NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Hurricane 3 National, blue sponge

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Drogi

PostPostano: čet tra 27, 2017 9:56 am    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

Ima li zainteresiranih za kupnju gume iz naslova?
DHS je na službenim web stranicama stavio u prodaju doticnu gumu i najmeksa 39" je pri kraju po zalihama.

Poznam lika koji zna kineski (živio 20 godina u Kini) i može nam pomoći kod narucivanja jer ovi kosooki nemaju engleski site Smile

I cijena je nekih100€.
Postoji i provintional verzija koja je nekih 45€

E sad dal guma vrijedi 100 evriča? Ne vrijedi za igru, ali to je kao sveti gral svakog tko voli da spinčina vrti Smile

Ja brijem da bi ju doma na zid stavil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
TypeR

PostPostano: čet tra 27, 2017 10:16 am    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

Ne
[Vrh]
h3n

PostPostano: čet tra 27, 2017 10:19 am    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

to je neo ili za staro ljepilo?

imao sam prilike igrati s jednom dhs national kupljenom bas od dhs-a i to nije imalo veze s national od igraca koji dobiju national od dhs-a, tipa kod nas od tana kad si mogao kupiti..

rekao bih da je to za 100 eura cista pljacka

Zadnja promjena: h3n; čet tra 27, 2017 10:23 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Drogi

PostPostano: čet tra 27, 2017 10:19 am    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

Ovaj Xiom V Euro ti se bude podrapal za dva mesec i pol ko meni Smile
Pa si onda razmisli Smile
[Vrh]
Drogi

PostPostano: čet tra 27, 2017 10:29 am    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

E sad nemam blage, ali kaj nije blue sponge blue sponge? Znaci blue sponge je jedan i postoje samo razlike u tvrdoci? Ajde znalci, pomozite bedastim mladim snagama zeljnih spincine da se vrti Smile
[Vrh]
h3n

PostPostano: čet tra 27, 2017 10:32 am    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

ima plavi neo i plavi za staro ljepilo, ima i provincijskih sa plavom spuzvom tu i tamo

staro ljepilo:
http://ttnpp.com/store/dhs/616-dhs-hurricane-3-national-blue-sponge-version-4-edges-6.html
http://prott.vip/Product-Details.aspx?productcode=ProNatH3bLUE

neo:
http://ttnpp.com/store/dhs/816-neo-dhs-hurricane-3-iii-blue-sponge-national-4-edges-6.html

a evo i provincial s plavom
http://ttnpp.com/store/dhs/738-dhs-hurricane-3-provincial-version-6-edges-6.html
[Vrh]
Drogi

PostPostano: čet tra 27, 2017 10:40 am    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

Frende nema ti to veze s DHS oficialnim prodajnim kanalom.
[Vrh]
h3n

PostPostano: čet tra 27, 2017 10:42 am    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

ova 2 sajta nemaju, ali kazem, imao sam national s DHS-ovog standa .. nema veze s pravim nationalom koji mozes kupiti od igraca

pitao si jel samo jedan blue sponge pa zato primjeri da nije samo 1
[Vrh]
Drogi

PostPostano: čet tra 27, 2017 10:52 am    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

Onda za sljedecu placu uzmem jedan pa cemo usporediti i videti jel valja ili ne. Ak se ne varam Geek jos na BH ima jedan H3 Nat od Tana.

Iz mojeg iskustva provintional i nittaku verzije imaju znatno bolji topsheet. Pa jos Nacionalni probam i onda mogu sam sebi diplomu za bedaka godine izdati i za strucnjaka za H3 gume svih varijanti Smile
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet tra 27, 2017 11:12 am    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

ROFL Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: čet tra 27, 2017 12:08 pm    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

imam ja jedan national s kojim ne igram...provjereni stari...dize lopticu i drzi ko ljepilo...

dam ti da probas ako zelis da ne bacas novce uzalud ak ti ne pase...broj imas...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
domac101

PostPostano: čet tra 27, 2017 12:10 pm    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

@Iceman

Jel na prodaju? ROFL
Iceman

PostPostano: pet tra 28, 2017 1:35 am    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

za sad nije...jos se nadam da cu mozda igrat s njom:)
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Koki

PostPostano: ned tra 30, 2017 11:29 am    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

Činjenica da s Hurricane 3 National, blue sponge igraju kineski reprezantivci je toliko zavodljiva da su neki ljudi spremni dati 100 eura za gumu koja je realno amaterima i rekreativcima neupotrebljiva. Pretvrdo, prežilavo i prehvatljivo za problematičnu tehniku. Ne igra to samo momci...
Standardni Hurricane 3 Neo je puno bolja guma za Sokaz populaciju. Nešto je mekša i bolje kontrole te prašta pogreške. dodatnom obradom (tuning) može biti i dovoljno živa. Dakle kome odgovara tacky still gume svakako preporuka...

No ko ima 100 eura viška i želi se osječati ko Ma Long zbog gume na reketu...tko to može platit?... ROFL

Bio sam na DHS stranicama i ne vidim tu "rasprodaju". Neki link?
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: ned tra 30, 2017 11:37 am    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

Eh, kad bi se za 100 ojra mogle kupiti i Ma Longove noge...
[Vrh]
Drogi

PostPostano: ned tra 30, 2017 10:32 pm    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

Noge su urođene Smile , mi smo u rukometu znali reći: Vidi ga pravi "fajter" za likove koji su igrali borbenu obranu s odličnim radom nogu.

Svi mi znamo skočit ljevo/desno, samo je pitanje voljnog momenta hoćemo li skočiti ili ne. S vremenom se kod ljudi koji su borbeni razvija kvalitetniji rad nogu jer jednostavno rade te pokrete u svakodnevnoj igri, te ako dodamo malo talenta i trenerske poduke imaš Ma Long noge.

Međutim ne igraju noge, one samo nose igrača. Ja sam živući primjerak, noge brze ko metak osjačaj za kretanje odličan, ali kad mi gospon "Deda" 7 banki stane prek puta mrežice zabetonira nogare i sa travom me škola ko mlado magare onda mi noge ništ ne vrede Plazi jezik
[Vrh]
domac101

PostPostano: ned tra 30, 2017 11:08 pm    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

Samo trening, vrti tu spinčinu

Neće deda još dugo Zubo ROFL
Pale

PostPostano: pon svi 01, 2017 11:39 am    Naslov : Hurricane 3 National, blue sponge Citirajte i odgovorite

trnac (napisa):
Eh, kad bi se za 100 ojra mogle kupiti i Ma Longove noge...

I jedna bi bila dovoljna ROFL

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.