|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Šljiva
Pridružen/a: 28. 01. 2011. (17:09:04) Postovi: 246 Lokacija: Maksimir
|
Postano: pet svi 26, 2017 11:38 am Naslov
: 2. liga proljeće 2017. |
|
|
| ib (napisa): | | trnac (napisa): | U tom slučaju treba korigirati prioritete za 1. i 2. ligu.
Vjerojatno bi prvi prioritet trebao biti domaćinstvo pola-pola, drugi prioritet da ekipe iz iste dvorane odigraju čim prije. |
U tom slučaju gubiš prvo pravilo da si u jesen nekome gost, a u proljeće domaćin i obrnuto, a to isto nije za zanemariti.
Ne znam, ja sam nekako odustao, i kao što Osvit kaže, ako se nešto može dogoditi zadnja kola, dogodit će se. Mi smo na isti način izletjeli prije godinu i kusur, tako da su se na kraju počela dešavati čuda.
Jednostavno se pomiriš da letiš ako se nisi matematički uspio osigurat, i počneš to shvaćati kao vlastiti propust ako nisi.
Ne razumijem ljude koji ne razumiju sport, i kojima je veća fora namjestiti i ostati nego ispasti i vratiti se. Sport je gotovo jedina sfera društva koju smo mogli ostaviti pravednom i čistom, kad je već veliki dio ostatka tako nepravedan i šugav. Al eto, to bi valjda bilo previše za tražiti.  |
Sviđa mi se komentar našega IB.To je legalno puštanje simpatiziranoj ekipi.To nije moralno ali je legalno!Tko misli drugačije može se pismenim putem(bez naknade)očitovat voditelju lige .I onda dalje(u slučaju nezadovoljstva) može se očitovati disciplinskoj komisiji(uz naknadu)i opet dalje predsjedništvu(uz naknadu) Ja sam igrao i 1.i 2. ligu i uvijek se to događalo u zadnja dva-tri kola .To su jednostavno nemoralna,legalna puštanja i poželjno je osigurati opstanak ranije .Najlakše je laprdati po forumu i delat se pametan .Posebno ovi iz nižih liga .Valjda misle da igraju bolji ako komentiraju na forumu u višim ligama  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pet svi 26, 2017 11:38 am Naslov
|
|
| Citat: | | Ako treba neka se i ogranič broj ekipa iz iste dvorane po ligi! Hitler Osama |
Maaaa neeeeee ... pa to nam je idealna prilika da nekaj bacimo na rešetku ili ražanj ili pod peku ili u satelit i sve to još u dobrom društvu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: pet svi 26, 2017 11:46 am Naslov
|
|
| max pax (napisa): | | Burke (napisa): | Baš gledam raspored zadnjeg kola i razmišljam jeli možda i Srkijevu ekipu zahvatila epidemija, zaraze se brzo šire!  |
Da opasne su te epidemije, imam neki feeling da bi mogla preć I na ekipu nabave, jbg treba vitamin uzimati  |
Matija je u Njemačkoj od prošlog tjedna i najavio je to odavno, a ta utakmica ionako nije trebala o ničem odlučivati, ali prije 2 dana su se stvari promijenile pa je tako kako je! Da nije zadnje kolo odgodili bi utakmicu kao uostalom i više puta do sada.
Ali izgleda da će vrijediti ona: Bog dao - bog uzeo!
Jasno je meni da ekipu iz iste dvorane nije ugodno nabiti i izbaciti je iz lige, ali ovo najviše ide na organizaciju i ždijeb, a ne na vas osobno jer ako nekom pustiš nekog drugog češ sje.... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: pet svi 26, 2017 1:21 pm Naslov
|
|
| Ma sve 5, kod nas slicna situacija srki radi popodne a klinac je na putu, tako da smo ja i cova samo |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: pet svi 26, 2017 5:24 pm Naslov
|
|
Ne vjerujem kaj čitam.čuj ak treba ograničite ekipe pa ko je tu lud.ko može ograničavati broj ekipa samo idioti..
A još jača je ova konstatacija ta tekma ionak nije trebala ni očemu odlučivati.jebeno.ma nek se ni ne pojave ionak imaju 2-3 neodigrane tekme po sezoni kaje jedna više manje. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sux
Pridružen/a: 09. 10. 2009. (13:53:39) Postovi: 174 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet svi 26, 2017 7:02 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | Jel ima brada protiv mixera?  |  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: sub svi 27, 2017 2:26 am Naslov
|
|
| mixer (napisa): | Ne vjerujem kaj čitam.čuj ak treba ograničite ekipe pa ko je tu lud.ko može ograničavati broj ekipa samo idioti..
A još jača je ova konstatacija ta tekma ionak nije trebala ni očemu odlučivati.jebeno.ma nek se ni ne pojave ionak imaju 2-3 neodigrane tekme po sezoni kaje jedna više manje. |
Mixer, da se razumijemo, nisam ni ja za nikakvo ograničavanje!
Ali ako treba birati između regularnosti i broja ekipa onda sam za regularnost.
Kao što Šljiva kaže, sve je regularno.. teoretski da. Nitko ne može natjerati npr. Bayern da istrči u najjačem sastavu zadnja kola ako je već osigurao naslov. Nitko ga ne može kazniti ili se na to žaliti, ali se ostavlja jadan dojam! Naročito ako protivničkoj ekipi baš ti bodovi trebaju pa se sj... neka druga ekipa. Da ne govorim o nekakvoj moralnosti!!
Inače, za informaciju tebi i ostalima, utakmica između nas i Nabave je uredno odigrana u četvrtak i nije bilo nikakvog predavanja i sl.
Bila je (ne bi vjerovao) dosta na knap bez obzira što je Nabava igrala bez Matije. (njegov izostanak nebi uspoređivao sa ovim drugim izostancima što god neko mislio o tome)
Zapisnika nema još na netu jer sam ga ja na kraju zaboravio slikati pa ga ne mogu staviti, a Zacko valjda nije stigao još.. (žena, djeca...)
A ja namjerno neću reći rezultat dok ne stigne zapisnik...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: sub svi 27, 2017 8:46 am Naslov
|
|
A kad ste igrali u kolko sati. naravno šala i zakaj nebi rekao rezu svakako češ nekoga sjebat sad ili kasnije  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: sub svi 27, 2017 10:05 pm Naslov
|
|
Ja sammislio da je Srki IRONMAN, a ono i njega ščepala epidemija!
Vidim da će sljedeće sezone u 2. ligi biti Trešnjevki ko Rusa uključujući i neke iz ovosezonske 1. lige.
Mixer, jesi shvatio poruku? (vrijeme radnje: četvrtak 19.30, PMF)
Predlažem da se uvede jedna liga samo za ekipe Južne Trešnjevke pa da se onda međusobno  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sub svi 27, 2017 10:42 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): | | Norrin (napisa): | Bas me zanima da li ce stvarno Gorica ispasti unatoc pobjedi protiv Bukovca cime su i nama omogucili prolaz u prvu ligu (iako smo izgubili od Tramonta jos u utorak).
Nekako bih se dao kladiti da hoce. |
Onaj koji bi sada stavio lovu na Goricu ostao bi bez para. Po već viđenom obrascu isti su pa-pa...  |
kao što rekoh...  _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: ned svi 28, 2017 5:29 am Naslov
|
|
Cinjenica je da su ove sezone u 2. ligi bile 3 Juzne, 2 Tuzne i 2 ekipe vezane rodbinski, to je vise od pola lige u "potencijalnom sukobu interesa", iduce sezone 4 Juzne, 1 Tuzna i 2 rodbina, opet isto, dakle.
I ne bi bilo nikakvih rasprava da se stvarno ne dogodi da se sve odigralo u skladu s tim interesima zadnje kolo.
Poznavao sam i 2 pokojnika koji su krojili gornji ili donji dom tablice kako im se prohtjelo, tada su i ekipe iz Juzne bile nezadovoljne takvim postupcima.
E onda se pocne pisati po forumu (jer naravno nista nikad nije dokazivo, i nema nikakvih sankcija), kao minimum satisfacije.
Ako nam cilj nije igra, nego druzenje i dogovor sa onim ekipama koje su nam simpaticnije, mozemo onda svi na pocetku sezone otici na klopu i napisati rezultat tih 90 meceva odmah, da ne cekamo zadnje kolo u (ne)izvjesnosti.
Kad je HNL u pitanju, onda vecina ljudi zeli postena prvenstva, itd., ali kad imaju priliku u svom divnom amaterskom natjecanju pokazati postenje, tada sve pada u vodu.
I molio bih da se postovi koji ne sadrze vulgarnosti, nisu trolanje, itd. ne brisu nepotrebno. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: ned svi 28, 2017 6:31 am Naslov
|
|
| Bravo Osvit! Dobar u pingiću, dobar u poštenju i fair-playu, dobar i u pisanju! Tatin sin! U svemu se s njim slažem ja, kao i velika većina ostalih, samo se većina boji, ili, ne želi, izlagati, "da se nekome ne zamjere". |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: pon svi 29, 2017 7:38 am Naslov
|
|
Činjenica je da su odgovorni mogli vidjeti što se dogodilo ove sezone. Shodno tome za jesen treba učiniti sve potrebno da se to ne ponovi, a ako se ponovi, onda je jasno o čemu se radi. . Ne postoji ni jedan "tehnički" razlog da ekipe iz Toz-a ne bi svoje međusobne utakmice odigrale do sredine prvenstva. _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pon svi 29, 2017 8:19 am Naslov
|
|
Čekaj jel vi mislite da JT ima ikakve veze s tim kak Štef Leskovec slaže raspored ?? I kak da znamo da nebude bilo tehničkih poteškoća pri slaganju rasporeda ? Opet dolaze nove ekipe iz naše dvorane u drugu ligu i to dvije...
I u petoj ligi ove godine su bile 3 momčadi iz naše dvorane i sve međusobne smo odigrali u prvih par kola. Sve međusobne i u drugoj ligi su odigrane u prvim kolima osim jedne.Kaj mislite da Pavić ili Hrga kao kapetani imaju ikakav utjecaj na Leskovca ?? ili na Pahera ?? Ili da su povezani direkt s vrhom vlasti U Hrvatskoj pa je Plenki urgiral kod Štefa ?? Mislim da vas sve malo previše peru teorije zavjera
BTW nema nijedne dvorane u Zagrebu i šire u kojoj bi više željeli da se poštuju pravila i ferplej , garantiram.
A vi svi dušebrižnici koji nama implitirate neko nepoštenje pometite prvo po svojim dvoranama i klubovima pa bu nam svima bolje.
P.S. Koki ovaj post nije namjenjen direktno tebi nego je osvrt na sve dosadašnje tekstove u ovoj temi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: pon svi 29, 2017 8:39 am Naslov
|
|
| Bla bla bla bla bla bla bla bla bla.u sezoni dok smo bili u dvorani bile su 4 juzne i odigralo se do 4 kola sve ali odlaskom i i formiranjem 2 Tužne brojevi su se poremetili.E sad dolazi još jedna ekipa iz dvorane u 2 ligu znači 5 ekipa iduće sezone. koja je to izborila .ekipe iz dvorane napreduju i bit će toga još možda već iduće sezone broj naraste i kaj onda napravit.kad se u 1 ne odigra 5tekmi po sezoni jer nikom ne treba to je normalno.Uvijek će biti muljanja tu nema pomoći.ko to tako prihvati bit će mu lakše kolko god se to nekome svidjalo ili ne. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: pon svi 29, 2017 8:42 am Naslov
|
|
Ko u vrticu: "On je mene prvi, ja sam mu samo vratio!"
I onda citas rezultate i ne vjerujes svojim ocima, jer se poslije jedne "cudne" tekme ko domino efekt nastavlja dalje, i sramote se svi redom.
Ostaje nada da ce mladje generacije drugacije gledati na ovo natjecanje (mozda ovi mladji decki koje je Profesor doveo u SOKAZ). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pon svi 29, 2017 9:51 am Naslov
|
|
Mislim da je moj (novi) prijatelj Wolf u pravu kada tvrdi da oni, a niti g. Leskovec, nisu krivi za raspored igranja, niti da je takav raspored namjerno napravljen, a da se nekome pogoduje. Niti ja na vjeruje u "teoriju zavjere" unutar SOKAZa i ne bi trealo previše inzistirati na rasporedu igranja, ako to nije moguće drukčije posložiti, kako je to IB objasnio.
Težište treba baciti isključivo na - fair play i to do zadnjeg kola, a bez obzira na prijateljstvo.
Eto, na primjer, kako objasniti to da u odlučujućem meču za pitanje pobjednika tog meča, kod rezultata 4:5, cijenjeni Valentić i Radusin, jednostavno tako lako i uvjerljivo izgube s čak 11:6, 11:4 i 11:7 od, isto tako cijenjenih, Sučića i Pavlovića?
Dakle, bio je to prvi poraz Valentićeve ekipe, kao i njihov prvi poraz u parovima!? I to bez osvojenog seta u odlučujućim parovima!? A, pobjednicima je ta pobjeda značila spas od ispadanja, dok je Valentićevoj ekipi to bilo nebitno! Jučer gledah maestralnog Valentića i ja to jednostavno ne mogu prihvatiti kao činjenicu. Sorry, dečki. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: pon svi 29, 2017 10:07 am Naslov
|
|
| Možda matematika nije bila vaš omiljeni predmet ali i bod bi bio dosta.Znate ono ipak je motiv presudan.što je lako dokazivo |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: pon svi 29, 2017 10:12 am Naslov
|
|
| mixer (napisa): | | Bla bla bla bla bla bla bla bla bla.u sezoni dok smo bili u dvorani bile su 4 juzne i odigralo se do 4 kola sve ali odlaskom i i formiranjem 2 Tužne brojevi su se poremetili.E sad dolazi još jedna ekipa iz dvorane u 2 ligu znači 5 ekipa iduće sezone. koja je to izborila .ekipe iz dvorane napreduju i bit će toga još možda već iduće sezone broj naraste i kaj onda napravit.kad se u 1 ne odigra 5tekmi po sezoni jer nikom ne treba to je normalno.Uvijek će biti muljanja tu nema pomoći.ko to tako prihvati bit će mu lakše kolko god se to nekome svidjalo ili ne. |
Da će uvijek biti (i bilo je )muljanja to svi znamo. Zadaća je sustava da to predvidi i onemogući prije nego što se dogodi. To što će se netko negdje provući i muljati ne možeš spriječiti. Možeš samo dati manje mogućnosti. U konkretnom slučaju mogućnost je data tako da su rezultati zadnjeg kola bili lako predvidljivi. _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: pon svi 29, 2017 10:45 am Naslov
|
|
@mixer: Meni nije jasno kako netko za koga sam siguran da me nikad ne bi pokrao za poen i uvijek bi mi priznao prasicu moze mrtav-hladan reci da je ok da mu Valentic da bodove, a cijelu sezonu se ekipa wunderkinda zdusno trudila da sve pobijede sa sto vecom razlikom.
Zanimljivo da Valentic nije pustio pojedinacno Sucicu npr., ego radi, tu je bilo motiva za igranje, ne?
Trebao se ugledati na Matijaseca.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|