SOKAZ forum
10. liga jesen 2017
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
10. liga jesen 2017
Hvala, risBo na podršci.Boričemo se ppa što bude.Drago mi je da ste Vi odično krenulli. 
10. liga jesen 2017
Jastrebi iz Odre ajmoooo!
Trebali bi odigrati neku prijateljsku!
Trebali bi odigrati neku prijateljsku!
10. liga jesen 2017
Evo s posebnim veseljem primjećujem da nam se u SOKAZ (čitaj: ŠČOKLJAZ
) nakon nekoliko sezona neigranja vratio i Miro Glagolić
, majstore, sretan ti povratak!

10. liga jesen 2017
Bok Mirek! 
10. liga jesen 2017
falili su mi fiksovi u 5. setu.
10. liga jesen 2017
Sva sreča što nije igrao protiv nas.
U zadnji čas smo se izvukli...
ha,ha,ha...moraš imati i malo sreče...
pozdrav "ZET"...
ha,ha,ha...moraš imati i malo sreče...
pozdrav "ZET"...
- Loptica Pong
10. liga jesen 2017
Hvala vam decki na dobrodoslici,
nego petre, odem na par sezona, a kad ono dosta mojih frendova u visokim ligama.
Vidim da i tebi dobro ide, trenira se dosta. Tak treba.
Ima puno promjena u odnosu na prije. Prestao sam pusiti, zdebljo se 8 kila, dioptrija otisla u minus, kondicija koma, osjecaj nestao i jos ove pasticne loptice koje koliko vidim ne odskacu i staju same od sebe. Prvih par setova mahao sam na prazno, kao da muhe tjeram.
Dosao sam pomoci eci pecima koliko ide ide, stvarno nemam velika ocekivanja.
nego petre, odem na par sezona, a kad ono dosta mojih frendova u visokim ligama.
Vidim da i tebi dobro ide, trenira se dosta. Tak treba.
Ima puno promjena u odnosu na prije. Prestao sam pusiti, zdebljo se 8 kila, dioptrija otisla u minus, kondicija koma, osjecaj nestao i jos ove pasticne loptice koje koliko vidim ne odskacu i staju same od sebe. Prvih par setova mahao sam na prazno, kao da muhe tjeram.
Dosao sam pomoci eci pecima koliko ide ide, stvarno nemam velika ocekivanja.
10. liga jesen 2017
Dragi Miro, sjećam se kada smo se "marisali" za prvo mjesto u pojedinačnom poretku, mislim da je bila 12. liga.
Pobijedio si u visokom fixu 5. seta pa smo obojica imali 31-2 i ti si završio prvi, ja drugi.
Ja sam do prije dvije-tri godine dosta trenirao, sada se vadim na "iskustvo" i teži sam desetak kilograma...
Plastična loptica je svima donijela dosta promjena, prilagodba traje neko vrijeme, kasnije se jednostavno pomiriš s time... Postoje razlike u kvaliteti i ponašanju loptica, naučiš igrati sa svakom i boli te guzica... Uživaš u pinganju, to je najvažnije.
Dobio sam divnu curicu prije tri godine, život je postao smisleniji i ljepši, ali za pingać je vremena jako malo, tako da smo proširili brojno stanje ekipe za još jednog igrača i izmjenjujemo se kada kako kome odgovara, divota!
Pomozi dečkima i uživaj, nadam se da ti je obitelj dobro, vidimo se jednom negdje pa ćemo na pivu
...
Živio mi, svako ti dobro!
Pobijedio si u visokom fixu 5. seta pa smo obojica imali 31-2 i ti si završio prvi, ja drugi.
Ja sam do prije dvije-tri godine dosta trenirao, sada se vadim na "iskustvo" i teži sam desetak kilograma...
Plastična loptica je svima donijela dosta promjena, prilagodba traje neko vrijeme, kasnije se jednostavno pomiriš s time... Postoje razlike u kvaliteti i ponašanju loptica, naučiš igrati sa svakom i boli te guzica... Uživaš u pinganju, to je najvažnije.
Dobio sam divnu curicu prije tri godine, život je postao smisleniji i ljepši, ali za pingać je vremena jako malo, tako da smo proširili brojno stanje ekipe za još jednog igrača i izmjenjujemo se kada kako kome odgovara, divota!
Pomozi dečkima i uživaj, nadam se da ti je obitelj dobro, vidimo se jednom negdje pa ćemo na pivu
Živio mi, svako ti dobro!
10. liga jesen 2017
Decki, pa to su skoro pa ljubavna pisma

10. liga jesen 2017
https://m.youtube.com/watch?v=sYFRFyvhGRY
Tako si brutalna (brutalno točna
)
Možda je samo nostalgija
Tako si brutalna (brutalno točna
Možda je samo nostalgija
Let the force be with you
10. liga jesen 2017
Odra II.-Play off - pa ljudi se protiv vas boje pojaviti na utakmici 
10. liga jesen 2017
Ništa čudno kad sam im ja rezerva.
10. liga jesen 2017
Da mario kao 4 igrac,jos mi je magla pred ocimarisBo je napisao/la:Odra II.-Play off - pa ljudi se protiv vas boje pojaviti na utakmici
10. liga jesen 2017
Mario je igrač kojeg interesiraju čiste pobjede a ne mrtvaci. 
10. liga jesen 2017
Evo da se javi netko i iz Zagreb 041. Bilo je gustih mečeva a još malo pa kraj. Borba za drugo mjesto se nastavlja, Jastrebarsko sigurno neće kiksati do kraja.
Pozdravson.
Pozdravson.
Edison Krammer
10. liga jesen 2017
Zoka, ne trkeljaj gluposti!

10. liga jesen 2017
ITD je prosuo bodove protiv vas....
Šalu na stranu zanimljiva tekma, ali ostaje žal jer vjerujem da smo zaslužili barem bod...

Šalu na stranu zanimljiva tekma, ali ostaje žal jer vjerujem da smo zaslužili barem bod...