NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 28, 29, 30  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
wolf

PostPostano: sri tra 05, 2017 3:53 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

vjeverko (napisa):
Ne mogu vjerovati kaj se tu dešava....

GUGA s jedne strane krv piša za svaki bod i približavanje vrhu tablice, dok će LUFTBRENZERI izgleda bez borbe ostati u ligi.

Svaka čast LUFTBRENZERI. To se zove uspješno bavljenje politikom.

Ajde GUGA uči malo.... imaš od koga.

Ma ... htjeli su odgodu Pfff Lud
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: sri tra 05, 2017 6:37 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Stvarno su bezobrazni i svašta im pada na pamet Pfff
Dinko Š.

PostPostano: sri tra 05, 2017 9:50 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Za razliku od Guge, oni ne - cvile.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
55

PostPostano: sri tra 05, 2017 10:56 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Nekii su se toliko prepali Luftića da im se nisu usudili izaći na megdan Brukica , mi imamo s njima drugačiji dogovor za utorak; kako god da prođe tekma, treće poluvrijeme će nam neminovno donijeti pregršt dobre zahebancije i Pivo Zivili Hrana Klopa Ruga se Drunk Duplo Zvrko
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: čet tra 06, 2017 11:05 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Mislim da je sada Gugi laknulo. Čovjek je mislio da mu Luftbrenzeri nisu dali odgodu isključivo zbog toga jer im je - antipatičan (kao i svima drugima).
Sada se, međutim, pokazalo da Luftbrenzeri jednostavno ne vole igrati mečeve, ako baš ne moraju.
Možda bi se trebali posvetiti nekom drugom sportu, kad ih je već ovaj počeo gnjaviti?
[Vrh]
Saša

PostPostano: čet tra 06, 2017 11:09 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Najvolim kad je odvjetnik u Opatiji.
wolf

PostPostano: čet tra 06, 2017 11:40 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Dinko Š. (napisa):

Sada se, međutim, pokazalo da Luftbrenzeri jednostavno ne vole igrati mečeve, ako baš ne moraju.

To je činjenica ... ista kao i to da si ti antipatičan svima Pojma nemam
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: čet tra 06, 2017 12:09 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Meni je baš ponekad simpatičan Thumbs up
wolf

PostPostano: čet tra 06, 2017 12:12 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Rest my case Pojma nemam
[Vrh]
Guga

PostPostano: čet tra 06, 2017 2:17 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

A jebi ga, takav sam...naivan...čak si mi i ti nekada bio simpatičan
DALTON1

PostPostano: čet tra 06, 2017 2:56 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Ajme,ovo je gore od bilo kojeg reality showa koji je ikada snimljen Rolling Eyes
Ljudi,svejedno je jel odigrano ili nije kada bi Luftbremzeri to dobili u svakom slučaju i kraj priče Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
wolf

PostPostano: čet tra 06, 2017 3:10 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
A jebi ga, takav sam...naivan...čak si mi i ti nekada bio simpatičan

Aaaa to se je promijenilo kada ?? Confused
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: čet tra 06, 2017 4:28 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Meni je Wolf bio i ostao simpatičan, unatoč antipatičnoj, isplaženoj, crvenoj, jezični kojom se prezentira na Forumu.
[Vrh]
Guga

PostPostano: čet tra 06, 2017 4:52 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

DALTON1 (napisa):
Ajme,ovo je gore od bilo kojeg reality showa koji je ikada snimljen Rolling Eyes
Ljudi,svejedno je jel odigrano ili nije kada bi Luftbremzeri to dobili u svakom slučaju i kraj priče Very Happy

Ko je spominjao bilo kakvu utakmicu ?
Samo diskutiramo o simpatičnosti.
Aaaa, dobili bi.....barem jednu partiju manje nego što ste vi dobili protiv nas Beljenje
Inače, ponudil bi im prijateljsku tekmu, ali jebiga...nemamo termina Eeeek! Pojma nemam No no
jer imamo "samo" tri termina tjedno.
Guga

PostPostano: pet tra 07, 2017 8:01 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Jučer je ponovno bila odlična tekma, a opet je završila s klasičnih 5-5 Crying

WD Tekstilci su došli u punom sastavu, znači sva četvorica.
Iznenadilo me da su Brlja (Brlić) i Vrtuljak (Zavrtnik) došli s nekakvim
čudnim maskicama na licu :

a zašto su imali te maskice, saznali smo čim je Brlja zaigrao protiv Draganice,
onda malo poslije protiv mene i kao vrhunac na kraju njih dvojica u paru... Horor
Osim što su obojica izvrsni igrači Klanja se uz ovakav ''touch by the god''
Cipranin i ja smo se osjećali kao da singl igramo protiv dvojice, a na kraju Draganica & ja parove
protiv - trojice Beljenje

Već je i njima bilo neugodno od izvinjavanja, ali jebi ga, tako nam je (opet) jučer pao grah.
Koliko su njih dvojica dobro igrali (uz taj vjetar u leđa) pokazuju i rezultati Draganice protiv njih dvojice jer se recimo protiv Brlića izmučil ''ko Kristuš'' i za svaki poen je moral
''kopati ko u Južnoafričkom rudniku dijamanata''
+ morao je u svakom drugom-trećem poenu računati na protivničku prasicu.....do dvije Mad

Mullera ROFL sam ja odmah ohladil u prvom singlu, pa je Vjeko izgubil volju za daljnjom igrom i pustil je u igru Hrga koji nije uspio popraviti njegov učinak...

Ali zato su tu bili ''blagoslovljeni'' Brlja & Vrtuljak Very Happy

Kažem, odlična tekma, izvrsna atmosfera, zajedničko komentiranje tekmi, zafrkancija...to je to
Thumbs up Thumbs up Thumbs up
Stekli smo nove prijatelje (Mullera već znamo Beljenje ) s kojima ćemo se vjerujem još puno puta sretati za Pingic stolom.
Dečkima iz WD-a želim puno uspjeha u slijedećim tekmama i puno bodova,
a kaj se nas tiče očekuju nas i dalje teške borbe, a za koje mjesto na tablici će to biti dovoljno ?
Samo nebo zna (za sada nam je to nebo ''metnulo bez vazelina'' Cheer )

Draganica........
Klanja se Thumbs up Eeeek! Klanja se Thumbs up Eeeek!
čovjek ima 15-0 i samo treba reći - kapa do poda.
I kada ne ide, i kada protivnik igra odlično, i kada protivnik ima ''vjetar u leđa'', i kada je daleko mlađi pokretljiviji i igra kako Draganici ne paše...
Draganica ipak nađe put i način da tekmu ''prevrne'' na svoju stranu ROFL
Kada se njegova igra gleda sa strane, svima nam se čini da to uopće nije teško i da je taj pingić izuzetno jednostavan sport i da svatko to može, ali kada stanemo za stol onda je izuzetno komplicirano ponoviti te njegove ''jednostavne udarce'' Very Happy

Nažalost nas dvojica, Cipranin & Guga imamo grdih problema u ''realizaciji'' te prednosti koju donese Draganica i igramo promjenljivo, a s druge strane to je i naša trenutna realnost Mad
Prošlo kolo Cipranin nije uspio s Draganicom u parovima, a jučer nisam uspio ja.Jebiga ga.Sredina tablice nam postaje suđena i koliko nas je teško dobiti, toliko teško i mi pobjeđujemo.
S druge strane, igrali smo protiv jakih, ujednačenih ekipa koje će se boriti za prolazak dalje...
vjeverko

PostPostano: pet tra 07, 2017 12:30 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Možda da pokušate neči nekog tko bi mogao odigrati u paru sa Draganicom bolje od vas dvojice .
Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused

E, da....
Jučer sam prisustvovao toj utakmici i isti na je da je bilo puuunoooo prasica.
Neke su bile odlučujuće (one od tekstilaca), a neke potpuno nevažne.
Ali nije to najpamtljivija stvar.
Jućer sam čuo i najoriginalniju ispriku za pogođenu prasicu.
citiram ju :"SORRY HVALA BOGU".

Nije bitno čija je to izrečena misao, ali morate se složiti da je prilično BUUMMMza onoga kome je rečena
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet tra 07, 2017 4:33 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Kao prvo za onoga koji je na svoju prasicu simpatično i dosta sramežljivo rekao :

SORRY......HVALA BOGU !

moj Klanja se Thumbs up

A onda da se dotaknem naše igre parova...
Ovo je prvi poraz para Draganica-Guga i to 2-3 (a imali smo 2-1),
a da se igra razvijala "normalnim" tokom, znači bez toliko peha za nas i s barem malo manje sreće u ključnim poenima za njih mi bi to 99% dobili i siguran sam da bi i protivnici priznali da je naša pobjeda zaslužena.
Ovoga puta (i ne samo u parovima) jednostavno nam nije bilo suđeno.
Možemo mi sada pričati o koječemu :
nedostatku kvalitete (moje i Adrijanove),
slabije igre u mečevima nego na treninzima (to je tako normalno za 95% igrača),
realnosti da prvi puta igramo tako jaku ljigu i još o puno stvari,
ali činjenica je da smo mi u ovih 5 odigranih kola 3 puta odigrali 5-5 i da smo sva
tri puta mi bili bliži pobjedi.

Vodili smo 3-1 ili 4-2,
pa smo imali nekoliko meč lopti za osiguravanje ukupne pobjede 6-4,
ili smo vodili u parovima...

I sve smo to prokockali, ali jebat ga sada jer natrag ne možemo.
Još je dosta tekmi do kraja sezone i siguran sam da će i ostale ekipe gubiti bodove jer ima 7-8 izjednačenih ekipa koja praktički svaka svaku može pobijediti, pogotovo ako igra doma.
ib
Site Admin

PostPostano: pet tra 07, 2017 6:05 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Ovo je prvi poraz para Draganica-Guga i to 2-3 (a imali smo 2-1),
a da se igra razvijala "normalnim" tokom, znači bez toliko peha za nas i s barem malo manje sreće u ključnim poenima za njih mi bi to 99% dobili i siguran sam da bi i protivnici priznali da je naša pobjeda zaslužena.

Klanja se Klanja se Klanja se

---

Pod hitno uvest ćeškog, slovenskog, hrvatskog i bosanskog suca na sve stolnoteniske mećeve i u SOKAZ kao na skijaškim skokovima, da dijele bodove na dojam i zaslugu te da se ovakve nepravde napokon isprave. Mad Thumbs up
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: pet tra 07, 2017 6:15 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Ma ne,ako Uriho ne pobjedi onda je to nesreća,a ako pobjedi čisto znanje Laughing
Ovoliko ne realnosti stvarno dugo nisam vidio...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dinko Š.

PostPostano: pet tra 07, 2017 7:28 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Meni je Gugino elaboriranje, sine ira et studio, sasvim razumno i prihvatljivo.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 28, 29, 30  Sljedeće
Stranica 14 / 30.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.