SOKAZ forum
8. liga proljeće 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
8. liga proljeće 2017.
Ako do sada nismo, onda ćemo sada svim srcem, dušom i tijelom navijati za Bukovac
, a mi da izvučemo 5-5 u 5 setu parova 14-12 sa prasicom, bilo bi lijepo 
8. liga proljeće 2017.
Vracko je napisao/la:Ako do sada nismo, onda ćemo sada svim srcem, dušom i tijelom navijati za Bukovac, a mi da izvučemo 5-5 u 5 setu parova 14-12 sa prasicom, bilo bi lijepo
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
8. liga proljeće 2017.
Hvala na potpori, Marko. Mislim da nas ništa ne može spasiti od ispadanja ali barem da nekako očuvamo čast i veliki ugled u stolnoteniskom svijetu
A gdje ćeš boljeg načina nego da dobijemo favorite...
Znam točno o čemu Joe priča jer smo mi jedva jedvice dobili Gewo a došli su samo dvojica - dečki su stvarno dobri a kad se pridruži još i treći, mislim da ne bi imali šanse.
A gdje ćeš boljeg načina nego da dobijemo favorite...
Znam točno o čemu Joe priča jer smo mi jedva jedvice dobili Gewo a došli su samo dvojica - dečki su stvarno dobri a kad se pridruži još i treći, mislim da ne bi imali šanse.
8. liga proljeće 2017.
Zdenko neznam ko se više plaši pobjede Vi ili Het trick. Vama pobjeda nad drugoplasiranom momčadi donosi NIŠTA, a njima pak odlazak u 6.ligu.
Mislim da bu se Pelin i ekipa boriil za 7. ligu

Zdenko kad igrate zadnje kolo?
Mislim da bu se Pelin i ekipa boriil za 7. ligu
Zdenko kad igrate zadnje kolo?
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
8. liga proljeće 2017.
Nama pobjeda možda znači da ne ispadnemo za dvije lige, pa eto... ipak nešto znači. Ne znam još kad igramo jer nam moraju ponuditi neke termine. Bitno je samo da su naše tekme uvijek zanimljive i nikad se ne može reći da je netko siguran favorit.
Sa Amacizom smo igrali u utorak s početkom u 20:30 pa si misli kad smo završili. Kak veli Rac, ni pive se više nisu imale gdje kupit
Sa Amacizom smo igrali u utorak s početkom u 20:30 pa si misli kad smo završili. Kak veli Rac, ni pive se više nisu imale gdje kupit
8. liga proljeće 2017.
Ne samo da ne ispadnete za dvije lige nego da ne ispadnete uopće. Na jesen odustaje više ekipa (3-4) tako da bi vam pobjeda mogla osigurati i 4. sezonu u osmoj ligi.
8. liga proljeće 2017.
Ja da sam voditelj ekipe HRT ja bi pustio meč Bukovcu, prvenstveno što s ljudske strane gledanosti "tko bi htio ispasti nekoliko liga ispod"
A s druge strane, niko ne pamti ko je nekad bio drugi.. kaj ne? 
8. liga proljeće 2017.
Gewo, Veterani i Siledžije bi bili presretni s tom lijepom gestom 
8. liga proljeće 2017.
Eh, sad... da nas sreća pomazi treći puta teško je očekivati jer smo zadnje dvije sezone završili kao četvrti odozdo. Nismo ispali upravo iz razloga jer je neko niže odustao ali definitivno se pokazalo da nam je kao ekipi liga prejaka pa je možda i ok da okinemo prema dvoznamenkastim ligama. Nadam se da moji suigrači ne čitaju forum jer bu me obesili 
- ghostbuster
8. liga proljeće 2017.
Vracko je napisao/la:Ja da sam voditelj ekipe HRT ja bi pustio meč Bukovcu, prvenstveno što s ljudske strane gledanosti "tko bi htio ispasti nekoliko liga ispod"A s druge strane, niko ne pamti ko je nekad bio drugi.. kaj ne?
Ima li sada smisla nakon ovoga odigrati zadnje kolo?
8. liga proljeće 2017.
Trnac kada imate tekmu zadnjeg kola? 
8. liga proljeće 2017.
Dobraaaaa
Južna Trešnjevka Padobranci – Cestodom I.
Nedjelja, 21. svibnja 2017. u 16 sati u Jazbini
Borba za 3. mjesto

(uz poraz Hrtovaca, pobjednik će biti 2.)
Borba za 3. mjesto
Zadnja izmjena: trnac, dana/u pet svi 19, 2017 11:46 am, ukupno mijenjano 1 put.
8. liga proljeće 2017.
Možda i za drugo, vjerujem u kolegu i njegove ratnike

8. liga proljeće 2017.
Hrtovci će tankat Bukovcu samo da zeznu Marasa
i Veterane 
Ja kurim???

Ja kurim???
8. liga proljeće 2017.
Evo, tekma HRT - Bukovac je dogovorena u srijedu u 19 sati u dvorani Vita kod rotora pa ako neki sumnjičavi (Jehovin) svjedok želi biti prisutan da zna kam da se zaputi. Kaj se mene tiče, tekma bude sigurno super bez obzira na rezultat jer su dečki odlični i znamo se već 100 godina - još je naš Mirek bil skojevac 
8. liga proljeće 2017.
Bio sam tamo nekoliko puta, legendarne tekme benda Dražen & Dražen protiv zvijezda u usponu Ivčeka i Žitnika
Da ste malo bliže... Uživajte!
Da ste malo bliže... Uživajte!
8. liga proljeće 2017.
trnac je napisao/la:Dobraaaaa![]()
Borba za 3. mjesto![]()
![]()
![]()
![]()
Bemti SAD moram u nedjelju u 9 sati na misu ujutro
8. liga proljeće 2017.
Nemoj zaboraviti zapaliti i koju svijeću na Kamenitim vratima