| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri tra 19, 2017 1:40 pm Naslov
: 21.liga proljeće 2017. |
|
|
Ja ni u jednom momentu nisam izlagao svoj odnos prema igranju subotom, nego komentirao situaciju u kontekstu trenutnih pravila.
I ikota, odakle ti ideja da ja "ne dam prostora za promjene" ičemu?
I kad smo već kod toga - ja osobno nisam za izmjenu pravila, ali to samo znači da ja nisam taj koji će je pokretati. A nisam jer mi se čini da ljudi ne dijele tvoje mišljenje da je subota ravnopravna radnim danima za odigravanje utakmica. Da jest, više utakmica bi se igralo subotom, jer bi se ljudi dogovorili da odigraju za vikend. Moj osobni dojam je da se jako malo toga igra subotom, ali ako imaš statistiku koja me opovrgava, slobodno podijeli.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sri tra 19, 2017 1:43 pm Naslov
|
|
@ikota: dobro da nemas trenutno pametnijeg posla pa se mozes raspravljat sa mnom.
znaci ti zagovaras da je subota radni dan kao i svaki drugi jer je tebi tako. sta se ne bi to ipak trebalo ravnati po vecini a ne meni ili tebi? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri tra 19, 2017 1:45 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): | | to je istina, ali bas da je svima, ili cak vecini subota normalni radni dan... ne bih rekao. |
Pa vjerojatno nije, a niti vecina ne gusta trčati sa posla na tekmu,
Ma frende nebitno, malo smo zabrazdili na temi.
Bućo nem ništa osobno protiv tebe jedino kaj se bas ne slažemo u nekim pogledima. Jbg razlicite živote živimo pa su nam neke stvari teže razumljive. Zato postoje pravila, nekad bolja nekad losija.
Drugarski pozdrav  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri tra 19, 2017 1:46 pm Naslov
|
|
Izra  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: sri tra 19, 2017 1:58 pm Naslov
|
|
Ako moderatori imaju volje, možda bi se ovu raspravu isplatilo staviti kao zaseban topic u 'SOKAZ teme' ili tako nešto. Očito postoje suprostavljena mišljenja, pa zašto ne čuti što ljudi misle (a bez da mi zagađujete temu lige).
Osobno, protiv sam igranja subotom/nedjeljom, jer nakon što se ubijem od posla tokom tjedna (dobro, trenutno mi nije takva situacija, ali pričam o zadnjih 20+ godina kada sam redovno tokom tih pet dana nakupio 50-60 radnih sati) volim za vikend otići nekud van Zagreba.
Ako se već raspravlja o igranju vikendom, nimalo se ne slažem da se priča samo o suboti, ravnopravno treba tretirati i nedjelju. Poštujem odlazak u crkvu, ali to je privatna stvar svakog pojedinca. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sri tra 19, 2017 2:20 pm Naslov
: Nuđenje termina subotom |
|
|
Podijeljeno.
Idem sad zaključat ikotinu temu jer ne mogu spajat, pa nek dečki iskopiraju ovdje ako žele, a kasnije ili sutra ću je maknuti da nemamo duplo.
Sori ikota i munja, al čini mi se da je tako možda najbolje.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri tra 19, 2017 2:52 pm Naslov
|
|
Bojim ti se više u bilo čemu suprostaviti  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sri tra 19, 2017 3:29 pm Naslov
|
|
Zašto, pobogu?
Pa moramo tu i tamo lijepo konstruktivno zaratit
Mislim, roknem ja anketu šta ljudi misle o suboti ako želiš, samo reci da!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri tra 19, 2017 3:42 pm Naslov
|
|
Mišljenja sam da bi termine za dogovaranje utakmica trebalo ostaviti u statusu u kakvom su i sada. Nitko nikome ne brani da igra utakmicu i tijekom vikenda, ako je to zajednički interes obiju ekipa, ali izjednačiti subotu ili nedjelju s ostatkom tjedna? Ne bih ja to, nikako...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri tra 19, 2017 10:27 pm Naslov
|
|
Petre slažem se sa tobom. _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri tra 19, 2017 10:57 pm Naslov
|
|
Hvala ti.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: čet tra 20, 2017 9:44 am Naslov
|
|
Munja napisa i ja se slažem:
"Ako postoji obostrana suglasnost i dobra volja može se igrati i tjedan prije i par dana kasnije (uz obavijest Voditelju) u sve dane bez obzira kako se zovu. Isto vrijedi i za sate a kada će se napisati zapisnik, to je drugo pitanje. Mislim da bi se subota mogla ponuditi kao 3. termin.
Nisam za promjenu Pravilnika da se mogu ponuditi dva termina, a da jedan bude subota ili nedjelja. Oko mene puno ljudi izostaje iz Zagreba tijekom vikenda ...... nekima je to cijena koju plaćaju za "slobodu" tijekom tjedna.
Meni osobno je sve svejedno kada se igra, glavno da se igra." |
|
| [Vrh]
|
|
 |
yole-59
Pridružen/a: 24. 03. 2017. (08:25:24) Postovi: 78 Lokacija: ZG - Dugave
|
Postano: čet tra 20, 2017 11:29 pm Naslov
|
|
Mislim da bi se subota mogla ponuditi kao 3. termin.
U potpunosti se slažem  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 21, 2017 10:55 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | Dren se malo pogubio, lako moguće zbog tih istih dionizijevskih para koje tako slavi u drugom dijelu posta u sitne sate.
Nije regularno, jer regularno znači "smiješ ponuditi po Pravilniku, bez da ti itko može išta prigovoriti".
|
Stvar (ne)znanja.
regularno sam pisao u kolokvijalnom kontekstu, gdje više manje znači "posve je oke".
Krivo, jer sam komentirao pravila. Posve si u pravu, pa bi eto zamjenio riječ "regularno" u "posve je oke"  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|