|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Pucam Jake
Pridružen/a: 11. 09. 2017. (13:10:26) Postovi: 46 Lokacija: petrinja/ sisak
|
Postano: sub ruj 23, 2017 9:48 pm Naslov
: Kupujem rabljeno drvo Stiga Rosewood NCT V |
|
|
Kupujem rabljeno drvo Stiga Rosewood NCT V s konkavnom ili ravnom drškom, težine između 85 i 90 grama, smije biti i malo oštećeno, ali da oštećenje ne smeta previše u igri.
Broj mog mobitela na koji možete slati ponude je 099/2685529. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pucam Jake
Pridružen/a: 11. 09. 2017. (13:10:26) Postovi: 46 Lokacija: petrinja/ sisak
|
Postano: pet lis 20, 2017 10:23 am Naslov
: Kupujem rabljeno drvo Stiga Rosewood NCT V |
|
|
Poštovane kolege javite se slobodno, za navedeno drvo bez oštećenja (što se kaže kao novo) spreman sam dati 500 kuna, za drvo sa malim oštećenjima od 400 do 450 kuna. Za drvo sa malo većim oštećenjima, ali ne baš prevelikim da previše utječe na igru 300 kuna. Više mi nije bitno koliko grama ima, bitno je da ima konkavnu (master ili legend) ili ravnu (peter) dršku. Dosad me zvao jedino gospodin Mladen Vunderl, ali ja ne želim platiti 600 kuna za rabljeno drvo, pa makar ono bilo i Stiga Rosewood NCT V.
Promijenio sam broj mobitela, pa me sad možete dobiti na broj:098/9536419. Također možemo dogovoriti i zamjenu drva, jer imam profesionalno drvo Stiga Rosewood NCT VII sa konkavnom drškom bez ikakvih oštećenja. Fotografije možete pogledati na mom ranije objavljenom oglasu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|