| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ozvacic
|
Postano: pet lis 06, 2017 5:55 pm Naslov
: Medijsko praćenje sokaza! |
|
|
https://youtu.be/ElEgn-DHctA _________________ Nittaku Shake defence
Friendship 729 super fx 2.2
Tsp curl p1r 1.5 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pet lis 13, 2017 7:00 am Naslov
|
|
Sinoć ekipa iz Trend TV bila u posjeti Južnoj Trešnjevci!
Osim što su popratili derbi prve lige između trenutno prvoplasiranih i drugoplasiranih,te bratoubilački meč između JT 5 i JT Utrina na susjednom stolu,bilo je i par izjava i komentara o klubu i na odigrane mečeve.
Neki od glavnih glumaca su falili ali koga nema bez njega se mora!
Gledajte nas nas Trend TV-u!
Neni,strogom kamermanu i simpatičnoj voditeljici dubok za ideju!
SOKAZ na TV-u,i to smo doživili,što je sljedeće,samo je nebo granica...  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Vracko
Pridružen/a: 21. 10. 2011. (23:37:54) Postovi: 511 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: pet lis 13, 2017 7:12 am Naslov
|
|
Svaka čast na ovakvoj iniciiativi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet lis 13, 2017 7:36 am Naslov
|
|
Sve ti je to Bobinski !  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kašo
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sub stu 25, 2017 10:40 am Naslov
|
|
Kaj mislite jesu li ove dosadašnje emisije privukle nove članove u Sokaz ...ili su ih odvratili od te ideje ? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub stu 25, 2017 11:36 am Naslov
|
|
Ne znam. Pogledao sam oko 4 minute jedne emisije (od toga više od pola reklama) i nisam našao motivaciju da gledam dalje.
Teško Sokaz može takvom emisijom privući nove članove. Emisija je na regionalnoj televiziji (Karlovac). Prije će Karlovčane motivirat na pinganje  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sub stu 25, 2017 12:33 pm Naslov
|
|
Trend tv je najgledaniji program na max tv-u.
Od 30tak ljudi koje sam pital za taj tv program od njih 30 nitko nije čuo za njega. Tolko o svemu. _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: sub stu 25, 2017 12:56 pm Naslov
|
|
Dobar osvrt imate i od mr. Geek na http://rama.hr/?page_id=25
Nadam se da me neće tužiti za copyright.
A ako na istoj stranici sa linka skrulate malo niže možete pročitati i jedan dobar osvrt na SOKAZ _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
fifa
|
Postano: sub stu 25, 2017 1:14 pm Naslov
|
|
Čitajući postove o ovoj temi na forumu, pa još iskaz Mladena Vunderlea na svojoj stranici,ponukalo da reagiram u svezi svih ovih negativnih reakcija na emisiju SOKAZ-a.
Kao prvo emisiju emitira TV TREND iz Karlovca no ona je namjenjena ponajviše Vama sokazovcima...
A ista televizija se prati diljem Hrvatske na MAXtv,OPTIMA,VIP i slično pa stoga ova emisija ima sve mogućnosti da se prati baš svuda...Mnogi niste znali za tu mogućnost, a za puno stvari u životu se treba informirati..
Kao drugo vjerujem da ste primjetili u desnom kutu ekrana da je ista emisija POD POKROVITELJSTVOM...
Veliki entuzijast NENAD BOBINSKI došao je do ideje da se u promociji SOKAZA otiđe dalje i da bi bilo dobro da se to medijski prati kroz TV emisiju...
Mladene, pa zar mislite da jedan takav projekt kojeg stvara televizijska kuća ne košta ništa...da pokušalo se kroz pvećanje cijene i odgovor je bio ne..i u redu nemože,nemože...
No,Nenad nije odustao tražio je sponzore emisije koje moraju pokrivat ekipu koja izlazi na teren i ostale troškove...
Obilazo je firme,poznanike i uspio je u naumu da krene pilot serija od 13 emisija o SOKAZ-ovom prvenstvu.
Smetaju vas reklame..premotajte ako ih ne želite gledati...pa tko će lud platiti za reklamu, a da se tokom emitiranja ne emitira ista, bože moj...
Grešaka u emisije je bilo i bit će, najposle,primjer HRT -a...pa oni su državna tv,pa obiluju ispadima i greškama...
Ja sam u prilogu fulao rezultat,bilo 8:2 i rekao 9:1, i sad bi zbog toga trebalo rezati..pa kud bi onda došle sve televizije da funkcioniraju na taj način...
Po vašem Mladene ispada da je NENAD pronašao zlatnu koku stvarajući ovu emisiju...da stvara unosan biznis...čovjek voli iznimno pingač , a do tada nije nikad čuo za TREND TV iz Karlovca...
Preko veza došao do njih ...ponudio im suradnju, a sve u cilju da SOKAZ ima nešto novo...
Pa zar neznate da je Jaska do prije 2 godine imala jednu momčad u Sokaz-u...DANAS IH IMA PET...i sve su u vrhu..a u svemu tome je imao prste i NENAD BOBINSKI.
Neke kritike u emisiji i stoje, bože moj to je početak ( nadamo se ne i kraj), no tu smo svi da svojim prijedlozima i iskustvima pomognem da Sokaz bude još jači...
Prije nekoliko mjeseci išao je uživo prijenos SOKAZ meča iz Jaske, kojeg sam emitirao punih 3 sata, normalno preko facebooka, ali i to je pomak...
Ovaj moj osvrt na ova lagana "pljuvanja" o emisiju mogao je biti i žešči no svi mi imamo svojih nedostataka i svakom bi mogli nači neke mane, zar ne Mladene ?
Gledajmo prema budućnosti, sugerirajte, budite i vi kreatori nečeg novog i boljeg za NAŠ SOKAZ...
Sorry, na tehničkim i pravopisnim greškama u tekstu, no kakav sam takav sam ,pa vjerujem da mi ne zamjerate na tome..
POZDRAV IZ JASKE ...A SVIM NAŠIM PROTIVNICIMA PORUKA..DOĐITE U JASKU U NAŠU PREKRASNU DVORANU,BUDITE NAM DRAGI GOSTI..SAMO 15 minuta vožnje po autoputu...pozz
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
|
Postano: sub stu 25, 2017 1:53 pm Naslov
|
|
Ma Fifa, sve 5, nemoj se dati isprovocirati, namjera emisije je za pohvalu, pristup i produkcija zadovoljavajući, svježe ideje nadolaze, ima podršku većine ljudi u Sokaz-u, uvijek je dobro imati još nešto, bilo gdje, o Sokaz-u,.... a za ove zlonamjerne kritike onih kojima je životni stav da je dobro samo ono što oni misle i rade a sve ostalo podcjenjuju i omalovažavaju, ne obraćaj pažnju. Ima i puno ljudi koji su kivni na tu emisiju iz raznih razloga. Možda je trebalo prvu emisiju napraviti o snabdjevačima opreme i dvoranama za stolni tenis pa bi to onda bila dobra emisija.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sub stu 25, 2017 3:42 pm Naslov
|
|
Već sam Vunderleov komentar je reklama za tu TV emisiju o SOKAZ-u. Zatim, njegov komentar je vrlo dobar, pismen, objektivan i stručan. Stoga nije nikakvo "pljuvanje".
I odgovor Fife je sasvim u redu i dobro došao. Objašnjava i tumači. No, ne bi smio biti osjetljiv na kritike, jer ih istovremeno sami i poziva.
Dakle, i Vunderle i Fifa imaju moje odobravanje i pohvale, te samo naprijed dečki sa svojim poslom! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cvijo
|
Postano: sub stu 25, 2017 3:56 pm Naslov
|
|
Mišljenja sam da bi za vrijeme razgovora sa Sokazovcima u emisiji trebalo prikazivati igru, a ne njih kako stoje i pričaju. Intervjuiranog je dovoljno pokazati prvih 10-ak sekundi razgovora, koji može teći i dok se prikazuje meč. Takvu emisiju bih pratio, svejedno radi li se o prvoj, devetoj ili stotridesetoj ligi. Ovako, nije mi baš gledljivo.
Inače, svaka pohvala za inicijativu  _________________ Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub stu 25, 2017 4:30 pm Naslov
|
|
Ja sam pogledao sve emisije.
Odlična je Cvijina opaska (koji igra sa crnim Stiga Hybrid Wood) da treba prikazivati igru igrača,
a glas govornika nakon prvih 10-tak sekundi treba biti u pozadini.
Treba pokazivati igru, što više igre i samo igru.
Inicijativa s emisijama je za svaku pohvalu, a zanimljivost se sigurno može dići na višu razinu s minimalnim izmjenama.
Emisije gledam na Youtube-u i reklame ne ne smetaju jer ih jednostavno - preskočim pošto ih već znam napamet
Meni osobno su emisije sasvim ok i moj prijedlog je da pod MUST u svakoj emisiji treba pratiti tekmu iz neke druge ljige.
Kada uzmete u obzir da recimo u Slavoniji muku muče s organizacijom barem dvije rekreativne ljige,
da je u Istri situacija slična ili možda samo mrvicu bolja, da je u Dalmaciji naučna fantastika organiziranje bilo kakve rekreativne ljige......onda sam siguran da svi igrači iz tih dijelova države sa suzama u očima i oštrim bolom u želucu gledaju (ako gledaju) te emisije, a nas, igrače Sokaza smatraju za Marsijance iz neke daleke galaksije jer mi osim 22. muške i 1. ženske lige imamo i TV emisiju
 _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sub stu 25, 2017 6:19 pm Naslov
|
|
| U Opatiji su mi rekli da je naša 15. liga po jakosti u rangu njihove 2. lige. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: ned stu 26, 2017 10:11 am Naslov
|
|
Volio bih kad bi se na ovu temu priključilo i više ljudi koji su nekad komentirali događanja vezana uz Sokaz jer ovo je definitivno nešto što još nismo imali.Kritike i pohvale , komentari , pogled iz drugog kuta ..sve to sigurno može pomoći tvorcima emisije da postanu bolji i zanimljiviji.
Što se tiče podrške Sokazovaca emisiji koja je o Sokazu mislim da je stopostotna.
Što se tiče financiranja, rasprave bi moglo biti samo kad bi bila financirana 100% od strane Sokaza a ovako kaj koga briga ... srećom pa imamo ljude koji mogu i žele odvojiti novaca za ovakvu ideju
Cvijo je kaj se mene tiče na dobrom tragu , emisija mora biti zanimljivija , voditelj(ica) mora znati nešto više ( bar išta ) o stolnom tenisu .Puno više same igre ali onaj koji snima ( ili montira) mora znati prepoznati zanimljiv trenutak.
Prikažite ono što je bit Sokaza , igru ali i treće poluvrijeme , dajte da vidimo zašto nam se stvarno isplati potegnuti do Jaske ( jel Fifa ) Samobora, Gorice ,Dugog Sela ili Pešće.
Za sad ... Nenad Bobinski  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: ned stu 26, 2017 1:16 pm Naslov
|
|
Emisija je fenomenalna, ali uvijek može bolje.
Osim što bi trebala biti zanimljiva Sokazovcima,
trebala bi privući i nove članove/ice.
Odnosno na kraju svake emisije pustiti poziv (reklamu) u trajanju od minute-dvije
svima koji bi se htjeli aktivirati (ili ako dolaze solo ili ako dolaze kao ekipa kome da se obrate).
Bilo bi zgodno kada bi postojala i 5-minutna rubrika - Škola stolnog tenisa,
tipa predavanje koje je imao Krešimir Marinković, a snimano je mobitelima,
snimiti kako Bog spada i napraviti kratke lekcije.
A ne bi bilo zgorega niti da se naprave lekcije kako i gdje odabrati opremu.
Slažem se da bi postojeći interviewi bili zanimljiviji kada bi se nakon uvoda razgovor preselio u pozadinu,
a pustilo snimku sugovornika kako igra.
Jednako tako preseliti privatne priče u "Treće poluvrijeme", odnosno upoznavanje ljudi van stolnog tenisa ..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
|
Postano: uto stu 28, 2017 6:57 am Naslov
|
|
Danas, utorak, 28. studenog u 10 s i 54 min. (repriza) na HTV 2 - (Re)kreativac - emisija o stolnom tenisu. Kasnije na "hrti" platformi.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
doktor
|
|
| [Vrh]
|
|
 |