| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: sub lip 27, 2009 6:46 am Naslov
: |
|
|
| Slavonac (napisa): | | Dečki su spriječeni obvezama na faksu u Zagrebu ili nisu u Brodu zbog drugih razloga. Uglavnom naši odnosi su vrlo korektni ali iz objektivnih razloga ovaj puta neće nastupiti. |
U svakom slučaju bolje za turnir , sad svako svakog može pobjediti, bit će interesantnije, sad mi je još više žal kaj nebum s Vama,  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bojan
Pridružen/a: 04. 03. 2009. (13:55:51) Postovi: 191 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sub lip 27, 2009 10:41 pm Naslov
|
|
Poštovani organizatori turnira 108. brigade,
htio bih ovim putem još jednom svima zahvaliti na fantastičnoj organizaciji u Brodu; današnji događaj je stvarno nadmašio sva moja očekivanja i doživljaj od prošle godine.
Pozdrav Brođanima još jednom i vidimo se dogodine
(nastavljamo tradiciju prisustvovanja istim tempom u nadam se još većem broju).
Kolege iz Broda iz Broda, srdačan pozdrav
a Zagrepčani, vidmo se na treningu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slavonac
Pridružen/a: 04. 09. 2006. (14:47:32) Postovi: 159 Lokacija: Slavonski Brod
|
Postano: sub lip 27, 2009 10:58 pm Naslov
|
|
Hvala Bojane na lijepim ocjenama našeg turnira. Drago mi je da ste ti i ostali dečki iz Zagreba zadovoljni i dogodine vas opet očekujemo.
Također mi je drago da je turnir bio vrlo izjednačen između vas iz Sokaza i mojih dečki iz Brodske Lige Slast, i vjerujem da sada možete lakše dati sud o kvaliteti dečki iz Slast-a.
Pozdravi i zahvale tebi i svim forumašima koji su danas posjetili naš grad i sudjelovali na našem turniru ! A sada odoh pripremati materijale za sutrašnji turnir hrvatskih branitelja, koji bi trebao biti napet i neizvjestan, najmanje kao i današnji. Sutra ću i ja u igru da probam nešto osvojiti od trofeja. Bit će teško ..... ali nikad se ne zna. _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Bera11
Pridružen/a: 07. 06. 2006. (13:34:55) Postovi: 71 Lokacija: Slavonski Brod
|
Postano: ned lip 28, 2009 8:56 am Naslov
|
|
Rezultati:
1. Dervišević SB
2. Vešligaj ZG
3. Beraković SB i Jelinić ZG
Parovi:
1. Beraković-Dervišević (SB)
2. Župan-Jurković (SB)
3. Brodarac-Brodarac (ZG) i Živković-Zorić (SB) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: ned lip 28, 2009 10:19 am Naslov
: molba |
|
|
Buduči da je cijela" škvadra"bila na turniru u Slavonskom brodu
volio bi da vidim rezultate svih učesnika od prvog kola. :lux
Vešligaj uvijek nešto osvoji .Svaka čast!!A i Brodarci su dobri!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Đuka
Pridružen/a: 16. 07. 2006. (22:34:49) Postovi: 109 Lokacija: Sibinj
|
Postano: ned lip 28, 2009 4:08 pm Naslov
|
|
Poklopilo se da u četvrtfinalu igraju Sokazovci među sobom kao i Slastovci (nekoliko izvrsnih mečeva ...Vešligaj -Landekić,Jelinić?-Sadžak,te Dervišević - Jurković ,dok je par Beraković-Markovčić išao kraju kao da se poraženi već predao)...finiš kao i parove je već opisao Bera
Kad stignem (sin) postavim par videa (set Perić-Zorić,Brodarac st-Beraković,Akan-Ban?,Sadžak-Čanić )... _________________ www.slast.biz |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Bera11
Pridružen/a: 07. 06. 2006. (13:34:55) Postovi: 71 Lokacija: Slavonski Brod
|
Postano: ned lip 28, 2009 6:37 pm Naslov
|
|
Nadam se a će Travar na stranice STK Brod staviti kompletne rezultate, a dotada evo sažetak.
Na početku turnira vječita dvojba organizatora: ždrijeb na licu mjesta ili prijave par dana do početka turnira. Istrijani i par sokazovace je bilo spriječeno tako da su grupe bilo malo okrnjene, ali koga nema bez njega se može.
Već u u grupama strašna borba za drugi krug i prve žrtve su pale: Ahmetović i Vrančić nisu prošli grupu. 16 samuraja je prošlo u drugi krug a onda pomor prvopplasiranih u grupama. Samo su Vešligaj, Dervišević i Jurković kao prvoplasirani prošli dalje.
Prvi nositelj Sadžak gubi od Jelinića, Huis od Landekića, Zorić od Berakovića, Župan od Markovčića, Brodarac G. od Živkovića.
U četvrtfinalu Vešligaj dobija Landekića 3-2, Dervišević-Jurkovića 3-2, Jelinić Živkovića i Beraković- Markovčića.
Polufinale: Vešligaj- Jelinić 3-2, Dervišević-Beraković 3-1
I finale Dervišević-Vešligaj 3-2. Vešligaj je vodio 2-0 i 7-3 u trećem ali protiv Brke to nije bilo dovoljno...
U parovima su nam sokazovci olakšali posao budući nisu prijavili najjače pojedince u najjače parove tako da su Župan-Jurković i Beraković –Dervišević relativno lako došli u finale.Bili smo bolji i dobili 3-1.
Uglavnom strašno izjednačen turnir, nije bilo izrazitih favorita, poredak prvih 4 mogao je biti potpuno drugačiji.
Posebnu notu turniru dali su Brodovi svoji komentarima i podizanjem atmosfere. Kako je broj popijenih piva rastao s brojem odigranih mečeva i atmosfera je bila sve bolja.
Nadam se da ćemo se uskoro opet sresti na nekom turniru u Zagrebu.
Zadnja promjena: Bera11; uto lip 30, 2009 9:00 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
Pridružen/a: 27. 05. 2005. (13:40:32) Postovi: 185 Lokacija: Zagreb - VRBANI
|
Postano: ned lip 28, 2009 9:48 pm Naslov
: Turnir u SB |
|
|
Zahvala organizatorima i s naše strane
Da je (što Vi kažete), malkice bila niža temperatura, rezultati bi bili možda i bolji .... no vrlo neizvjesno i uzbudljivo do samog' kraja.
Osječko pivo odlično .... atmosfera dobra .... dragi prijatelji vidimo se i dogodine
Napišite ( kad se odmorite i osvježite / uh' što sam fin ) kako je prošao i današnji dan, odnosno tko je osvojio medalje i pehare, ne sumnjam da je bilo opako napeto i danas.
Pozdrav iz Zagreba i samo tako naprijed,
Zlatko i Igor Ban - STROJAL _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slavonac
|
Postano: pon lip 29, 2009 7:00 am Naslov
|
|
Zahvaljujem se na lijepim ocjenama turnira i drago mi je da se vidimo i dogodine na našem turniru.
Što se tiče 2. dana, u nadmetanju Hrvatskih branitelja bilo je u najmanju ruku jednako kvalitetno, izjednačeno i neizvjesno do samog kraja.
U kategoriji Hrvatskih branitelja do 49 godina 1. mjesto je uzeo Tomić Igor iz Vukovara (2. liga), 2. je bio Klobučar Robert iz STK Brod (u finalu izgubiosa 0:3), 3. mjesto su podjelili Tomić Ilija (Zagrebčan iz STK Brod) i Arbanas Darko (iz STK Četvorka -SB). Posebno je bilo napeto u polufinalu između 2 Tomića. Tomić Ilija je poveo sa 2:0, ali je Tomić Igor uspio preokrenuti i pobjediti. Bilo je to finale prije finala.
U nadmetanju parova redoslijed je bio; - 1. Šulina Antonio i Tomić Igor (Đakovo-Vukovar), 2.-Šakota Dragan i Ilija Tomić (Ćitluk-Zagreb), 3.-Levis Željko i Jelančić Dražen (Nova Gradiška) i par Arbans Darko i Ninković Veselko (Slavonski Brod).
U utješnom nadmetanju 1. među trećima je bio Liović Željko iz STK Brod-Slavonski Brod, dok je 1. među četvrtima bio Jurković Dalibor iz Slavonskog Broda.
U kategoriji Hrvatskih branitelja iznad 49 godina starosti plasman je ;
1. Bertović Vlado (Osijek), 2.-Brnčić Tomo (Nova Gradiška), 3.-Štetić Krešimir (STK Brod iz Sl. Broda) i Ćutuk Tomislav (Osijek).
Posebno neizvjesno je bilo u polufinalu Brnčić-Štetić, gdje je nakon odlične igre i mog vodstva od 2:1 ipak stari lisac Brnčić preokrenuo rezultat i pobjedio sa 3:2. Ostali polufinalni i finalni susreti su završavali sa rezultatom 3:0 za izvrsnog i naboljeg Bertovića.
U utješnom nadmetanju, prvi među trećima je bio Marinović Zdravko iz Slavonskog Broda, a prvi među četvrtima Vujičić Stjepan iz Belišća.
U parovima ; - 1. Bertović-Ćutuk (Osijek), 2.-Brnčić-Čalušić (Nova Gradiška), 3. -Štetić-Marinović (Slavonski Brod) i par Vujičić-Kolarević ( Belišće-Slavonski Brod).
Sve u svemu, i ovaj turnirski dan je bio vrlo uzbudljiv, uz puno izvrsnih partija. _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon lip 29, 2009 7:18 am Naslov
|
|
primite i moje čestitke i pohvale za organizaciju turnira...
s obzirom da su ostali već sve napisali i ispohvaljivali, nemam što dodati |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ČUPKO
|
Postano: pon lip 29, 2009 8:42 am Naslov
|
|
primite i moje čestitke a posebno slavoncu i brki(derviševiću) za odličnu igru i živce za finale |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pon lip 29, 2009 8:46 am Naslov
|
|
Pridružujem se pohvalama i općoj tuzi što zoka nije bar nešto osvojio bar u parovima , kad je već imao tak dobrog partnera  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ČUPKO
|
Postano: pon lip 29, 2009 8:49 am Naslov
|
|
zoka care bit če bolje drugi put kad se iz masagiraš (ali svi su mu kliktali)  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: pon lip 29, 2009 4:43 pm Naslov
: upit |
|
|
A gdje je tu moj prijatelj Rope?
Mislim,na turniru!Od kog je ispal?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slavonac
|
Postano: pon lip 29, 2009 7:21 pm Naslov
|
|
BIti će objavljeni svi rezultati .... _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pon lip 29, 2009 8:09 pm Naslov
|
|
Lijep pozdrav Brodjanima,odlicno ste to organizirali,za svaku pohvalu,bez puno praznog hoda - non stop igra(prakticki je covjek moral ispast ak je htel na miru pivu popit! )
Slavonci su se pokazali kao odlicni stolnotenisaci,fairplay igraci(nisam primjetio ni jednu incidentnu situaciju),i ljudine, kako za ping-pong stolom tako i za sankom !
Drago mi je da sam dosao,upoznao neke stare forumase pa sad znam tko su Bera11,Slavonac i Djuka i daj boze jos ovakvih turnira na koje cu se uvjek rado vracati i dati podrsku stolnom tenisu i 108.-moj i Domovinskom ratu - da se ne zaboravi!
I naravno ,fala za majcu i medalju!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slavonac
|
Postano: uto lip 30, 2009 6:28 am Naslov
|
|
Pozdrav Brodu iz Broda i zahvaljujem se na lijepim ocjenama turnira, domaćina, Brodskih stolnotenisača i naših šankerskih mogućnosti od kojih su neki dobili i "teniski lakat".
Kao i ti veoma sam zadovoljan i sretan jer u 2 dana turnira nije bilo niti jednog sukoba ili incidentne situacije, uz puno fair-play poteza.
Jednostavno je bilo lijepo igrati, ali i gledati mečeve na turniru.
Naravno i ubuduće će te biti pozivani na naše turnire i uvijek dobro došli gosti.  _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto lip 30, 2009 7:23 am Naslov
: Re: upit |
|
|
| silvac (napisa): | A gdje je tu moj prijatelj Rope?
Mislim,na turniru!Od kog je ispal?  |
prošao u drugi krug i tamo u napetom i neizvjesnom meču izgubio od Jurkovića 3:1
parove pokušao s Vešligajem i odmah u prvom kolu naletio na drugoplasirane Jurkovića i Župana gdje smo pohvatali konce tek pri kraju meča i izgubili 3:0 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Đuka
Pridružen/a: 16. 07. 2006. (22:34:49) Postovi: 109 Lokacija: Sibinj
|
Postano: uto lip 30, 2009 8:25 am Naslov
|
|
Konačno i " živa slika" sa turnira...malo šteka u prvom meču (valjda sin namjerno da se ne vidi kako je loše igrao protiv Bojana )
Pozdrav Sokazovcima Bojanu, Brodu,Ropeu,Strojalu,Geeku itd.
http://www.youtube.com/watch?v=mx487HoLQAE _________________ www.slast.biz |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|