SOKAZ forum
15. liga jesen 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
15. liga jesen 2017.
Upravo to što kaže wolf. Gledaju se osvojeni bodovi u međusobnim susretima ekipa s istim brojem bodova. Tako Botinec ima 4 boda, Ady Endre 3 itd.
Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
15. liga jesen 2017.
Hvala dečki. Znači, moramo nabiti Botinec.
15. liga jesen 2017.
Evo ga na, sada mi opet ništa nije jasno, jer smo sada iznenada preskočili taj Botinec na tablici?
Inače, karakteristika naše lige za sada je velika izjednačenost ekipa, sa čak 10 neriješenih mečeva, kao i to da se svi rezultati redovno i ažurno upisuju.
Inače, karakteristika naše lige za sada je velika izjednačenost ekipa, sa čak 10 neriješenih mečeva, kao i to da se svi rezultati redovno i ažurno upisuju.
15. liga jesen 2017.
Zato što Rakitovec više nije s vama i Botincem u krugu ekipa s istim brojem bodova, pa tako Botinec više nema tri boda (pobjeda protiv Rakitovca) u toj mini tablici već jedan (protiv Butterfly-a).
Butterfly Innerforce ALC
- bduralija
- Kontakt:
15. liga jesen 2017.
ovo mi je 20. sezona u Sokazu i još nisam vidio izjednačenijeg starta u sezonu u ligi gdje igramo, najbolji skor koji ima neka od ekipa nakon 4 kola je 24:16 (MKA)
sutra igramo derbi po trenutačnom stanju na tablici, oni 1. a mi 2., dok ITTF simulacija po ELO bodovima pokazuje da se radi o prvoj i zadnjoj ekipi:

sutra igramo derbi po trenutačnom stanju na tablici, oni 1. a mi 2., dok ITTF simulacija po ELO bodovima pokazuje da se radi o prvoj i zadnjoj ekipi:

15. liga jesen 2017.
Svatko tko bi želio gledati kako nas mladi Bigasovci mlate i premlaćuju neka dođe danas u 19 u Prečko. Kola HP su pred ulazom.
15. liga jesen 2017.
Dolazim ako mi kao gledatelju i eventualno navijaču (Bigas-a naravno) osiguraš operativne troškove - prijevoz, jelo i piće te skromnu dnevnicu.
Let the force be with you
15. liga jesen 2017.
Znači imamo i navijače - sponzoruše?
Dobro, s obzirom da je očito da kao i Krešo Spin patiš od tzv. Horvatinčićeve sinkope, dobit ćeš šofera. A ostalo kad mi stigne penzija.
Dobro, s obzirom da je očito da kao i Krešo Spin patiš od tzv. Horvatinčićeve sinkope, dobit ćeš šofera. A ostalo kad mi stigne penzija.
15. liga jesen 2017.
To je zgodno.
U prošlom kolu smo vodili s 5:2 i na kraju remizirali, te smo bili utučeni, deprimirani i žalosni, kao da smo izgubili meč.
Sada smo, pak, gubili s 5:2 i na kraju smo uspjeli remizirati, te smo ovaj puta bili sretni i veseli kao da smo pobijedili.
Isti rezultat, a totalno različite emocije!
U prošlom kolu smo vodili s 5:2 i na kraju remizirali, te smo bili utučeni, deprimirani i žalosni, kao da smo izgubili meč.
Sada smo, pak, gubili s 5:2 i na kraju smo uspjeli remizirati, te smo ovaj puta bili sretni i veseli kao da smo pobijedili.
Isti rezultat, a totalno različite emocije!
15. liga jesen 2017.
Dinko si diže cijenu da može ponudit svoje usluge na prodaju nakon sezone...
Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač
15. liga jesen 2017.
Ljudi! Upisao sam prvi rezultat na Internet!
Dakle, stvar je jednostavna da ne može biti jednostavnija! Zahvaljujući našem kućnom velemajstoru za kompjutere IBu, treba vam oko par minuta za upis rezultata! Otvori se "Registracija" i sve vam piše. Kad sam ja, kompjuterski analfabet iz prethistorije, uspio to svladati bez po muke, onda je sasvim sigurno da to može ama baš svatko!
Stoga bih propisao obvezu da svaka ekipa sama upisuje rezultat, jer je neupisivanje rezultata, sasvim očigledno, čista lijenost i indolencija. Čak bih propisao i sankciju za ažurno neupisivanje rezultata!
Dakle, stvar je jednostavna da ne može biti jednostavnija! Zahvaljujući našem kućnom velemajstoru za kompjutere IBu, treba vam oko par minuta za upis rezultata! Otvori se "Registracija" i sve vam piše. Kad sam ja, kompjuterski analfabet iz prethistorije, uspio to svladati bez po muke, onda je sasvim sigurno da to može ama baš svatko!
Stoga bih propisao obvezu da svaka ekipa sama upisuje rezultat, jer je neupisivanje rezultata, sasvim očigledno, čista lijenost i indolencija. Čak bih propisao i sankciju za ažurno neupisivanje rezultata!
15. liga jesen 2017.
To ti je slično kao kada pušač prestane pušiti ! 
15. liga jesen 2017.
Koja bi po tebi trebala biti sankcija za krivo upisivanje rezultata??
Dinko ti si pravnik i dobro znaš da te neznanje ne amnestira od odgovornosti.
Dinko ti si pravnik i dobro znaš da te neznanje ne amnestira od odgovornosti.
Zadnja izmjena: Saša, dana/u sri stu 01, 2017 1:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.
15. liga jesen 2017.
http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik= ... 2017-11-15
Prvi Dinkov upis 0:0
Da li ste sigurni da je upis točan?
Aha, jesam!
Prvi Dinkov upis 0:0
Da li ste sigurni da je upis točan?
Aha, jesam!
15. liga jesen 2017.
Fantastično !!!
Stvarno ne može biti jednostavnije !!! 
15. liga jesen 2017.
Obrisao sam ove neuspješne prve mačiće, vjerujem da će iz druge sve proći ko po špagi! 
15. liga jesen 2017.
A sankcije ? 
Tko hoće crknut od smijeha neka ponovno pročita Dinkov post gdje se hvali kako je on svladao upisivanje rezultata !
Tko hoće crknut od smijeha neka ponovno pročita Dinkov post gdje se hvali kako je on svladao upisivanje rezultata !
15. liga jesen 2017.
S obzirom kako Dinko šuti za pretpostaviti je kako je gripozan ili mu je elektra isključila struju, ili pak HT internet.
Tko zna?
Ne vjerujem da je proglasio silenzio forum kao svojevremeno Guga ili Trnac.
Bilo kako bilo samo da nam potraje.
Tko zna?
Ne vjerujem da je proglasio silenzio forum kao svojevremeno Guga ili Trnac.
Bilo kako bilo samo da nam potraje.