NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 28, 29, 30  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: pet tra 07, 2017 8:07 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

DALTON1 (napisa):
Ma ne,ako Uriho ne pobjedi onda je to nesreća,a ako pobjedi čisto znanje Laughing
Ovoliko ne realnosti stvarno dugo nisam vidio...

Dječaće plavooki i mladoliki.
Ne znam šta ti misliš koliko ja imam godina, ali ću ti reći da sam stariji od tvog cijenjenog i meni dragog profešura Petra, tako da sam nakupio i nešto životnog iskustva za razliku od tebe.
Možda da se zapitaš dali si ti realan u svojim procjenama ?
Mogu samo zaključiti da od kako si porastao u igračkom znanju i mjestu na rang ljestvici, tako si postao i jak na riječima, da ne kažem i dosta neugodan.
Pravo na mišljenje nisam nikada nikome uskratio, pa sam i tebi rekao za našu tekmu da je normalno da ti to gledaš svojim očima, ali nikada nikome nisam rekao da priča gluposti kada radi neku analizu i iznosi svoj stav oko neke tekme (nego da se recimo - ne slažem), a tu uključujem i tebe.
Ti biraš naravno svoj put i način komunikacije pa mi ne pada na pamet da te ja upućujem u nešto, a pošto ti nisi bio na tekmi New Uriho-WD Tekstil zaista mi je nedokurčivo pomoću kojih trikova ti znaš šta se tamo događalo i dali sam ja realan ili ne.
To bi mogao reći Muller, Brlić, Zavrtnik, Hrg....ali ti - ne.
Pošto su to tvoje kolege iz dvorane, možeš ih slobodno priupitati kako je to sve išlo,
ali pošto ti ovo nije prvi ovakav nastup sasvim sumnjam da ću imalo promijeniti tvoje mišljenje i tvoj način s kojim nastupaš.
Inače, ja igram s beksajdima i ne mislim preći na travu...
ib
Site Admin

PostPostano: pet tra 07, 2017 8:45 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Rezimirajmo ključne argumente kojima Guga osvaja ovu debatu:

- neiskusan si,
- bezobrazan si (a mogu ti biti tata),
- nisi bio na utakmici,
- prevarant si jer igraš s travom,
- možda si ti zapravo nerealan, a ja realan, jer broj tekmi za koje sam na forumu rekao da sam izgubio, a trebao dobiti je otprilike jednak broju tekmi za koje sam na forumu priznao da sam dobio, a trebao ih izgubiti. i broj mojih i tuđih prasica je uvijek tu negdje.

Juhuu

Kusta, odrasti. Ruga se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pet tra 07, 2017 9:08 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Tako je IB, reci tom Gugi kaj ga ide Thumbs up

Nisam ni sumnjao da buš se javil u njegovu obranu, samo ne znam gdje su ostala trojica koja to uvijek rade Eeeek! Confused
A, vjerojatno još nisu pročitali, ali već buju se oni javili...ne sumnjam

Kad bi ja vaše komentare uzimao za ozbiljno, odavno bi prestao s pisanjem na forumu.
Uopće mi se neda analizirati sve ove tvoje navode jer si puno toga izokrenuo, nešto krivo shvatio, nešto izvadio iz konteksta, a nešto iskoristio kako tebi odgovara.
Ali kažem, već sam na to naviknuo.Bravo majstore, komuna se održava

Ps. normalno je da ne žalim za utakmicama koje sam dobio, a trebao sam ih izgubiti i sigurno ih ne želim analizirati Very Happy
ib
Site Admin

PostPostano: pet tra 07, 2017 9:36 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Grli In love
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vjeverko

PostPostano: sub tra 08, 2017 6:42 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Šta ste napali čovjeka?
IB borba nije fer. Vučeš ga za rep a on mora kontrolirati količinu žuči da ga ne banaš.
Ljudi pa normalno je da svakoga vlastite rane najviše bole.
Kaj se tekme Uriho-Tekstilci tiče stvarno je bila "fešta od prasica".
Naravno u korist Tekstilaca.

KOKI kume ajd napiši riječ, dvije, u obranu bilo koga.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Koki

PostPostano: sub tra 08, 2017 7:39 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Ti bi da se zakuha malo...ha ?
Brod

PostPostano: sub tra 08, 2017 8:26 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Luftbrenzeri dobili Uriho bez i jedne jedine prasice! Amen
Ostali samo repovi da se vuku... Zubo
wolf

PostPostano: sub tra 08, 2017 8:28 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Gle sad ovog Facepalm a taman sam mislio malo odmorit Ajooj
[Vrh]
Brod

PostPostano: sub tra 08, 2017 8:59 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Nekad si bio, al više nisi simpatičan... ROFL !
max pax

PostPostano: sub tra 08, 2017 9:00 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: sub tra 08, 2017 9:16 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

bar nisam jedini koji misli da kustec ima previse prasica da bi bilo simpaticno... jos ona prijevara od trave, bas se nazivciram kad igram s njim

wolf

PostPostano: sub tra 08, 2017 9:22 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Na stranu što ga Guga ne voli Thumbs up , al mali je stvarno strašno iritantan ...da ne velim bezobrazan .... ko je još vidio drajfat nakon strašnog spina ROFL Laughing
[Vrh]
Koki

PostPostano: sub tra 08, 2017 9:28 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

vjeverko (napisa):
Šta ste napali čovjeka?
IB borba nije fer. Vučeš ga za rep a on mora kontrolirati količinu žuči da ga ne banaš.
Ljudi pa normalno je da svakoga vlastite rane najviše bole.
Kaj se tekme Uriho-Tekstilci tiče stvarno je bila "fešta od prasica".
Naravno u korist Tekstilaca.

KOKI kume ajd napiši riječ, dvije, u obranu bilo koga.

kad baš inzistiraš moram malo Gugu obranit...
Kume...quotam tebe ali post ide Gugi...

Sokaz je surovo okruženje i za isprike i jadikovanja ti oglavnom ima malo razumjevanja. Pogotovo kod mladih (dobro...i kod starijih). Yebi ga..tako to ide...mladi često misle da povijest počinje njihovim rođenjem. To je normalno...

Dali prasice mogu odlučit meč? Naravno da mogu. Jedna lopta (ili jedna prasica) mogu usmjeriti utakmicu u sasvim drugom smjeru. Najsvježiji primjer iz moje lige (5.kolo) i utakmica s Dugim Selom. Kod 1-1 Mačešić u 4. setu ima meč loptu Štabi i odigra fantastičan poen i izgubi ga. Partija ode u 5. set, Štaba dobije i meč se zakotrlja u 3-7 za njih. da je Pero dobio taj poen moglo se okrenut na 7-3 za nas. Takvih vlastitih utakmica sam se nagledao u karijeri.
No problem je u tome da Sokaz populacija dobiva ospice od isprika, od "što bi bilo kad bi bilo" pa od "da sam pogodio" ili "da nije bilo prasica"...itd..jednostavno unatoč argumentaciji gore nitko ti ne vjeruje. To je tako. Uzalud trud...
Isto ti je ako si iz nekog razloga prisiljen (mislim.., nitko te ne može prisiliti) nastupiti nespreman ili ozlijeđen. Od četvrtfinala kupa vučem ozljedu desnog ramena (dešnjak)i realno nisam za igranje nego za mirovanje. No kako igram u ekipi sa suigračima koje iznimno cijenim i poštujem, kada treba zbog ekipe, i nema tko drugi, ipak stanem za stol i pokušam dok je god rezultat aktivan. Gledaju me ljudi, pitaju me što se događa, ja im velim a vidim da mi ne vjeruju. Za njih sam propao igrač.

Tako je to...stao si za stol, znači možeš i ko te yebe..
No da ima izuzetaka potvrdio je naša zadnja utakmica. Mladi je Lončar, kada je vidio da se ne mogu pomaknut (stislo me u leđima dan prije) popustio gas u 3. setu i čak mi je trčao po loptice koje otišle daleko na moju stranu jer je vidio da sam u banani. Osim što je izvrstan igrač pokazao se i pravi sportaš. Bravo Davore!..
bigdedi

PostPostano: sub tra 08, 2017 9:39 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
al mali je stvarno strašno iritantan ...da ne velim bezobrazan

pa progledas kroz prste, jos je zelen.. to dodje s godinama.... mozda ce i kusta jednom imati dugacki i pametni post na forumu, jer pingpongas nece postati nikad
max pax

PostPostano: sub tra 08, 2017 9:39 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

I kaj ćemo sad?
[Vrh]
Guga

PostPostano: sub tra 08, 2017 9:43 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Ajde, trojica su se ipak javila Eeeek!
Čekam još barem dvojicu s popisa...

Kaj se Kusteca tiče, ako malo proučiš postove prije recimo godinu dana vrlo lako ćeš vidjeti da kada su mnogi na njega počeli bacati drvlje i kamenje (te ima feniranu travu, te mu fali na njoj svaki peti čepić, te je sramota da tako mladi igrač krene odmah na travu, te je to prevara, te nebi imao ni 50% pobjeda da igra s normalnim gumama i tako dalje)
od mene nisi čuo niti jednu, jedinu riječ protiv njega.
Zašto ?
Zato jer mi je stvarno BIO simpatičan i kaj se mene tiče nek igra ko hoće s čim hoće ako u tome uživa i voli takav način igre.
Puno puta sam već napisao da meni materijali ne smetaju i da volim igrati protiv velike većine takvih igrača.
Naravno da postoji jedan manji broj takvih igrača npr. Pongy, Kašić i da ne nabrajam one puno slabije od njih ali koji još uvijek izvrsno koriste materijal da bi razbili protivničku igru.
Ali takvih koji to mogu i znaju naravno nema puno, svega nekoliko u svakoj ljigi i to uopće nije previše, a onoj preostaloj većini je materijal fakat više hendikep nego prednost i ja se s tim slažem.
Eto, "pukla ljubav", a nije to uopće strašno jer pucaju i prave, daleko veće ljubavi od ove Sad

Kaj se Vjeverice tiče, naravno da je to stara premazana-iskusnjara koja hoće dodatno zakuhati stvari da se može malo zlurado smijati i da ima kaj za čitati,
ali to je već stara priča koja se već puno puta pokazala kao točna i kao takvoga ga treba prihvatiti jer je prestar da se mijenja Mudri djed
ib
Site Admin

PostPostano: sub tra 08, 2017 9:44 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
Yebi ga..tako to ide...mladi često misle da povijest počinje njihovim rođenjem. To je normalno...

Jel ovo ide Kustu? Kokice Jel poznaješ Kustu ili samo da nešto kažeš Gugi niz dlaku? Smile

Koki (napisa):
Sokaz je surovo okruženje i za isprike i jadikovanja ti oglavnom ima malo razumjevanja. Pogotovo kod mladih (dobro...i kod starijih). [...] No problem je u tome da Sokaz populacija dobiva ospice od isprika, od "što bi bilo kad bi bilo" pa od "da sam pogodio" ili "da nije bilo prasica"...itd..jednostavno unatoč argumentaciji gore nitko ti ne vjeruje. To je tako. Uzalud trud...

U našu obranu, samo prema jednom čovjeku smo malo pogubili razumijevanje, možda si shvatio zbog čega.

Ovo s tvojim ramenom pročitam i žao mi je jer ti vjerujem i jer si odličan igrač, ali kad dođe Guga, podijeli ekipi nadimke i svinjske maske s pričom da su im pobjegla tri boda 274. put zaredom radi prasica, hoćeš-nećeš to ispadne malo Pfff Zzz
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: sub tra 08, 2017 9:51 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

pretpostavljam da guga igra s normalnim gumama?
Dinko Š.

PostPostano: sub tra 08, 2017 9:56 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Gugu ne treba shvaćati preozbiljno. Čovjek ima smisla za humor, zna humorom opatrnuti druge, ali se zna šaliti i na svoj račun.
[Vrh]
Guga

PostPostano: sub tra 08, 2017 9:58 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Dobro, to možda tak izgleda, ali naravno da je to zafrkancija i nadam se (vjerujem) da se dečki iz
WD Tekstila ne ljute jer je atmosfera cijelu tekmu bila izvrsna bez obzira na bilo kakve prasice, a samo je ostao žal za propuštenim (barem kod mene).

Ako se ipak ljute, onda se ispričavam.

Ja bi jako volio da je situacija bila obrnuta, pa da sam ja imao puno prasica i u tom slučaju mi slobodno mogu staviti kakvu god hoće maskicu, a garantiram da se neću ljutiti Very Happy

Zadnja promjena: Guga; sub tra 08, 2017 10:01 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 28, 29, 30  Sljedeće
Stranica 15 / 30.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.