SOKAZ forum
8. liga proljeće 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
8. liga proljeće 2017.
ne vidim nikakvih emotikona pa neznam kak da reagiram

8. liga proljeće 2017.
Nakon kaj Wolf ne da, više ni Guga ne da. Nije lud da da.
8. liga proljeće 2017.
I tko je rekao da Guga nije duhovit?
8. liga proljeće 2017.
Igra li tko danas?

Vrhovec?
Sindikati?
Veterani?
Gewo?
Bukovac?
Cestodom?
Hrtovci?
Vrhovec?
Sindikati?
Veterani?
Gewo?
Bukovac?
Cestodom?
Hrtovci?
8. liga proljeće 2017.
Hrtovci - CRO Doksi......Četvrtak
Trebali smo biti domaćini ali idemo k meni u Mlinove.
Hvala Bogu da ću moći popiti dva pivca poslije tekme i otići kući pješice.
Naime dvorana mi je praktički na početku ulice a svi Cro Doksi i prvi dragi susjedi a dragi Ghyczy uvijek stari, respektirani protivnik za stolom.
Igrali smo čak i u osnovnoj školi jedan protiv drugoga..
Ovi putem ispričavam se Cro Doksima što nisam odradio ni jedan trening sa njima svih ovih godina unatoč njihovim pozivima ali biti će prilike.
Veselim se dobroj tekmi i druženju.
Pozdrav
Jopelin
Trebali smo biti domaćini ali idemo k meni u Mlinove.
Hvala Bogu da ću moći popiti dva pivca poslije tekme i otići kući pješice.
Naime dvorana mi je praktički na početku ulice a svi Cro Doksi i prvi dragi susjedi a dragi Ghyczy uvijek stari, respektirani protivnik za stolom.
Igrali smo čak i u osnovnoj školi jedan protiv drugoga..
Ovi putem ispričavam se Cro Doksima što nisam odradio ni jedan trening sa njima svih ovih godina unatoč njihovim pozivima ali biti će prilike.
Veselim se dobroj tekmi i druženju.
Pozdrav
Jopelin
8. liga proljeće 2017.
Znao si da će kad tad doći "četvrtak" i da treba čuvati finte za Dokse 
8. liga proljeće 2017.
Liga će biti gusta za popizdit!

8. liga proljeće 2017.
Slažem se.
Osim Putera nema favorita. Svi mogu pobjediti, ali i izgubiti.
Iduće kolo vam dolazimo u goste. Gdje igrate? Na Velesajmu?
Osim Putera nema favorita. Svi mogu pobjediti, ali i izgubiti.
Iduće kolo vam dolazimo u goste. Gdje igrate? Na Velesajmu?
8. liga proljeće 2017.
Prijatelju iduci tjedan mi gostujemo kod Vas i kod Gostimira. Kad bus neke termine ponudil?Baja je napisao/la:Liga će biti gusta za popizdit!
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
8. liga proljeće 2017.
Liga nam je stvarno zanimljiva, biti će tu svega. Drago mi je što se Gewo skupio i što se Robi vratio. Bit će zanimljivo sada igrati s njim.
8. liga proljeće 2017.
Kompletirali smo prvu polovicu sezone, pa da vidmo kako stvari stoje...

HRTovci su imali slabiji dan protiv nas, sada to nadoknađuju protiv ostalih ekipa. Do kraja imaju lakši raspored. Ako im se ne dogodi još koji slabiji dan, predviđam da će biti 2. ili 3. na kraju.
Sindikatlije su trenutno 5. na listi. Imaju nešto lakši raspored do kraja, nisu skloni kiksevima, mogli bi zadržati poziciju do kraja ili eventualno napredovati za 1 mjesto.
Vrhovec me iznenadio slabim bodovnim učinkom. Prema prikazanoj igri protiv nas očekivao sam više. Trenutno su 9., mogu samo napredovati i to za 2-3 mjesta.
Amaciz je imao teži raspored do sada i vjerojatno je to jedan od uzroka manjem broju bodova. Na domaćem terenu su nezgodni, u gostima će im biti teško. Očekujem da će završiti na sigurnom, izvan zone ispadanja u kojoj su sada.
Bukovac je zeznuta ekipa. Žilavi su i nitko ne smije računati da će turistički pokupiti bodove na Bukovcu. Vjerojatno će do kraja još čvoknuti koji bod, pitanje je hoće li im biti dovoljno za sigurnu zonu.
Gewo je imao tehničkih problema. Sada su se ekipirali i može se reći da za njih sezona tek počinje. Nadam se da će uspjeti nadoknaditi zaostatak i osigurati ostanak.

HRTovci su imali slabiji dan protiv nas, sada to nadoknađuju protiv ostalih ekipa. Do kraja imaju lakši raspored. Ako im se ne dogodi još koji slabiji dan, predviđam da će biti 2. ili 3. na kraju.
Sindikatlije su trenutno 5. na listi. Imaju nešto lakši raspored do kraja, nisu skloni kiksevima, mogli bi zadržati poziciju do kraja ili eventualno napredovati za 1 mjesto.
Vrhovec me iznenadio slabim bodovnim učinkom. Prema prikazanoj igri protiv nas očekivao sam više. Trenutno su 9., mogu samo napredovati i to za 2-3 mjesta.
Amaciz je imao teži raspored do sada i vjerojatno je to jedan od uzroka manjem broju bodova. Na domaćem terenu su nezgodni, u gostima će im biti teško. Očekujem da će završiti na sigurnom, izvan zone ispadanja u kojoj su sada.
Bukovac je zeznuta ekipa. Žilavi su i nitko ne smije računati da će turistički pokupiti bodove na Bukovcu. Vjerojatno će do kraja još čvoknuti koji bod, pitanje je hoće li im biti dovoljno za sigurnu zonu.
Gewo je imao tehničkih problema. Sada su se ekipirali i može se reći da za njih sezona tek počinje. Nadam se da će uspjeti nadoknaditi zaostatak i osigurati ostanak.
8. liga proljeće 2017.
U sredu u 18i30 kod Sileđija u Merixu borba za bodove 
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
8. liga proljeće 2017.
Gužvanac od 3. do 9. mjesta. 7 ekipa u 4 boda. Svaki bod će biti važan.
8. liga proljeće 2017.
Sa 3 boda bi bili prezadovoljni, a i tri boda bu zadovoljavajuća 
8. liga proljeće 2017.
Ne znam što na to kažu Siledžije?
8. liga proljeće 2017.
Tri boda su 3 boda, no opet..... ni pobjeda u gostima nije loša