15. liga jesen 2017.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
trnac

15. liga jesen 2017.

#61 Post Postao/la trnac »

MUNJA2 je napisao/la:...kada vas se gleda sa strane sve su to vaše "pahuljice" od udarčića...
Munja je rekao kako ti udarci izgledaju "sa strane". Nije precizirano kako to izgleda za stolom :zubo:
MUNJA2

15. liga jesen 2017.

#62 Post Postao/la MUNJA2 »

Dinko Š. je napisao/la:Istina je da se Buco i ja koristimo "pahuljicima od udarčića", a što je za naše 70+ godine u stvari sasvim - primjereno.
No, pitam se, kakvi su nam to onda protivnici, među njima bijaše i gromoviti Munja, a koji čak i tim pahuljicama - podlegnu?
Ovdje ja ne govorim o rezultatu nego o tvojim IZRAZIMA koje si upotrijebio, baš kao da ste ih izbombardirali iz teškog naoružanja a vi, ustvari, i ne ratujete, ..... protiv vas stalno imam osjećaj da sam sebe pobijedim a da vi samo stojite za stolom i vraćate lopticu te čekate da ja pogriješim. I još ono drhtanje loptice pred očima, .... najradije bih bacio sve u ...... ja ne vidim slova ni kada su mirna a kamoli kada se tresu.

U takvoj igri i situaciji ne MOŽEŠ nekoga "NABITI", "DETRONIZIRATI" i "DEMONTIRATI", ....to niste učinili vi nego protivnici sami sebe.

E sad, ako ja ne smijem ništa reći i ne smijem imati svoje mišljenje zato jer sam izgubio od tebe sa 3 : 1 (na dva razlike) onda si i mene "nabio" pa se neću više petljati. Sve u svemu, ove tvoje TEŠKE riječi su mi zazvonile u ušima i nisu mi bile primjerene stvarnosti a i ne zvuče dobro u duhu prijateljskih odnosa Sokaz-a. Tako mislim ali nema veze.
Meni i riječ POBJEDA nije primjerena jer insinuira da je netko nekoga stavio u BIJEDAN POLOŽAJ, više volim reći da je netko DOBIO MEČ.
trnac

15. liga jesen 2017.

#63 Post Postao/la trnac »

Munja, knjiga za tebe:

slika
Spin
Kontakt:

15. liga jesen 2017.

#64 Post Postao/la Spin »

Kada je Buco prije susreta sa Pivnicom rekao da dobivaju sve do kraja, mislio sam da se šali,
ali sada ispada da to i nije tako nevjerojatno. :misli:

Postoji još jedan motiv, Dinko silno želi pobjeći iz 15. lige kako se ne bi morao sučeliti sa nadolazećim Ady Endre IV.
Tada više ne bi mogao AE grupaciji nabijati na nos kako vodi najuspješniju ekipu, morao bi šutjeti,
što bi jednostavno bilo - grozno :zubo:

S obzirom da Anto ne trenira, ne mogu procijeniti njegov napredak,
ali su Buco i Dinko dosta napredovali u kontroli.
Prije sam Dinka dobivao i kada napadnem i kada dugo držim lopticu na stolu, da bih zadnji put u 12 setova 80% dugo držanh poena izgubio.

Još nešto,
10. liga i 15. liga su velike stepenice u snazi liga,
tko može igrati u 15. ligi sa 1 treningom tjedno više bi bez problema mogao ostati i u 11. ligi. ;)
MUNJA2

15. liga jesen 2017.

#65 Post Postao/la MUNJA2 »

https://cyberbosanka.me/wp-content/uplo ... jpg?x87646

Evo nešto i za trnca !, treba iskusiti rat .... postaneš mudriji !
trnac

15. liga jesen 2017.

#66 Post Postao/la trnac »

Pročitao si Umijeće ratovanja?
MUNJA2

15. liga jesen 2017.

#67 Post Postao/la MUNJA2 »

"Rat je oružani sukob između dvije ili više država, uzrokovan voljom jedne od njih, uz potrebu prinudnih mjera kojim svaka zaraćena snaga pokušava nametnuti svoju volju protivniku. Javlja se pojavom klasnog društva i vodi kao sredstvo za ostvarivanje ciljeva politike vladajuće klase. Pri tome su sudbine pojedinaca, njihove žrtve i patnje manje važne ili nebitne a najvažniji je interes vladajuće elite." --- Što je u ovome interesantno da bi vrijedilo detaljnije proučavati ? Taktika, strategija, psihologija, filozofija, položaj, odnosi snaga, oružje, sudbine ljudi, resursi, izbjegavanje sukoba, primjena načela ratovanja i na osobni život i business, na odnose među ljudima, vrste ratova, opravdanost, posljedice, ...... mene osobno SVE OKO RATA ne zanima BAŠ NIŠTA, štoviše, uzrujava me da se i iz tog radi nauka i troši novac, nažalost. Toliko mi se gadi pomisao o ratu da nisam pročitao ni Tolstojev "Rat i mir". :lol: Fight without fight ! Trudim se uspostavljati međuljudske odnose mimo ratnih načela po sistemu BOLJE PIJANA BRAĆA nego BROTHERS IN ARMS !
A mogao sam i kraće - "Je.. ti rat, nije ni u molitvi dobar." No ovo već zalazi u politiku.
Radije se drogiram, pišem po Forumu, spavam i čitam kuharicu. Naravno --- pingam. Ne bih htio dalje, čini mi se da je ovo sve OFF TOPIC.
Dinko Š.

15. liga jesen 2017.

#68 Post Postao/la Dinko Š. »

Dobro Munja, u petak u ponoć pišeš jedan post, a već u subotu u 6 ujutro novi? Kada ti, čovječe, miruješ i spavaš?
Inače, Spin je (slučajno, naravno) sve dobro posložio, počam od mojeg kompjutera. Još da sebi složi i koju tricu, svi bi odahnuli.
Dinko Š.

15. liga jesen 2017.

#69 Post Postao/la Dinko Š. »

Naravno da jučer složih negativnu tricu. Naime, bio je crni petak i trefila me sinkopa.
Osim toga, igrali smo u crkvenim prostorijama, što je na mene, jednog od 150.000 ateista u RH, djelovalo tjeskobno (sad mi jasno kako su se vjernici osjećali u komunizmu).
Na zidu je visio veliki križ, tj. rimska sprava za mučenje, s razapetim nevinim čovjekom, a što je na mene, protivnika smrtne kazne, djelovalo krajnje uznemirujuće. Tako da sam uglavnom igrao kao neka "drvena Marija". Da nije bilo sabranog, mrtvo-hladnog, Buce "obrali bismo bostan".
Saša

15. liga jesen 2017.

#70 Post Postao/la Saša »

Da baš zanimljivo što je Harjo bio posebno inspiriran i motiviran u crkvi te napravio prvu tricu u sezoni.
Dinko ne preostaje ti ništa druga nego aa u ekipu uvedeš uz redovito treniranje i dušebrižništvo uz obaveznu ispovijed.
Let the force be with you
Spin
Kontakt:

15. liga jesen 2017.

#71 Post Postao/la Spin »

Dinko budi sretan što si prošao samo sa 3 poraza + poraz u paru. :rolleyes:

Zahvali onome gore jer si izvukao živu glavu,
da su te slučajno polili sa posvećenom vodicom mogao si se zapaliti i poginuti. :top:
Dinko Š.

15. liga jesen 2017.

#72 Post Postao/la Dinko Š. »

Za naša dosadašnja četiri poraza u paru, zbog kojih smo, na žalost, samo remizirali, umjesto pobijedili, nisam niti najmanje kriv.
Dapače, čak mi je i naš "ljuti protivnik", Milenko Šoljić iz Pivnice, bio čestitao na mojoj igri u paru, rekavši, da u paru igram, praktički, bezgriješno, tj. kao "dobra stara Singerica"!
Na žalost, Buco jučer nije htio igrati u paru, jer da je umoran.
MUNJA2

15. liga jesen 2017.

#73 Post Postao/la MUNJA2 »

Ne znam da li je to samo meni nekako nategnut i pomalo nekorektan ovaj post prema Anto Gavriću, koji, uzgred budi rečeno, je normalno korektan, fer i nenametljiv dečko sa kojim volim uvijek odigrati meč. Pitam se čime je zaslužio da se indirektno na njega svaljuje "krivica" za poraze u paru kada je igrao i u 5 parova koje je ekipa dobila. Kako drugačije tumačiti ovu rečenicu Dinka : "Za naša dosadašnja četiri poraza u paru, zbog kojih smo, na žalost, samo remizirali, umjesto pobijedili, nisam niti najmanje kriv" ? Budući Dinko nije kriv onda je kriv ... ?? Anto !!! jer samo je on igrao u paru sa Dinkom. Buco nije uopće igrao ni jedan meč u paru ove polusezone.
Vidiš, ja ne bih ni pomislio svog suigrača optužiti za bilo kakvu krivnju ili mu išta prigovoriti, .... ne treba se čuditi ako ("i") Anto ode, .... k nama je uvijek dobrodošao.
Ili sam nešto krivo shvatio ?
Saša

15. liga jesen 2017.

#74 Post Postao/la Saša »

Hahahaha
Munjo ti nikako da se ne navikneš. Zaboravljaš da ga ne treba uzimati za ozbiljno.
Advocatus diaboli - za brzu neturalizaciju ga odvedite u najbliži sakralni objekt.
Zadnja izmjena: Saša, dana/u sub stu 25, 2017 7:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Let the force be with you
Dinko Š.

15. liga jesen 2017.

#75 Post Postao/la Dinko Š. »

Dargi Munja, za naših 5 pobjeda u paru isljučivo je zaslužan - Anto. Ja sam bio samo - sekundant. Stoga je logično da je onda naš glavni štemer zaslužan, kad ga ruka ne sluša, i za poraze.
A Anto, na tvoju žalost, do daljnjega ostaje u mojoj ekipi, pogotovo ako ćemo napredovati. Jer, ne vjerujem da bi se on uopće htio vraćati u početničke lige. Osim toga, u mojoj ekipi je atmosfera i dalje - prvoklasna. Nitko se ne usudi niti pisnuti na moju negativnu tricu.
MUNJA2

15. liga jesen 2017.

#76 Post Postao/la MUNJA2 »

Kaj, to bi značilo da ti nisi zaslužan kada dobijete parove a niti kriv kada izgubite !!! Baš kao i Buco koji ni ne igra parove. :rolleyes: Sretno svima vama !
Dinko Š.

15. liga jesen 2017.

#77 Post Postao/la Dinko Š. »

Ja sam jedna mirna konstanta koja drži lopticu na stolu, a poene ostvaruje, ili gubi, ratoborni Anto. Kaj se mene tiče, meč bi potrajao satima, dok netko ne lipsa. A Anto ulazi odmah u obračun, skoro na svaku servu.
bduralija
Kontakt:

15. liga jesen 2017.

#78 Post Postao/la bduralija »

ako se može utješiti Dinka, nije on jedini s negativnom tricom u prethodnom kolu, evo i mene... opet se pokazalo kako se AGF4 ne može složiti da svi odigraju u pozitivi na gostovanju (o.a. izuzetak je Botinec, ali smo to gostovanje odradili doma)... i to traje već 20. sezona... druga loptica (čitaj lagana Yassaka umjesto Nittaku-e), druga podloga (umjesto parketa je taraflex), umjesto zelenog sporijeg evo plavog novog brzog stola... zatim hrpa drugih stolova i ljudi/djece u dvorani, svjetlo drugačije, iz Konzuma preko razglasa za vrijeme igre pozivaju malo-malo nekog itd...
:)
sutra igramo s Rakitovcem, a njihov najslabiji igrač ima više pobjeda od našeg najboljeg... mi i dalje po prognozama statistike mečeva trebamo ispasti, no borimo se...
:top:
Dinko Š.

15. liga jesen 2017.

#79 Post Postao/la Dinko Š. »

Rutinski! Sila se budi, TypeR-u!
TypeR

15. liga jesen 2017.

#80 Post Postao/la TypeR »

:lol:

Legendo! :s:
Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX