15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
bduralija
Kontakt:

#121 Post Postao/la bduralija »

pohvale liscu na analizi 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017.
:)
ove sezone baš i nisam nešto aktivan na forumu... važno je što smo se stabilizirali nakon jeseni 2016. i gubitka 3 igrača i propadanja za 3 lige... još kada bi mogli odraditi kakav trening, recimo parova u nedjelju kako kaže trnac...
:top:
Dinko Š.

#122 Post Postao/la Dinko Š. »

Neriješeno. :madjump: Veliki promet mala zarada. Šest mečeva u pet setova! Puno muke nizašto. Glavno da je atmosfera u ekipi i nadalje ugodna i da nitko ne traži smjenu kapetana.
TypeR

#123 Post Postao/la TypeR »

Kak nizašto? Uzeli ste bod.
Šest u pet? Pogle nas :rolleyes:
Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
Dinko Š.

#124 Post Postao/la Dinko Š. »

Izgleda da je ovo NIKAD JAČA liga i glede (u svezi) igranja u pet setova!
Saša

#125 Post Postao/la Saša »

www.sokaz.hr/stats.php?oblik=html&kat=e ... =psez&kv=1
Kao i uvijek razlika je u onome što mislš i u pravom stanju stvari Dinko. Kao što misliš da si sarkastičan ali nisi nego naporan :B: :lol:
Let the force be with you
Dinko Š.

#126 Post Postao/la Dinko Š. »

Meni je dovoljno da smo daleko bolji od ekipe uvijek dobronamjernog Saše i najbolji Mađari, kaj se tiče te tablice, za koju nisam niti znao.
Saša

#127 Post Postao/la Saša »

1. Čovjek se uči dok je živ
2. Po čemu ste vi bolji od nas? Koji su to pokazatelji i kriteriji
3. Dinko, Harjo i Anto su daleko najbolji Mađari u Sokazu :confused:
:lol:
Saša

#128 Post Postao/la Saša »

www.sokaz.hr/stats.php?oblik=html&tip=e ... 21&ek2=481
Evo dokaza da ste ipak bolji od nas :lol: :B: :lol:
trnac

#129 Post Postao/la trnac »

touché

:kokice:
domac101

#130 Post Postao/la domac101 »

Bravo Sopničani. Denis, kolko je trajala igra sve skupa? :D
Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač
TypeR

#131 Post Postao/la TypeR »

Blizu 4h.
Napisal bih analizu, al bum onda izgubil jos 4 sata
Butterfly Innerforce ALC
Dinko Š.

#132 Post Postao/la Dinko Š. »

1. Saši uvijek treba dodatno objašnjenje, pa je stvarno "čovjek koji se uči dok je živ" i umre, naravno, kao i svi mi, - bedast. Rekoh da smo bolji od vas na toj tablici s kojom si istrčao, jer smo na njoj bolje rangirani. To je bilo teško shvatiti?
2. Da ti u ekipi nema bivšeg, dugogodišnjeg, Adyevca tj. Mađara, Pletikose, bili biste u nekoj od zadnjih liga, pa se ne bi trebao s njim hvaliti protiv nas.
3. Mi smo naturalizirani Mađari tj. "mađaroni".
trnac

#133 Post Postao/la trnac »

TypeR je napisao/la:Blizu 4h.
Napisal bih analizu, al bum onda izgubil jos 4 sata
Napiši da je pobjeda bila rutinska i to je to :top:
domac101

#134 Post Postao/la domac101 »

Pa i bila je rutinska, 8:2 konačni rezultat. :top:
Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač
trnac

#135 Post Postao/la trnac »

Sopničani se ne boje povuć spin. Sopničani ne bježe od stola. Sopničani se ne boje oznojit gaće. Sopničani se ne boje meča od 4 sata.

:lux: :cheer: :lux: :cheer: :lux:

Očekujem Sopničane na turniru Tumara 27.5. http://www.turniri.pingic.com/dokumenti ... ra2017.pdf
TypeR

#136 Post Postao/la TypeR »

Bez teksta sam. Tak si nas lijepo pohvalil da je skoro suza potekla :D

:cerek:
Butterfly Innerforce ALC
Fruit Juice

#137 Post Postao/la Fruit Juice »

Dobar otpor su pružili, ali kad Sopnica stisne nema tu mrdanja. To bih rekao da je bilo više nego rutinski :zubo:
Bravo jedni i drugi, dobar okršaj! :cheer:
Saša

#138 Post Postao/la Saša »

Ono što je karakteristično za ovu sezonu u 15 ligi što je ona trebala biti izjednačena i zanimljiva ali činjenice govore nešto drugo.
http://www.sokaz.hr/stats.php?tip=izjed ... n=1&eksp=6
Razlog tome je što dosta ekipa (od ovih koje ja barem malo poznajem) igraju ispod svoje uobičajene razine.

Sinergija - gotovo cijelu sezonu igra sa samo dva igrača. I da su u kompletnom sastavu i dalje bi bili u donjem dijelu tablice ali bi imali koji bod više na svom kontu. Ovaku su prikovani. Teško je cijelu sezonu igrati sa dva igrača a vjerojatno je i frustrirajuće. Ne znam u čemu je razlog ali nadam se da je sve ok sa Ivanom koji je odigrao samo jedan meč.

Ivan 3:17 - Jer, Bog nije poslao svog Sina u svijet za suditi svijetu već da svijet bude spašen po njemu.

Damir je u donosu na prošlu sezonu oslabljen zbog neigranja Tušeka. Prošle sezone su ispali iz 13 jer nisu imali trećeg igrača, a ove Damir igra gotovo sam. Iako vuče kao lokomotiva (14:5), na žalost nalazi se u poziciji nemoguće misije.

SINNI - Prva dva reketa igraju ispod svojih mogućnosti. I nekoliko tekmi nisu odigrali u svom najjačem sastavu što im se odrazilo na broj osvojenih bodova.

BukovAC - Prvi reket im nije u formi, ali kao što je lisac napisao njih čeka još nekoliko mečeva sa ekipama iz donjeg dijela tablice, a samim time i vjerojatna berba bodova.

Ady Endre - Osciliraju kao i uvijek. Sigurno su više očekivali od svog novog igrača koji igra toplo- hladno. Da je na proščosezonskoj razini bili bi koje mjesto bolji ali i opasniji za sve ekipe. Prava kombinacija mladosti i iskustva. Sa druge strane ipak su ove sezone konkurentiji nego lani sa gospodinom Matkovićem

Agronomci - Boris je nekako "zakrpao " personalne rupe nastale zbog profesionalnog usavršavanja njegove stare ekipe koja je razasuta diljem svijeta. Mislim da ga malo "pere" nostalgija pa vjerojatno nije u treningu. Njegovi softovi također mogu bolje.

Podrumaši - Iako imaju sva tri pozitivna igrača znam da oni mogu i bolje. Rijetko ih vidim u podrumu a ove sezone niti zovu na neki trening kao proteklih sezona. Znači da ne terniraju. Jedino je Jagoda na svojoj razini. Na moju žalost moram se opet pozvati na Damira i njegovu analizu - Naime podrumaši su igrali sa ekipama iz donjeg dijela tablice i tek ih sad očekuju pravi izazovi. Dečki brzo koji trening i sve će biti bolje.

Osvrnio sam se samo na ekipe koje više ili manje poznajem i koje igraju ispod svojih mogućnosti (naravno po mom mišljenju što ne znači da sam u pravu).
Prva 4 mjesta su već zauzeta ali biti će zanimljiva borba za 5 i 6 koje će vjerojatno značiti prolaz u ligu više
Dinko Š.

#139 Post Postao/la Dinko Š. »

Prvo, Saša je dao dobru analizu. Hvala ti Sašenko.
Drugo, jučerašnjom smo pobjedom i matematički osigurali opstanak.
Treće, konačno smo riješili prokletstvo parova.
Kad je rezultat bio riješen, onda su parove igrali mlade snage tj. Anto i rezerva Vedran, te su ih uglavnom gubili (1:6).
No, kada su parovi trebali odlučivati, kao što je to bilo u prvom kolu kad smo protiv Podrumaša vodili s 5:4, onda smo ih Buco i ja igrali i izgubili s 3:2.
U prošlom kolu smo opet vodili, protiv Bukovca II., s 5:4 i onda su Buco i Anto igrali i izgubili parove, ponovno u petom setu.
I konačno, jučer smo protiv Luftbrenzera po treći put vodili s 5:4, ali smo ovaj put mladi Anto i ja starkelja - dobili parove, i to glatko s 3:0! Na prvi pogled izgleda da smo našli dobitnu kombinaciju za parove, ali nikad se ne zna.
TypeR

#140 Post Postao/la TypeR »

11. kolo nam donosi i posljednji međusobni susret prve trojke, PBZ - Sopnica. Poprilično sam siguran da ovo kolo donosi odluku o raspodjeli prva tri mjesta. Pobjedom smo na koračić od osvajanja lige :lux: , remijem padamo na drugo, a Trešnjevka preuzima (i do kraja ne ispušta) vrh :rolleyes: , a poraz nam donosi treće mjesto :eek: . Iako smo na početko sezone zacrtali 1-3 mjesto, nekak mi se sada to treće ne dopada, zato...

Sutra idemo "na glavu", pa šta bude

:clint:
Butterfly Innerforce ALC
Odgovorite