NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Plastične loptice - iskustva
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Drogi

PostPostano: sub tra 08, 2017 10:31 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Samo bih napomenuo da sve loptice koje su odobrene od ITTF-a skaču po propisanim gabaritima, također postoji još proizvođača koji proizvode loptice koje ne pucaju tako lako.

Što se tiče habanja, DHS loptica kad potroši sav bijeli prah s kojim zasere gumu ko političari državu postaje smeđa umjesto bijela, a hrapavost ne mora nužno značiti veći spin jer iz iskustva mogu reci da slabije prianja uz gumu.

Kad sve te pluseve i minuse pobrojimo ono što mene osobno smeta kod te loptice je "bijeli prah koji zasere gumu", a kad se pah potroši loptica ima jako lošu vidljivost.

P.S. da postoji loptica tih kvaliteta(u istoj cijeni) kao što je DHS novi, a da ne pušta bijeli prah i da nije smeđa već bijela, ja bi igrao isključivo tom lopticom. Ako postoji recite mi da si kupim, vjerojatno Geek ima na lagerici Smile

Zadnja promjena: Drogi; sub tra 08, 2017 11:19 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: sub tra 08, 2017 11:00 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Jesi li probao obrisati novu lopticu kako bi skinuo prah?

Kod trening loptica koje se stavljaju u robota je pod obavezno da se loptice operu kako bi se skinuo taj prah.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Drogi

PostPostano: sub tra 08, 2017 11:24 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Jesam s prvom kad sam odigrao, čim sam došel doma sam druge dvije dobro opral i obrisal s krpom da skinem što je više praha moguće. Bilo je bolje, ali onda lopta posmeđi i slabije se vidi s time dolazi sporija reakcija, lošija reakcija pogotovo kod slabiji netreniranih igrača koji svoje udarce baziraju na percepciji, a ne utreniranom potezu kao kod školovanih igrača i tak to.

P.S. ja sam DHS fanboy, i jedva čekam da izbace malo bjeliju loptu pa da igram s njima Smile u kombinaciji s mojim DHS gumama samo da se vrti spinčina Smile
[Vrh]
trnac

PostPostano: sub tra 08, 2017 11:34 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

geek (napisa):
Nema smisla ...

'oće li cjenik skoro?
[Vrh]
geek

PostPostano: ned tra 09, 2017 7:15 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Rudimentarna je logika da se hrapava loptica brže prlja od glatke. Lopticu je, nakon određenog vremena igranja, moguće i potrebno ponovno oprati, što ničime nije zabranjeno. Upravo sam to napravio sa svojima, korištenjem sapuna i vode.

Prema najavama, sa navedenim lopticama će se uskoro igrati sva Pro Tour natjecanja.

Thumbs up
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Drogi

PostPostano: ned tra 09, 2017 8:50 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Falim na savjetu Geek, opral sam loptice i malo je bolje. To od čega su ih napravili jednostavno nije bijele boje.
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet svi 04, 2017 1:08 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Zna li tko o kojim "novim lopticama" priča Frane Kojić:

http://hsts.hr/vijest/92-slager-1/2730-drugi-zovkov-turnir-u-karijeri-i-odmah-medu-64

- Dobro sam igrao prva četiri seta, čak i kasnije je bilo dobro, ali nisam uspio. Bio je to otvoreni meč, odlučile su nijanse. Imam problema s tom novom lopticom, još se nisam naviknuo, ali kako meni tako i ostalima. Neke forhende, koje inače pogađam, sam promašivao i tu leži dio razlog ovog poraza. Zadovoljan sam kako sam igrao, dao sve od sebe i nemam si što zamjeriti - objasnio je Kojić.
[Vrh]
geek

PostPostano: čet svi 04, 2017 7:26 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

DHS D40+

Loptica, u odnosu na druge plastičnjače, a posebno na neke, ima niži odskok od stola. U jučerašnjem razgovoru, trener superligaškog kluba iz Zagreba smatra ih momentalno najboljim izborom na tržištu, iako ni one nisu bez mana.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Drogi

PostPostano: čet svi 04, 2017 10:39 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Kao što Geek kaže loptica ima dobra svojstva okruglosti i ne pucaju a dva jako bitna svojstva su jako loša. Loptica je pretamna i premalo skače i definitivno ne odgovara igracima koji vole lupiti lopticu jer jednostavno ne skoci dovoljno. I ne vidi se u igri dobro i to utjece na brzu igru.

Nittaku premium je najbolja loptica bez konkurencije, a ove priče da je ovaj trener reko ovo pa je onaj reko ono su price za malu decu. Čak i kineski manekeni za DHS kazu da je Nittaku najbolja loptica. Od ove DHS lopte su mi cak i Butterfly G40+ bolje. Skacu puno bolje, ljepe se za gune bolje od bilo koje loptice sto spineri vole. Demonstra ija se vidi na mojem reketu kojeg Softa drzi a video je na Geekovom siteu. I puno su trajnije od prijasnje serije Butterflya.

Ak imate para kupite Nittaku permium, a ako želite uštedjeti ima puno opcija i definitivno DHS nije najbolja opcija
[Vrh]
TypeR

PostPostano: čet svi 04, 2017 10:49 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Fakat ne kužim ekipu kaj hvali D40+ (ne samo ovdje). Loptica je bezveze, ko bešavna, samo okruglija i trajnija.
Usporedbe s Nittaku premium, a neki su čak išli toliko daleko i uspoređivali s celuloidnim Laughing , su blago rečeno smiješne.

D40+ Thumbs down
[Vrh]
Drogi

PostPostano: čet svi 04, 2017 11:14 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Dobra je marža na njima pa moraju biti najbolje makar nisu ni blizu.
[Vrh]
ozvacic

PostPostano: čet svi 04, 2017 12:58 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Ko su bre ovi?
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet svi 04, 2017 1:04 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Confused

Ako misliš na TypeR-a i drogi-ja, to su mlade snage Sokaza Juhuu
[Vrh]
geek

PostPostano: čet svi 04, 2017 4:37 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Ha, ljudi, očito, znaju bolje od Vekija, koji je 30+ godina svakodnevno u dvorani... A, izneseno mišljenje je njegovo.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Iceman

PostPostano: čet svi 04, 2017 5:32 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

ovak, kupio sam kutiju od 10 komada...

prednosti: okrugla, pravilan odskok, brza, teska (subjektivno), dugotrajna (na netu je frajer reko da su igrali turnir di na 80 partija nije pukla ni jedna...), hrapava

mane: nizi odskok (nekome dobro jer je i serva niza) te manje rotacije...

sad svako mora odlucit da li mu prednosti nadmasuju mane...meni ne i zato:

prodajem cijeli paket od 9 novih loptica (i 10tu ako ju nadjem rabljenu jedan mec) za 50kn. Ko zeli nek se javi.
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
ozvacic

PostPostano: čet svi 04, 2017 8:43 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Pongi,odmah kupujem ako ih još imaš.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet svi 04, 2017 9:55 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Manje rotacije? Sad Rigo
[Vrh]
55

PostPostano: čet svi 04, 2017 10:57 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Ledeni, hvala ti što nisam morao potrošiti vremena i love da bih se samo opet razočarao... S kojim lopticama ti najradije igraš? Juhuu
[Vrh]
Drogi

PostPostano: pet svi 05, 2017 6:11 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

@Iceman, naveo si hrapavost kao prednost pa ću ja u ime "mladih" snaga pitati koja je prednost hrapavosti loptice? Confused
[Vrh]
55

PostPostano: pet svi 05, 2017 6:27 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Hvatljivost, tj. povećana mogućnost da svojom gumom utječeš na trajektoriju kretanja loptice... Tako nešto. Zubo Ako lopticu želiš "povući" to ćeš lakše uspjeti izvesti s lopticom malo hrapavijeg vanjskog sloja... Klanja se
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Sljedeće
Stranica 11 / 12.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.