| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Maja
|
Postano: pet lis 21, 2005 2:46 pm Naslov
: iznajmljivanje stolova |
|
|
Pozdrav ljudi! dajte mi recite gdje ima za iznajmit stol za stolni tenis..onako, barem dva odjednom... Dali ima na Velesajmu i u Domu Sportova? Kopam po netu, vec sam luda od trazenja..a prilicno je hitno...
Ako vi neznate..e onda mi nema spasa!
pozdrav! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet lis 21, 2005 6:04 pm Naslov
: |
|
|
| ib (napisa): | | adrijan (napisa): | | Gdje se može besplatno trenirati/rekreativno igrati pingac. |
Besplatno trenirati sumnjam da možeš igdje, a za rekreaciju pogledaj http://www.sokaz.hr/info_dvorane.php
S tim da najviše šanse imaš u Utrinama, zatim na Gredicama, San-Spinu i Mladosti (najvjerojatnije ovim redoslijedom). | _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Maja
|
Postano: pet lis 21, 2005 9:38 pm Naslov
|
|
| Hvala puno!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pon lis 24, 2005 1:22 pm Naslov
|
|
np, javi se kad si u domu sportova:)
znak raspoznavanja, GUSAR:) _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|