SOKAZ forum
15. liga jesen 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
15. liga jesen 2017.
Dinko trenira, nema vremena za nas jebivjetre na forumu
U subotu je DEDA, brusi formu.
U subotu je DEDA, brusi formu.
15. liga jesen 2017.
Nisam ranije mogao odgovoriti svojim vjernim motriteljima (koji me drže pod prismotrom) zbog kvara kompjutera. Popravio mi ga je tata-mata, kako za računalne programe (software), tako i za strojnu opremu (hardware), Krešo "Spin". Majstor nad majstorima!
Dakle, napadnut sam i izvrgnut ruganju zbog reklamiranja upisivanja rezultata!?
Prvo, već postoji sankcija za neslanje zapisnika na vrijeme, pa bih sada predložio proširenje te sankcije i na neupisivanje rezultata na vrijeme.
Drugo, iz uputa za registriranje, citirao bih slijedeće:
"Q: Ja već upisujem sam! Zašto ne nagovorite druge iz moje lige, mogu li i ja tome pripomoći?
A: Nemoguće je kontaktirati sve ekipe. Ali, ništa vas ne košta na meču dati prijedlog ljudima, uvijek postoji mogućnost da ne znaju za opciju, a da volju imaju. Osim toga, dosta uspješne rezultate daju i klasične metode dosađivanja, treptanja i moljakanja, barem ako imate stila. A ako ništa drugo ne ide, uvijek vam preostaje samo uputiti ljude na naslovnicu SOKAZ-a, pa možda ovaj tekst i vojska smajlija učine svoje."
Trnskom bih odgovorio to da je istina da treniram i brusim formu, ali ne za "Dedu".
Naime, nisam ja neka laka roba koja ide iz ruke u ruku, tj. s turnira na turnir, već sam vjeran svojoj prvoj i jedinoj ljubavi, tako da me se može imati samo i ekskluzivno tek na 7. turniru "Zdravko Tumara-Tumi"!
Dakle, napadnut sam i izvrgnut ruganju zbog reklamiranja upisivanja rezultata!?
Prvo, već postoji sankcija za neslanje zapisnika na vrijeme, pa bih sada predložio proširenje te sankcije i na neupisivanje rezultata na vrijeme.
Drugo, iz uputa za registriranje, citirao bih slijedeće:
"Q: Ja već upisujem sam! Zašto ne nagovorite druge iz moje lige, mogu li i ja tome pripomoći?
A: Nemoguće je kontaktirati sve ekipe. Ali, ništa vas ne košta na meču dati prijedlog ljudima, uvijek postoji mogućnost da ne znaju za opciju, a da volju imaju. Osim toga, dosta uspješne rezultate daju i klasične metode dosađivanja, treptanja i moljakanja, barem ako imate stila. A ako ništa drugo ne ide, uvijek vam preostaje samo uputiti ljude na naslovnicu SOKAZ-a, pa možda ovaj tekst i vojska smajlija učine svoje."
Trnskom bih odgovorio to da je istina da treniram i brusim formu, ali ne za "Dedu".
Naime, nisam ja neka laka roba koja ide iz ruke u ruku, tj. s turnira na turnir, već sam vjeran svojoj prvoj i jedinoj ljubavi, tako da me se može imati samo i ekskluzivno tek na 7. turniru "Zdravko Tumara-Tumi"!
15. liga jesen 2017.
Kaže Dinko :"Dakle, napadnut sam i izvrgnut ruganju zbog reklamiranja upisivanja rezultata!? "
To nije točno !
1. Ne radi se o izrugivanju i napadanju. Što se mene tiče bila mi je smiješna situacija, doslovce ... tako se nisam još smijao na Forumu. Inače, ne sudjelujem NIKADA u izrugivanjima i napadanjima ni na koga, a posebno ne na Dinka.
2. Nije ZBOG reklamiranja (to ti je izmjena teza, kao "naši" političari) već zbog NEUSPJEŠNOG UPISIVANJA REZULTATA koje je, btw, bilo tako LAGANO !
3. Ovo sa popravkom kompjutera i sudjelovanjem Kreše (koji je sve zakuhao) ti je odličan izgovor. Možeš reći da se rezultat krivo upisao jer TI SE POKVARIO KOMPJUTER.
Još i sada se smijuljim.
To nije točno !
1. Ne radi se o izrugivanju i napadanju. Što se mene tiče bila mi je smiješna situacija, doslovce ... tako se nisam još smijao na Forumu. Inače, ne sudjelujem NIKADA u izrugivanjima i napadanjima ni na koga, a posebno ne na Dinka.
2. Nije ZBOG reklamiranja (to ti je izmjena teza, kao "naši" političari) već zbog NEUSPJEŠNOG UPISIVANJA REZULTATA koje je, btw, bilo tako LAGANO !
3. Ovo sa popravkom kompjutera i sudjelovanjem Kreše (koji je sve zakuhao) ti je odličan izgovor. Možeš reći da se rezultat krivo upisao jer TI SE POKVARIO KOMPJUTER.
Još i sada se smijuljim.
15. liga jesen 2017.
Mislim da je naša liga trenutno rekorder u neriješenim rezultatima. Čak 30 remija!
15. liga jesen 2017.
Let the force be with you
15. liga jesen 2017.
Cijenjeni Juraj Huber, tzv. "Bigdedi", me ulovio u grešci! Da, točno, nemamo 30 remija već samo 15! Hvala Juraj na ispravku pogrešnog navoda.
15. liga jesen 2017.
Bravo za mađarone
Velika pobjeda u gostima uz tricu mladog Šimatovića
https://www.youtube.com/watch?v=Baicy_oPOmM
Velika pobjeda u gostima uz tricu mladog Šimatovića
https://www.youtube.com/watch?v=Baicy_oPOmM
Zadnja izmjena: Saša, dana/u čet stu 09, 2017 12:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.
15. liga jesen 2017.
Rutinski (a la Guga)!
15. liga jesen 2017.
U četvrtak nam dolazi vodeća ekipa, dečki iz Pivnice. Nadam se će biti "pod gasom".
- bduralija
- Kontakt:
15. liga jesen 2017.
kao što Sašin link vodi na rang listu izjednačenost susreta po ligama, i pokazuje kako je ova 15. liga daleko najizjednačenija u cijelom SOKAZ-u ove sezone... i mi smo u zadnjem kolu pridonijeli tome igravši neriješeno...
interesantno je kako AGF4 nema niti jednog igrača u prvih 25 na ljestvici pojedinaca, a drži 3. mjesto na tablici momčadi... sigurno nije bilo takvih situacija...
sutra igramo s ekipom ELEKTRO CECIĆ

interesantno je kako AGF4 nema niti jednog igrača u prvih 25 na ljestvici pojedinaca, a drži 3. mjesto na tablici momčadi... sigurno nije bilo takvih situacija...
sutra igramo s ekipom ELEKTRO CECIĆ
15. liga jesen 2017.
Borise, oduvijek si bio vješt u interpretiranju statističkih podataka i izvlačenju zaključaka i zanimljivosti baziranoj na statistici. To je i moguće jer je liga izjednačena i nema dominantne ekipe niti izraženog fenjeraša. Svako svakog tu može pobijediti i biti će zanimljivo jer se vjerojatno do zadnjeg kola neće znati tko će gore, a tko dole. Razlika u bodovima između 4 i 10 ekipe je samo dva boda pa će se poredak na tablici do kraja drastično mijenjati iz kola u kolo.
Čestitke ekipi mađarona, Buco i Anto su jednostavno morali negdje proigrati onako kako znaju. Vjerojatno im se sve poklopilo, uključujući i dozu sreće.
Shvatila ova dvojica da Dinko ne može sam, a pošto je Dinko odlučio promijeniti ligu njih dva se uplašila da ta odluka posljedično može i promijeniti i igrače pa su odlučili odigrati ozbiljno od prvog poena.
Svaka čast tim više jer je Pivnica odlična ekipa.
Čestitke ekipi mađarona, Buco i Anto su jednostavno morali negdje proigrati onako kako znaju. Vjerojatno im se sve poklopilo, uključujući i dozu sreće.
Shvatila ova dvojica da Dinko ne može sam, a pošto je Dinko odlučio promijeniti ligu njih dva se uplašila da ta odluka posljedično može i promijeniti i igrače pa su odlučili odigrati ozbiljno od prvog poena.
Svaka čast tim više jer je Pivnica odlična ekipa.
15. liga jesen 2017.
Bravo Saša! Odličan i točan komentar!
No, kako bi to rekao moj prijatelj Guga (kad ti se on ruga, tebi je tuga): Rutinski!
Dokaz da je ovo doista nevjerojatno izjednačena liga, osim brojnih remija, je i to što smo mi, eto, u prošlom kolu, kao deveti, nabili treću ekipu, a sada smo pak, kao osmi, jednostavno demontirali prvaka, koji se, usput rečeno, kočio bez poraza!
Ujedno smo njihovog najboljeg igrača, Sašu Ružića, detronizirali s trećeg na sedmo mjesto, a sebe ubacili na četvrto ekipno mjesto!
No, kako bi to rekao moj prijatelj Guga (kad ti se on ruga, tebi je tuga): Rutinski!
Dokaz da je ovo doista nevjerojatno izjednačena liga, osim brojnih remija, je i to što smo mi, eto, u prošlom kolu, kao deveti, nabili treću ekipu, a sada smo pak, kao osmi, jednostavno demontirali prvaka, koji se, usput rečeno, kočio bez poraza!
Ujedno smo njihovog najboljeg igrača, Sašu Ružića, detronizirali s trećeg na sedmo mjesto, a sebe ubacili na četvrto ekipno mjesto!
15. liga jesen 2017.
Majke ti ; "nabili", "demontirali", "kočio", "detronizirali", ..... koji izrazi ???
Što vi to tamo radite ?? Ja sam mislio da igrate pingač, ionako kada vas se gleda sa strane sve su to vaše "pahuljice" od udarčića a ovdje ispada kao da raspolažete sa nekom teškom artiljerijom i da vodite rat.
Što vi to tamo radite ?? Ja sam mislio da igrate pingač, ionako kada vas se gleda sa strane sve su to vaše "pahuljice" od udarčića a ovdje ispada kao da raspolažete sa nekom teškom artiljerijom i da vodite rat.
15. liga jesen 2017.
Ma pusti ga Munjo neka malo likuje. On još snažnije od mene doživljava staru tibetansku poslovicu koja kaže:
"Tko se rijetko veseli, zna se veseliti"
Došli do neke pobjede pa se kočoperi i kofrči kao "napuderisani paun"
"Tko se rijetko veseli, zna se veseliti"
Došli do neke pobjede pa se kočoperi i kofrči kao "napuderisani paun"
15. liga jesen 2017.
S nestrpljenjem iščekujem odgovor "Sile"
Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
15. liga jesen 2017.
Istina je da se Buco i ja koristimo "pahuljicima od udarčića", a što je za naše 70+ godine u stvari sasvim - primjereno.
No, pitam se, kakvi su nam to onda protivnici, među njima bijaše i gromoviti Munja, a koji čak i tim pahuljicama - podlegnu?
No, pitam se, kakvi su nam to onda protivnici, među njima bijaše i gromoviti Munja, a koji čak i tim pahuljicama - podlegnu?
15. liga jesen 2017.
Tu se slažem sa Dinkom još u tim travuljaga snage ima.
Osjetih na svojoj koži nekidan. Možda mi pruži revanš.
Osjetih na svojoj koži nekidan. Možda mi pruži revanš.