Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
Postano: pon tra 03, 2017 7:07 pm Naslov
: Povišenje mrežice
Izra (napisa):
to je skroz u redu munja, ali je slicno kao da covjek kaze da ne voli odigrati s igracima puno boljim od sebe jer su njihovi spinovi prebrzi i prerotirani. vasa ekipa je simpaticna, pratim vas na facebooku i cini se da svi imate pozitivan stav po pitanju rekreacije tako da mi nije jasno odakle ovo negativno misljenje o igracima koji igraju s drugacijim gumama samo zato sto nemate iskustva na taj tip igre. a sto se godina tice, upravo ucenje pravilnog i pametnog igranja moze smanjiti mogucnost od ozljede i tako produljiti uzivanje i rekreaciju.
Ma nemam negativan stav, dapače, imam puno dobrih prijatelja među travarima, nikada nikom ne prigovaram niti bih rekao ikada bilo što protiv njih, sve ih podržavam, branim njihove stavove i razmišljanja, ... ja se samo "jadam" da ne mogu ništa, kao ni moji iz ekipe, protiv travara i da sam zato ljut i izgubim volju za pingačom. Ni u snu ne želim nikome zlo i želim i dalje igrati protiv njih ali zadržavam pravo da se ljutim i prigovaram. A što ostaje onom koji gubi ? uostalom i ja sam djelomično, cca 10% travar jer oko 10 % vremena igram sa travom, bilo lijevom ili desnom rukom (iako sam dešnjak cijeloga života) bilo na Fh ili na Bh, - isprobavam razne strane.
Meni od muke dođe da kažem : "Sve bih vas travare u jednu ligu pa se igrajte", ali to je samo rečenica. Nikada nisam ozbiljno zastupao slične stavove i ne pada mi na pamet biti ozbiljan kod te problematike. Ostavljam si pravo da, kada već gubim, mogu malo zaje.......
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
Postano: pon tra 03, 2017 7:49 pm Naslov
Najprije sam htio napisati "zajebavam" pa sam se predomislio i ostalo je "prigovaram" tako da moram pojasniti :
1."prigovaram" = ozbiljno
2. "prigovaram" = zajebantsko
Ajde, traži dalje, ovo shvaćam kao zajebanciju
Koristim priliku (Ozvačić će mi oprostiti, nadam se, što uzurpiram prostor) da pozovem sve koji čitaju da nas prate na Fb stranici (kliknite "Sviđa mi se" na STRANICU a ne samo na objave). Volio bih znati da li i neke druge ekipe vode svoju FB stranicu ili smo mi PRVACI SOKAZA barem u tome ?
Evo linka https://www.facebook.com/EkipaABC/
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
Postano: uto tra 04, 2017 12:54 pm Naslov
Beksajd je svojim performansama najubojitiji materijal. Daje najviše mogućnosti. Usudio bih se reći da je upravo on materijal.
Što je stolni tenis na višem nivou to se to više vidi. E sad.. na rekreativnom nivou a poglavito u dvoznamenkastim ligama materijal može biti prednost jer u % postoji veći broj ljudi koji ne razumiju kako se lopta vrti kada je trava ili antispin u igri. No što su lige jače to materijal sam po sebi postaje hendikep zbog svoje limitiranosti i traži od igrača veću brzinu i puno iskakanja da bi odigrao što manje lopti materijalom. Očit je primjer na najvišem nivou kada gladate Tang Penga ili Tana. Oni se trude svim silama da odigraju što manje lopti softom i već nakon 1-2 lopte iskaču forhendom i igraju beksajdom. Znači da igraš dobro materijalom moraš biti brz na nogama. ...za razliku od onih koji tvrde da za beksajd moraš biti brz. Naravno nije na odmet biti brz.
Dakle nije bitan materijal nego tko igra s materijalom. Kao što postoje dobri i loši igrači s beksajdima tako postoje dobri i loši igrači s materijalima. Uvijek sam igrao dobro na materijal i što zbog sporosti, i već sada godina, volim kada materijal malo uspori igru. No unatoć tome što volim na travu od Kaše uglavnom gubim, premda ga ponekad i dobijem. Jednostavno je bolji...
Inaće ako se zaista povisi mrežica to bi mi moglo malo produžit karijeru. Za nekoga tko je živio od rotacija imam problem što su faktički sve promjene pravila išle protiv mene. Ova bi me vratila u igru...
_________________ www.sound-news.net www.zvucne-novosti.hr
Vremenska zona: GMT + 01:00. Idite na Prethodno1, 2, 3
Stranica 3 / 3.
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.