NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
lisac

PostPostano: sri svi 17, 2017 6:28 pm    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Što se tiče prekida zbog uleta druge loptice u teren i sličnih stvari, ja bih uveo novo pravilo. Znate kako u nogometu postoji zaleđe, kada se prekida igra. Međutim postoji i pasivno zaleđe, kada se igrač nalazi u zaleđu, ali se igra nastavlja dalje i nikom ništa.
E tako i hrpu puta dođe do STOP u pingaću, ali koji nikome ne smeta. U tom slučaju trebalo bi nastaviti poen do kraja po meni. Ako zasmeta loptica koja uleti u arenu igrači to kažu i ponavlja se poen. Međutim ako ne zasmeta (jer hrpu puta si koncentriran na igru, da ni ne primjetiš takve stvari sa strane) onda nema smisla ponavljati. Tu je važno da su igrači pošteni, da stvarno kažu ako im nije smetalo, ili ako je. Netko može ovo iskoristiti za svoju korist, ali koliko ja znam večina igraća to neće napraviti. Čak je znalo biti da sudac ne dosudi poen, i onda onaj koji ga je izgubio urigira sucu da pribroji poen protivniku, jer za to što je zapucao lotpicu u mrežu...ili preko stola mu uopće nije smetalo nešto drugo što je uletjelo u teren.
Koliko teksta, ako ubrzo ne stavim neki smail neće ga nitko pročitati... zato naprijed naši... Woo hoo!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
TypeR

PostPostano: čet svi 18, 2017 7:33 am    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Dobra tekma jučer. Dobili 7:3 Cheer i impresivan niz od 32 tekme bez poraza (od toga 31 pobjeda) Eeeek! se nastavlja...
Mirko

Još jedna i Tulum Prvak Pivo Bis Yesss! Hero
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: čet svi 18, 2017 9:37 am    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Lisac je sasvim u pravu i slažem se s njim, a Ikota-sova nije i s njim se ne slažem. Mislim da bi fair-play trebalo poticati, a ne zabranjivati.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sri svi 24, 2017 11:03 am    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Rekoh na početku:
"Kao starosjedilac (starosjeditelj) otvaram našu nikad jaču 15. ligu u kojoj se mi, rođeni luzeri, bumo iz svih naših slabašnih snaga borili za goli opstanak u toj ligi".
Na kraju se mogu pohvaliti da smo ipak, jedva jedvice, osigurali opstanak!
Sada čekamo, u istom sastavu, nove nam pridošlice iz gornjih i donjih liga, ali ovaj puta, pristojno nabrušeni, jer nam je već dosta te 15. lige.
Moramo krenuti nekamo, bilo naprijed, bilo natrag. Varietas delectas!
[Vrh]
lisac

PostPostano: sri svi 24, 2017 2:28 pm    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Geek Prije točno mjesec dana, izložio sam ovdje na forumu, svoje viđenje dosadašnjeg dijela prvenstva. Sada je vrijeme za pogledati na ono što sam predvidio i vidjeti koliko sam uspješan bio.
Za početak ponovit ću sve što sam tada zapisao...

lisac (napisa):
Evo da i ja dam svoje skromno mišljenje dosadašnjeg dijela prvenstva (neka se nitko ne uvrijedi, to je samo moje mišljenje).
Kad se pogleda tablica čovjek bi se mogao začuditi kako neki klubovi stoje, međutim treba pogledati dublje od toga - tko je s kim igrao, a tko nije.

Prvu četvorku ne treba komentirati - vjerojatno će između sebe odlučivati o prva 4 mjesta, jedino ih Elektronika može ugroziti.
Podrumaši su nerealno visoko, ali to je zato što su igrali večinom sa donjim dijelom tablice, sad im tek slijede pravi ispiti.
Kod Bukovca je obrnuto - oni su nerealno nisko, ali zato što su igrali večinom sa gornjim dijelom tablice, sad bi mogli naglo skočiti gore.

SINNI I. mogli bi otići još par mjesta gore na tablici - čvrsta sredina.
Agronomi su se (vjerojatno) spasili ispadanja.
Botinec, još nisu rekli svoje, mogli bi biti mina za nekoga.
Lufti će tek sad igrati sa svojom pravom konkurencijom.

Što se tiče nas (Ivan 3:17) i Synergije vrijedi ono što sam ja rekao Synergijevcima nakon što smo odigrali prvo kolo ove sezone - naše dvije ekipe će se boriti za zadnje mjesto Smile

Na kraju jesam li koga zaboravio.....nikoga drugoga osim sile iz Ady Endrea! Što se njih tiče, sredina tablice sa gravitacijom prema gornjem dijelu.

Sada slijedi analiza, idemo redom Kokice

Napisao sam da prvu četvorku: Sopnica, Trešnjevka, PBZ, Folka, može ugroziti samo Elektronika - ispada točno. Elektronika će po svemu sudeći biti četvrta, samo još trebaju rutinski odraditi protiv posljednjeplasirane Synergije (koja ako nekim čudom i pobijedi, ostaje zadnja na tablici).

Podrumaši su na kraju pokazali da spadaju u gornji dio tablice. Kasnije sam, ovdje na forumu, napisao da će njih vjerojatno prestići Elektronika i Bukovac. I dok ih Elektronika preskače (osim u slučaju lude teorije), Bukovac ipak ostaje iza njih, zbog jednog drugog razloga.
Taj drugi razlog je ekipa koju sam označio kao minu - Botinec.

Ekipa Botinca je u zadnja 4 kola ostvarila 3 pobjede! Tako su Botinčani bili nagazna mina za Bukovac i za Folku.
Folkin standardni prvotimac i kapetan se ozlijedio, te tako nije mogao igrati više kola. Ne mogu se oteti dojmu da je bio zdrav, da ne bi tablica tako izgledala na kraju. Ozljedu ne želimo nikome, ali ako se i dogodi treba ići dalje.

Nije ozljeda jedini razloga da neka ekipa kiksa. Prvi igrač SINNI-ja se nije ozljedio, nego otišao na službeni put na drugi kraj Europe i ostavio ekipu da se do kraja snalazi kako zna (otišao čovjek za poslom, ne treba mu zamjeriti). Na kraju se SINNI našao na rubu ispadanja, ali ipak unutra. Sljedeće sezone, ako će biti kompletni cijelo prvenstvo, bit će bolje plasirani.

Agronomci su nakon odlaska 2 standardna prvotimca, zadovoljni postignutim (koliko je meni poznato), s time da su jedina ekipa koja je prvacima oduzela 2 boda (naravno ako u zadnjem kolu Sopnica dobije).

Sila iz Andya će se probuditi iduće sezone, kako i sam njihov kapetan najavljuje (Darth Vader...Imperator...kako god).

Lufti su se borili koliko mogu... više sreće iduće sezone.

Synergija... ne znam što je s njima ove sezone. Njihov prvi igrač je prošle sezone rasturao u 16. ligi - završio kao 5. u prvenstvu sa 20 više pobjeda od poraza! Neću nagađati što se desilo, kako su pali ove sezone, tako se iduće mogu vratiti. Što je tu je, oteli su nam zadnje mjesto Ne ne

Mi se kao ekipa Ivan 3:17, opraštamo od ove "Nikad jače 15. lige" Spring
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sri svi 24, 2017 3:54 pm    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Lisac je to dobro posložio i nadam se da nas ne će zaboraviti s komentarima i na jesen.
Šteta što ispadaju, očito im Bog i Gospa Međugorska (Fatimska, Lourdska) nisu bili naklonjeni, pa bi trebali pojačati molitve.
[Vrh]
Saša

PostPostano: sri svi 24, 2017 6:06 pm    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Odlična ekpertiza Lišče Thumbs up Thumbs up Thumbs up
Ja bih samo dodao čestitke podrumašima u moje ime Thumbs up Juhuu koji su pobjedom protiv Folke i Bukovca a i Agronoma dobrano popravili nešto lošiji dojam sa početka sezone. Malo su češće bili u podrumu i rezultati su tu.
Zasigurna su zaplakali od tuge Wink kad su jučer vidjeli samo dvojicu agronomaca na meču. Istina neke okolnosti su im išle na ruku protiv bukovca i folke, ali bez obzira smatram da je zasluženo.
Podrumaši moji dobro došli u 14. ligu. Radujem se našem lokalnom derbiju kojeg smo mi uspjeli jedno vrijeme izbjegavati, ali eto podrumaši nas stigli.
Još bi se osvrnio na ekipu 3:17 jer se Damir (korektno s obzirom da u istoj igra) svoje ekipe nije puno dotaknio. 3:17 nije uspio nadoknaditi gubitak Tušeka niti mu naći adekvatnu zamjenu. Iako je nekako i "skrpao" ekipu prečesto su igrali sa samo dva igrača a nekoliko tekmi nisu ni odigrali. Damir je vukao (ponavljam) kao lokomotiva, pogotovo na početku sezone, ali ostatak ekipe zbog pomanjkanja iskustva jeddnostvano nije bio na dovoljnoj razini.
POzdrav svima iz nikad jače 15 ekipu i nadam se da se ne ljutute što sam vas što sam vas pratio i komentirao.
Naravno puno uspjeha u slijedećoj sezoni svima osim onima koji će biti sa nama u 14 Wink Wink Wink
Dinko Š.

PostPostano: sri svi 24, 2017 6:10 pm    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Hvala Sašenko, i nadam se da ćeš nas komentirati i na jesen.
[Vrh]
domac101

PostPostano: sri svi 24, 2017 10:36 pm    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Bravo Sopnica Juhuu

Čestitke i mađaronima na neispadanju Very Happy
lisac

PostPostano: čet svi 25, 2017 6:36 am    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Zahvaljujem Saša da je netko odlučio komentirati i moju ekipu, da ne moram samo ja druge Fulir

Kod svojih čestitki Podrumašima jednu stvar si krivo naveo...
Saša (napisa):
Odlična ekpertiza Lišče Thumbs up Thumbs up Thumbs up
Ja bih samo dodao čestitke podrumašima u moje ime Thumbs up Juhuu koji su pobjedom protiv Folke i Bukovca a i Agronoma dobrano popravili nešto lošiji dojam sa početka sezone...

Naime Podrumaši su izgubili od Bukovca i Elektonike, i to je bio glavni razlog zašto sam očekivao da će na kraju završiti iza njih. Osim što su pobjedili Folku, za svoj uspjeh mogu zahvaliti ekipi Botinca. Da Botinčani (nagazne minu u ovom prvenstvu) nisu dobili Folku i Bukovac, Podrumaši bi bili dva mjesta lošiji na tablici i bio bi upitan njihov odlazak u viši rang Rak
[Vrh]
Saša

PostPostano: čet svi 25, 2017 7:20 am    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

: Thumbs up
Da u pravu si. Trebao sam napisati pobjeda protiv Folke i poraz Bukovca protiv Botinca.
Ili slijedom (po njih) povoljnih rezultata i drugih čimbenika (ozlijeda igrača Folke). No ne brinite i 7 ekipa će ići dalje pa se vidimo na jesen...
mesegovic

PostPostano: čet svi 25, 2017 8:41 am    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Bravo Sopnica. Juhuu
12 pobjeda i jedan remi, najbolji par lige, najbolji igrač lige.
Bravo. Bravo. Bravo.
Sretno u 12 ligi. Juhuu Cheer Klanja se Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dinko Š.

PostPostano: čet svi 25, 2017 9:05 am    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

A kakvu vrijednost ima naš remi s Podrumašima?
[Vrh]
lisac

PostPostano: čet svi 25, 2017 10:11 am    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Citat:

Na to pitanje mogu odgovoriti malo geekovski Geek

Dakle odigrali ste neriješeno... Da su oni pobijedili situacija bi ostala ista na tablici. Da ste vi pobijedili ostali bi na istom mjestu, dok bi Podrumaši pali za jedno mjesto.
Igrali ste prvu tekmu ove sezone kad su Podrumaši furiozno krenuli, poveli 3:0, a malo potom imali 4:1... da bi tek u parovima izvukli neriješeno 5:5 !!
Tko bi rekao da će već prvo kolo određivati tako nešto na kraju... Riječima mudraca: Loptica je okrugla! Pingic
[Vrh]
TypeR

PostPostano: čet svi 25, 2017 10:16 am    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

hvala domac, hvala ese In love
[Vrh]
TypeR

PostPostano: čet svi 25, 2017 10:16 am    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Dinko Š. (napisa):

1 bod Rolling Eyes
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet svi 25, 2017 10:29 am    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

TNX što si mi posudio Mađerčića, možda je taj trening kumovao u pobjedi protiv Vracka? Misli Zubo

Kako je krenula, Sopnica će za godinu dana u jednoznamenkastu... Klanja se
[Vrh]
TypeR

PostPostano: čet svi 25, 2017 1:23 pm    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Nema na čemu. Drago mi je što je/ako je pomoglo.

Jednoznamenkasta? Teško u tako kratko vrijeme, al bumo vidjeli Wink
[Vrh]
lisac

PostPostano: čet svi 25, 2017 1:26 pm    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Citat:
Kako je krenula, Sopnica će za godinu dana u jednoznamenkastu... Klanja se

S obzirom da su na svom terenu praktički nepobjedivi (zbog neuobičajene podloge), to bi se lako moglo dogoditi.
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet svi 25, 2017 1:35 pm    Naslov : 15. liga NIKAD JAČA, proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

TypeR (napisa):
Nema na čemu. Drago mi je što je/ako je pomoglo.

Jednoznamenkasta? Teško u tako kratko vrijeme, al bumo vidjeli Wink

Na jesen ste 12. liga, onda na proljeće 10. i na jesen iduće godine jednoznamenkasta Juhuu
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Sljedeće
Stranica 9 / 11.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.