NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Plaćanje igrača
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Saša

PostPostano: sri lis 18, 2017 12:46 pm    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

Sad bi i ti išao u tom smjeru i angažirao nekog?
Vracko

PostPostano: sri lis 18, 2017 1:01 pm    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

Zamisli Saša da Dinko tebe angažira Very Happy Beljenje Di bi vam bio kraj ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Saša

PostPostano: sri lis 18, 2017 2:42 pm    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

Žao mi je ali usprkos impresivnoj odvjetničkoj i prevoditeljskoj karijeri nema on tih novaca.
Ma koji bi novci mogli platiti te duševne i druge boli?
Pa opet sa druge strane Anto to radi pro bono.
Čisti i ekstremni mazohizam.
Dinko Š.

PostPostano: sri lis 18, 2017 2:50 pm    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

Naime, naša bratska ekipa Ady Endre IV. koja tavori u 17. ligi, angažirala je jednog vrlo jakog igrača, Škrbatića, pa su odmah zasjeli na prvo mjesto i prijete da nas preskoče u ligama. Nekako pak naslućujem da bi taj njegov angažman možda mogao biti - naplatan?
Za svaki slučaj, ja sam mu dostavio, sa svoje strane, jednu financijski podebljanu ponudu, pa bumo videli.
Inače, Krešo "Spin" Čivić iz 9. lige tražio je od nas soma kuna za ovu sezonu, pa mi je sada pomalo žao što smo ga odbili.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Vracko

PostPostano: sri lis 18, 2017 3:57 pm    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

Dinko ja sam jeftiniji kostam 990 kn po sezoni ROFL
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: sri lis 18, 2017 9:10 pm    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

Cekao sam malo da vidim u kojem smjeru ce ici rasprava pa se sad ipak razotkrilo zasto je postovani penzionirani fiskal kojega nije sram cijelo ljeto provesti u Opatiji naceo ovu temu...

Izgleda da ga previse boli sto ce njegovi bivsi suigraci koje je izbacio s noge na nogu iz svoje renomirane ekipe slijedece sezone biti ispred njega na tablici te je ovo samo malo ispiranje gorcine meni se cini Laughing
[Vrh]
Saša

PostPostano: čet lis 19, 2017 8:01 am    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

Da skroz si u pravu. Dinko otvara topic samo iz vlastitog interesa. Na forumu većinom replicira (svakom loncu poklopac) i misli kako je duhovit.
Na žalost većinom nije ROFL
MUNJA2

PostPostano: čet lis 19, 2017 8:26 am    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

KileFZ6 (napisa):
Cekao sam malo da vidim u kojem smjeru ce ici rasprava pa se sad ipak razotkrilo zasto je postovani penzionirani fiskal kojega nije sram cijelo ljeto provesti u Opatiji naceo ovu temu...

Izgleda da ga previse boli sto ce njegovi bivsi suigraci koje je izbacio s noge na nogu iz svoje renomirane ekipe slijedece sezone biti ispred njega na tablici te je ovo samo malo ispiranje gorcine meni se cini Laughing

Mislim da si u pravu, takvo nešto mi liči na Dinka, možda je moja percepcija njega kao osobe kriva ali tako nešto očekujem kada je Dinko u pitanju. Baš sam se pitao od kuda sad ta tema ... hvala što si ga razotkrio. Klanja se
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet lis 19, 2017 8:37 am    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

Dinko Š. (napisa):
Inače, Krešo "Spin" Čivić iz 9. lige tražio je od nas soma kuna za ovu sezonu, pa mi je sada pomalo žao što smo ga odbili.

Malo je i tražio Laughing Laughing

BTW, još nije kasno. Nije igrao u ovoj sezoni te je moguće napraviti odjavu/prijavu za novu ekipu.
[Vrh]
Topspin

PostPostano: čet lis 19, 2017 9:56 am    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

To soma kuna je bilo vjerovatno samo za igranje.

Kasnije bi na red došao mjesečni dodatak za rad kao javne osobe i dodatak za duševne boli.
[Vrh]
Vracko

PostPostano: čet lis 19, 2017 10:19 am    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

Rac zaboravio si i prijevoz te osiguranje u slučaju ozljede.. ROFL
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: čet lis 19, 2017 11:14 am    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

Mladi HUCUKovac Kristijan Hanžek iz 11. lige (opa! sigurno plaćaju Vidića) je kao i uvijek u pravu.
Zbog toga iduće ljeto ne ću "besramno cijelo ljeto (preciznije: 4 mj) provesti u Opatiji" već ću lijepo štedjeti kako bih imao dosta sredstava za angažiranje nekog kao "a hired gun fightera"! Naime, vidim da je plaćanje, tj. profesionalizam, ovdje kod nas jedna "poželjna rabota" koja ne smije izazvati nikakvu gorčinu kod nekog naivca i čistunca.
Također je i cijenjeni Munja u pravu što se totalno šokirao ugledavši me od strane dotičnog Kileta - "razgolićenog".
Jer je moje otvaranje neke teme zbog "ispiranje gorčine" sasvim nešto drugo od onoga kada, na primjer, Munja otvori temu korištenja reketa s travom, s obzirom da to njega uopće ne tišti niti smeta.
Zatim, cijenjeni Lijepi Saša s pravom tvrdi da ja "otvaram topic samo iz vlastitog interesa".
Jer, suprotno meni, svi ostali forumaši otvaraju teme isključivo iz čistog altruizma, tj. kada nekog drugog, a ne njih same, nešto zanima raspraviti!
I na kraju, mislim da ima nešto u onome što je Trnski napomenuo, to jest, da još nije kasno angažirati Spina.
Jer, teška vremena traže teške odluke!
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: čet lis 19, 2017 11:59 am    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

Moj obračun s njima !!! Thumbs up ali sve istina !!
[Vrh]
Spin

PostPostano: pet lis 20, 2017 10:20 am    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

Da zaustavim ovu bujicu netočnih nagađanja Confused
i ispričam kako zbilja bilo jest !!

Moja ponuda je bila fer i uravnotežena,
a uključivala je uz simboličnu novčanu naknadu (u odnosu na imetak kapetana)
i osobnog vozača (s obzirom da nisam u stanju voziti zbog povremenih, to se lijepo u Hrvatskoj kaže - sinkopa Wink )
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dinko Š.

PostPostano: sub lis 21, 2017 3:14 pm    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

"Fer i uravnotežena ponuda"?
Čovjek je tri ljetna mjeseca imao besplatno ključeve mojeg stana, a kako bi mogao trenirati u mojem stanu, s kim god je htio, dok sam se ja patio u Opatiji!
Da smo bili u obrnutim pozicijama, ja bih očigledno njemu morao plaćati, tko zna koliko, za igranje u njegovom stanu!
[Vrh]
trnac

PostPostano: sub lis 21, 2017 4:30 pm    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

Možda ne bi tražio toliko da se nije utrenirao u tvojem stanu. Zubo

Zadnja promjena: trnac; sub lis 21, 2017 11:55 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Spin

PostPostano: sub lis 21, 2017 8:35 pm    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

Je, istina je da sam imao ključ,
a razlog je prilično bizaran.

Naime Dinko se plašio dati ga nekom od bivših ili sadašnjih suigrača kako ne bi prodali stan
- uz naznaku - Krvavo smo ga zaradili !!

Beljenje
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Koki

PostPostano: sub lis 21, 2017 11:03 pm    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

Nije da prvi puta čujem da se u Sokazu plačaju igrači no nisam o tome razmišljao previše. Zanima me baš o kojoj se to lovi radi. Ovisi li to o ligi? Koliko ima takvih koji plačaju? Gdje se treba javiti?
Možda bi se trebao zamisliti o svojoj budučnosti... ROFL
Dinko Š.

PostPostano: pon lis 23, 2017 9:13 am    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

Koki, mislim da ti je najpametnije staviti oglas u Srcolovku, pa neka te licitiraju.
[Vrh]
Koki

PostPostano: pon lis 23, 2017 9:35 pm    Naslov : Plaćanje igrača Citirajte i odgovorite

Kako formulirati takav oglas? Recimo:

Prvoligaški igrač, nekad više renomiran nego danas, spreman je žrtvovati svoju reputaciju igranjem u slabijoj ligi na način da mu se nadoknade duševne boli zbog igranja iste i gubljenja vremena s nedoraslim protivnicima. Za igranje u dvoznamenkastim ligama dodatni bonus za extra duševne boli. Ponude molim na pm... ROFL

Jel primjereno? Hihihi
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.