| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
a_marko
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (19:28:55) Postovi: 393 Lokacija: Zagreb/Hrv. Kostajnica
|
Postano: pon ožu 25, 2013 12:14 pm Naslov
: Tuning Haifu Seamon |
|
|
Pošto se ne mogu odljepiti od hurricane-a 3, šta god stavim na forhend, uvijek se vraćam na taj fa**ng hurricane 3.
Meni je to vrhunska guma za fh, međutim ako igram protiv nekog tko mi zna poštopat spinove, ukratko, nadrapao sam.
Guma je zakon za spin, u djeliću sekunde dignem jako rezanu lopticu - meni savršena, međutim nikako ne valja za drajf (pa onda moram vrtit reket i lupat tenergyem) a u slučaju odmicanja od stola metar - dva, umjetnost je igrati s njom.
Da li se netko od Vas probao igrati s tim tjuningom i gumicama ? Smekša li spužvu, koliko traje efekt itd....???
Strani forumi kažu svašta. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: pon ožu 25, 2013 2:22 pm Naslov
: |
|
|
stavi falca na njega i bu brutalan _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
marlonbrando
Pridružen/a: 16. 09. 2011. (15:14:25) Postovi: 94 Lokacija: Dom Sportova
|
Postano: pon ožu 25, 2013 2:45 pm Naslov
|
|
moja guma ti je tjunirana sa 2 sloja i 4 vodena sloja haifu ljepila..malo je mekše i brže _________________ gume gume i samo nove gume |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: uto ožu 26, 2013 12:27 am Naslov
: Tuning |
|
|
Na kineske gume ide kineski tuning. Posebno na Hurricane3. Falco je više za europske gume, kao i Haifu. Zato je tu Dianchi. Ima i neki bolji, koji duže drži, zaboravio sam točno kako se zove, nešto kao Ku Lei. Cijena je prava sitnica, za bočicu od 130 ml, samo 400 kunića. Navali narode na tjuniranje ... _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Footloose
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (15:47:17) Postovi: 219 Lokacija: Gajnice
|
Postano: ned ožu 31, 2013 11:17 pm Naslov
|
|
nemrem suze suzdržati od smijanja...
svaka čast...  _________________ sex & drugs & rock'n'roll ! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Drogi
|
Postano: pet tra 21, 2017 9:00 am Naslov
|
|
Geek - "Na kineske gume ide kineski tuning. Posebno na Hurricane3. Falco je više za europske gume, kao i Haifu." - Živa laž!
"Falco long term" tunira H3 ko beba, čak su dva sloja dovoljna i guma je skroz drugačija, mekša, brža i bolja. Premaze treba nanositi u tankom sloju jer ako ti booster ode kroz spužvu do pipaca ode guma ko Agrokor.
A Falco se može kupiti preko uvoznika u Novom Marofu nekih 100-200 kn ovisno o pakiranju i imaš ga godinama jer jedan boost traje 8-12 tjedana.
P.S. "osušeni" post, ali navek "vlažna" tema  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet tra 21, 2017 9:35 am Naslov
|
|
Da osušeni...
Nagrada za arheologa godine ide Drogiju. Uspio je iskopati topic star pune 4 godine  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
TypeR
Pridružen/a: 19. 11. 2014. (15:43:02) Postovi: 329 Lokacija: Sesvete
|
Postano: pet tra 21, 2017 10:01 am Naslov
|
|
I dobro da je
Idem se malo poigrat s tim tjuniranjem.
Di točno ima za nabavit taj Falco? _________________ Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Drogi
|
Postano: pet tra 21, 2017 10:31 am Naslov
|
|
Firma se zove Bilanca d.o.o. Uvoze nesto opreme za stolni tenis i booster dolazi direktno iz francuske, ja sam uzeo prije dva tjedna i booster je super, traje duže od bilo kojeg. Ima na netu tutoriala za mazanje tunera, moj savijet je da guma bude cista bez sloja ljepila prije tunera, jer tuner ti rastopi to ljepilo i treba ti puno duze da se osuši prvi sloj (48h) a prednosti ne vidim (probao sam oba slučaja).
Ponavljam, staviti tanki sloj, gume ce se popigat ko rusi kad se Smirnova naliju. Doduse neke se savijaju jače od drugih. H3 Neo se je manje savio od H8 a opet Xiom se je manje savio od H3 neo. Tako da sve ovisi od tipa spužve.
link na proizvod: http://www.bilanca.com.hr/proizvod/sportska-oprema/booster-za-gumu-falco-150ml/
kad naručiš robu dobiješ i račun za istu
P.S. neki dan mi je stigla jedna guma (H3 neo provintional) iz Londona i također sam račun dobil, uredno 
Zadnja promjena: Drogi; pet tra 21, 2017 10:41 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet tra 21, 2017 10:39 am Naslov
|
|
| Mali info, 28-30.4. je u Domu sportova Zagi ping, a Bilanca (uvijek) ima štand na turnirima u ZG. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
TypeR
Pridružen/a: 19. 11. 2014. (15:43:02) Postovi: 329 Lokacija: Sesvete
|
Postano: pet tra 21, 2017 10:47 am Naslov
|
|
Hvala Drogi.
Znači Xiome si probao tjunirat, a oni me i zanimaju, pa daj pliz koju riječ o promjenama koje si primijetio nakon tuninga.
Gume koje imam su u potpisu _________________ Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Drogi
|
Postano: pet tra 21, 2017 10:52 am Naslov
|
|
| trnac (napisa): | Da osušeni...
Nagrada za arheologa godine ide Drogiju. Uspio je iskopati topic star pune 4 godine  |
Pa treba malo jer forum je mrtav. Ljudi pokopani na Mirogoju daju više života od našeg foruma, a vidim da je broj posjeta dosta velik.
Off topic:
Jasno je meni da stari igrači koji su u večini znaju sve i ne zanima ih forum i rasprave tog tipa (makar mi se čini da većina kitu zna, uče nas krivoj tehnici najdominantnijeg udarca jer je neki deda za vrijeme Yugoslavije napisal tak u nekoj knjizi), ali mladi koji ulaze u te vode i te kako vole raspravljati (učiti), vole nove informacije i tako to.
Jednim djelom starija ekipa s puno iskustva i znanja trebala bi biti aktivna i truditi se što više kako bi stolni tenis preživio, ako ovako nastavimo djeca za trideset godina neće znati što je stolni tenis. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Drogi
|
Postano: pet tra 21, 2017 11:02 am Naslov
|
|
| TypeR (napisa): | Hvala Drogi.
Znači Xiome si probao tjunirat, a oni me i zanimaju, pa daj pliz koju riječ o promjenama koje si primijetio nakon tuninga.
Gume koje imam su u potpisu |
Tunirao sam baš ovu kou imaš na FH: Xiom Omega V Europe, samo ja je igram na BH.
Nisam se usudio pretjerivat s njom i stavio sam jedan sloj Falco tunera, trebalo je malo duže da se "savije" nego kineskim gumama, ali drugo jutro se jasno vidlo kako se malo savinula pričekao sam još 48 sati i naljepio je.
Guma responzivnije reagira nego prije, brža je i tak to klasika za boostanu gumu, bude bolje nego prije boosta. Sljedeci turnus ću je naboostati s dva-tri sloja.
Iz ovog iskustva ne vidim nikakav problem, naravno kad staviš drugi sloj ako se jako savine znaći spužva se raširila i ne treba više pretjerivati jer efekt je postignut i kemija je napumpana i miran si dva tri mjeseca dok efekt ne ispari to jest razgradi se i onda ponoviš opet s dva sloja i tak dereš dok ne pokidaš "TopSheet". |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet tra 21, 2017 11:12 am Naslov
|
|
| Tjuning u 3+ ligama mi nikad nije bio jasan, nisam vidio svrhu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
domac101
|
Postano: pet tra 21, 2017 11:15 am Naslov
|
|
Ljudi vole brže, življe, jače..
Uostalom tko kaže da su igrači iz 3. lige nužno bolji od nekih iz lošijih liga?
Samo rokaj Ogi, bitno da se spinčina vrti.  _________________ Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet tra 21, 2017 11:21 am Naslov
|
|
| Ne znam za vas momci, ja pamtim kako je onaj čokljavi Nemec vrtio takve spinčine sa prastarim Srajverima da su neki u nevjerici gledali gume s kojima igra. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
domac101
|
Postano: pet tra 21, 2017 11:25 am Naslov
|
|
Zezam te malo, jasno mi je sve.  _________________ Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: pet tra 21, 2017 11:37 am Naslov
|
|
| trnac (napisa): | | Ne znam za vas momci, ja pamtim kako je onaj čokljavi Nemec vrtio takve spinčine sa prastarim Srajverima da su neki u nevjerici gledali gume s kojima igra. |
U jebote, prošao je skoro cijeli dan bez da si me negdje na forumu spomenuo, već sam se zabrinuo
Sad kad smo već kod toga i mene malo detaljnije zanima tuniranje Xioma V jer i sam igram s njima?
Drogi, kakva je razlika boostane gume što se tiče kontrole? Koliko više loptica "leti" van i koliko je osjetljivija na rotacije.
Ja znam da već kad stavim tri sloja ljepila umjesto standardna dva osjećam veliku razliku i bude mi sve prebrzo.
Čuo sam da tuniranjem guma postoji i izvjestan rizik da se spuzva odvoji od gume, koliko je to učestala pojava i koliko se može minimizirati pravilnim nanošenjem tuninga?
I ima li svrhe stavljati tuning na stare gume da ih se malo ozivi, umjesto samo na nove? _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: pet tra 21, 2017 11:39 am Naslov
|
|
| trnac (napisa): | | Ne znam za vas momci, ja pamtim kako je onaj čokljavi Nemec vrtio takve spinčine sa prastarim Srajverima da su neki u nevjerici gledali gume s kojima igra. |
I kad smo već kod toga, i dan danas se sjećam kad sam vidio tada prvog igrača lige zapad Mateja Jelića s poprilično uništenom Joola Rhyzm gumom pa se čudio kak može igrat s njim.
Njegov odgovor: To samo znači da moram puno više nogama i tijelom udarac odradit. _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet tra 21, 2017 11:44 am Naslov
|
|