SOKAZ forum
6. memorijal Zdravko Tumara - Tumi
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
vidimo se 
Jel to brojim u prijavu ? 
poslao vec precedniku sluzbenu prijavu.
Ja dolazim na turnir ravno s maturalne večeri...

A gle,da si maturirao na vrijeme... 
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Kad sam rekao da sam se prijavio na ovaj cijenjeni memorijalni turnir, svi su se, na moje čudo - začudili. Naime, mislili su da se ja tu javljam samo zato da gnjavim i provociram. Ne znam od kuda im to, jer moj stil nije gnjavljenje i provociranje, više sam sklon "trovanju i žučljivosti".
Inače, ne idem po turnirima, jer sam preslab igrač i za to mi nije potrebna potvrda. Osim toga, ne volim satima besposleno sjediti i čekati na red.
Ali, s obzirom da sam, kako veli TypeR, "na Forumu složio negativnu sliku o sebi", ali da sam u stvari jedna "jako pozitivna osoba", idem, hrabro, u vučji brlog, pa "kom opanci, a kom obojci".
GRAFIČKI DODATAK:

Inače, ne idem po turnirima, jer sam preslab igrač i za to mi nije potrebna potvrda. Osim toga, ne volim satima besposleno sjediti i čekati na red.
Ali, s obzirom da sam, kako veli TypeR, "na Forumu složio negativnu sliku o sebi", ali da sam u stvari jedna "jako pozitivna osoba", idem, hrabro, u vučji brlog, pa "kom opanci, a kom obojci".
GRAFIČKI DODATAK:
Ovo će bit najbolji turnir. 
S obzirom da mi Trnski, Saša i IB čestitaju na toj odluci, sigurno sam se grdno zajebao.
Molio bih mojeg najdražeg administratora i grafičkog dizajner (bro bono) da mi svoje komentare bez riječi objasni riječima, bilo javno, bilo privatno, jer inače ne kužim kaj je autor htio reći, pa mu ne mogu adekvatno odgovoriti. A to me onda frustrira.
A šta misliš kako je nama? 
Gospon Dinko je nestašan, koristi riječ kaj. 
Ja sam bivši BBB. Bio sam jedan od rijetkih koji je sa Zapadne tribine mahao Dinamovom zastavom. Branio sam na sudu vođu BBB Tomislava Glušića, koji je zapalio travnjak i svečanu ložu. Zato sada smijem reći: "reci kaj, il krepaj"!
Na turnir znači dolaziš u majici 

Ako nema Dalmatinaca.
Drago mi je vidjeti da sam Trnskom nekako uspio nadoknaditi manjak - Guge.
Drago mi je vidjeti da sam Trnskom nekako uspio nadoknaditi manjak - Guge.
Obuci majicu i sam provjeriš
Nego Jura, čujem da cijeli Čulinec dolazi na turnir? Hoćeš li možda nacimat Igija i Vladu da dođu?
Nego Jura, čujem da cijeli Čulinec dolazi na turnir? Hoćeš li možda nacimat Igija i Vladu da dođu?