NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

2. liga proljeće 2017.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Koki

PostPostano: čet svi 25, 2017 2:21 pm    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

ma dobro...
Zadnjih par sezona je situacija bila korektna. Ove godine je napravljen očit "previd" jer se ovakav raspored nije smio dozvoliti. Da se netko potrudio vidio bi očito premda mi se realnije čini da je to bilo viđeno. Zašto mjenjati win-win situaciju kada je ovako komotnije.
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Tomaca

PostPostano: čet svi 25, 2017 2:38 pm    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Pa gdje je vaš rezultat onda? Very Happy

Majko mila kako mi je drago da smo ove godine riješili sudbinu prije zadnjeg kola. In love

decke sam zamolio da stopaju zapisnik bar jedan dan upravo zbog ovakvih situacija
trnac

PostPostano: čet svi 25, 2017 2:41 pm    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Ne bih rekao da je propust organizatora, on slaže raspored najbolje što može, i da je moglo bolje bi bilo bolje. Uzmite u obzir da se raspored slaže sljedećim redom:

(1) Novim ekipama u nekoj ligi možeš dati samo neke brojeve za Bergera.

(2) Ako ekipe iz iste dvorane igraju pola domaćinstava jedan tjedan, a pola drugi, onda to sljedeće pokušavaš ispoštovati.

(3) Tek sada pokušavaš ekipe iz iste dvorane zgurati da odigraju što ranije. Već za tri ekipe je ovo priličan problem ako si ograničen slobodnim brojevima za ždrijeb.

Tako da u nekim slučajevima jednostavno ostaneš na milost i nemilost fer pleja. Pojma nemam

U tom slučaju treba korigirati prioritete za 1. i 2. ligu.
Vjerojatno bi prvi prioritet trebao biti domaćinstvo pola-pola, drugi prioritet da ekipe iz iste dvorane odigraju čim prije.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Norrin

PostPostano: čet svi 25, 2017 2:48 pm    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Tomaca (napisa):
decke sam zamolio da stopaju zapisnik bar jedan dan upravo zbog ovakvih situacija

A to sto se ovakve stvari moraju moliti kako bi se pokusalo izbjeci namjestanje je sramota.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: čet svi 25, 2017 3:02 pm    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

trnac (napisa):
U tom slučaju treba korigirati prioritete za 1. i 2. ligu.
Vjerojatno bi prvi prioritet trebao biti domaćinstvo pola-pola, drugi prioritet da ekipe iz iste dvorane odigraju čim prije.

U tom slučaju gubiš prvo pravilo da si u jesen nekome gost, a u proljeće domaćin i obrnuto, a to isto nije za zanemariti.

Ne znam, ja sam nekako odustao, i kao što Osvit kaže, ako se nešto može dogoditi zadnja kola, dogodit će se. Mi smo na isti način izletjeli prije godinu i kusur, tako da su se na kraju počela dešavati čuda. In love
Jednostavno se pomiriš da letiš ako se nisi matematički uspio osigurat, i počneš to shvaćati kao vlastiti propust ako nisi.

Ne razumijem ljude koji ne razumiju sport, i kojima je veća fora namjestiti i ostati nego ispasti i vratiti se. Sport je gotovo jedina sfera društva koju smo mogli ostaviti pravednom i čistom, kad je već veliki dio ostatka tako nepravedan i šugav. Al eto, to bi valjda bilo previše za tražiti. Thumbs down
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
drda

PostPostano: čet svi 25, 2017 3:43 pm    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Tomaca (napisa):
ib (napisa):
Pa gdje je vaš rezultat onda? Very Happy

Majko mila kako mi je drago da smo ove godine riješili sudbinu prije zadnjeg kola. In love

Ili zato da mozete I drugacije odigrati

Deckima svaka cast nista nije nemoguce
Juhuu Juhuu
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: čet svi 25, 2017 3:45 pm    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Mislim da je vrijeme da se konačno prestane nojevski zabijati glavu u pijesak. Ovo sada je upravo školski slučaj za primjenu našeg propisa koji kaže:
"Ako se momčadi sporazume o ishodu utakmice kaznit će se obje momčadi kaznom od 150 kuna, a za obje momčadi bit će unesen rezultat 0:10."
Isušimo kaljužu!
[Vrh]
Norrin

PostPostano: čet svi 25, 2017 4:14 pm    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

@Drda:Ako imam amneziju pa ne znam gdje sam bio i kako su nas decki potukli do nogu u utorak (bili su u maksimalno korektnom najjacem sastavu 3. put ove sezone).
Kako bi svijet bio jednostavan da smo svi isti.
Mislio sam da se poznajemo, ocito je netko o nekome stekao krivi dojam, ili vi o meni, ili ja o vama.
[Vrh]
drda

PostPostano: čet svi 25, 2017 4:24 pm    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Norrine samo sam napisao kako se jos moze protumaciti zasto ste stopirali zapisnik , to nema veze sa mojim misljenjem o tebi I tvojim suigracima, gledam to sa strane
meni ni u dzep ni iz dzepa
Cestitke na ulasku u prvu ligu Juhuu Juhuu Juhuu
[Vrh]
drda

PostPostano: čet svi 25, 2017 4:33 pm    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Mixeru kad cu dobiti svoju gajbu sad te brada napucao I sluzbeno Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Tako da se napijem sa brodarcem Beljenje Beljenje Beljenje Beljenje
[Vrh]
Brod

PostPostano: čet svi 25, 2017 4:39 pm    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Dogovoreno Drda!
Ima da se pije.... ROFL ROFL ROFL

A ja mislio da je poraz od Hrge najgore kaj ga može zadesiti ove sezone! Evil
drda

PostPostano: čet svi 25, 2017 4:48 pm    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
Dogovoreno Drda!
Ima da se pije.... ROFL ROFL ROFL

A ja mislio da je poraz od Hrge najgore kaj ga može zadesiti ove sezone! Evil

Ovo je bol koju nece zaboraviti Laughing Laughing Laughing Laughing
a niti cemo mu je omoguciti da zaboravi Beljenje
[Vrh]
Burke

PostPostano: čet svi 25, 2017 11:21 pm    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Ne bih rekao da je propust organizatora, on slaže raspored najbolje što može, i da je moglo bolje bi bilo bolje. Uzmite u obzir da se raspored slaže sljedećim redom:

(1) Novim ekipama u nekoj ligi možeš dati samo neke brojeve za Bergera.

(2) Ako ekipe iz iste dvorane igraju pola domaćinstava jedan tjedan, a pola drugi, onda to sljedeće pokušavaš ispoštovati.

(3) Tek sada pokušavaš ekipe iz iste dvorane zgurati da odigraju što ranije. Već za tri ekipe je ovo priličan problem ako si ograničen slobodnim brojevima za ždrijeb.

Tako da u nekim slučajevima jednostavno ostaneš na milost i nemilost fer pleja. Pojma nemam

Ja bi to jednostavno riješio, stavio bi (3), (1), (2) , a to što u nekim dvoranama ima previše ekipa to trebaju sami riješiti. Ako ne mogu neka poneku utakmicu igraju u nekoj drugoj dvorani!
To valjda nebi trebao biti velikii problem Amen
[Vrh]
mixer

PostPostano: pet svi 26, 2017 8:08 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Ovak nešto pametno već dugo nisam čuo.znači plaćam dvoranu di treniram i igram i sad bi trebao odigravati koju tekmu negdje i naravno ponovo plaćati zato kaj imam 4 ekipe iz dvorane pa da slučajno nebi igrali zajedno.onda nam dvorane ni ne trebaju.
Moraš bit precizan kad govoriš o previše ljudi i to nije uopće problem problem je broj ekipa iz iste lige.ali o tome brine organizator natjecanja .ovako davat paušalne prijedloge je besmisleno
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet svi 26, 2017 8:59 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Mixer , pa da... puno ih je iz iste lige, trebal bi organizator malo to razbacat. Imas prav

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: pet svi 26, 2017 10:50 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Ako nekoga zanima ima za pogledat na yt meceve bukovac- gorica
ib
Site Admin

PostPostano: pet svi 26, 2017 11:06 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Jel ima brada protiv mixera? Klanja se
[Vrh]
Burke

PostPostano: pet svi 26, 2017 11:20 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Baš gledam raspored zadnjeg kola i razmišljam jeli možda i Srkijevu ekipu zahvatila epidemija, zaraze se brzo šire! Zubo Question
[Vrh]
Burke

PostPostano: pet svi 26, 2017 11:23 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

mixer (napisa):
Ovak nešto pametno već dugo nisam čuo.znači plaćam dvoranu di treniram i igram i sad bi trebao odigravati koju tekmu negdje i naravno ponovo plaćati zato kaj imam 4 ekipe iz dvorane pa da slučajno nebi igrali zajedno.onda nam dvorane ni ne trebaju.
Moraš bit precizan kad govoriš o previše ljudi i to nije uopće problem problem je broj ekipa iz iste lige.ali o tome brine organizator natjecanja .ovako davat paušalne prijedloge je besmisleno

Previše ljudi ili previše ekipa, tko što plaća i sl. - svejedno.
Valjda je bitnija regularnost prvenstva?! Azdaja Prenerazena banana
Ako treba neka se i ogranič broj ekipa iz iste dvorane po ligi! Hitler Osama
[Vrh]
max pax

PostPostano: pet svi 26, 2017 11:32 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Burke (napisa):
Baš gledam raspored zadnjeg kola i razmišljam jeli možda i Srkijevu ekipu zahvatila epidemija, zaraze se brzo šire! Zubo Question

Da opasne su te epidemije, imam neki feeling da bi mogla preć I na ekipu nabave, jbg treba vitamin uzimati Laughing Laughing
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće
Stranica 3 / 10.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.