NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Pomoć! Help! Hilfe!

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bill

PostPostano: čet kol 20, 2009 10:49 pm    Naslov : Pomoć! Help! Hilfe! Citirajte i odgovorite

Može li mi netko od starih lisaca (travara) reči koja trava s long čepićima najduže traje. Igrao sam s Donic aligatorom preko godinu dana no pošto sam prešao na igru malo dalje od stola, tražim odgovarajuću travu ali...Dawei 388 D-1 koja mi jako odgovara ne izdržava dulje od tjedan dana malo intenzivnijeg treninga i čepići otpadaju (sredio sam 4 nove gume u manje od mjesec dana), nešto malo duže traju Friendship 755, Xiying 979 , Double happiness Cloud&Fog i DHS C-8. Još mi je najdulje trajao Tibhar grass ali nije duže od mjesec dana. Uglavnom naisprobao sam se trava i još i nije toliki problem u igri nego sa stalnim promjenama nemogu pošteno servirati jer fulam previše servi. Htio bi se dakle zadržati na jednoj jedinoj travi (doživotno) ali da izdrži makar polusezonu, a ne da se raspada kao ove što sam napomenuo. Zahvaljujem unaprijed a Bog će vam platiti!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
geek

PostPostano: pet kol 21, 2009 5:30 am    Naslov : TSP Curl Citirajte i odgovorite

Znam da mnogo natjecateljskih igrača, u sustavu HSTS-a, znači 5-6 treninga tjedno, igra sa TSP Curl P3. Mijenjaju je 1 puta godišnje.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
rope

PostPostano: pet kol 21, 2009 7:52 am    Naslov : Re: Pomoć! Help! Hilfe! Citirajte i odgovorite

bill (napisa):
Dawei 388 D-1 koja mi jako odgovara ne izdržava dulje od tjedan dana malo intenzivnijeg treninga i čepići otpadaju (sredio sam 4 nove gume u manje od mjesec dana), nešto malo duže traju Friendship 755, Xiying 979 , Double happiness Cloud&Fog i DHS C-8. Još mi je najdulje trajao Tibhar grass ali nije duže od mjesec dana.

od svih tvojih navedenih igrao sam samo sa Friendship 755, al nešto u tome kak si nabrojao ne valja, jer bi ti bilo koja trava trebala trajati barem godinu dana do otpadanja prva tri-četiri čepića (jedan do dva znaju otpasti relativno brzo)..... Sve mi je ovo čudno jer igrom od stola trava će trajati duže nego kad njom blokiraš nad stolom ili kontriraš....

s obzirom da sam koristio i OX verzije i verzije sa spužvom sumnjam da je možda uzrok tvojim problemima u ljepljenju iste na reket .....

verzija 2. ak friziraš ne možeš ni očekivati da će ti duže trajati
[Vrh]
bill

PostPostano: uto kol 25, 2009 9:03 am    Naslov : Pomoć!Help!Hilfe! Citirajte i odgovorite

Nadao sam se većem broju savjeta, no valjda još nije vrijeme košenja trave. Hvala geek-u probat ću sa TSP-om. Inače ne obrađujem materijal ni fizički ni kemijski, nego treniram 80% obrana na spin, ili kada je prilika kontra. Na pitanje postavljeno dvojici najistaknutijih ping-pong sudaca bez koliko se čepića može igrati sa travom ili softom odgovor je TREĆI OTPADNUTI ČEPIĆ DISKVALIFICIRA GUMU. To je ujedno i razlog zašto skidam gumu čim otpadnu tri čepića.[/u]
[Vrh]
Đuka

PostPostano: uto kol 25, 2009 2:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kao što je rekao Rope nešto tu ne štima,igram godinama sa travom (OX),jedino sam primjetio da upadljivo otpadaju čepići sa TSP-ovih trava ...inače sam igrao sa svim travama (OX) koje si naveo,plus 10-15 -tak drugih i sa ni jedne nisu tako brzo otpadali čepići bilo kakav stil igrao-rez,uguravanje,blok,udaranje...jedino da zakačiš stol Confused

Igrao sam sa Paliom ck 531a ox 1 godinu,sada sa Bomb Talent ox nekoliko mjeseci i ni jedan čepić nije otpao,sin takođe sa Globe 979 ox...
bill

PostPostano: sri kol 26, 2009 2:54 pm    Naslov : Pomoć!Help!Hilfe! Citirajte i odgovorite

Eto ti ga sad! Geek preporuča TSP, Đuka govori suprotno a ja sam tamo gdje sam bio na početku. Da li netko pozna gumu STIGA Destroyer?
[Vrh]
Izra

PostPostano: sri kol 26, 2009 3:15 pm    Naslov : Re: Pomoć!Help!Hilfe! Citirajte i odgovorite

bill (napisa):
Da li netko pozna gumu STIGA Destroyer?

http://tabletennis.about.com/od/rubberreviews/a/destroyer_stiga.htm

nadam se da engleski nije problem.. ukratko covjek tvrdi da mu vec godinu dana traje i nije joj otpao ni jedan cepic (osim toga ju hvali da je za obranu sa distance odlicna).
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Slavonac

PostPostano: čet kol 27, 2009 6:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Moje iskustvo govori da sa Stiga Destroyer trave ne otpadaju čepići.
U zadnje vrijeme igram sa travom Milky Way 955 (Galaxy) i više sam nego zadovoljan sa njom. Omogučava sve vrste udaraca (pimpl, blok, napad, lažni spin ) i ne otpada niti jedan čepić, a nabavio sam ju za samo 7 USD ! Juhuu Thumbs up
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.