NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

2. liga proljeće 2017.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Izra

PostPostano: pon svi 29, 2017 9:31 pm    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

namjestanja je bilo i biti ce uvijek, to je jasno. ali da je lijepo reci da si igrao 9 godina za ekipu koja za to vrijeme, pa ni prije ni poslije tebe nije namjestila ili pustila ni jednu tekmu, lijepo je. i mozes reci da bi sokaz bio puno ljepse mjesto za igranje kad bi se drugi poveli tvojim primjerom. naravno da nece nikad svi, ali ako bi bar jedan dio, vec bi bila velika stvar.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mixer

PostPostano: pon svi 29, 2017 10:57 pm    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Bućo postavio sam pitanje pa bi i odgovor.šta je nerealno u rezultatu osim da su došli dvojica.sad tu govoriš o ranjenom lavu i čudnim pitanjima.pa kad otvarate pitanja budite spremni na slićna.kužim da si si frend sa žackom i to poštujem i ali okreni se malo u natrag.i milion postavljenih pitanja.vadiš stvari iz konteksta kako ti odgovara.da naravno da smo trebali riješit stvari do 6-8 kola ali splet okolnosti je bio takav i doveli smo se u lošu situaciju.jebe mi se ko šta misli ali da si se zakačio na jednu tekmu a zanimljivo ti je još bar 5 samo se niš ne piše.pa kak ste vi izgubili neke tekme di ste jači.niko te ništa nije za to pitao.jer vi ste oličenje poštenja .nemoj me potezati za jezik nego recite di je lova od monografije i zakaj ni 5 godina još nije izašla.ili moraš na konzultacije i pitat za savjet kad i kako ćeš odg.kolko god si mi ponekad simpatičan u toj svojoj naivnostu sve sam sigurniji da je to namjerno.svi se čude ko pura dreku čak je i tonči poslao poruku iz zadra da nebi kaj propustio.I za kraj kolko je ekipa ikad kažnjeno za nedolaske na tekme.Da završim kad kako i u kojem sastavu igra moja ekipa i preuzimam odgovornost za to.kad smo sule i ja igrali sami jer je dario bio okupiran svadbom nikog nije zanimalo.aizvukli smo 2 x .da smo protiv bukovca imali daria sad o ovome nebi ni pisali.ali možda je ovak čak i bolje.barćemo dobit neke odg.i poćnite skupljat lovu da napokon Organizacija napravi 1 turnir di nećemo donirati lovu za kotizaciju nego će se Sokaz pobrinut za svoje članove.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: pon svi 29, 2017 11:01 pm    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Moje je mišljenje da su prijateljstvo i pivkan iznad fer pleja.
Fer plej će se zaboraviti za mjesec dana (pokrivanje ušima), prijateljstvo i pivkan neće.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ib
Site Admin

PostPostano: uto svi 30, 2017 5:57 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Stvarno? Smile

Jer šta, nijedno pravo prijateljstvo ne bi izdržalo test "ko ga šiša, ajmo odigrat pošteno pa šta bilo"? Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Norrin

PostPostano: uto svi 30, 2017 6:36 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Ocito nije bespotrebno otvorena tema, nije u pitanju jedan covjek i jedna ekipa.
Nazalost, dobar izraz je iskoristio Igor, u pitanju su Vendette i Omerta, a znamo tko se s time bavi.
Nitko od nas nije nevinasce, ali nismo mi ostali krivi sto se sada pise po forumu, nego vi koji ste radili ta...
Mi smo krivi (kao i vi ponekad), sto ne skupimo dovoljno bodova za prolaz ili opstanak prije zadnjih kola.
Bas smo blesavi sto gledamo raspored zadnja 3 kola, kad se nemamo cemu nadati.

@Zacko: nemoj(te) se ljutiti, ali 9:3 peti set bi dobio i netko iz pete lige, a kamoli ne jedan od najjacih igraca prve lige.
Osim u trenutku kada bi dobivanje iduca 2 poena izbacilo korektniju ekipu u drugu ligu.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto svi 30, 2017 7:00 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Samo za zapisnik, dobivanje dva iduća poena ne bi Alternativu izbacilo u drugu ligu, bio im je dovoljan remi taj dan da ostanu.

A do kraja susreta je Alternativa bila blagi favorit u oba meča, tako da ako su htjeli dogovarati, vjerojatno ne bi pričali o 9:3 u petom setu na forumu.
[Vrh]
Norrin

PostPostano: uto svi 30, 2017 7:04 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Ispravka prihvacena, kod ostatka posta stojim, ne tvrdim da je namjesteno, nego da je ta partija odigrana "pod rucnom" nakon 9:3, eto.
[Vrh]
Brod

PostPostano: uto svi 30, 2017 7:13 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Jedini fair play bi bio kad bi sve ekipe u svim tekmama igrale u najjačem sastavu,a to je u amaterskom natjecanju kakav je SOKAZ iz objektivnih razloga nemoguće!

Ove sezone loše se zavrtilo za Goricu,da je ispala JT5 ili mixer,nebih imao ni riječi protiv,jer objektivno i jedni i drugi su visili i mogli ispasti!

A evo i pitanje, kako motivirati ekipu iz istog kluba da u zadnjem kolu izbaci frendove iz dvorane iz lige, ako postoji legalan način da to ne napravi.

Pa i na svjetskom prvenstvu Ćiro vadi 7 prvotimaca protiv Portugala jer je već osigurao četvrtfinale,jbt koji anti fair play... Eeeek!
Norrin

PostPostano: uto svi 30, 2017 7:43 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Ciro vadi ljude jer je u pitanju profesionalni sport, i bitna je fizicka potrosenost kljucnih igraca.
I ako i nakon toga sto si je birao slabije protivnike u cetvrtini finala ispadne, opet ce ga javnost popljuvati.
Kljunu se to isplatilo '96 kad je pustio Svedjanima u rukometu.
Steta da i na turnirima ne pustamo svi ljudima iz dvorane, ili na treninzima, nego se lupa rukama i nogama po zidovima, psuje se itd.
Zamislis da si na turniru ili treningu i odigras, pa rezultat bude kakav bude. Very Happy
[Vrh]
mixer

PostPostano: uto svi 30, 2017 8:03 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Neznam zašto se prešučuje činjenica da bi mi ostali i sa nerješenim a opravdava da su drugi u ostatku meča blagi favoriti.jer to je noemalno.Nije isto igrati na 5-2 ili 4-3 a prijeti ti ispadanje .da sam zločest napisao bi a možda i ne ispadamo tak da je svejedno.Radi višeg cilja i uvijek regularne 1 lige moglo se i unaprijed odigat.a uz suglasnost voditelja i odgodit zadnje kolo sve kako bi pravda bila zadovoljena.ops opet sam glasno razmišljao.Uvijek dvostruka mjerila al valjda tak treba biti.uglavnom svim drugoligašima u sljedećoj sezonii da osiguraju opstanak što prije da opet dušebrižnici mogu mirno spavati.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto svi 30, 2017 8:18 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Zato što je vama i remi protiv prvaka jednako nedostižan u normalnim okolnostima i sve bi bilo isto da je završilo 5:5 Mig
[Vrh]
trnac

PostPostano: uto svi 30, 2017 8:24 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Stvarno? Smile

Jer šta, nijedno pravo prijateljstvo ne bi izdržalo test "ko ga šiša, ajmo odigrat pošteno pa šta bilo"? Klanja se

Bi, samo onda piva ne bi bila tako dobra Zubo
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto svi 30, 2017 8:37 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Sve ovisi jel se osjećaš bolje u slučaju da navek živiš ako zgineš pošteno, ili ako preživiš dogovorom i nekoga zajebeš. I u kojem slučaju ti je slađa piva.

Drugim riječima, ovisi s kim se družiš. Zubeki
[Vrh]
mixer

PostPostano: uto svi 30, 2017 9:10 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Ja tebe bućo zbilja ne kužim.kaj su normalne okolnosti .pa jel normalna okolnost da se tekma odigra ranije ak je čovjek na putu.ne to nije opcija jer se onda može i izgubit.Da je baki kita bila bi deda.neda mi se stalno tipkati jedno te isto.
Kad kao predcjedništvo odg na postavljena pitanja mozemo dalje.a nadalje možeš branit svog frenda.I kad ti se stave argumenti u gornjem postu ti opet po svom.

Živite u nadi možete kaj hoćete ne slušajući i ne odg na nikakva pitanja
[Vrh]
trnac

PostPostano: uto svi 30, 2017 9:11 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Igranje u prvoj i drugoj ligi se doživljava previše emotivno.
Koliko je čast (i slava) igrati u njima, tako je pretpostavljam i sramota ispasti iz njih.

Kažu da je Sokaz rekreacija, Pojma nemam, prva i druga liga to ipak nisu.
[Vrh]
zacko

PostPostano: uto svi 30, 2017 9:13 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Norrin (napisa):
Ocito nije bespotrebno otvorena tema, nije u pitanju jedan covjek i jedna ekipa.
Nazalost, dobar izraz je iskoristio Igor, u pitanju su Vendette i Omerta, a znamo tko se s time bavi.
Nitko od nas nije nevinasce, ali nismo mi ostali krivi sto se sada pise po forumu, nego vi koji ste radili ta...
Mi smo krivi (kao i vi ponekad), sto ne skupimo dovoljno bodova za prolaz ili opstanak prije zadnjih kola.
Bas smo blesavi sto gledamo raspored zadnja 3 kola, kad se nemamo cemu nadati.

@Zacko: nemoj(te) se ljutiti, ali 9:3 peti set bi dobio i netko iz pete lige, a kamoli ne jedan od najjacih igraca prve lige.
Osim u trenutku kada bi dobivanje iduca 2 poena izbacilo korektniju ekipu u drugu ligu.

Ma nemam se kaj ljutit. Iskreno-već sam mislio da je gotovo na 9:3 i da to ne mogu izgubit. Isto tako kad smo poveli 4:2 s dva igrača strujalo mi je kroz glavu da postoji sad već dosta velika šansa da izbacimo protivnike u drugu ligu. Nisam pustio-samo sam se nepotrebno opustio. Htio sam dobit taj meč da odigramo te parove. Isto tak moram priznati da bi imao moralnu dvojbu što učiniti u parovima na 5:4 za nas kad znam što donosi naša pobjeda i da zapravo kumujemo nepravdi.

@Mixer: Neznam zašto stalno spominješ nekakve novce za Monografiju i meni to spominješ. Ja osobno neznam za nikakve posebne novce za Monografiju. Koliko ja znam izrada i tiskanje Monografije bi se trebala platiti iz viška od članarine prošlih godina i cijene koštanja same knjige. Složio bi se s tobom da je nedopustivo koliko Monografija kasni. U par navrata smo imali tu temu na Predsjedništvu i do danas neznam koji bi bio moj način da ubrzam pisanje osim što smo stalno poticali da se to napravi u što bržem roku. Dobili smo uvjeravanja da će to bit i tako par puta. Monografija se sprema već godinama (i prije nego sam bio u Predsjedništvu) i moj stav je koji ću i iznijet na Predsjedništvu je da ako ove godine ne bude gotova i tiskana da se sve prolongira na 2020. te da se odredi ekipa koja će to napraviti i jamčiti za kvalitetu i rok izrade. Znači da to ipak radi više ljudi i da sve ne spadne na jednog pa ćemo tako vjerojatno dobiti i bolji finalni rezultat.

Što se tiče besplatnih turnira (DEDA i VODOVOD) to je već nekoliko puta predlagano ovdje na forumu i koliko se sjećam ima argumenata i za i protiv. Mislim da nije stvar u lovi već u organizacijskim problemima. Moj osobni stav je da ovakav način turnira (prijavnina 50 kuna) solidno funkcionira i da nema potrebe za eksperimentima. Takav je moj stav i na Predsjedništvu.

Ako imaš ti ili bilo tko drugi od članova još kakva pitanja odnosno zanima te moje mišljenje u vezi problematike Sokaza slobodno pitajte i ja ću otvoreno odgovoriti. Nemam nekakve probleme s tim. Nemam veze s lovom Sokaza, nisam na plaći Sokaza, nisam Bogom dan u Predsjedništvo.

Čak štoviše pozivam sve konstruktivno članstvo koje smatra da može svojim doprinosom poboljšati funkcioniranje Sokaza da se odazove na redovni Zbor Sokaza koji bi se trebao održati ove godine te na kojemu će biti izabrana nova Skupština Sokaza sukladno Statutu.
Skupština kasnije ove godine bira Predsjedništvo te je tu također između ostalog i moj mandat na raspolaganju. Volio bi da se uključe i nove snage sa novim idejama a sve radi poboljšanja Sokaza.
Ja sam uvijek za demokraciju i za uključivanje konstruktivnih ljudi s argumentima.
Nisam za pljuckanje, stvaranje problema i kritiku radi kritike.

Problem kod tebe Mixer mi je to da dosada nisam vidio niti jedan tvoj konstruktivni prijedlog s nekakvim argumentima nego kukanje i pljuckanje.
Sokaz po meni solidno funkcionira ali isto tako može i bolje.
Al za to bolje mora se uključiti više razumnih ljudi i posvetit dio svog slobodnog vremena i volje za nove prijedloge, nove načine organizacije i preuzimanje dijela odgovornosti.

Lako je iz fotelje pljuckati nije dobro ovo, nije dobro ono, Predsjedništvo je ovakvo ili onakvo.
Uključi se ili predloži nekom kog smatraš dobrim da se uključi.
Ova godina je savršena prilika za to!
[Vrh]
zacko

PostPostano: uto svi 30, 2017 9:26 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

mixer (napisa):
Ja tebe bućo zbilja ne kužim.kaj su normalne okolnosti .pa jel normalna okolnost da se tekma odigra ranije ak je čovjek na putu.ne to nije opcija jer se onda može i izgubit.Da je baki kita bila bi deda.neda mi se stalno tipkati jedno te isto.
Kad kao predcjedništvo odg na postavljena pitanja mozemo dalje.a nadalje možeš branit svog frenda.I kad ti se stave argumenti u gornjem postu ti opet po svom.

Živite u nadi možete kaj hoćete ne slušajući i ne odg na nikakva pitanja

Nisam sad ovo shvatio Mixer.

Ti hoćeš reć da smo mi trebali igrati tjedan ranije zato jer smo trebali pretpostaviti da će ekipa Marco Polo (koja je uvjerljivo 2. na tablici) izgubiti od ekipe JT3 koja se bori za opstanak i u normalnom tijeku stvari nema nikakve šanse protiv Marca Pola.

Nisu li onda možda ipak oni trebali odigrati unaprijed ako Lončar nije mogao igrati zadnji tjedan. Pa naša utakmica vrlo vjerojatno ne bi o ničemu niti odlučivala.

Imaš obrnutu logiku.

U normalnom tijeku stvari to što smo mi igrali s dvojicom nije trebalo imati nikakav učinak na tablicu i ispadanje.
Dobili mi-izgubili JT3 ispada ako izgubi ili odigra neriješeno protiv Marca Pola. A morala bi izgubiti po jačini igrača.

Isto kao što je tvoja ekipa trebala izgubiti od Valentića i kompanije u normalnom tijeku stvari i trebao si ispasti.

Al to nije bitno. Bitno je da smo mi nepošteni koji smo sportski odigrali a ti si poštenjak koji je igrom slučaja pobijedio prvake svoje lige.

Cheer
[Vrh]
Norrin

PostPostano: uto svi 30, 2017 9:26 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

@trnac: Ne radim nikakvu razliku u namjestanju tekmi izmedju 1. i 15. lige, cinjenica je da bih trebao uzivati u ulasku u prvu ligu i biti ponosan, a da budem iskren, sve mi se zgadilo zbog ovog divnog zadnjeg kola.
Nije sramota ispasti, ako se odigra korektno.
Kad se vidi s koliko gusta igraju ljudi u Vjesniku koji su jucer prvi puta primili reket u ruke, ima ih po 10 na tekmi u 2 ekipe, i sigurno nikome ne pada na pamet da ne odigra tekmu, a kamoli jos da dogovori rezultat, onda me je sram dugogodisnjih "sportasa", neovisno o razini igre.
[Vrh]
edizg

PostPostano: uto svi 30, 2017 9:35 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

U drugoj ligi je uvijek bilo takvih situacija i to su radile uvijek iste ekipe, tako da tu nekih novosti nema, a odavno sam se prestao brinuti oko toga.

Želim samo napomenuti kako su u prezdanjem kolu Tužnoj Trešanjavci I. ponuđena čak tri termina za odigravanje utakmice - ponedjeljak, srijeda i četvrtak. Nakon što se ispostavilo da utakmicu zadnjeg kola s Utrinama moramo odigrati ranije zbog mog odlaska iz zemlje te da je jedini mogući termin za odigravanje te utakmice bio ponedjeljak, oni su inzisitirali da mogu isključivo igrati samo u ponedjeljak. Treba napomenuti da Tužna trešnjevka I. ima 4 igrača i da im tada nije palo napamet protiv nas odigrati s dva igrača.

Za info. rezultat naše utakmice:
http://sokaz.hr/zapisnik.php?oblik=html&ek1=181&ek2=24&dat=2017-05-24
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Dinko Š.

PostPostano: uto svi 30, 2017 10:16 am    Naslov : 2. liga proljeće 2017. Citirajte i odgovorite

Ja bih, kao najstariji sudionik ove polemike, predložio završetak ove burne i plodne diskusije i to s neodlučnim rezultatom.
Naime, moj (novi) prijatelj Brod je sve sumirao i dao lijepi epilog, koji daje za pravo kako jednima, tako i drugima, kad je mudro zborio:
"Kako motivirati ekipu iz istog kluba da u zadnjem kolu izbaci frendove iz dvorane iz lige, ako postoji legalan način da to ne napravi."
Ja to obrazloženje u cijelosti prihvaćam i to je meni, pametnom kakav već jesam, sasvim dovoljno. Nadam se i ostalima.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće
Stranica 6 / 10.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.