NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

4. liga proljeće 2017

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dren

PostPostano: čet ožu 16, 2017 11:52 am    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Pozdrav dečki!

Obavijest:
imamo neodigranu utakmicu prvoga kola. (K-Operator - Cafe Bar Ante Dugo selo)
Igra se slijedeći tjedan, bez obzira o mogućnosti sastava ekipa i termina.

Za ostale ekipe važi isto pravilo:
1. Odgoda se igra slijedeći tjedan u prva dva dana.
2. Iznimno uz detaljno objašnjenje voditelju (meni) mogu dozvoliti odgodu do maksimalno 3 tjedna, i to za utakmice do 7. kola.
3. Sve utakmice kola poslije 7. moraju biti odigrane do (i uključujući) datuma zavšetka 10. kola
4. Odgode kola 10.-13. nema, već se striktno primjenjuje pravilo iz sokazova pravilnika o mogućem odgađanju samo za ponedjeljak i utorak slijedećeg tjedna.

Ukoliko se ekipe ne budu držale ovih pravila, postupiti ću u skladu s pravilnikom i registrirati utakmicu 0:10 protiv ekipe koja se nije držala pravila.

Ukoliko pristanete na odgodu, vaša je obveza dogovoriti ponedjeljak i utorak slijedećeg tjedna. Ukoliko niste sigurni da možete igrati u ponedjeljak ili utorak, pristanak na odgodu (bez obzira što ju je tražila druga strana) vas obvezuje da ponudite termin u ponedjeljak ili utorak i ukoliko to ne učinite utakmica će biti registrirana 10:0 za protivnika.

Stoga molim vas mislite na sebe, vaše obveze i odgovornosti prema ekipi pa nemojte pristajati na odgode ukoliko je niste u stanju i odigrati u skladu s pravilima natjecanja u kojem se natječete.

lijep pozdrav,
Voditelj
Guga

PostPostano: čet ožu 16, 2017 12:28 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Zi...... Hitler
vjeverko

PostPostano: čet ožu 23, 2017 12:45 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Ovo izgleda nije rekreacija nego pravi konc logor.

Daj pusti ljude da se zabavljaju.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dinko Š.

PostPostano: čet ožu 23, 2017 1:57 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Gdje si bio kad Guga nije dobio odgodu meča?
[Vrh]
agent_zero

PostPostano: čet ožu 23, 2017 2:25 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Tješio ga je.
Slick

PostPostano: pet ožu 24, 2017 12:29 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Lijepo molim moderatora/admina da počisti (doslovno) sranje u obliku prethodna 3 posta, a slobodno i ovaj moj.

Hvala Drenu na obavijesti, ali želudac za ostatak nemam (naravno uvijek ista ekipa, čudno da se još neki nisu nadovezali).
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet ožu 24, 2017 12:44 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Barem se zna tko je ta ekipa, za razliku od tebe...
domac101

PostPostano: pet ožu 24, 2017 12:47 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Pa objavio je IB jednom identitet. Riječ je o antispineru iz ekipe Petar Zrinski 3. (da ne objavljujem identitet opet).

Uostalom čovjek je u pravu, stvarno se počelo pretjerivat na forumu.
Guga

PostPostano: pet ožu 24, 2017 12:55 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Uopće mi ne pada na pamet da pamtim nešto što je :
netko,
nekada,
možda,
pretpostavio,
ili napisao tko bi trebao biti lik iza praznog profila.
Uostalom, ko može potvrditi da je to ime koje je (kako ti kažeš napisao IB) točno i da je to stvarno ta navedena osoba (ja nemam pojma koja i ne mislim niti tražiti).

Zato uostalom i služe one kućice (s imenom i prezimenom i ostalim podacima) koje bi bilo normalno popuniti tako da se zna tko stoji iza riječi koje se napišu na forumu.
Ja sam prvi za to da se nepoznati profili - zabrane i točka.
Kaj misliš da je meni problem otvoriti drugi prazni profil i onda pisati sve i svašta protiv svih koji mi nisu simpatični, a sve iza praznog profila da se ne zna tko je to u stvari napisao ???

A kaj se foruma tiče, forum i služi u tu svrhu...da se pretjeruje.

***opaska-vidim da ćeš i ti dobiti zabranu dolaska na naše tekme
bez obzira dali imaš ili nemaš vremena (kao ovaj put protiv Daltona)...

Zadnja promjena: Guga; pet ožu 24, 2017 1:17 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: pet ožu 24, 2017 1:05 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Slick će drugi put dobro razmisliti prije nego što traži brisanje postova iz topica svoje lige Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ib
Site Admin

PostPostano: pet ožu 24, 2017 1:07 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Kokice
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vjeverko

PostPostano: pet ožu 24, 2017 1:24 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Svaka budala nađe sebi veselje pa tako i ja.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pet ožu 24, 2017 7:37 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

IB nas je bio obavijestio na Forumu u rubrici "Sokaz on-line" "Novi administratori" samo to da je Slick u stvari - Jelinić.
Nije rekao, međutim, koji Jelinić, jer ih ima trojica. Sad, trebalo bi znati koji je od njih trojice tako elokventan da koristi termin "sranje".
[Vrh]
Saša

PostPostano: pet ožu 24, 2017 7:50 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Dinko dosadan si kao porez.
Ne ori tuđu brigu.
Tolike godine i škole u tebi da bi pod stare dane postao zabadalo u tuđe posle.
Dinko Š.

PostPostano: sub ožu 25, 2017 9:49 am    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Za razliku od tebe.
[Vrh]
Dren

PostPostano: uto tra 18, 2017 11:08 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Sretan Uskrs svim ekipama.
Nadam se da količina dobre hrane neće utjecati na igru Wink

Dakle, evo nas na pola sezone...rezultati se upisuju redovito, tekme se igraju redovito i liga je (uz par iznimaka) dosta izjednačena.
Arena Prečko (jedina ekipa kojoj ja upisujem rezultate na net, ali ih redovno i ažurno šalju...čak i nazovu kad pošalju rezultat Klanja se Very Happy ) je očito favorit i gaze sve pred sobom.

Borba za treće mjesto je "na nož" pa iako osobno smatram da Caffe Bar Ante Dugo Selo tu ipak ima navećeg izgleda za prolaz dalje, mislim da ćemo čekati još tri kola da vidimo ikakav rasplet u borbi za treće mjesto.

Borba za ostanak je isto neizvjesna, pogotovo ako se (pogrešno) pretpostavi da ekipe koje su gubile bodove od lošije rangiranih nemaju što tražiti protiv ekipa gornjeg doma.
No u slučaju takvih rezultata mogli bi lako vidjeti situaciju da opasno počnu visjeti i ekipe koje sad prividno konkuriraju za prolazak dalje.

A onda bi mogla nastat opća gužva negdje u sredini tablice gdje će bod dva razlika značiti razliku između 5. mjesta i ispadanja!
granica od 15 bodova je izgleda sigurna zona, a to je puno bodova!

Na začelju, Deda II, (kao i Arena Prečko na vrhu), čvrsto drže svoju poziciju i očito je ne planiraju predati bez grčevite borbe Wink
Al su zato najjači u vrtnji prasića Klanja se Klanja se Klanja se i ako tu naklonost prasicama preslikaju na igru, ne bih ih isključio! Very Happy Pogotovo ako im se poslože dugi rezultati i ovih mojih gore spomenutih 15 bodova ne bude ni blizu dobroj prognozi.

Za kraj ovog osvrta polovine sezone:

Dečki, hvala puno na krasnoj polovini sezone za mene kao voditelja. Nekako mi sve žao što će pola ekipa napustiti ligu, jer dugo nisam vodio sezonu koja je do sredine prošla bez primjedbe, uz sve tekme odigrane i očito puno kvalitetne sportske borbe!

Sretno svima do kraja!

pozz, Voditelj
Brod jr.

PostPostano: sri tra 19, 2017 1:57 am    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Tak je Drene Klanja se Klanja se Klanja se

da se vidi da i voditelji nekaj delaju Srami se Zubo

al ovo boldano mi suzu navrne na oči...stvarno lepo za čut,nema kaj Kiss
Dren

PostPostano: pet tra 21, 2017 10:38 am    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Pa kad su dečki dobri, red je da ih se i pohvali Wink
ssaric

PostPostano: pet tra 28, 2017 11:06 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Utakmica Arena Prečko Butterfly - Deda će se odigrati u slijedeći petak, zbog objektivnih prepreka domaćina i gostiju (nemogćnosti dobivanja slobodnog dana domaćina i prezauzetost jednog člana gostiju). Još uvijek u skladu s detaljnim uputstvima u prvom postu ove sezone.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.