SOKAZ forum
8. liga proljeće 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
8. liga proljeće 2017.
Domac, Domac 
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
8. liga proljeće 2017.
Moram malo zaj......
Dobra ste vi ekipa, bez sumnje. Oni također. Obzirom na ovu sezonu, treninge i razinu igre koju drže mislim da je kod njih samo pitanje hoće li konačni rezutat (protiv većine ekipa 8.-9.lige) bit 9:1 ili 6:4. Protiv vas malo (puno) teže tih 9:1 ili 8:2, ali jbg. Sve je moguće, ali su neke stvari manje vjerojatne.
Bit će zanimljivo u svakom slučaju, ako vas sudbina spoji u istu ligu na kraju krajeva.
Dobra ste vi ekipa, bez sumnje. Oni također. Obzirom na ovu sezonu, treninge i razinu igre koju drže mislim da je kod njih samo pitanje hoće li konačni rezutat (protiv većine ekipa 8.-9.lige) bit 9:1 ili 6:4. Protiv vas malo (puno) teže tih 9:1 ili 8:2, ali jbg. Sve je moguće, ali su neke stvari manje vjerojatne.
Bit će zanimljivo u svakom slučaju, ako vas sudbina spoji u istu ligu na kraju krajeva.
Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač
8. liga proljeće 2017.
Taj sraz visi u zraku. Prošle sezone smo u zadnjem kolu osigurali prolaz u 8. ligu.
Nema druge nego
Nego ljudovi, tko dolazi na Tumaru u subotu?
Nema druge nego
Nego ljudovi, tko dolazi na Tumaru u subotu?
8. liga proljeće 2017.
Bravo Dinko! 
Tako treba. Balavurdija
je glasna samo na forumu. Kada treba pokazati što zna, onda je nema. 
Tako treba. Balavurdija
8. liga proljeće 2017.
Jbg mi mladi moramo trenirat (oni sretnici koji mogu
) tako da dodjemo nesto i osvojit, a ne samo sudjelovat. 
Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač
8. liga proljeće 2017.
Meni su svi ti turniri (pre)teški, prolazak grupe je ravan senzaciji. Nadam se prolasku jednog, eventualno dva, kola utješnog i to je to.
Veće nade polažem u lokalne birtije, toplo sunčano vrijeme i hladnu pivu
A što se treninga tiče, nakon Tumare će reket malo odmoriti i šaltam se na plivanje i bicikl.
Veće nade polažem u lokalne birtije, toplo sunčano vrijeme i hladnu pivu
A što se treninga tiče, nakon Tumare će reket malo odmoriti i šaltam se na plivanje i bicikl.
8. liga proljeće 2017.
Skroz sam zaboravio
Baš se veselim vidjet vas sve na okupu
Idem pogledat slike
Baš se veselim vidjet vas sve na okupu
Idem pogledat slike
8. liga proljeće 2017.
Ako naš strogi administrator Trnski, bude u grupi s Vračkom i mojom malenkosti, onda ima siguran prolaz.
8. liga proljeće 2017.
Znam da priželjkuješ mene u grupi, ali ja sam već rezervirao grupu s Gugom i Mixerom
A kako Guga uvijek igra protiv Icemana, vjerojatno će i on biti s nama
3. grupa
1. Iceman
2. Mixer
3. Guga
4. Trnac
-
Fruit Juice
8. liga proljeće 2017.
Bit će živa ludnica ako se svi skupimo u sedmoj.
ALI 6:4 je realni minimum
Naravno ako ne bude nekih materijalista i ako će se imat volje preko ljeta.
Što se padobranaca tiče, sve mi se čini da mogli i u 6. ligu i X ih vodi tamo. Prema tome SRI se željno iščekuje.
Domac i Vaky već sad nabrijavaju atmosferu i vrše pritisak, sunce mi žarko.Obzirom na ovu sezonu, treninge i razinu igre koju drže mislim da je kod njih samo pitanje hoće li konačni rezutat (protiv većine ekipa 8.-9.lige) bit 9:1 ili 6:4. Protiv vas malo (puno) teže tih 9:1 ili 8:2, ali jbg. Sve je moguće, ali su neke stvari manje vjerojatne. Zubo
Naravno ako ne bude nekih materijalista i ako će se imat volje preko ljeta.
Što se padobranaca tiče, sve mi se čini da mogli i u 6. ligu i X ih vodi tamo. Prema tome SRI se željno iščekuje.
8. liga proljeće 2017.
Biti će svega, samo jehovinih svjedoka ne. Barem u srijedu.
Mene jedino zabrinjava Pelin. Kaže da će igrati s novim reketom što bi mogla biti pila naopaka ili izgovor za slabije odigranu tekmu. Tko će ga znati, sav je vražji
Mene jedino zabrinjava Pelin. Kaže da će igrati s novim reketom što bi mogla biti pila naopaka ili izgovor za slabije odigranu tekmu. Tko će ga znati, sav je vražji
8. liga proljeće 2017.
Moje skromno misljenje je da će završiti 5-5
Prijateljski bu ze razišli
Prijateljski bu ze razišli
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
8. liga proljeće 2017.
Možda Pelin potegne da ode čim dalje od Zdenka i njegovog bekenda?! 
8. liga proljeće 2017.
Gewo je predao zadnju tekmu, sada Bukovac ne može nazad, ali niti naprijed. Hoće li nakon ovoga imati motiva u zadnjoj tekmi nikad jače 8. lige?
8. liga proljeće 2017.
Pripreme za Tumaru
Jučer sam imao mokri trening. Svetice, malo manje od sat vremena. Iza 20 sati se pliva u malom bazenu, ali nema gužve. Preporučam.
Jučer sam imao mokri trening. Svetice, malo manje od sat vremena. Iza 20 sati se pliva u malom bazenu, ali nema gužve. Preporučam.
8. liga proljeće 2017.
Jura, trebalo bi Igija i Vladu pitat hoće li doći na Tumaru.