| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Iceman
|
Postano: pon ruj 28, 2009 10:48 am Naslov
: |
|
|
je, sve sjajno...
posto sam pokazao da sam sljuka, valjda se mogu pojavit i na iducem turniru  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto ruj 29, 2009 10:56 am Naslov
|
|
Da se i ja pridružim čestitkama , zahvalama , hvalospjevima i ostalom na račun turnira i domaćina koji su nam još jednom pokazali kakva sloga , radost i veselje vlada u mjestima gdi banderas nije gradonačelnik
Zahvale još jednom kaj ste uveli i disciplinu u kojoj i ja (uz odabir dobrih partnera)mogu odnijeti pobjedu
Plaketa je na doradi i obradi , te zaštiti od vremenskih utjecaja ali do kraja tjedna biti će Tumarinoj jazbini gdje joj se zainterisirani puk može pokloniti radnim danom od 17-20 sati te subotom i nedjeljom od 10-13 i od 22-03 .
Molimo Vas da u knjigu dojmova ne upisujete prostote .Hvala.  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ČUPKO
|
Postano: uto ruj 29, 2009 11:03 am Naslov
|
|
a kdje se mogu vidjeti slike. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto ruj 29, 2009 11:17 am Naslov
|
|
| ČUPKO (napisa): | a kdje se mogu vidjeti slike. |
Neznam KDJE
Bu nam valjda neko poslal ko je slikal . Može MMS-om ili mailom . Hvala . _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto ruj 29, 2009 11:34 am Naslov
|
|
dodo je jedan od fotoreportera, a ak je jos netko jos bolje
nikad nisam uploadao fotke, al svi oni koji su zaiteresirani to uciniti mogu traziti pomoc, pa cemo to nekako rjesitii preko naseg cjenjenog admina ili bigdedija..... il ce kemo uskociti sa svojom podrškom.... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slick
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (22:31:42) Postovi: 177 Lokacija: ZagreB
|
Postano: uto ruj 29, 2009 12:57 pm Naslov
|
|
Jesam, jesam...
Imam par clipova poena iz finala i borbe za 3. mjesto uz slike podjele pokala.
Već sam nekima obećao poslati slike, ali dočekala me gužva na poslu i nisam stigao.
Večeras moram navijati za Medvešćak, tako da "materijale" možete očekivati sutra (sada nemam fotić kod sebe).
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dkiri
Pridružen/a: 20. 05. 2005. (19:58:30) Postovi: 580 Lokacija: Peščenica
|
Postano: sri ruj 30, 2009 7:10 am Naslov
|
|
...prvo pozdrav svim sudionicima i čestitke na fer i sportskoj borbi
...zahvaljujem Peri na brzom upisu rezultata , mada znam da mu nakon slavlja
to baš i nije bilo lako
...bilo je tu svega;nekima je nakon silne mesine porasao trbuh
...nekima se nakon digla temperatura pa su igrali bosi ,a bogme neke nismo mogli odvojiti od
...na kraju ,jedna prava domača fešta koja je ovaj puta završila sa trubom majstora Tome
...vrhunski
...za prolječe več sada mogu najaviti kao glavno jelo grah sa domačim suhim rebricama špekom,kobasama...
...svi ste dobrodošli(pa i oni koji inače neče doči kao gosti u redovnom prvenstvu)
...do skorog druženja  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slick
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (22:31:42) Postovi: 177 Lokacija: ZagreB
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
ČUPKO
|
Postano: sri ruj 30, 2009 10:25 am Naslov
|
|
svaka čast dodo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: sri ruj 30, 2009 11:35 am Naslov
|
|
Dodo Care!!!!!!!!!!!!!!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
Pridružen/a: 27. 05. 2005. (13:40:32) Postovi: 185 Lokacija: Zagreb - VRBANI
|
Postano: sri ruj 30, 2009 1:31 pm Naslov
|
|
| jere (napisa): | i pijani Igor Ban.
|
fakat ne znam di je živina bila na turniru, al' u Pešči sigurno nije ... ili je bil tol'ko pijan da je pomešal' lončiće ... da mi je znat samo kak' je došel' doma
.... no, ipak treba ponoviti - sve čestitke dečkima na organizaciji, je legla k'o budali šamar, a opet malo sam žalostan, nikako da me ždrijeb pomazi malo pa da na najdražem turniru osvojim nekakav za privatnu kolekciju. ...
i da naravno vidimo se u veljači, kad će živina zavijat na mjesec i tjerat' se oko dvorane  _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: sri ruj 30, 2009 11:33 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: čet lis 01, 2009 8:22 am Naslov
|
|
| STROJAL (napisa): |
a opet malo sam žalostan, nikako da me ždrijeb pomazi malo pa da na najdražem turniru osvojim nekakav za privatnu kolekciju. ...
|
ček, ček kaj nemaš iz Pešće
pitaj da ti da jedan
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dundo bumbo
|
Postano: čet lis 01, 2009 8:50 am Naslov
|
|
Nešto tu nije u redu. Velemajstor iz 3. lige SOKAZ-a žali za time što ga ždrijeb nije pomazio u Pešći, a izgubio je u šesnaestini finala od igrača iz 9. razreda. Banu ne treba pehar, Rope. Treba mu još jedna flaša pive!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet lis 02, 2009 11:03 am Naslov
|
|
nakon svih ovih postova vidim di sam zajebo u pripremi...nisam smio taj tjedan prestat pivu pit  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: pet lis 02, 2009 11:15 am Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | nakon svih ovih postova vidim di sam zajebo u pripremi...nisam smio taj tjedan prestat pivu pit  |
za razliku od mojih cjeloljetnih priprema.... i steknute kondicijske izdržljivosti ...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: pet lis 02, 2009 11:20 pm Naslov
|
|
| jere (napisa): | Nešto tu nije u redu. Velemajstor iz 3. lige SOKAZ-a žali za time što ga ždrijeb nije pomazio u Pešći, a izgubio je u šesnaestini finala od igrača iz 9. razreda. Banu ne treba pehar, Rope. Treba mu još jedna flaša pive!  |
... a tebi bi trebalo malo kućnog odgoja, vidim ja ...
... stvarno bih volio znati koji je moj postupak tebe naveo da me proglasiš pijanim , a da i jesam bio pijan k'o što ti kažeš ipak se s tvojom ludošću i nekulturom u najvećem svojem pijanstvu ne mogu mjeriti...
... da ne kažem da meni uopće nije problem ako se i napijem, napio sam se na svoj račun i za svoje nofce, i nikad nisam rekao da nisam pijan, kad sam bio, nego mi nije drago kad me netko proglasi pijancem u situaciji kad to stvarno nisam ...
Uostalom, s tobom se na tom nivou niti ne želim prepucavati
... over and out ! _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dundo bumbo
|
Postano: sub lis 03, 2009 11:55 am Naslov
|
|
Eto, da odgovorim. Dok smo igrali utakmicu trojki, stalno si zavijao i urlikao,npr. da nemam blage veze i da odem doma. Iako je sve to bilo upućeno meni osobno, nisam reagirao jer se znamo već duže vrijeme i nisam, uostalom, to doživio bio kao uvredu. Ali, intenzitet podjebavanja ponukao me da ti nakon utakmice postavim konkretno pitanje: "Bane, koliko si popio?", na što si ti odgovorio: "Nakon treće pive prestao sam brojati."Zbog toga sam i zaključio da si bio u alkoholiziranom stanju. Iskreno, nisam mislio da će te toliko pogoditi što sam to stavio na Net, ali to, nažalost više (i elokventnije) govori o tebi samome.
Dakle, da rezimiramo. Napisao sam da si bio pijan, a ti si meni vrlo suptilno vratio, proglasivši me živinom i neodgojenim primitivcem.
Malograđanska tankoćutnost uvijek je nezgodna stvar, pa neću više dirati u osinje gnijezdo. Svatko neka izvuće svoje vlastito mišljenje. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sub lis 03, 2009 11:48 pm Naslov
|
|
ajde ajde decki, najte se svadjat...nije nitko nista mislio zlonamjerno...  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: pon lis 05, 2009 8:14 am Naslov
|
|
| jere (napisa): | Eto, da odgovorim. Dok smo igrali utakmicu trojki, stalno si zavijao i urlikao,npr. da nemam blage veze i da odem doma. Iako je sve to bilo upućeno meni osobno, nisam reagirao jer se znamo već duže vrijeme i nisam, uostalom, to doživio bio kao uvredu. Ali, intenzitet podjebavanja ponukao me da ti nakon utakmice postavim konkretno pitanje: "Bane, koliko si popio?", na što si ti odgovorio: "Nakon treće pive prestao sam brojati."Zbog toga sam i zaključio da si bio u alkoholiziranom stanju. Iskreno, nisam mislio da će te toliko pogoditi što sam to stavio na Net, ali to, nažalost više (i elokventnije) govori o tebi samome.
Dakle, da rezimiramo. Napisao sam da si bio pijan, a ti si meni vrlo suptilno vratio, proglasivši me živinom i neodgojenim primitivcem.
Malograđanska tankoćutnost uvijek je nezgodna stvar, pa neću više dirati u osinje gnijezdo. Svatko neka izvuće svoje vlastito mišljenje. |
Vidim da nema smisla polemizirati s tobom.
Uostalom ti si prvi počeo !
Samo još da se dotaknem moje malograđanštine.
Sinek, ja sam se u Zagrebu zlegel, i za razliku od tebe utvaram si da imam nekaj od tog zagrebačkog štiha, koji nažalost polako umire. Prema tome kad govoriš o malograđanštini pogledaj se u ogledalo i sve ti bu jasno.
.... over & out !
P.S. Što se tiče moje galame za vrijeme igranja 3 na 3, to je natjecanje i osmišljeno kao jedna velika zajebancija i ja sam to tako i shvatio, a mislio sam da se dovoljno znamo da te nebu tol'ko pogodilo. Ah, da zaboravih, ti si u Pešči uvijek bio tih, pristojan i trijezan, moje isprike ako sam te omeo da se koncentriraš na igru.  _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|