SOKAZ forum
5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Razrednici ga prijavi

Cudno neko kolo, prvo iz 1 u 2, onda Gugina trica. Sta je sljedece na redu?
Usput cestitke kolegi Kustecu i zahuktalim Daltonima.
Usput cestitke kolegi Kustecu i zahuktalim Daltonima.
Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač
Dinko Š. je napisao/la:Zbog ove uvrede, dragi Wolfe, vidimo se uskoro na Općinskom kaznenom sudu u Ilici, pa me onda možda konačno prestaneš javno vrijeđati.
Fala bogu pa su sve tvoje izjave samo hvala a javno prozivaš za nepoštovanje nečega bez imalo saznanja o istini
Bilo bi ti pametnije da se primiš nekog hobija odgovarajućeg tvojim intelektualnim sposobnostima i da ohaneš od gluparanja po forumu , to ti je ipak malo prezahtjevno
A......rutinskidomac101 je napisao/la:Čudno neko kolo, prvo iz 1 u 2, onda Gugina trica...
Wolf samo nek se zajebava s advokatom Šimatovićem, pa bu fakat završil na sudu zbog uvrede.
The Only Way Is Up...rutinski
Čuj njega... Rutinski...
A daraganica i ja smo glasnice potrošili da mu objasnimo kaj da igra.
Jedva je skužil.
Ali nezahvalnik jedan ni slova o tome.
No na kraju krajeva ipak mu se nemre zamerit jer je poslije u birtiji SKORO rundu platil.
Nebi bilo fer da prešutim komentar moje zvijezde Vujasića koji je nakon Gugine trice jednostavno to komentirao izjavom "kapa do poda" s nskon toga u istom trenutku zajedno sa Tonijem Milasom "Ipak je to preslaba liga za Gugu"
Jedva je skužil.
No na kraju krajeva ipak mu se nemre zamerit jer je poslije u birtiji SKORO rundu platil.
Nebi bilo fer da prešutim komentar moje zvijezde Vujasića koji je nakon Gugine trice jednostavno to komentirao izjavom "kapa do poda" s nskon toga u istom trenutku zajedno sa Tonijem Milasom "Ipak je to preslaba liga za Gugu"
Prepolovila se liga u dva dijela... 
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Pa jesam rekao...rutinski
Ima jedna stvarno nevjerojatna činjenica vezana uz dečke iz Stupnika.
SVE mečeve koje sam IKADA igrao protiv BILO KOJEG OD NJIH sam igrao u 5 setova
Bruno Perković-Mladen Petreković 7 -5 9 -9 -8 2-3
Mladen Petreković-Bruno Perković 12 -11 -7 9 11 3-2
Dragutin Švigir-Mladen Petreković -6 9 -3 9 -3 2-3
Tin Perković-Mladen Petreković 4 9 -8 -4 -6 2-3
Alen Latinović-Mladen Petreković 8 -7 -8 7 -7 2-3
Ivica Iviček-Mladen Petreković -7 7 -10 8 8 3-2
Mladen Petreković-Josip Cindrić -10 5 5 -9 6 3-2
Apsolutno nevjerojatno...
Jedino me je prefrigani Iviček dobio
(onaj legendarni meč u Prečkom kada su mu se zamaglile naočale od hladnoće pa je tambural ko vjetrenjača "na slijepo" i sve pogađal
).
Pardon, lažem...sjećam se da sam igral još jednom sa Švigirom na nekom turniru i on me je dobil i to gle čuda...u 5 setova
Kolko se sjećam igral sam jednom i s Garašićem.
Normalno da je bilo 5 setova
ali se ne sjećam ko je dobio na kraju.
Zbog svega navedenog bi bilo najbolje da smo jučer odmah krenuli igrati 5. set u svim mečevima,
da se bez veze ne maltretiramo 4 seta.
Tekmu su došli malo pogledati Iviček & Tin Perković, ali kada su skužili "kuda to ide"
napustili su dvoranu u suzama
Atmosfera je bila kako i treba, odlična i nisam drugo niti očekivao od squadre iz Stupnika.
Drago mi je da o njima i dalje (kao i do sada) mogu zadržati ODLIČNO mišljenje (za razliku od nekih u ovoj ljigi) jer su to sve redom izvrsni dečki, odlični igrači i što je najvažnije kak se veli - ljudi na mjestu
Nažalost, Kovačić je bolestan pa se eto muče bez njega jer im je on daleko najjači igrač.
Dvorana je izvrsna, Jumbo Zagorska pizza poslje u obližnjoj pizzeriji također odlična, za vrijeme tekme su nas domaćini dočekali s Coctom (kak su znali ?
) i sokovima na stolu, ma kaj da velim...
Svaka čast, biti će vjerujem prilike da uzvratimo našim domaćinstvom u nekoj od narednih sezona,
jer pretpostavljam da ćemo se i oni i mi "vrtiti" godinama u sličnim ljigama.
Pozdrav i do nekog drugog susreta
Ima jedna stvarno nevjerojatna činjenica vezana uz dečke iz Stupnika.
SVE mečeve koje sam IKADA igrao protiv BILO KOJEG OD NJIH sam igrao u 5 setova
Bruno Perković-Mladen Petreković 7 -5 9 -9 -8 2-3
Mladen Petreković-Bruno Perković 12 -11 -7 9 11 3-2
Dragutin Švigir-Mladen Petreković -6 9 -3 9 -3 2-3
Tin Perković-Mladen Petreković 4 9 -8 -4 -6 2-3
Alen Latinović-Mladen Petreković 8 -7 -8 7 -7 2-3
Ivica Iviček-Mladen Petreković -7 7 -10 8 8 3-2
Mladen Petreković-Josip Cindrić -10 5 5 -9 6 3-2
Apsolutno nevjerojatno...
Jedino me je prefrigani Iviček dobio
(onaj legendarni meč u Prečkom kada su mu se zamaglile naočale od hladnoće pa je tambural ko vjetrenjača "na slijepo" i sve pogađal
Pardon, lažem...sjećam se da sam igral još jednom sa Švigirom na nekom turniru i on me je dobil i to gle čuda...u 5 setova
Kolko se sjećam igral sam jednom i s Garašićem.
Normalno da je bilo 5 setova
Zbog svega navedenog bi bilo najbolje da smo jučer odmah krenuli igrati 5. set u svim mečevima,
da se bez veze ne maltretiramo 4 seta.
Tekmu su došli malo pogledati Iviček & Tin Perković, ali kada su skužili "kuda to ide"
napustili su dvoranu u suzama
Atmosfera je bila kako i treba, odlična i nisam drugo niti očekivao od squadre iz Stupnika.
Drago mi je da o njima i dalje (kao i do sada) mogu zadržati ODLIČNO mišljenje (za razliku od nekih u ovoj ljigi) jer su to sve redom izvrsni dečki, odlični igrači i što je najvažnije kak se veli - ljudi na mjestu
Nažalost, Kovačić je bolestan pa se eto muče bez njega jer im je on daleko najjači igrač.
Dvorana je izvrsna, Jumbo Zagorska pizza poslje u obližnjoj pizzeriji također odlična, za vrijeme tekme su nas domaćini dočekali s Coctom (kak su znali ?
Svaka čast, biti će vjerujem prilike da uzvratimo našim domaćinstvom u nekoj od narednih sezona,
jer pretpostavljam da ćemo se i oni i mi "vrtiti" godinama u sličnim ljigama.
Pozdrav i do nekog drugog susreta
Zadnja izmjena: Guga, dana/u uto tra 18, 2017 1:20 pm, ukupno mijenjano 8 puta.
Ma to sam se ja malo "poigravao" sa živcima navijača, pa kad je trebalo u 5. setu bi dodao gasvjeverko je napisao/la:Čuj njega... Rutinski...
Jedva je skužil.
No na kraju krajeva ipak mu se nemre zamerit jer je poslije u birtiji SKORO rundu platil
Vidiš da sam sva tri 5. seta ovoga puta (za razliku od inače) dobio - bez drame
Nisam SKORO platil rundu, nego sam platil skoro cijelu Jambo pizzu,
a Cipranin je uskočil za ostalo.
Znači da ste glasnice trošili - nepotrebno.
Uostalom, trošili ste glasnice i na Cipranina ali pošto je jučer bil u KHAD izdanju
(Katatonično-Hipnotički-Autistično-Dehidriranom).......uzalud vam trud svirači
Ikota, ipak je i za nas jučer bil - Veeeliki petak
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sub tra 15, 2017 12:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neću sd upuštat u velike analize ali stvar ide ovako..
Jumbo pizza, 3 pive i 2 cockte 142 kune.
Cipranin je dal 100 kuna Guga ostatak.
Ne treba reći da smo Rakići i ja popili pive a Guga cockte. I nebitna sitnica da ke Guga sa svih dijelova pice pojel špek.
No najvažnije je da je društvo suoper i bodovi u žepu.
Jumbo pizza, 3 pive i 2 cockte 142 kune.
Cipranin je dal 100 kuna Guga ostatak.
Ne treba reći da smo Rakići i ja popili pive a Guga cockte. I nebitna sitnica da ke Guga sa svih dijelova pice pojel špek.
No najvažnije je da je društvo suoper i bodovi u žepu.
Nemoj meni fore prodavat.
Jumbo pizza je bila 72 kune i ja sam rekao da ću platiti pizzu jer sam bio gladan nakon ogromne energetske potrošnje zbog 3 meča u 5 setova + parovi
(gdje sam morao izvlačiti nevjerojatne loptice zbog nonšalantne igre Draganice
)
Cipranin se pogurnul, pa je iznenada hitil na stol 102 kuna što je ok, jer smo prošli put platili ti i ja ili Draganica i ja
(nisam siguran) tako da je konobarici ostalo i 10 ćuna tringlta jer sam ja dal 5 banki.
Inače, tebi sam jedva oteo komadić (od mog komada pizze
)
tak da si ti ovaj put samo pil, jel & zajebaval ko i uvijek...
A nisam ja kriv kaj ti i Draganica pijete skupocjene "male pive" od 7 deci
Jumbo pizza je bila 72 kune i ja sam rekao da ću platiti pizzu jer sam bio gladan nakon ogromne energetske potrošnje zbog 3 meča u 5 setova + parovi
(gdje sam morao izvlačiti nevjerojatne loptice zbog nonšalantne igre Draganice
Cipranin se pogurnul, pa je iznenada hitil na stol 102 kuna što je ok, jer smo prošli put platili ti i ja ili Draganica i ja
(nisam siguran) tako da je konobarici ostalo i 10 ćuna tringlta jer sam ja dal 5 banki.
Inače, tebi sam jedva oteo komadić (od mog komada pizze
tak da si ti ovaj put samo pil, jel & zajebaval ko i uvijek...
A nisam ja kriv kaj ti i Draganica pijete skupocjene "male pive" od 7 deci
No računica ti je skroz točna i kaj ti onda nije jasno kad sam rekel da si SKORO rundu platil.
No računica ti je skroz točna i kaj ti onda nije jasno kad sam rekel da si SKORO rundu platil.
Zadnja izmjena: vjeverko, dana/u sub tra 15, 2017 4:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Vidim da svi ostali kuhaju šunke, farbaju jaja, rade francusku salatu i kolače,
a samo se nas dvojica tu razgovaramo na forumu...
Da se Cipranin nije pogurnul sa 102 kune ja bi platil cijelu rundu,
kao da je to bilo upitno...
a samo se nas dvojica tu razgovaramo na forumu...
Da se Cipranin nije pogurnul sa 102 kune ja bi platil cijelu rundu,
kao da je to bilo upitno...
Cijenjeni Wolf kaže da se ja, za razliku od njega, "gluparam po forumu" i da je čak i to za mene "ipak malo prezahtjevno".
Normalno da je tome tako kad su meni, po njemu, "stvarno vrane sav mozak popile."
Zanima me samo hoće li me cijenjeni Wolf nastaviti vrijeđati i u sudnici s optuženičke klupe?
Da sam mlađi riješio bih ja to s dva šamara (forhand i backhand) i gotovo!
Normalno da je tome tako kad su meni, po njemu, "stvarno vrane sav mozak popile."
Zanima me samo hoće li me cijenjeni Wolf nastaviti vrijeđati i u sudnici s optuženičke klupe?
Da sam mlađi riješio bih ja to s dva šamara (forhand i backhand) i gotovo!
Ma možete i sad gosp. Dinko! 
Wolf,mislim da je pravi trenutak da ga pitaš jel oženjen?! 
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Čekaj .. čovjek mi se prijeti fizčkom ( i inom ) silom a ti ga još potičešib je napisao/la:Ma možete i sad gosp. Dinko!
i meni se čini da tu nekak na guzicu miriši!

Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Šta je sad opet? Jedno vrijeme si se smirio, a sad si opet počeo radit rusvaj po forumu?!Dinko Š. je napisao/la:Zbog ove uvrede, dragi Wolfe, vidimo se uskoro na Općinskom kaznenom sudu u Ilici, pa me onda možda konačno prestaneš javno vrijeđati.
Kako bi Saša rekao, oreš tuđe njive