NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

3. liga proljeće 2017
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mesegovic

PostPostano: sri svi 10, 2017 7:07 am    Naslov : 3. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Zahvaljujem se ekipi Vrkić na fer i korektnom domaćinstvu, te što su dopustili da naš igrač koji je došao kasnije odigra svoje mečeve. Smile
Što se meča tiče, gospodin Bartol je Igoru i meni održao lekciju iz stolnoga tenisa, a Tomislav mu je pružio dobar otpor, ali odlučujuće poene je ipak dobio gospodin Bartol. Marinko Vrkić se borio do zadnjega poena, ali mu je to bilo dovoljno samo da mene pobjedi. Igor i Tomislav su se izvukli.
Smile Što se parova tiče nekako smo ih dobili lagano, samo ne znam koliko smo mi odigrali dobro, a koliko su Vrkići odigrali loše.
Sve u svemu šanse za prolaz u drugu ligu nisu više u promilima, sada su u malim postotcima. Juhuu Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
mesegovic

PostPostano: pon svi 15, 2017 6:27 pm    Naslov : 3. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Je li odigrana tekma između Zagrebačkih cesta i TNT-ea?
[Vrh]
Matko

PostPostano: uto svi 16, 2017 10:17 pm    Naslov : 3. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

u petak... ovaj petak...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: sri svi 17, 2017 10:18 am    Naslov : 3. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Eeeek!
Matkoooooooooooooooooooooooooooooooooo! Jumping
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Matko

PostPostano: sri svi 17, 2017 2:51 pm    Naslov : 3. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

pozdrav, igore, prijatelju veliki... prije oko tri tjedna u filipovicevoj ulici sa sljakerskog kamiona ti vicem i masem,ali si imao slusalice u usima... pratim vase rezultate... na jesen igramo zajedno u ligi... puno pozdravi decke, vidimo se... i cuvaj kvart... malo ima svetinja u zivotu, a Utrine su sigurno jedna od njih...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: sri svi 17, 2017 3:11 pm    Naslov : 3. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Vidimo se! Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mesegovic

PostPostano: uto svi 23, 2017 5:15 pm    Naslov : 3. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Jučer smo igrali meč za ulazak u drugu ligu. Nama je I bod bio dovoljan da smo sigurni treći, ali smo igrali protiv dobre ekipe sa Stipom koji je do tada imao samo dva poraza. Stip u gostima obično igra kao treći i mi stavimo Tomislava na treću poziciju da odmah ide Stipa, a oni njega stave na prvu poziciju na Karabega. Prvi set Stip mlati, Karabeg samo ispraća loptice i viče bravo. Lagano za Stipa. Drugi set Stip krene dobro,all krajem seta promaši par loptica I uz koju prasicu Karabeg dobije set. U trećem setu Karabega tako krenu prasice da je meni u gledalištu bilo neugodno. Isto I u četvrtom setu tako da je Stip izgubio živce i meč. Kada je Karabeg dobio Stipa bio sam siguran da imamo bod I ulazak u drugu ligu. Ali nije išlo lako. Ja izgubio od Rališa u 5 setova. Nenadić je imao 4 meč lopte, ali ih na našu radost nije iskoristio I Tomislav je pobjedio. To je bio jako lijepi meč za gledati. Puno razmjena i nadmudrivanja. Ja protiv Stipa sam nešto I pokazao u prvom setu I to je bilo to. Tada je rezultat bio 2:2. Karabeg je dobio Nenadića 3:2 I Tomislav Rališa 4:2. Mislim si 4 meča treba nam jedna pobjeda. Onda ja izgubim u pet setova od Nenadića, Tomislav od Stipetića I evo ga 4:4, a parove igraju odlično. Medjutim Karabeg prelagano dobije Rališa I slavlje je moglo početi. Parovi su bili jako izjednačeni, Ali je to bilo naše veče tako da smo I njih dobili. Poslije pivica I priča što bi bilo kada bi bilo. Bez obzira što je izgubio Stip me je dobacio do Vlaške u kasne sate. A sada svi smajlići koje Sam trebao staviti.

Smile Sad Wink Crying Very Happy Confused Klanja se Evil Thumbs up Zubo Embarassed ROFL Rolling Eyes Laughing Cheer In love Eeeek! Juhuu Mad
[Vrh]
Brod

PostPostano: uto svi 23, 2017 5:18 pm    Naslov : 3. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Opširno ko Guga,pregledno ko mixer! ROFL
Brod

PostPostano: uto svi 23, 2017 5:18 pm    Naslov : 3. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Uz čestitke drugoligašima,naravno! Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
mesegovic

PostPostano: uto svi 23, 2017 7:51 pm    Naslov : 3. liga proljeće 2017 Citirajte i odgovorite

Hvala Presjedniče. :)
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.