SOKAZ forum
15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- bduralija
- Kontakt:
hvala trnac...
vidim kako je to bila najčitanija jučerašnja vijest na tom portalu... a u isto vrijeme pola ekipe je out:
A - Irska
D - Španjolska
Z - USA (jel se to prevodi kao UAD ili SAD!?)
To je bila postava
Pamtim legendarne parove u nedjeljno popodne
Cijenjeni TypeR je nedavno napisao da sam "jako pozitivna osoba", a sada je iznenada, kao reakcija na moj jučerašnji tekst, odmah pozvao moderatore u pomoć protiv mene ("pa dokle?"). Ostah zbunjen što je po srijedi, jer ga u tekstu uopće ne spominjem? Na moje pitanje samo mi je odgovorio da je "za njega Forum prošlo svršeno vrijeme".
Tek sam od Trnskog i Čivića nekako saznao da je čovjek vjerojatno ljut na moj dugi tekst koji mu je automatski došao na mobitel i zagušio ga.
Stoga bih upozorio sve vrsne kompjutoraše, (kao što je to bez sumnje on), da se paze na takve mogućnosti preopširnih tekstova. I volio bih da se on vrati, a ja mu se ispričavam zbog toga što ga (nehotice) uzrujah.
Tek sam od Trnskog i Čivića nekako saznao da je čovjek vjerojatno ljut na moj dugi tekst koji mu je automatski došao na mobitel i zagušio ga.
Stoga bih upozorio sve vrsne kompjutoraše, (kao što je to bez sumnje on), da se paze na takve mogućnosti preopširnih tekstova. I volio bih da se on vrati, a ja mu se ispričavam zbog toga što ga (nehotice) uzrujah.
TypeR je folirant 
U prošlom kolu mi je Buco izgubio tricu, jer se bio napuhao od prethodnih uspjeha, pa sam ga morao malko zašpotati, da se prizemlji i da ne podcjenjuje protivnike makar bili i zadnji na tablici, pa je stoga (mojom zaslugom, naravno) sada dobio tricu. Nije lako biti kapetan!
A čijom zaslugom nego tvojom?!
Još ćeš reći da si navijao za njega pa je zato pobjedio?
Još ćeš reći da si navijao za njega pa je zato pobjedio?
Mislio sam da sam duhovit, ali izgleda da je Saša u pravu da nisam.
Poslušaj svojeg najdražeg moderatora - koristi smajliće.

Svjetska književnost stvarno nije razumljiva - bez smajlića!
Nekako mi se čini da imaš prevelika očekivanja od foruma sportskih rekreativaca. 
Možda bi se moglo izvesti printanje i uvez recimo zadnje dvije sezone na forumu. Da staviš na policu zajedno s ostalim velikanima svjetske književnosti.
Možda bi se moglo izvesti printanje i uvez recimo zadnje dvije sezone na forumu. Da staviš na policu zajedno s ostalim velikanima svjetske književnosti.
Ima nade za tebe.
Sada me brine TypeR. Vidim da stalno virka na forum, ali ništa ne piše.
Vidi se da je Trnac izučio zanat na zeznutom području index.hr ili index.yu pa mu obični forumaši, a i odvjetnici u mirovini, ne predstavljaju nikakav problem.
Denis virka jer mu stalno dolaze notifikacije pa se uvijek ponada da je neka bitna rasprava u pitanju.
Denis virka jer mu stalno dolaze notifikacije pa se uvijek ponada da je neka bitna rasprava u pitanju.
Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač
Prekjučer me zvao Dinko da tuži Bucu da je protiv Sinnia igrao potcjenjivački i sve izgubio.
Danas me nazove Buco da se pohvali da je napravio tricu, ali i da mu Dinko nije dao da se veseli pobjedama.
Tako,
ponašaju se kao da imaju 7.0 i 7.2 godine a ne 70 i 72
Danas me nazove Buco da se pohvali da je napravio tricu, ali i da mu Dinko nije dao da se veseli pobjedama.
Tako,
ponašaju se kao da imaju 7.0 i 7.2 godine a ne 70 i 72
Buco je najjači igrač ekipe, ali šta mu vrijedi kad ostatak, u pravilu, ne prati.
Samo naprijed Buco
Samo naprijed Buco
Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač
Kaj ti radiš na hotlajnu?Spin je napisao/la:Prekjučer me zvao Dinko ..
Danas me nazove Buco ...
Traže u tebi utjehu i psihološku pomoć !
Tako djeluješ na okolinu.
Odnosi se na Krešu, ova dvojica su bili brži.
Tako djeluješ na okolinu.
Odnosi se na Krešu, ova dvojica su bili brži.
Read only do daljnjegatrnac je napisao/la:
Sada me brine TypeR. Vidim da stalno virka na forum, ali ništa ne piše.
Odoh u g(h)ost mod
Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
domac101 je napisao/la:
Naivac, kaj ćeš
Butterfly Innerforce ALC
Potpuno te razumijem
Želim ti da iduće sezone igraš u nekoj forumski mirnijoj ligi.
Na primjer, preporučam ti 19. ligu. Toliko je forumski mirna da nisu ni topic otvorili
Na primjer, preporučam ti 19. ligu. Toliko je forumski mirna da nisu ni topic otvorili