - svi sudionici turnira dobit će na poklon majice sa natpisom 108. , za uspomenu na turnir. _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: čet lip 18, 2009 7:41 am Naslov
|
|
| Slavonac (napisa): | Što se tiče klope za sudionike turnira će biti osiguran pozamašan bogati sendvić, sokovi, mineralna, a u predvorju dvorane točionici sa hladnim pivom. Jedino pivo se plača i to po popularnoj cijeni.
Zaboravio sam spomenuti - svi sudionici turnira dobit će na poklon majice sa natpisom 108. , za uspomenu na turnir. |
 _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: čet lip 18, 2009 3:46 pm Naslov
|
|
| kb (napisa): | Da ukratko rezimiramo , u Brod se ide i to ili Tumarinim kombijem ili autima (ja imam 7 mjesta ili 6 ak Eke ide s menom )
Do sad su se prijavili :
1) Zoka
2) Veš
3) Meštar
4) Brod jr
5) Brod sr
6) Eke
7) Rope ?
8) Goc ??
9) Ja
Bilo bi dobro ko još hoće nek se prijavi na forum a ovih 9 molim da potvrde još jednom ( Zbog organizacije prijevoza)
Slavonac , kak dole stojimo s klopom ?? Ima nešto organizirano ili da se snađemo u vlastitoj režiji .
Odgovor molim ASAP  |
Ej Bolfi,kaj ides ti il nejdes?
Tumara je reko da nejdes pa da idemo s njegovim kombijem!
Ak je tome stvarno tak,onda smo vec morali krenuti ak mislimo stici do 27. do Broda !
Na kraju krajeva trazi se odgovorna osoba koja bu to i odvozila(citaj - zaboravila na onaj aparat za pivu u hodniku),o to sigurno nije Tumara!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slavonac
|
Postano: pet lip 19, 2009 1:21 pm Naslov
|
|
Čekam službenu prijavu sa imenima i prezimenima, godinom rođenja i koja kategorija - koji dan turnira. Ne zaboravite, prijave najkasnije do srijede 24. lipnja ! _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: pon lip 22, 2009 7:23 pm Naslov
|
|
| Bojan (napisa): | | Pozdrav ekipa! Ja sam sam se vec bio usmeno prijavio kod Zoke, ali kad se vec ovdje trazi, da se i ovdje upisem. |
Bojan , mi smo za sad puni al ak se kaj promijeni javim ti . pozdrav  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
Pridružen/a: 27. 05. 2005. (13:40:32) Postovi: 185 Lokacija: Zagreb - VRBANI
|
Postano: pon lip 22, 2009 9:44 pm Naslov
: Turnir u SB |
|
|
Pozdrav,
budući da mi u ekipi imamo domaćeg igrača (naravno mislim na SB), a to je mladi gospodin Martin Zorić, držim da bi bilo vrlo neozbiljno da se mi iz STROJALA ne pojavimo u subotu u SB.
Tako da drš'te gaće, jer i mi stižemo.
A što se tiče prijeve, Martin će nas prijavit' i službeno i neslužbeno.
Pozdrav i vidimo se u subotu. _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slavonac
|
Postano: uto lip 23, 2009 6:22 am Naslov
|
|
Ok Strojal, dođite, biti će nam drago. Ali prije nego pođete dobro vežite gaće !! Mi i naše gradske Lige SLAST nismo za bacit, a vjerujem da će te se i uvjerit u to.  _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
Pridružen/a: 27. 05. 2005. (13:40:32) Postovi: 185 Lokacija: Zagreb - VRBANI
|
Postano: uto lip 23, 2009 8:20 am Naslov
|
|
| Slavonac (napisa): | Ok Strojal, dođite, biti će nam drago. Ali prije nego pođete dobro vežite gaće !! Mi i naše gradske Lige SLAST nismo za bacit, a vjerujem da će te se i uvjerit u to.  |
Ma naravno , ja sam ionako više mislio na ove naše SOKAZ-ovce
Uvijek rado u SB,
pozdrav _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bojan
Pridružen/a: 04. 03. 2009. (13:55:51) Postovi: 191 Lokacija: Zagreb
|
Postano: uto lip 23, 2009 9:20 am Naslov
|
|
| kb (napisa): | | Bojan (napisa): | | Pozdrav ekipa! Ja sam sam se vec bio usmeno prijavio kod Zoke, ali kad se vec ovdje trazi, da se i ovdje upisem. |
Bojan , mi smo za sad puni al ak se kaj promijeni javim ti . pozdrav  |
Nema problema, hvala svejedno. Ja sam se u medjuvremenu prikljucio kolegama iz STROJALA, tako da se vidimo tamo.
Pozdrav  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|