5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
vjeverko

#501 Post Postao/la vjeverko »

Vidim da je KEPTN MIKI uzeo stvar u svoje ruke.

Kad ispadnete hoće li Petek biti na prodaju?
wolf
Kontakt:

#502 Post Postao/la wolf »

slika

Luftbrenzeri treniraju ....pozdrav Gugi :D

P.S. Od tolikih svinja ne vidi se glavni akter ... odojak :o
55

#503 Post Postao/la 55 »

Dogovorena utakmica 10. kola: Novi Uriho - Intercapital u srijedu u 19:30 u Savskoj... :o Hm, barem ću vidjeti konačno kako izgleda ta dvorana u Savska strasse... :rofl: :rofl:
Dinko Š.

#504 Post Postao/la Dinko Š. »

Ponesite si brojač poena, jer su njihovi, kako bi to rekao Wolf - "za popizdit".
55

#505 Post Postao/la 55 »

Kako sada stoje stvari moguće je da nam neće biti potreban nikakav brojač poena... :gips:
55

#506 Post Postao/la 55 »

Uffff... :nene: :nene: :nene: ... Što reći nego HVALA Gabrekima na ostvarenoj pobjedi protiv zahuktalog Stenjevca :s: :s: :s: , borba za ostanak u ligi trajat će, najvjerojatnije, do zadnjeg kola. :eek: :horor:
Srećom po nas Stenjevec, isto kao i mi, ima vrlo težak raspored do kraja sezone; teško će do bodova protiv Novog Uriha i Daltona, kao i mi protiv obije te ekipe i WD Tekstila... Jedini prilično izgledni bodovi su nama Stupnik u zadnjem kolu i Stenjevcu Donja Dubrava. No, nakon porcije koju smo primili od Donje Dubrave :tuctuc: :cekicem: :zvrko: ne računam više ni na što osim na borbu "iz petnih žila" pa što bude - bude. :mudri: :amen:
Sutra gostujemo kod Novog Uriha, ukoliko se uopće uspijemo skupiti :rolleyes: :vidiga: :o ... Jedini zdrav igrač nam ne može doći na utakmicu, nas preostala trojica smo ozlijeđeni :gips: , da je tekma danas samo bi jedan mogao doći igrati :zmaj:
Probat ćemo se "skrpati" za sutra, a vi iz Savske dobro zavežite gaće :rofl: :rofl: :rofl: ... Prazne puške se dvojica boje! :lol: :lol:
vjeverko

#507 Post Postao/la vjeverko »

Tako pompozna najava, a onda ni riječ više o tome.
Petre na tebi je red.
trnac

#508 Post Postao/la trnac »

Guga se ne javlja jer čeka kraj sezone kako bi mogao otvoriti topic 4. lige.
vjeverko

#509 Post Postao/la vjeverko »

Tebi je krsno ime Petar ili si se iz nekog drugog razloga našao prozvanim referirati na moje pitanje?
Da ti nacrtam.
Očekujem da Petar Paradžik odgovori.
Dinko Š.

#510 Post Postao/la Dinko Š. »

Profa ima novog liblinga - TypeRa i samo s njim komunicira.
trnac

#511 Post Postao/la trnac »

vjeverko je napisao/la:Tebi je krsno ime Petar ili si se iz nekog drugog razloga našao prozvanim referirati na moje pitanje?
Da ti nacrtam.
Očekujem da Petar Paradžik odgovori.
Zašto smatraš da se moj post referira na tvoje pitanje?
55

#512 Post Postao/la 55 »

Draga djeco i ostali! :E:
Situacija je slijedeća; kapetan Miki i ja smo se u srijedu, na dan odigravanja utakmice, javili Gugi i rekli mu da po prvi put u životu predajemo utakmicu zbog nemogućnosti ikoga od nas da odigra istu (Daniel je na putu, Miki u ponedjeljak ozlijedio stopalo, u utorak mene presijeklo u leđima, Čeleston - Petek ima ozlijedu ligamenata stopala, a i protiv Gabreka je igrao ozlijeđenih leđa pa je i tu ozlijedu još pogoršao...)... :gips: :predaja: :brukica:
I tako mi predamo tekmu, a Guga kaže da ne može to tako, da mu se igra i da bi htio da ipak odigramo utakmicu, s čime se složio i Dragan Rakić, dok Adrijana nitko ništa nije ni pitao... Momentalno je u Uagaduguu, signal im je nikakav, ne postoji mogućnost kontakta... :lol: :lol: :lol:
Pokušat ćemo dogovoriti utakmicu za slijedeći tjedan, ukoliko dođo do neke komplikacije, bilo kakve, bit će rezultat 10:0 za Novi Uriho i gotovo. :amen:
Hvala Gugi i Rakićima na ponudi za odgodi i želji da se ipak počokljamo, prava rijetkost je da neka ekipa nije u mogućnosti doći na utakmicu niti ne traži odgodu, ali im je suparnici sami nude... :s: :s: :s:
Tako da eto, hvala Gugi još jednom, probat ćemo ih istamburat slijedeći tjedan! :rofl: :rofl:
Dinko Š.

#513 Post Postao/la Dinko Š. »

Mislim da vam Guga ne pristaje na odgodu samo zato da vas, ovakve bolesne, što više izmaltretira. Šteta što niste imali meč s humanim Luftbrenzerima. Baš vam je sreća okrenula totalno leđa.
vjeverko

#514 Post Postao/la vjeverko »

Poštovani gospodine Dinko.
Znamo da se odvjetnička vještina i bazira na tome da isti tekst može tumačiti na više različitih načina od konih su svi ispravni.
no molim vas da mi pojasnite na koji način ste Vi tumačili tekst od 55 kad ste došli do spoznaje kako Guga ne pristaje na odgodu?
Znam da se u odvjetničkoj praksi spominje i termin "lapsus calami" ali zbog toga se gube važni sporovi tako da sam uvjeren kako to ovaj puta nije slučaj.

p.s.
Sa osobitim pažnjom i određenim poštovanjem pratim Vaše tekstove.
Dinko Š.

#515 Post Postao/la Dinko Š. »

Ne znam da li mi je gore kad me se vrijeđa, ignorira, ili pak ulovi u grešci, kao što me to Vjeverko sada ulovio. Trebao sam napisati, naravno, da Guga ne pristaje na predaju meča, a ne na odgodu meča.
U svakom slučaju drago mi je da se moji tekstovi pažljivo i kritički čitaju. A "humanum errare est".
Koki
Kontakt:

#516 Post Postao/la Koki »

Momci, možete vi reći što hoćete ali Guga se drži onog što je rekao...
Dinko Š.

#517 Post Postao/la Dinko Š. »

A što je rekao?
Guga
Kontakt:

#518 Post Postao/la Guga »

Evo, stvarno se nisam namjeravao više javljati ove sezone, ali..........moram.

Kao prvo, ja se uvijek držim onoga što kažem i nikada se ne okrećem "kako vjetar puše"
i to mogu potvrditi svi oni koji me malo bolje poznaju jer....zafrkancija na forumu je jedno,
a život i odnos s ljudima sasvim nešto drugo.
To me do sada već koštalo u životu, ali kao što sam već rekao - prestar sam da se mijenjam
i ko me voli super, a ko me ne voli, a šta ću mu ja.

Zašto se sada javljam ?
Jednostavno, ponavlja se situacija s Luftbrenzerima i sada ekipa Stenjevec
također uz "svu dobru volju" ne može naći dan da unaprijed odigramo tekmu iz 12. kola.
Niti ovaj tjedan, niti idući tjedan ??? :nono:
A gle čuda, igrom slučaja su oni trenutno 11. znači u zoni ispadanja.
Tako da ćemo u 12. kolu protiv njih morati igrati - dvojica...

Kao zaključak mogu reći da će mi ovogodišnja 5. ljiga ostati u
ODVRATNOM SJEĆANJU i ne ponovila se više nikada, jer iako je Sokaz u velikom dijelu popunjen s ljudima koji su korektni i igraju ovo natjecanje zbog sportskih pobuda i želje za druženjem, tako mi se sve češće dešava kako napredujemo u jednoznamenkastim ljigama prema vrhu da nailazim na sve veći broj onih kojima je očito jedini cilj - osvojiti bodove, a igra.....ma kakva igra.

I zato se sa sjetom, suzama u očima i tugom u srcu prisjećam 10., 12., 14. i ostalih dvoznamenkastih ljiga kada apsolutno NIKOME NIKADA NIJE PALO NA PAMET
da ne odgodi neku tekmu (znači da ima jednu tekmu manje) samo da bi se dočepao bodova jer su to sve momci "zaigrani, mladi u srcu i željni pingića" pa im ne pada na pamet da ostanu jedan tjedan bez igre samo zato da bi dobili tamo nekakva - 3 boda ???!!!

Ono što je nepobitna činjenica : svi mi u Sokazu kroz period od recimo 3-4 godine dođemo, odnosno završimo u ljigi koja je adekvatna našem znanju i našim mogućnostima i nikakvi bodovi osvojeni bez borbe zbog recimo ne davanja odgode i sličnog neće to promijeniti na duže staze jer se situacija mijenja jako brzo pošto svakih 6 mjeseci možeš ići po 2 ljige gore-dolje.

Zato za kraj moj :s: naklon svim pravim zaljubljenicima u stolni tenis, pogotovo onima iz slabijih, dvoznamenkastih ljiga, a za ove druge jedna prigodna pjesma jer kako je to lijepo rekao Oliver...
ko sam ja da im sudim ?

https://m.youtube.com/watch?v=Tz_29j3SIAM

Ps. dogovorene tekme :
Srijeda, 10.05. Petar Zrinski - Novi Uriho
Četvrtak 11.05. Intercapital - Novi Uriho
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet svi 05, 2017 7:41 pm, ukupno mijenjano 3 puta.
The Only Way Is Up...rutinski
Dinko Š.

#519 Post Postao/la Dinko Š. »

Nakon Guginog razočarenja s igračima jednoznamenkastih liga podsjetio bih na riječi mladog Kusteca:
"Krivski je odličan igrač, a što je najvažnije odlična osoba, što je dosta teško naći u ovim ligama..."
Nakon čega su ga neki iz tih liga napali da ne zna što govori.
trnac

#520 Post Postao/la trnac »

Guga, nemoj se srditi. Dođite dvojica, speglajte ih, pokupite bodove i to je to.

:cheer: :lux: :cheer: :lux: :cheer:
Odgovorite